• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای راهنمایی خرید لوازم خانگی و ...

کدوم تکنولوژی بهتری داره ؟

• LG

Votes: 27 23.3%
  • Samsung

Votes: 44 37.9%
  • Boosh

Votes: 45 38.8%

• Total voters
    116

arash99ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من توی فروردین یک سامسونگ مدل D146 خریدم روی ظروف لک می انداخت و خوب خشک نمی کرد در مخزن پودر باز بود ولی پودرش استفاده نشده باقی می موند . خوره نمک هم بود چیزی توش نمی موند . از نمایندگی اومدند گفتند ایراد داره وردارین بیارین نمایندگی درستش کنیم گفتم امکان نداره مگه میشه ؟؟ دستگاه نو بره تعمیر گاه یا ورش دارین ببرین یه نو بیارین یا اینکه اگه می خواین تعمیر کننین اهمینجا انجام بدین گفتن برد اصلیش خرابه که بعد از 2 هفته اونو عوض کردند باز درست نشد . هی گفتند درجه مایع براق کننده رو بزار روی 6 باز نشد . گفتند پودر رو عوض کن قرص بزار باز نشد . این دفعه گفتند باید مخزن نمکش رو عوض کنیم . گفتم زحمت نکشین نمی خواد . همینطور بمونه تا تکلیف معلوم بشه . بعد از چندین بار تماس با سام سرویس و دادن ایمیل به شرکت سامسونگ ایمیل زدم . یک ایمیل انگلیسی هم به سامسونگ کره زدم . به سازمان حمایت از مصرف کننده هم شکایت کردم که ارجاع داد به مجمع امور صنفی خلاصه بعد از دو هفته از شرکت سامسونگ با من تماس گرفتند که ما برای جلب رضایت مصرف کننده ما دستگاه شما رو تعویض می کنیم . بعد از سه هفته از نمایندگی سام سرویس زنگ زدند که چک شما آمادست .؟؟:eek::blink: گفتم چک ؟؟ مشکوک شدم . گفتم مبلغش چقدره ؟ گفت 667 تومن . من گفتم که 700 تومن خریدم اصلا من ماشین ظرفشویی می خوام پول نمی خوام و زنگ زدم تهران به سام سرویس گفتند که این نرخ مصوب ماست و سود فروشگاه رو در نظر نمی گیریم به نمایندگی خودتون بگید شما رو معرفی کنه یه جا تا با نرخ مصوب بهتون بده . نماینده گفت هر جا رفتین بخرین با من تماس بگبرین براتون ردیف کنم . من هم رفتم تو یه فروشگاه هرچی زنگ زدم موبایلم رو جواب ندادند . گفتم مهرم حلال جونم آزاد رفتم بوش خریدم :f34r:از شر شرکت سامسونگ خلاص کردم خودم رو . خلاصه خر میخرین بخرین ولی جنس بنجول چینی از سامسونگ نخرین . اگه جنساشون خوب بود که این همه تبلیغ و BMW و جایزه های دیگه تعیین نمی کردند .

PersianMohammad

Registered User
لایک‌ها
92
سامسونگ در کل کیفیت خوبی داره، اما اگه جنس خراب به پستت بخوره، خیلی ناجور میشه، خصوصا اینکه تاریخ گارانتی اکثر تولیداتش از تاریخ ساخت شروع میشه، نه تاریخ نصب !

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
کاملا تایید میشه، سامسونگ و سام سرویس خیلی کیفیتشون اومده پایین... اصلا تعمیرکارای ماهری ندارن و مدام پشت گوش میندازن!

