• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای راهنمایی خرید لوازم خانگی و ...

کدوم تکنولوژی بهتری داره ؟

• LG

Votes: 27 23.3%
  • Samsung

Votes: 44 37.9%
  • Boosh

Votes: 45 38.8%

• Total voters
    116

aras71

Registered User
لایک‌ها
38
خوش باش رفيق،حوصله ي اينکه بيام وست از همايش سالانه ي flat panel hdtv shoot-out ‎و بهترين نمايشگرهاي انتخاب شده در چند سال اخير بگم تا بخوام کسي رو قانع کنم ندارم اونيکه حرفه اي باشه با يه تحقيق و نگاه و با يه تست ساده متوجه تفاوت زمين تا آسماني پلاسمهاي پانا با ال اي دي ميشه اونيم که نيست بره با ال اي دي سونيش حال کنه و فکر کنه الان آخرت تي وي ها تو خونشه،کسيکه بخواد با نظرات کاربران اينجا تصميم به خريد بگيره و زحمت يه تحقيق و تست کوچولو هم به خودش نده مطمئنآ چيزي بهتر از ال اي دي سوني گيرش نمياد

اگه چیز خوبی بود سونی و سامسونگ نمی یومدتد باقیمت 2 برابر LED تولید کنند.

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
من گرونترین ماشین لباسشویی سامسونگ رو به قیمت 1200 گرفتم، از لحظه نصب یه قطعه پلاستیکیش آب میداد... تا الآن که بیشتر از 3 هفته گذشته، سام سرویس هی امروز و فردا میکنه!!! شما هر چی میخوای بگیری بگیر، پیشنهاد میکنم برندی که سام سرویس گارانتی کرده نگیر که مثل من پشیمون میشی. اینطور که فهمیدیم خیلی از دوستان هم از سام سرویس ناراضی هستند!

http://forum.persiantools.com/t238713.html#post4744947

parsa12

Registered User
لایک‌ها
55
خوش باش رفيق،حوصله ي اينکه بيام وست از همايش سالانه ي flat panel hdtv shoot-out ‎و بهترين نمايشگرهاي انتخاب شده در چند سال اخير بگم تا بخوام کسي رو قانع کنم ندارم اونيکه حرفه اي باشه با يه تحقيق و نگاه و با يه تست ساده متوجه تفاوت زمين تا آسماني پلاسمهاي پانا با ال اي دي ميشه اونيم که نيست بره با ال اي دي سونيش حال کنه و فکر کنه الان آخرت تي وي ها تو خونشه،کسيکه بخواد با نظرات کاربران اينجا تصميم به خريد بگيره و زحمت يه تحقيق و تست کوچولو هم به خودش نده مطمئنآ چيزي بهتر از ال اي دي سوني گيرش نمياد

به شدت تایید مئ شود خودم یک42st30 ورداشتم دنیای جذاب وواقعی رنگها به دور از رنگهای اغراق شده ال ای دی یا همان ال سی دی ها با کمبود در رنگ مشکی وفرکانس پائین و کتنراست بسیار پائین تر از پلاسما ها دوستان تکنولوژی پلاسما نسل دوم یا نئو پلاسما چند صباحی می شود که گوی سبقت رو از تلویزیونهای دیگه ربوده علی الخصوص پاناسونئک در این داستان که نهایت تفاوت را میتوانید در hd های سه بعدی جائی که پای توانائی های یک نمایشگر بهمیان میاید لمس کنید

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
هر چی فروشنده بگه خوبه یعنی بنجل ترین جنس بازاره
شوما مختاری به حرف فروشنده گوش کنی یا منتقدهای معتبر

البته به نظر من با توجه به اینکه فقط برای دیدن عزت تی وی میخواین
یه lcd سامسونگ بزرگ بگیر از همش ارزون تره

برای همین اومدم اینجا دارم مشاوره میگیرم.

LCD نمیخوام بگیرم. فقط LED

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805

دوست من از فحوای کلامت متوجه شدم که به نظر شما پلاسما پاتا خیلی بهتر از LED ها هست. چیزی که من خودم به چشم هم دیدم همینه. یعنی من تو عید 3 تا LED دیدم (سونی , سامسونگ ) و یه پلاسما . اون پلاسما خیلی شفاف تر و روشن تر بود تصویرش.

یه مدل معرفی میکنی. ترجیحا 46 اینچ. من برو ری ویو هاش رو بخونم و مشخصاتشون رو ببینم.

راستی مصرف برق پلاسما از LED چقدر بیشتره ؟

من نمیدونم مشاوره برای خرید تلویزیون ارتباطش با سبک زندگی بیشتره یا گفتگو ازاد.
اما اونجا که بود حداقل دوستان شرکت میکردند.

ما از فروم استفاده میکنیم که به هم کمک کنیم.
اگه قراره مدیران تاپیک هایی که میتونن در 2 بخش باشند رو منتقل کنند به جایی که بیننده اش خیلی کمتره و کسی شرکت نمیکنه پس باز کردن تاپیک چه فایده ای داره ؟

دیشب قشنگ 3 صفحه اطلاعات دوستان گذاشتند و بحث و گفتگو شد
اما امروز که تاپیک منتقل شد دیگه حتی بازدید کننده هم نداره.

