• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای راهنمایی خرید لوازم خانگی و ...

کدوم تکنولوژی بهتری داره ؟

• LG

Votes: 27 23.3%
  • Samsung

Votes: 44 37.9%
  • Boosh

Votes: 45 38.8%

• Total voters
    116

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
سلام به همه

ما امروز تصمیم گرفتیم که یه تلویزیون جدید بگیریم.

رفتیم بازار ، میگه پاناسونیک فقط 42 اینچ LED داریم و اگه اینچ بالاتر بخواید باید پلاسما بگیرید.

اما مارک سونی میگه 46 اینچ LED داریم.

من چند تا سوال از دوستانی که اطلاعات دارن داشتم

• LED بهتره یا پلاسما ؟ از نظر وضوح تصویر. فرض کنید برای شبکه های دیجیتال.
  • مصرف برقشون چطوره ؟
  • LED بین سونی و پاناسونیک کدومشون بهتره ؟

ممنون از توجه همه دوستان عزیز

aras71

Registered User
لایک‌ها
38
1-به هیچ وجه پلاسما نگیر
2-lcd و led هیچ فرقی با هم نمی کنند(چون دولت انگلیس شرکت ها رو موظف کرده که رو جعبه تلویزون بچسبونند که این ها با هم فرقی نمی کنند و سواد ما که از اون ها بیشتر نیست)
2-زمانی که می خوای تلویزیون بخری فقط و فقط و فقط به فرکانس توجه داشته باش (فرکانسش 100 باشه)
3-من اگه بودم پاناسونیک رو می خریدم چون سونی مقداری به خاطر اسمش تلویزیون ها رو گرون می فروشه
4-اگه مقداری می خوای کمتر پول خرج کنی می تونی x.vision رو هم مد نظر داشته باشی (اما فرکانس 100)
5-اینترنتی خرید کن ارزون تر در می یاد -تو مشخصات هم اشتباهی به وجود نمی یاد(چون بعضی از مغازه دار ها هم فرکانس تلویزون رو نمی دونند چیه)

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899
سلام
وقت بخیر

خواستم بدونم این تراش ها که در آرایشگاه ها هست ریش نسبتا متوسط رو در چه حدی میزنه
مثلا شما اگه 7 ا8 روز یه فرد 27-28 ساله ریشتونو نزنید بعد با این ریش تراش ها بخواهید بزنید خوب میشه ؟ در چه حدی ؟

و اینکه چه مارکیش خوبه ؟ moser یا فیلیپس یا ... ؟

اگه خوب باشه بخرم . 20-30 تومنه مگه نه ؟

ممنون

KamranGholi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
-پلاسماهایی مثل vt30 و st30 که برای پانا هستند کیفیت مناسبی دارند. و 3بعدی هم هستندو از 42 شروع می شوند و خوب تحقیق کن!
2-ال ای دی و ال سی دی کمپانیهای مختلف ازنظر کیفیت متفاوتند اما روند بازار به سمت ال ای دی است. و تحقیق کن!
3- فرکانس تنها یکی از ملاکهاست همانطور که در کارت گرافیک صرف میزان رم گرافیکی عامل برتری نیست.و تحقیق کن
4- اگر پول برایت مهم نیست توی ال ای دی رو سونی کار کن و تو پلاسما رو پانا
5-اینترنتی خرید نکن چون پول کلانی میخواهی بدی در عوض اینترنتی خوب تحقیق کن( یعنی حداقل 2 هفته فول) حیف که پی سی فیل شد وگرنه منبع خوبی بود. همینجا هم بد نیست.
6- به حرف همه ی فروشنده ها نمیشود اعتماد کرد بعضی بی سواد و بعضی بی انصافند. وتحقیق کن!
7- داشتن امکانات جانبی مهمه ولی به نظر من کیفیت تصویر مهمتره

