• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای راهنمایی خرید لوازم خانگی و ...

کدوم تکنولوژی بهتری داره ؟

• LG

Votes: 27 23.3%
  • Samsung

Votes: 44 37.9%
  • Boosh

Votes: 45 38.8%

• Total voters
    116

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
صورتم لاغر نیست تپله.یه فیلیپس دارم که هر روز نمیشه باهاش زد دهن آدم سرویس میشه.امروز میزنی باید بذاری یه کم بیاد بالاتر بعد بزنی.
شما همین مدل پاناسونیکو دارید؟زیر گلو رو که میزنی نمیسوزه؟
ببین تو این مدل ها هر چی ریشت کوتاه تر باشه بهتره ...
امروز زدی، فردا می تونه 2 باره اصلاح کنی
من یه مدل قدیمی تر دارم ولی تقریبا تو همین مایه هاست

Topolinoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
35
منم یه براون دارم که از بس زیر گلو رو بد می زد و میسوزوند، از خیرش گذشتم و انداختمش تو پستو..
واقعا مدلی هست که زیر گلو رو خوب بزنه و در عین حال شکنجه ات هم نده ؟:eek:

m1s

Registered User
لایک‌ها
17
سلام
می خوام یه کولر گازی بگیرم برای اتاقم...که 10 متره.................
میشه کم مصرفترین مارک کولر گازی همراه مارکش رو بفرمایید؟
مثلا روزی 10 ساعت روشن باشه هزینه برقش چه قدر می شه؟

کولر ابی قابل حملی هم که خوب خنک کنه سراغ دارید؟

موفق باشید

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
از سال اینده یک نوع کولر گازی میاد که با استفاده از نوعی پنل خورشیدی تا 40% مصرف برق رو کم میکنه

این گولر از برق پنل استفاده نمیکنه بلکه از پنل گرمایی استفاده میکنه که تو سیستم کاری کولر تاثیر میزاره

البته امسال تابستون که هیچی

قیمتش هم ارزونه

قربانت / حجت

chinatown

Registered User
لایک‌ها
179
کولر گازی "اینورتر" دار بگیر !

من خودم 2شنبه دارم یه ال جی 24000 مدل تایتان اینورتر دار میگیرم !

مصرفش تا 60% کمتر از معمولیاشه !

m1s

Registered User
لایک‌ها
17
از سال اینده یک نوع کولر گازی میاد که با استفاده از نوعی پنل خورشیدی تا 40% مصرف برق رو کم میکنه

این گولر از برق پنل استفاده نمیکنه بلکه از پنل گرمایی استفاده میکنه که تو سیستم کاری کولر تاثیر میزاره

البته امسال تابستون که هیچی

قیمتش هم ارزونه

قربانت / حجت

دوست عزیز ممنون
من چند وقت قبل تو سایتها دیدم گذاشتن برای فروش فکر کنم ایرانی بود ....این همونه یا مارک دیگه ای

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
دوست عزیز ممنون
من چند وقت قبل تو سایتها دیدم گذاشتن برای فروش فکر کنم ایرانی بود ....این همونه یا مارک دیگه ای
خیر این مورد هنوز اماده فروش نشده و امسال تابستان هم پخش نمیشه انشالله سال اینده

این کولری که عرض کردم از پنل خورشیدی به عنوان منبع تولید برق استفاده نمیکنه

با احترام / حجت

m1s

Registered User
لایک‌ها
17
خیر این مورد هنوز اماده فروش نشده و امسال تابستان هم پخش نمیشه انشالله سال اینده

این کولری که عرض کردم از پنل خورشیدی به عنوان منبع تولید برق استفاده نمیکنه

با احترام / حجت
ممنون می شم یه کمی اطلاع بدید ....خیلی جالبه

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
ممنون می شم یه کمی اطلاع بدید ....خیلی جالبه
والله خودم هنوز ندیدمش باید بیاد نصب بشه تا بشه روش نظر داد

در کل چیزی که شنیدم اینه که مثل سیستم گرمایی پنل خورشیدی کار میکنه منتها برای سرما

وارد ایران شده اما برای پخش به امسال نمیرسه

قربانت / حجت

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
والله خودم هنوز ندیدمش باید بیاد نصب بشه تا بشه روش نظر داد

در کل چیزی که شنیدم اینه که مثل سیستم گرمایی پنل خورشیدی کار میکنه منتها برای سرما

وارد ایران شده اما برای پخش به امسال نمیرسه

قربانت / حجت

پس این قیمت سایتهای مختلف الکیه؟چندتا سایت قیمت زدند وچند مدل دارند البته قیمتش با اینکه چینیه از مدلهای معروف بازار بالاتره اما اگر واقعا کارایی داشته باشه ارزش داره نوشته بود از کمپرسورهای معروف دنیا مثل توشیبا و میتسوبیشی داخلشون استفاده شده