Last edited:

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
سلام.

من نظر خودم رو میگم ! دوست ندارم بعدش یه عده آدم بی جنبه بیان انتقاد کنند و بگن در اشتباه هستم و... ! پس لطفا کسی نسبت به نظر بنده، نظر نده...

ببین دوست عزیز، در یک کلام، پلاسما فقط به درد کسی میخوره که بخواد بگه من یه تلویزیون خارقالعاده دارم ! (مثل کسی که یه ماشین قدیمی و آشغال ولی پرقدرت داشته باشه...)

مصرف برق حداقل 2 برابر LED هست و حداکثر چندبرابر...

عمرش هم همینطور... از LED کمتره...

وزنش هم همینطور ... حداقل دو برابر بیشتره...

قطرش هم مثل وزنش میمونه...

تنها میزیتش قیمتش هست که بعلت مفت بودن، این همه طرفدار پیدا کرده...

شما اصلا به پلاسما فکر نکنید !

یک LED از برندهای سونی - سمسونگ - شارپ - الجی انتخاب کنید. انتخاب هم خیلی ساده هست... شما تشریف میبرید بورس صوتی تصویری و تصویر هر 4 برند رو مشاهده میکنید و قیمت امکاناتشون هم درنظر میگیرید و انتخاب میکنید... (حتما کاغذ و خودکار همراه خودتون ببرید برای جمع بندی)

سعی کنید که تلویزیونتون هوشمند باشه و Wifi هم داشته باشه که بتونید از اینترنت تی وی هم استفاده کنید...

پیشنهاد شخصی بنده هم Samsung 6960

موفق باشید...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
سلام.

من نظر خودم رو میگم ! دوست ندارم بعدش یه عده آدم بی جنبه بیان انتقاد کنند و بگن در اشتباه هستم و... ! پس لطفا کسی نسبت به نظر بنده، نظر نده...

ببین دوست عزیز، در یک کلام، پلاسما فقط به درد کسی میخوره که بخواد بگه من یه تلویزیون خارقالعاده دارم ! (مثل کسی که یه ماشین قدیمی و آشغال ولی پرقدرت داشته باشه...)

مصرف برق حداقل 2 برابر LED هست و حداکثر چندبرابر...

عمرش هم همینطور... از LED کمتره...

وزنش هم همینطور ... حداقل دو برابر بیشتره...

قطرش هم مثل وزنش میمونه...

تنها میزیتش قیمتش هست که بعلت مفت بودن، این همه طرفدار پیدا کرده...

شما اصلا به پلاسما فکر نکنید !

یک LED از برندهای سونی - سمسونگ - شارپ - الجی انتخاب کنید. انتخاب هم خیلی ساده هست... شما تشریف میبرید بورس صوتی تصویری و تصویر هر 4 برند رو مشاهده میکنید و قیمت امکاناتشون هم درنظر میگیرید و انتخاب میکنید... (حتما کاغذ و خودکار همراه خودتون ببرید برای جمع بندی)

سعی کنید که تلویزیونتون هوشمند باشه و Wifi هم داشته باشه که بتونید از اینترنت تی وی هم استفاده کنید...

پیشنهاد شخصی بنده هم Samsung 6960

موفق باشید...

ممنونم
همین برند 6960 ورژن 46 اینچش چطوری میشه اسمش ؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
الفردو عزیز

اولا ممنونم که راهنمایی میکنید بنده رو.

در مورد تی وی. این تلویزیون رو دیدم. خیلی خوبه اما قیمتش بالاست. یعنی در پست های قبل هم اشاره کردم. برای پدر و مادرم میخوام. اینها براشون 3دی و اینها مهم نیست. یعنی باشه هم استفاده ای نداره. حتی وایرلس. من خودمو کشتم بابام رو با لپتاپ اشنا کنم اما خب نشد.

اینها یه ال دی ای خوب که تصویر در تصویر باشه و دی وی بی تی هم داشته باشه براشون خوبه.

حالا تلویزیون خوبی که 46 اینچ باشه و این اسمارت و 3دی و وایرلس و اینها رو نداشته باشه اما کیفیت پخشش خوب باشه. مدلی برای این درخواست بنده پیشنهاد میکنید ؟!؟!؟!؟

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
والا با این شرایط گزینه های زیادی برای انتخاب هست...

بهترین پیشنهاد میتونه سونی باشه...

بعدش سمسونگ...

بهتره برید کیفیت هارو از نزدیک ببینید، هرچند خیلی به هم نزدیکند...

مدل KDL-46EX520 از سونی هست حدود 2 تومن... (من تو سونی خیلی وارد نیستم، شاید بچه ها مدل های بهتری رو بتونند پیشنهاد بدن)

از سمسونگ هم مدل 6920 هست که حدودا همین قیمته... ولی هوشمنده... قابلیت سه بعدی هم داره...