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
من سامسونگو تو صوتی تصویری خیلی قبول دارم
ولی تو لوازم خونگی تا دلونگی ، بوش ، دوو هستن با توجه به اینکه اختلاف قیمتی هم ندارن رفتن سراغ سامسونگو الجی اشتباهه

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
کلآ نمیشه لوازم خونگی های بوش را با سامسونگ و ... مقایسه کرد !

vazirnia

Registered User
لایک‌ها
80
یه سوال:قیمت نمک فینیش 3 برابر پوشه پس آیا
نمک پوش خیلی با نمک فینیش فرق داره؟

اسم ماشین ظرفشویی ما خاله مرکل است.(چون بوشه)
این پوش آشغاله .
فقط فینیش یا کالگونیت بریز .
این ایرانیا معلوم نیست چی . هم باعث رسوب میشه هم اصلا تمیز نمیکنه .

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
این پوش آشغاله .
فقط فینیش یا کالگونیت بریز .
این ایرانیا معلوم نیست چی . هم باعث رسوب میشه هم اصلا تمیز نمیکنه .
اصلا اینطور نیست
اتفاقا واقعا پوش عالیه
هم تمیز میکنه برق میندازه هم مشکل رسوب نداره

ولی کاری نداره
میتونن یک بار از هرکدوم استفاده کنن و مقایسه کنن

Great_persia

Registered User
لایک‌ها
5
[quote="Mohammad";3616995]دیروز یکی گرفتیم ، از این پروتیبل ها :D[/quote]

امیدوارم که اشتباهی نرفته باشید و مدل تک لوله خریده باشید. این نوع کولر گازی پرتابل تک لوله هیچ کارایی ندارند و فقط الکی برق مصرف میکنند. من خودم یک مدل تک لوله دارم. اسباب بازی هست تا کولر. دقت کنید که فقط کولرهای پرتابل گازی جفت لوله (Dual hose) بخرید.

saman_ir

Registered User
لایک‌ها
17
سلام دوستان میخواستم براون سری 7 مدل 790 CC بگیریم/ نظرتون چیه؟ کسی با این مدل کار کرده؟

قیمت شو دارید؟

saman_ir

Registered User
لایک‌ها
17
از دوستان کسی این مدل رو نداره

srajaee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
براون سری 7 790cc یا پاناسونیک es-la92 ؟!

alonestboy

Registered User
لایک‌ها
2
به نظر من یه پودری هست..... اسمش چی بود.....ضروری.....واج؟؟... هموووون
هم ارزونه هم درجه 1.......خیلی بی دردسر و تمیز..... خیلی هم سفید می کنه!!!

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
15 روز پيش يه ريش تراش پاناسونيك مدل es-la62 از بازار مروي (ناصر خسرو) از فروشگاه رنگ و بوي خريدم. با گارانتي آژند سرويس 330 تومن. تا قبل از اون از تيغ فيوژن استفاده مي‌كردم. الان تيغ رو گذاشتم كنار. خيلي پشيمونم از اينكه چرا مدل es-la92 رو نخريدم. چون مدل مال من پايه شارژ و شستشو نداره. كارش واقعاً فوق العاده است. من ريش هاي ضمختي دارم و انتظار نداشتم ريش تراش اينقدر خوب صورت منو اصلاح كنه. از تيغ فيوژن بهتر نباشه كمتر هم نيست. من پيشنهاد ميكنم مدل 92 رو بخريد. الان هر روز باهاش اصلاح ميكنم و خيلي ازش راضيم. ميتونم بگم اگه يه خورده با دقت بزنم از تيغ هم بهتر ميشه. ضدآب و قابل شستشو هست. با بالاترين دور موتور بين ريش تراش ها. ژاپني هست.توي جمهوري زير 350 نميدادن. توي خود مروي هم زير 340 ولي اين يه مغازه مركز پخشه باهاش چونه بزنيد ميتونيد 330 شايدم پائين تر بگيريد. الانم توي اين سايت عضو شدم كه فقط از اين ريش تراش تعريف كنم تا دوستاني كه نياز دارن بخونن. چون واقعاً ازش راضيم
این تبلیغ که نبــــــود؟