Last edited:

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
بله همینه البته اینی که من میگم 500 تا یک میلیون و خورده ای مدل های مختلفشه

فکر کنم این اقا سوبله داره حساب میکنه

البته چون تازه اومده عادیه ولی به زودی بومی سازی میشه

Great_persia

Registered User
لایک‌ها
5
فصل تابستان رسیده و هوا خیلی گرم شده است. شاید شما بخواهید یک کولر بخرید. اما قبل از خرید لازم هست که اطلاعاتی در مورد کولری که می خواهید بخرید بدست بیاورید. در اینجا تنها در مورد کولرهای گازی صحبت می کنم.

انواع کولرهای گازی:

کولر پنجره ای
کولر اسپلیت
کولر پرتابل

کولر اسپلیت و پنجره ای را همه دیده اند و درباره آنها بحث نمی کنم.

کولر پرتابل

کولرهای پرتابل معمولا به سه چیز نیاز دارند:
1. جا برای دستگاه
2. پریز برق 15 آمپر یا بالاتر (بعضی مدلهای 20 آمپر یا بالاتر لازم دارند).
3. پنجره یا دیوار خارجی برای انتقال هوای گرم به بیرون منزل

مزیت کولر پرتابل بیشتر به دلیل قابل حمل بودن آن و صرفه جویی در مصرف انرژی هست. خوب بیشتر کولرهای پرتابل چرخدار هستند و براحتی امکان انتقال آنها از یک اتاق به اتاق دیگر وجود دارد. از این جهت شما می توانید با داشتن یک کولر پرتابل تنها همان اتاقی که در آن هستید را خنک کنید. این یعنی صرفه جویی در پول و مصرف انرژی.
ولی کمی بیشتر دقت کنید. کولرهای پرتابل گازی دارای لوله های انعطاف پذیر هستند که از طریق آنها هوای داغ عبوری از کندانسور را به بیرون از اتاق منتقل می کنند. پس دقت کنید که باید آنها را در جایی قرار دهید که نزدیک پنجره یا چیزی که به بیرون از منزل راه داشته باشد قرار دهید. از این نظر این کولرها زیاد هم قابل حمل نیستند و باید در یک مکان مناسب منزل قرار گیرند.
مسئله بعدی این هست که در این نوع از کولرها تمام قسمتها از جمله کندانسور و کمپرسور و اواپراتور در یک واحد و این واحد هم درون اتاق شما قرار می گیرد. در نتیجه نسبت به کولرهای پنجره ای و اسپلیت صدای بیشتری دارند. بی اغراق می گویم این مسئله خیلی مهم است و صدای این نوع کولرها اگر استاندارد نباشند بسیار آزار دهنده است. پس دقت کنید که قبل از خرید حتما آن را نزد فروشنده روشن کرده و به میزان صدای آن را بررسی کنید. بیشتر مدلهای موجود در ایران چینی هستند و هیچ استانداردی ندارند. پس حتما موقع خرید نزد فروشنده حضور داشته باشید و تمام جوانب را بررسی کنید.
مهمترین مسئله:
شاید از دوستان شنیده باشید که کولرهای پرتابل گازی اصلا کارایی ندارند. یعنی نمی توانند نسبت به ظرفیتی که دارند محل شما را خنک کنند.
باید بگویم اگر شما با این کولرها آشنا نباشید این حتما اتفاق می افتد. چون دو نوع کولر پرتابل داریم:

single hose
dual hose

کولرهای single hose (تک لوله)

فقط یک خروجی برای هوای گرم عبور کرده از کندانسور دارند. این کولرها هوای داخل اتاق را مکیده و با این هواست که کنداسور را خنک می کنند. سپس آن را به بیرون از اتاق می فرستند. خوب هوایی که از اتاق خارج شده باید به نحوی جایگزین شود که این هم از طریق شکاف لای درزهای در و پنجره و شکافهای دیوار انجام می گیرد. ولی این هوا گرم است و باید خنک شود که در نتیجه کولر باید همیشه با حداکثر توان خود کار کند و هیچگاه هم نخواهد توانست دمای اتاق شما را پایین بیاورد. کولرهای پرتابل تک لوله عمر کمی هم دارند و جالب اینجاست که خیلی هم فراوانند.

کولرهای Dual Hose (جفت لوله)

یک ورودی برای هوا و یک خروجی هم برای خارج کردن هوای گرم دارند. این کولرها هوای لازم برای خنک کردن کندانسور را از بیرون اتاق تامین می کنند. یعنی دیگر هوای اتاق شما هدر نمی رود. سپس همان هوا را از لوله دیگر بیرون می دهند. در این حالت هوای داخل اتاق شما فقط در اواپراتو گردش می کند و به سرعت خنک می شود. در ضمن کولر هم در فواصل زمانی کمپرسور را خاموش می کند. در کل عمر و بازده این کولرها بیشتر است.

