• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای راهنمایی خرید لوازم خانگی و ...

کدوم تکنولوژی بهتری داره ؟

• LG

Votes: 27 23.3%
  • Samsung

Votes: 44 37.9%
  • Boosh

Votes: 45 38.8%

• Total voters
    116

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
عمو متاسفانه پول برق اینقدر وحشتناک شده که تو هر منطقه ای نمیشه از کولر گازی استفاده کرد (مثلآ جنوب میشه چون پول برق واسشون کمتر میاد به دلیل آب و هوایی که دارن) . کولر های پنجره ای هم به شدت مصرف برق دارن ! در حدی که واسه اتصالش تکنسین برق میفرستن :دی
این کولر های پرتابل هم در مغازه داشتیم قدیما پول برقش زیاد بود الان که دیگه اصلآ حرفشم نزن . مگراینکه مثل هلاکوخان چاره ای نداشته باشی
کولر های آبی به مراتب مصرف برقشون کمتره . یه آبی پنجره ای کوچیک بگیر . منبع آبش رو هم دستی میشه پر کرد . از اونا که جدید اومدن و شکل این پرتابل های گازی هستن نگیر که اصلآ خنک نمی کنن و فقط سر و صدا و قیافه دارن
خو منم از همین آبی ها میخوام ، گازی نمیخوام که ، قبض برق بیاد آدم گُررررر میگیره :دی

از کدوم آبی پنجره ای ها بگیرم ؟! کدوم برند ؟! کدوم مدل ؟! عکسی چیزی ؟!

پ.ن. کولر آبیت تو گلوم :دی

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
on the edge of a super-massive black-hole
یه کولر آبی 24 هزار آبسال بگیر بزار یه گوشه اتاقت جلوی دریچشم هیچی نصب نکن روشنش کنی از فشار هوا میچسبی به دیوار پشتی و قشنگ خنک میشی تا به مقام رفیع شهادت بر اثر سرما دست یابی

هلاکوخان

Registered User
لایک‌ها
4
گازی پورتابل چی شد ؟
انتهای لولش رو میفرستم تو پذیرایی .....

arash749

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
15 روز پيش يه ريش تراش پاناسونيك مدل es-la62 از بازار مروي (ناصر خسرو) از فروشگاه رنگ و بوي خريدم. با گارانتي آژند سرويس 330 تومن. تا قبل از اون از تيغ فيوژن استفاده مي‌كردم. الان تيغ رو گذاشتم كنار. خيلي پشيمونم از اينكه چرا مدل es-la92 رو نخريدم. چون مدل مال من پايه شارژ و شستشو نداره. كارش واقعاً فوق العاده است. من ريش هاي ضمختي دارم و انتظار نداشتم ريش تراش اينقدر خوب صورت منو اصلاح كنه. از تيغ فيوژن بهتر نباشه كمتر هم نيست. من پيشنهاد ميكنم مدل 92 رو بخريد. الان هر روز باهاش اصلاح ميكنم و خيلي ازش راضيم. ميتونم بگم اگه يه خورده با دقت بزنم از تيغ هم بهتر ميشه. ضدآب و قابل شستشو هست. با بالاترين دور موتور بين ريش تراش ها. ژاپني هست.توي جمهوري زير 350 نميدادن. توي خود مروي هم زير 340 ولي اين يه مغازه مركز پخشه باهاش چونه بزنيد ميتونيد 330 شايدم پائين تر بگيريد. الانم توي اين سايت عضو شدم كه فقط از اين ريش تراش تعريف كنم تا دوستاني كه نياز دارن بخونن. چون واقعاً ازش راضيم

alireza_3d

Registered User
لایک‌ها
29
این کولر یو اس بی پانزده هزار تومنی چیه که کل اینترنت رو گرفته ؟؟
http://www.google.com/search?q=کولر+USB

اگه دو سه تا بگیرم خنک میکنه واقعا ؟ من به چیز های باطری ای علاقه دارم

اینا طراحیشون آبیه
تا زمانی که هوا خشک باشه کار میکنن (خنک میکنه)
تو شهرای مرطوب اگه استفاده کنی از شدت رطوبت خزه میبندی احتمالا :D
arena-20water-20instinct-20sports-20weare-thumb.jpg

http://creativeadvertisingworld.com...20water-20instinct-20sports-20weare-thumb.jpg

MANA_341

Registered User
لایک‌ها
20
یه کولر آبی 24 هزار آبسال بگیر بزار یه گوشه اتاقت جلوی دریچشم هیچی نصب نکن روشنش کنی از فشار هوا میچسبی به دیوار پشتی و قشنگ خنک میشی تا به مقام رفیع شهادت بر اثر سرما دست یابی

خوبی دادا؟
این کولر 24هزاری که میفرمایین باید یه جیزی باشه حول و حوش اندازه مینی بوس یا کامیون خاور ها.......:eek::specool::medieval:
ما خونمون یه آبسال 5000 داریم اندازه ش تقریبا اندازه یه میز غذاخوری چهار پنج نفره س حالا ببین این 24هزاری شما چی باید باشه...!!!؟:blink:
بقول ملانصرالدین : " ....... درخت خربزه ؛ الله اکبر.."