peymaniran

Registered User
لایک‌ها
152
دوستان من پیشنهادم اینه : braun 5885

5885.jpg

البته من این و پارسال همین موقع ها خریدم 85 تومن. اصل آلمانه و اصلاح تمیز و خوش دستی انجام میده و البته چون من صورت لاغری دارم اصلاح با ماشین سخت تره برام ولی واقعا تو این یک سال من و از تیغ بی نیاز کرده. هر بار شارژش تقریبا 3 تا اصلاح و جواب میده. هر بار شارژش یک ساعت طول میکشه. با برق مستقیم هم کار میکنه. فکر میکنم همون آلمانی بودنش به همه چی بیارزه. به هر حال از من می شنوید اصلا سراغ کروزر و اینجور چیزا نرید و قول تبلیغات و جعبه شیکش و نخورید. خرید کروزر یعنی پول تو جوب ریختنه به معنای واقعی.

Last edited:

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
شرمنده . ولی فقط تیغ با یه ژل اصلاح خوب . من بالای 10 تا مدل ریش تراش داشتم . شدم کلکسیونر . بی برو برگرد هموشن زیر گلوی منو داغون می کردن ولی تیغ توپ هست . ای تجربه من بوده . هر مدلی بخری بازم برمیگردی رو تیغ . می گی نه امتحان کن
14k8gag.gif

javidx

Registered User
لایک‌ها
8
آقا اخر گازیه کم مصرف برای اتاق 40 متری چی خوبه ؟

kian71

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Bosch SMS 53M38EU
ماشین ظرفشویی بوش با گارانتی سیهاوی
من یک ماشین ظرفشویی بوش خریدم با گارانتی سیهاوی مدل 53 ام 38 که تو کاتالوگهایی که شرکت سیهاوی چاپ کرده بود مصرفش رو 7 لیتر زده بود، موقع خرید فروشنده به من اصرار میکرد که ازش پودر و قرص و نمک و جلا دهنده بگیرم، من نگرفتم چون مادرم سالانه خرید میکنه و بعنوان کادوی ظرفشویی یه ست کامل مارک فینیش بهم داده بود، موقع نصب از طرف شرکت سیهاوی اومدن و نصابه گفت این مواد که شما گرفتید به سفارش عربستانه و اصلا خوب نیست و باید از ما بخرید و گرنه گارانتیش باطل میشه،من گفتم روی ماشین ظرفشویی این مارک و تایید کرده و شما همین مارک و میخوایی به من بفروشی اونم با قیمت چند برابر و تهدید هم میکنی که اگر از ما نخری گارانتیش باطل میشه!! بعد از خرید من تو اینترنت چرخ میزدم دیدم مصرف این نوع ظرفشویی 10 لیتر است نه 7 لیتر!؟ اسم این کارا اگه دزدی نیست پس چیه؟ :wacko:
http://freetexthost.com/40ezb6vkzi

Last edited:

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
فضای مورد نظر : یک سالن 250 متر مربعی
ارتفاع سقف : 220 سانت
حجم کل سالن : 550 متر مکعب
دمای سالن توی تابستون 45 درجه هست که باید بشه 18
توی زمستون هم 4- هست که باید بشه 25

پس هم سرماساز باید باشه ، هم گرماساز

طراحی و دیزاینش مهم نیست
مصرف برقش مهم نیست

فقط تواناییش در رسوندن دمای سالن به اون دماهایی که گفتم مهمه + کیفیتش

چی پیشنهاد می کنید ، قیمت تقریبیشم اگر دارید ممنون میشم

بعد یه سئوال: کل دمای سالن رو به صورت یکنواخت خنک میکنه یا اینکه یه طرف سالن خنک تر میشه و یه طرفش گرم تر؟
اگر یه طرفش خنک تر میشه و یه طرفش گرم تر ، باید چند تا کولرگازی کوچیک بگیرم بزارم چند جای سالن؟

Dash Ashki

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
23
بالا