• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای راهنمایی خرید لوازم خانگی و ...

کدوم تکنولوژی بهتری داره ؟

• LG

Votes: 27 23.3%
  • Samsung

Votes: 44 37.9%
  • Boosh

Votes: 45 38.8%

• Total voters
    116

mo_toori

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
ساید بای ساید فقط محصولات جنرال. که تحت سه تا برند ایران میاد. مابه و وایت هاوس و پروفایل. بهترینه اینا مابه هستش که از لحاظ گارانتی و خدمات هم باید بگم که تنها مارک ایرانیه که نمایندگی انحصاریشو تونستن بگیرن یعنی تمام قطعاتش ایران میاد

سلام جناب ممنون از راهنمایی
منم رفتم اینور اونور آخر به همین "مابه" رسیدم.
3/400/000 خود یخچال شد
100 تومن برای فیلتر تصفیه آب سه مرحله ای و شیر و مقداری لوله برای اتصال به شیر آب.
50 تومن هم برای حمل نقل: 25 برای رسوندن تا دمه خونه، 14 تومن هم برای 2 طبقه

حالا بنظر شما کولر گازی گرم-سرد کم مصرف چه مارکی خوبه؟

xms

Registered User
لایک‌ها
387
در حالي كه به گفته دبير انجمن صنايع لوازم خانگي، ارزش بازار لوازم خانگي كشور به بيش از شش ميليارد دلار مي‌رسد، شواهد نشان مي‌دهد كه برندهاي خارجي توانسته‌اند سهم قابل توجهي از اين بازار را به خود اختصاص دهند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در حال حاضر در بسياري از حوزه‌هاي لوازم خانگي برندهاي خارجي توانسته‌اند جاي پاي خود را در بازار ايران محكم كرده و سهم قابل توجهي از بازار را به خود اختصاص دهند.
از برندهاي كره‌اي و ژاپني گرفته تا برندهاي اروپايي و غربي، هر يك توانسته‌اند بخشي از سهم بازار لوازم خانگي ايران را به خود اختصاص دهند. اين اتفاق درحالي رخ داده كه برخي برندهاي خوشنام ايراني در حوزه لوازم خانگي طي چند دهه اخير به دليل سهل‌انگاري‌ها و نبود مديريت صحيح رفته رفته با افت فروش روبرو شده و حتي برخي از برندها عملا ديگر هيچ حضوري در بازار ندارند.
ارزش بالاي بازار لوازم خانگي ايران باعث شده تا حتي برخي برندهاي آمريكايي نيز به شيوه‌هاي مختلف وارد بازار ايران شوند. اگرچه برندهاي آمريكايي به دليل قيمت بالايي كه دارند، نتوانسته همانند برندهاي كره‌اي و ژاپني در بازار ايران سهم داشته باشند، اما باز هم اين برندها مشتريان خاص خود را داشته تا جايي ادامه حضور در بازار ايران براي برندهاي آمريكايي صرفه اقتصادي دارد.
از جمله اين برندها مي‌توان به شركت ويرپول اشاره كرد كه طي چند سال اخير فعاليتهاي خود را در سطح بازارهاي ايران گسترش داده است. شركت ويرپول يك شركت آمريكايي چند مليتي در حوزه توليد انواع لوازم خانگي بوده كه دفتر مركزي آن در ايالت ميشيگان آمريكا واقع است.
اين شركت در فهرست 500 شركت بزرگ جهان نشريه فورچون با درآمد سالانه 18.4 ميليارد دلار و بيش از 70 هزار نفر نيروي كار قرار گرفته است. ويرپول بيش از 70 مركز توليدي و تحقيقاتي در سراسر جهان داشته و توانسته خود را به عنوان يكي از بزرگترين شركتهاي جهان در حوزه صنايع لوازم خانگي معرفي كند.
شركت ويرپول در سال 2006 ميلادي با خريد شركت‌ مايتاگ توانست با پيشگيري گرفتن از شركت سوئدي الكترولوكس به بزرگترين توليدكننده لوازم خانگي در جهان تبديل شود. اين شركت در سال 1911 تاسيس شده و امسال جشن صد سالگي خود را برگزار كرد.
ويرپول انواع محصولات لوازم خانگي مانند ماشين لباسشويي، يخچال، فريزر، گرم‌كن، ايركانديشن و مايكروويو را توليد مي‌كند.
دو سال پيش نشريه وال ‌استريت ژورنال در گزارشي نوشت كه علي‌رغم تحريمهاي آمريكا عليه ايران، لوازم خانگي ساخت آمريكا مانند ويرپول به صورت غيررسمي و از طريق دوبي روانه بازار ايران مي‌شوند. از سوي ديگر به نظر مي‌رسد ويرپول براي راحتي كار خود در ايران از طريق واحد ايتاليايي‌اش با كشورمان قرارداد همكاري امضا كرده است.
هم‌اكنون به غير از ويرپول برندهاي آمريكايي ديگري مانند جنرال الكتريك، مابه و وايت وستينگ هاوس نيز در بازار لوازم خانگي ايران حضور دارند. البته شركت وستينگ هاوس در حال حاضر تحت مالكيت گروه سوئدي الكترولوكس بوده اما كارخانه‌هايش در آمريكا قرار دارند.
برخي كارشناسان اعتقاد دارند در شرايطي كه آمريكا تحريمهاي شديدي روي فرايند تامين ماشين آلات و مواد اوليه موردنياز صنايع و واحدهاي توليدي ايران اعمال كرده، دليلي وجود ندارد كه مسئولان ايراني به راحتي اجازه فروش كالاهاي مصرفي ساخت آمريكا را در بازار ايران بدهند.
انتهاي پيام