TAKPAR1

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
هوا کم کم داره گرم میشه. این اتاق من کولر نداره. میخواهم از این کولر های کوچیک برقی بگیرم. فقط نمیدونم همچین چیزی هست یا کجا اصلا میفروشن
یه چیزی تو سایت سامسوتگ دیدم :
http://www.samsung.com/ae/consumer/...fier/SA600CWXSG/index.idx?pagetype=prd_detail
رها اعتمادی هم رفته بود ترکیه تو منوتو گفتش چه باحاله فلان ...

کلا کولر کوچیک برقی هست که یه اتاق هفت هش متری رو جواب بده ؟ اصلا کولر برقی وجود داره ؟ آخه اتاق من لوله گاز نداره ![/Q
برای یه اتاق 7-8 متری یه کولر گازی 9000 هم جواب میده . یعنی یخ میکنی. رویدیوار نصب میشه کمرپسور هم بیرون نصب میشه . برقش هم حدود 6 آمپر میکشه . اگه خواستی بهم پیغام بده برات ردیف کنم .

vazirnia

Registered User
لایک‌ها
80
سلام
هوا کم کم داره گرم میشه. این اتاق من کولر نداره. میخواهم از این کولر های کوچیک برقی بگیرم. فقط نمیدونم همچین چیزی هست یا کجا اصلا میفروشن
یه چیزی تو سایت سامسوتگ دیدم :
http://www.samsung.com/ae/consumer/...fier/SA600CWXSG/index.idx?pagetype=prd_detail
رها اعتمادی هم رفته بود ترکیه تو منوتو گفتش چه باحاله فلان ...

کلا کولر کوچیک برقی هست که یه اتاق هفت هش متری رو جواب بده ؟ اصلا کولر برقی وجود داره ؟ آخه اتاق من لوله گاز نداره ![/Q
برای یه اتاق 7-8 متری یه کولر گازی 9000 هم جواب میده . یعنی یخ میکنی. رویدیوار نصب میشه کمرپسور هم بیرون نصب میشه . برقش هم حدود 6 آمپر میکشه . اگه خواستی بهم پیغام بده برات ردیف کنم .
6 آمپر خیلیه . به نظر من از این آبی های آبسال بگیر هم مصرفشکمه . هم خنک میکنه چنین فضایی رو . البته اگه منطقه شرجی هستی گازی بگیری اگه تهران -مشهد اینجور جاهایی آبی .

Last edited:

MMaker

Registered User
لایک‌ها
2
دوستانی که تجربه دارن، رنده کن برقی چه مارکی بگیرم؟
آیا کسی از این دستگاه استفاده کرده؟ مثلا سیب زمینی رو برای کتلت قشنگ رنده میکنه!؟ـ(مثال بودها).
اگر میشه کمی راهنمایی بفرمایید.
ممنونم

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
والا خانم والده ما یه غذاسازش فیلیپسشو داره! بدک نیست. فقط چیزی که میگیری نگاه کن بغل های رنده قشنگ آب بندی شده باشه که موادی که می خوای رنده کنی از اون بغل ها در نره بیوفته تو کاسه.

هلاکوخان

Registered User
لایک‌ها
4
تو لوازم خانگی مثل یخچال و کولر و این چیزها ال جی بهتره یا سامسونگ ؟
سطح کدوم بالاتره ؟

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
سوال بی پایه ایه ولی بوش بهتره!

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
آخه سونی که لوازم خونگی نداره! پاناسونیک هم خوبه!

پ.ن: دور از اسپم (!) بعضا "میگن" جنس های ال جی (مثلا جاروبرقی و لباسشوییش) بهتره ولی من خودم اعتقادی ندارم به این حرف. در یه سطحن و همونطور که گفتم بوش چیز دیگری است! ببین اگه فاکتور بودجه برات مطرح نیست برو سراغش. کلا کلاس مارک های غربی تو لوازم خونگی بالاتره. بوش، زیمنس، وستینگهاوس، فریجیدر،... .

IBraHiM.f

Registered User
لایک‌ها
699
به نظر من سامسونگ بهتره.

هلاکوخان

Registered User
لایک‌ها
4
والا بوس من خیلی محصول ندیدم تو بازار ازش. نمایندگی هم فکر نمیکنم داشته باشن. شاید خیلی خوب باشه ولی امکانات و گستردگیش کم باید باشه. الان بری جمهوری قدم به قدم نمایندگی های گنده سامسونگ و ال جی هستن و وقتی میری تو همه چی از شیر مرغ تا جون آدمی زاد همه مدلی دارن ...
برای بوش من همچین چیزی ندیدم ...

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
والا بوس من خیلی محصول ندیدم تو بازار ازش. نمایندگی هم فکر نمیکنم داشته باشن. شاید خیلی خوب باشه ولی امکانات و گستردگیش کم باید باشه. الان بری جمهوری قدم به قدم نمایندگی های گنده سامسونگ و ال جی هستن و وقتی میری تو همه چی از شیر مرغ تا جون آدمی زاد همه مدلی دارن ...
برای بوش من همچین چیزی ندیدم ...
اینجا (اصفهان) که من فروشگاه زیاد دیدم فقط بوش و زیمنس کار کنن. گارانتیش هم مال بازرگانی سیهاوی هست. کلا اصلا نباید با سامسونگ و الجی مقایسه اش کنی. هم قیمتش رو هر جنسی 400-500 تومن بالاتره و هم کیفیتش و تکنولوژیش. راستی نگارش درستش Bosch هست!

بالا