ولی هردو مدل قابلیت DLNA رو دارند و بعدا میتونند با استفاده از یک دانگل Wifi به اینترنت و دستگاه های دیگه وصل بشن....

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ممنون الفردو عزیز

والا بین سونی و سامسونگ موندم

اخه یه مزیت سامسونگ اینه که یه سینمای خانواده هم اشانتیون روی محصول میده , اما سونی نمیده

sia0368

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
کسی از این پشه کشهای لامپی ماورا بنفش استفاده کرده؟کار میکنه؟نورش برای بدن ضرر نداره؟قیمتش چنده؟کجا جنس خوبش رو دارند؟
یه چیزی مثل این خانه و لوازم خانگی :: دستگاه دور کننده و کشنده حیوانات و حشرات موذی :: دستگاه الکترونیکی کشنده انواع پشه - چاره: فروشگاه اینترنتی
برای نوزاد میخوام

imaneln

Registered User
لایک‌ها
45
می خوای نوزاد تحریک شه بره سمتش بترکه ؟! ای قاتل

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
اینا صدای ناجوری دارن چون حشرات رو با ولتاژ بالا میترکونن

توی رستوران ها حتما دیدید که چه صدایی دارن

الان هم جمع کردن چون دیدن بعد ترکیدن میرن تو غذای مردم و ...

کلا به خاطر مسائل بهداشتی جمع کردن

چسب دارش شاید بهتر باشه

شیمیایی هم که دیگه خودتون میدونید ...

بهترین کار گذاشتن یک پنکه هست چون باد پنکه مانع حرکت حشرات در اون سمت میشه

سرمای کولر هم که بزنید دیگه خونه بدون حشره میشه کامل

zlatan

Registered User
لایک‌ها
21
فک نکنم اصلاً بصرفه باشه مصرف برقشون باید بالا باشه در ضمن وقتی مگس اون بالا ترکید دل و رودش میریزه تو خونه اونوخ کی میخواد جم کنه؟

faithless

Registered User
لایک‌ها
48
واي خدا خيرت بده اين سوال منم بود
اين پشه ما رو ....
اذيت ميكنن :D

از اين قرص شيمياي ها ام نميشه استفاده كرد
ايشون بچه دارن من اكواريوم واسه هردو مضره
ميترسم 40 تومن بدم حتي به كار چراغ خوابم نياد
كسي استفاده كرده?

سر و صدا و كثيفيش مهم نسيت فقط از شر اين پشه ها خلاصمون كنه
كارامد هست?

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
من یدونه از اینها دو لامپه بزرگ خریدم مارک نما نور کارش هم خوبه مصرف برق اینها هم زیاد نیست .این مدل بزرگ در حد40واته .زیرش سینی داره که داخلش پشه مرده ها میره .مشکل اصلی هم نور فرابنفش و مضرات پوستی و چشمی اونه .البته اینها در واقع رنگ بفش هست .اگر نه فرابنفش کامل به شدت به بدن آسیب میرسه .

از نظر کارایی هم فوق العاده نیست .اما بد هم نیست تو شب خوب کار میکنه .

ما تو خونه خودمون بیشتر مشکل مگسهای ریز داشتیم که در نهایت بهترین روشی که نابودشون کردیم استفاده از تله بود

داخل یک سطل کوچیک مقداری پوست میوه ریختیم گذاشتیم چند روز بمونه مگسها و پشه ها می آمدند داخل سطل همون موقع خیلی کم حشره کش داخل سطل میزدیم .با تکرار این کار شر همشون کم شد.

قبلا مورچه هم به طریق مشابه از بین بردیم

علیرضـا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
280
سلام
این مدلی که دوستمون لینکش رو گذاشتن، پشه رو خشک می‌کنه و پشه درون محفظهٔ تعبیه‌شده می‌افته و مشکل واپاشی فیزیکی پشه رو نداره.
کم‌مصرفه و مصرف برقش ۵ وات هست.
اگه خوب باشه به نظرم بد نیست آدم یکی برا خونه بگیره.

Last edited:

hamidk

Registered User
لایک‌ها
144
من دو لامپی بزرگ دارم (خیلی بزرگ نیست در حد 30-40 سانت) خیلی برای پشه کارایی نداره ولی مگس ها عجیب طرفش میرن
اون صدایی که میشنوید صدای ترکیدن پشه یا مگس نیست صدای جرقه است حشره به صورت کامل میمیره کثافت کاری نداره که دل و رودش یه طرف باشه دست و پاش یک طرف دیگه
نورش هم مقدار خیلی خیلی کمی ماورائ بنفش داره با یه اسکناس می توانید چک کنید
برای پشه پنکه سقفی از همه چیز بهتره، فقط خیلی زشته

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
1306976553.jpg

چراغ خواب و حشره کش برقی با مصرف تنها 1 وات = 4.5

اطلاعات بیشتر

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

http://forum.persiantools.com/t154001.html

کار نکرد پس می گیرم ! وجدانن کاراییش 20 هست ! پارسال خودم استفاده کردم نزدیک 20 نوع پشه مختلف شکار کردم ! :D

بالا