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اینترنتی ریسک نداره ؟

از بین دوستان کسی نظری نداره ؟

FarSl-laD

Registered User
لایک‌ها
40
1-به هیچ وجه پلاسما نگیر
2-lcd و led هیچ فرقی با هم نمی کنند(چون دولت انگلیس شرکت ها رو موظف کرده که رو جعبه تلویزون بچسبونند که این ها با هم فرقی نمی کنند و سواد ما که از اون ها بیشتر نیست)
2-زمانی که می خوای تلویزیون بخری فقط و فقط و فقط به فرکانس توجه داشته باش (فرکانسش 100 باشه)
3-من اگه بودم پاناسونیک رو می خریدم چون سونی مقداری به خاطر اسمش تلویزیون ها رو گرون می فروشه
4-اگه مقداری می خوای کمتر پول خرج کنی می تونی x.vision رو هم مد نظر داشته باشی (اما فرکانس 100)
5-اینترنتی خرید کن ارزون تر در می یاد -تو مشخصات هم اشتباهی به وجود نمی یاد(چون بعضی از مغازه دار ها هم فرکانس تلویزون رو نمی دونند چیه)

100hz کم نیست ؟

الان دیگه ال ای دی های متوسط بازار 200hz به بالا هستند ...

ehsan95

Registered User
لایک‌ها
298

Captain Sparrow

Registered User
لایک‌ها
642
داداش ال ای دی از همه بهتره و شفاف تره ....اگر می خوای واقعا پول خرج کنی سامسونگ سری 7 یا 8 بگیر سایزشون بالای 50 هست ....دنبال یه چیز معمولی هستی نانو ال ای دی ال جی 47 اینچ بگیر ....سوالی بود در خدمتم

aras71

Registered User
لایک‌ها
38
هرچی خواستی بخری قبلش بهم بگو مشخصاتش رو چک کنم

ehsan95

Registered User
لایک‌ها
298
چشم انسان قدرت تفکیک پذیری بالاتر از 80 هرتز رو نداره
عزیز جان تفکیک تصویز ال ای دی خیلی فرق داره شما برو تو یه فروشگاه بگو برات فیلم تست سرعتو بزاره مثلا توی 100 هرتز اصلا زیر نویس روون قابل خوندن نیست و ماته ولی همون تو 800 هرتز به شفافی میتونی بخونیش
توی سرعت بالا تصویر با هرتز پایین اصلا ماته

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
میشه مدل هم بذارید.

مثلا تلویزیونی که مد نظرتون هست رو با ذکر مدل بذارید.

من دنبال 46 اینچ یا 42 اینچ هستم.

قیمتش هم معقول باشه. 50 اینچ به بالاها دیگه سر به فلک میکشه. ماکز ما بتونیم 2 تا 2,200 هزینه کنیم.

aras71

Registered User
لایک‌ها
38
عزیز جان تفکیک تصویز ال ای دی خیلی فرق داره شما برو تو یه فروشگاه بگو برات فیلم تست سرعتو بزاره مثلا توی 100 هرتز اصلا زیر نویس روون قابل خوندن نیست و ماته ولی همون تو 800 هرتز به شفافی میتونی بخونیش
توی سرعت بالا تصویر با هرتز پایین اصلا ماته
اون 800 هرتز نیست 200 واقعیه

mahdi_1365

Registered User
لایک‌ها
37
اگه از چاره یا دیجی کالا بگیری هیچ ریسکی نداره.اگر هم می خوای X.VISION بخری از سایت مادیران بخر.

آقا سایت چاره قابل اعتماده؟
کسی تا حالا خرید داشته از این سایت؟
والا من کلا یه بار خرید اینترنتی داشتم اونم یه ساعت مچی بود که نوشته بود دو تا باتری هم باهاش وقتی پست آورد پولو دادم رفت :دی بعد که اومدم دیدم نه جعبه ی درست و حسابی داره نه باتری!
البته زیاد گرون نبود 14 تومن
از اون موقع دیگه می ترسم از تو نت چیزی بخرم

بالا