kurosh87

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان عزیز
با 500 هزار تومن به نظرتون چه مدل سینما خانگی خوبه؟

a-33

Registered User
لایک‌ها
9
اقا سلام من میخام یعه سری چاقو و چنقال حرفه ای برای خونه بخرم
چند مدل تو اینترنت دیدم ولی متاسفانه بعضی ها تو ایران نمایندگی نداشتن
دوستان اگه برند خوبی را میشناسن با ادرس و شماره اعلام کنند ممنون

devit8

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام جناب ممنون از راهنمایی
منم رفتم اینور اونور آخر به همین "مابه" رسیدم.
3/400/000 خود یخچال شد
100 تومن برای فیلتر تصفیه آب سه مرحله ای و شیر و مقداری لوله برای اتصال به شیر آب.
50 تومن هم برای حمل نقل: 25 برای رسوندن تا دمه خونه، 14 تومن هم برای 2 طبقه

حالا بنظر شما کولر گازی گرم-سرد کم مصرف چه مارکی خوبه؟

سلام،
دوست عزیز شما از خریدتون راضی هستی؟ من هم میخوام وایت هاوس بخرم گفتم قبلش نظر مصرف کننده هاش رو هم بدونم؟ کیفیت نگهداری مواد غذایی، سبزی، گوشت چطوره؟ فیلترهای هواش بو رو خوب میگیرن؟

ممنون و که ببخشید زیاد شد.

Undisclosed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
جولان آمريكايي‌ها در بازار لوازم خانگي ايران

ببخشید اگه آمریکایی ها دارن جولان میدن ، اونوقت چینی ها دارن چه غلطی میکنن ؟!

mardekohan

Registered User
لایک‌ها
40
اقا سلام من میخام یعه سری چاقو و چنقال حرفه ای برای خونه بخرم
چند مدل تو اینترنت دیدم ولی متاسفانه بعضی ها تو ایران نمایندگی نداشتن
دوستان اگه برند خوبی را میشناسن با ادرس و شماره اعلام کنند ممنون

سلام
اگه وضع ماليتون خوب هست WMF نمايندگي هم داره ولي خب قيمتاش بالا هست من يه دون چاقوي شف كه خريدم شد 85 تومن
ولي انصافا هم با كيفيت هستن هم تنوع خيلي زيادي دارن

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
دوستان میشه راهنمایی کنید . یه مایکرو ویو میخوام که صفحه اش گردون نباشه و سولاردوم هم نباشه . اما بخار پز باشه .
از مدلهای رند بازار هم باشه .
لطفا مدلشو بگید .
با تشکر

بروکی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
منظور از مایکرو همان میکروفون است ایا؟>

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
یکنفر متخصص در امر مایکروویو نیازمندیم .

romeo

Registered User
لایک‌ها
13
ماکروويو چه ربطي به بخار پز داره، شما يه بخار پز بخر،

moosavi.sm89

Registered User
لایک‌ها
400
دوست عزیز پولتو نریز دور
مفت خدا نمیارزه فقط به درد گرم کردن میخوره. ..
باور کن! ؛)

Sent from my GT-P6800 using Tapatalk

sahandnik

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من فقط پاناسونیک میدونم که گردون نیست بخار پز هم هست
panasonic 596a
خودم هم دارم اما از بخارش فقط همون روزهای اول استفاده کردم

Mr. X

Registered User
لایک‌ها
5
دوست عزیز پولتو نریز دور
مفت خدا نمیارزه فقط به درد گرم کردن میخوره. ..
باور کن! ؛)

بخارپز رو نمیدونم اما مایکرویو واقعا بدرد میخوره، واسه کسی که به شکمش اهمیت بده یه چیزیه که کارو خیلی ساده میکنه

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
هنوزم مولینکس خوب هست ؟! ما 10،11 سال پیش یدونه گرفتیم و اون موقع بهترین مارک بازار بود و هنوز مثل کفتر کار میکنه !

moosavi.sm89

Registered User
لایک‌ها
400
بخارپز رو نمیدونم اما مایکرویو واقعا بدرد میخوره، واسه کسی که به شکمش اهمیت بده یه چیزیه که کارو خیلی ساده میکنه

دوست عزیز منم ازون افراد هستم ؛)
سریع و کار راه انداز هست تقریبا
ولی طمع غذا و ارزش غذایی اون رو از بین میبره:)
هیچ چیز مثل فر و ذغال خودمون نمیشه :)

بالا