phoenix_i06
Registered User
ما زیمنس داریم. خوبه، فکر میکنم مصرف انرژیش هم A هست. بوش هم باید خوب باشه. ال جی و ... رو نمیدونم چطورین.
ماشین ظرف شویی به کار آدمای وسواسی میاد؟
ما با دست میشوریم.وسواس هم داریم
مرسیقطعا از دست تمیز تر میشوره - چون اولا با آدم گرم میشوره - دوم اسکاچ خودش مرکز میکروب هست
فقط ماشین ظرفشویی ها توی شستن قاشق زیاد خوب عمل نمی کنند
قربونِ شکلت ، فرض محال که کیفیتشون یکی باشه !ننم رفته بوش خرید ه 1300000 عمه ام رفته پاکشوما گرفته 700000 ولی دو تاشون یه جور می شورند
اينا رو بايد به آب گرم وصل كرد يا آب سرد؟
چی میگی !!!آب گرم.
با سلام
راستش بیشتر بستگی به هزینهای که می خواهید برای اینکار بکنید دارد.
منمی خواست بوش بگیرم اریبهش قیمتش از ششصدخورده ای رسید به 800 نظرم عوض شد مجیک طرح بامبو گرفتم . ورودی اب را هم متصل کردم به اب گرم برای مصرف کمتر هیتر فقط باهاش دیگه میوه نمی شود شست . با شستشوی سریع 35دقیقه ظرفها تمیر می شود . قرص خود مجیک 4 دریک هم استفاده میکنیم نه براق کننده نه نمک و... هیچی لازم ندارد. 8 نفره هست بوش شش نفره فقط نمایندگی یکم بد قول هست تا بیایند نصب کنند .
هفت برنامه شستشو هم دارد.
نرمال .دیگ و قبلمه -فکر کنم سفالی کریستل سریع میوه و ابکشی و خشککن
رده مصرف هم a هست این دستگاهها فقط هیتر مصرف برق بالایی دارد کل دستگاه 100 وات هیتر 2100 وات
ما بوش داریم .. خیلی خوبه
60 در 60 .. 3 طبق ، 4 نفریم ، هر شب روشن میشه !
تمیز هم میشوره :دی
به نظر من قرص های چند کاره زیاد مناسب نیست - اگر اینها واقعا بهترند چرا سازنده ها مخزن همه رو جدا درست کردند ؟
مثلا یه قرض چطوری میتونی کار نیم کیلو نمکی رو انجام بشه که روی تجهیزات ماشین هم رسوب نزنه ؟
اگر دقت کرده باشید محفظه نمک خیلی بزرگه !
قاعدتا مصرف طولانی مدت قرص باعث خرابی ماشین میشه