ظرفیت کولر گازی:
واحد ظرفیت کولر گازی Btu/h یا به اختصار Btu هست. فرمول عمومی ظرفیت کولر بر حسب مساحت اتاق شما به این صورت هست:
به ازای هر متر مربع 1000 بی تی یو. مثلا برای اتاق 18 متر مربعی کولر 18000 مناسب است. البته این یک فرمول عمومی برای مناطق گرمسیر است. اگر محل نصب کولر آقتابگیر باشد باید ظرفیت بیشتری خریداری کنید.

آب کولر
خوب همه کولرهای گازی آب تولید می کنند. کولرهای پرتابل داخل خودشان مخزن نگهداری آب دارند که هنگامی که پر شد باید کولر را به محل مناسبی برده و نسبت به تخلیه آب آن اقدام کنید.

روش نصب:

تک لوله:

686057583.gif

جفت لوله:

116726355.gif

تصاویر:

272172899.jpg
573715895.jpg

کلمات کلیدی هنگام جستجو در اینترنت:
portable air conditioner

مارکهای معروف:
Danby

http://www.danby.com/products/air_conditioners

Delonghi

http://www.delonghi.com/

Frigidaire

www.frigidaire.com

Sunpetown

http://www.sunpentown.com/

Maytag

www.maytag.com

TCL

www.tcl.com

american comfort

http://www.americancomfort.com/acwspac.php

sharp

http://www.sharpusa.com/ForHome/HomeEnvironment/AirConditioners.aspx

haier

http://www.haieramerica.com/fr/category/Home_Comfort/Commercial_Cool_Portable_Air_Conditioners

friedrich

http://www.friedrich.com/

Movincool

http://www.movincool.com

Soleus

http://www.soleusair.com/soleusair/products.html

Fedders

www.fedders.com

منبع:

http://www.portableacguide.com/about-portable-air-conditioners.php

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
مصرف برق در چه حده ؟

Great_persia

Registered User
لایک‌ها
5
بستگی داره شما چه مدلی از چه مارکی بخرید. روی همه مدلها زده که چند آمپر مصرف میکنه. من خودم یک دونه 3.2 آمپر 729 وات خریدم. اصلا راضی نیستم. کولر ما single hose هست و هیچ کارایی نداره. شما اگه یک وقت خواستید بخرید سعی کنید مارکهای بی نام و نشان نخرید. دوما حتما dual hose بخرید. بعدشم دقیقا نویز و سرمای خروجی رو شخصا امتحان کنید.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
یه دونه میخوام بگیرم برای اتاقم منتها از پول برقش میترسم

javidx

Registered User
لایک‌ها
8
اینا چنده ؟ مصرف برقشون حدودا چقدر میشه ؟ مثلا روزی 3 4 ساعت روشن باشه

Great_persia

Registered User
لایک‌ها
5
یه دونه میخوام بگیرم برای اتاقم منتها از پول برقش میترسم

کولر گازی رو هر کاری کنید برق مصرف میکنه. اگه تو منطقه معتدل هستید کولر آبی گزینه بهتری هست.

اینا چنده ؟ مصرف برقشون حدودا چقدر میشه ؟ مثلا روزی 3 4 ساعت روشن باشه

من یک دونه 6000 دارم. مصرف برقش رو زده 3.2 آمپر 720 وات. حالا دیگه شما با توجه به قیمت هر کیلووات در محل زندگیتون هزینه رو حساب کنید.

ولی باز هم اخطار می کنم که کولرهای گازی پرتابل تک لوله (Single Hose ) خیلی فراوانتر هست. مواظب باشید که اشتباهی خرید نکنید که مدلهای تک لوله هیچ کارایی ندارند و برق خیلی خیلی زیادی مصرف می کنند. دقت کنید که حتما کولر جفت لوله (Dual Hose) باشد.
مارک چینی نامرغوب هم نخرید ولی اگه مجبور شدید حتما قبلش کیفیت ساخت و میزان نویز و سرمای خروجی رو در محل فروشنده تست کنید. با فروشنده شرط بگزارید که اگه خنک نکرد بتونید پس بدید.

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
محمد جان یه تستی بزن ببین مصرف برقش چطوره ؟ خنک کنندگیش چطوره ؟

ما در حال حاضر شمال هستیم. اینجا هواش معتدل هست ولی شرجیه. کولر ابی زیاد مناسب نیست. دست درد و استخون درد میاره

بالا