• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای راهنمایی خرید لوازم خانگی و ...

کدوم تکنولوژی بهتری داره ؟

• LG

Votes: 27 23.3%
  • Samsung

Votes: 44 37.9%
  • Boosh

Votes: 45 38.8%

• Total voters
    116

romeo

Registered User
لایک‌ها
13
دوست من از فحوای کلامت متوجه شدم که به نظر شما پلاسما پاتا خیلی بهتر از LED ها هست. چیزی که من خودم به چشم هم دیدم همینه. یعنی من تو عید 3 تا LED دیدم (سونی , سامسونگ ) و یه پلاسما . اون پلاسما خیلی شفاف تر و روشن تر بود تصویرش.

یه مدل معرفی میکنی. ترجیحا 46 اینچ. من برو ری ویو هاش رو بخونم و مشخصاتشون رو ببینم.

راستی مصرف برق پلاسما از LED چقدر بیشتره ؟

من نمیدونم مشاوره برای خرید تلویزیون ارتباطش با سبک زندگی بیشتره یا گفتگو ازاد.
اما اونجا که بود حداقل دوستان شرکت میکردند.

ما از فروم استفاده میکنیم که به هم کمک کنیم.
اگه قراره مدیران تاپیک هایی که میتونن در 2 بخش باشند رو منتقل کنند به جایی که بیننده اش خیلی کمتره و کسی شرکت نمیکنه پس باز کردن تاپیک چه فایده ای داره ؟

دیشب قشنگ 3 صفحه اطلاعات دوستان گذاشتند و بحث و گفتگو شد
اما امروز که تاپیک منتقل شد دیگه حتی بازدید کننده هم نداره.

ببین عزیز در حال حاظر سردمدار تمامی نمایشگرهای دنیا پلاسماهای پانا هستند که حالا از بین پلاسماهای پانا سری v از همه بهتر هستش و بیشترین امتیازاتو در نمایشگاه های جهانی و همچنین نقدهای بیطرفانه نصیب خودش کرده جدیدترین سری پانا vt50 هستش که هنوز به طوررسمی وارد ایران نشده ولی در بانه مثل اینکه یافت میشه اما آخرین مدلی که بانیان الکتریک رسما وارد کرده مدل قبلی سری v هست یعنی VT30

در برتری این مدلها همین بس که میتوان گفت که تنها نمایشگرهای در دنیا هستند که black level نامحدودی رو به خودشون اختصاص دادند طوری که در مدل VT50 حتی نتونستند بلک لولشو با روشهای معمول اندازه گیری کنند

بی طرفانه ترین و حرفه ای ترین نقدها رو سایت avforums مینویسه که خیلی سختگیرانه عمل میکنه در امتیاز دادن:

برای دومدل vt50 vt30 نتیجه رومیتونی ببینی:

ریویو vt50:

00183055327082578906.jpg

VT30:

62825032767713860615.bmp

خلاصه بهت بگم بهترین ال ای دی ها و ال سی دی های تولیدی در دنیا در مقابل پلاسمهای پانا حکم اسباب بازی رو بیشتر ندارند یه زمانی پلاسمهای پایونیر غول نمایشگرهای بود و حالا پانا هست که داره سروری میکنه...

بازم نه به حرف من و دیگران توجه نکن تحقیق تست بررسی توسط خود شما بهترین نتیجه رومیتونه داشته باشه بررسی کن که در چند سال اخیر چه نمایشگرهای بهترین شناخته شدن در نماتیشگاه Flat panel HDTV shoot-out که تنها و معتبرترین همایش سالانه ای هست که تمامی نمایشگرهای تولیدی در دنیا رو بررسی میکنه و در نهایت بهترین رو هر سال معرفی میکنه مثل نمایشگاه بارسلون که بهترینهای موبایل رو انتخاب میکنه

نقدها و بررسی های سایتهای بی طرف رو بخون و در نهایت خودت تست کن مقایسه کن و انتخاب کن

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
رومئوی عزیز

اولا ممنون

دوما میشه ادرس سایت/سایتهایی که بشه مصحولات رو با هم مقایسه کرد رو بذارید اینجا.

سوم اینکه این نقدهایی که الفردو عزیز داشتند در مورد عمر و مصرف پلاسماها نسبت به ال ای دی ها رو ایا قبول دارید ؟!؟!؟!؟

ممنون میشم بیشتر بنده رو از تجربتون بهره مند کنید.

Nirvanna

Registered User
لایک‌ها
10
بهترین مارک چرخ گوشت چیه؟

برند Techno چطوره؟ ایتالیاییه؟

یزدانی

Registered User
لایک‌ها
20
چرخ گوشت خوب

Mr. X

Registered User
لایک‌ها
5
عجب سوالایی میکنید اینجا
اما بنظرمن lgتوی همه وسایل خوبه، مولینکس هم ما داریم اما خیلی قدیمیه، هنوزکارمیکنه

zlatan

Registered User
لایک‌ها
21
پارس خزر.نمیگم بهترینه ولی باور کنید استخونها رو هم چرخ میکنه

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
on the edge of a super-massive black-hole
یه پارس خزر ناسیونال بگیر عین خر کار میکنه ارزون ترم هست...

همیشه باید حتماً جنس خارجی بگیرین؟!

حالا انگار چرخ گوشت تکنولوژی فضاییه که خوب و بد داشته باشه؟ یه آرمیچر خر قدرته و یه سری تیغ خر محکم...!

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255

ما چند ساله سولاردوم الجی داریم، مشکلی نداشته... پخت مایکروویو، گریل بالا و پایین، بخارپز و پخت نوری داره. از لحاظ کیفیت خیلی عالیه. مخصوصا شدت جریان هوای داخلش که به پخت حرارتی کمک میکنه یه چیزی در حد گردباده! :D

درباره سامسونگ اطلاعی ندارم ولی یه توجهی هم به خدمات سامسونگ در ایران داشته باشید... سام سرویس هنوز بعد از یک ماه یه تیکه قطعه پلاستیکی 10 گرمی رو برای من نفرستاده، حالا فرض کنید مثلا لامپ اشعه مایکروویو خراب بشه... شیرین 6 ماه میرید توی نوبت! :D

viitroy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام به همه
اقا من لنگ یه یخچال خوب یخساز و خوشگل دو قلوام
چه کنیم؟!؟
ممنون میشم راهنماییم کنید

your_star

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
چقدر خرج میکنید خوب؟بهترین دوقلو برند لیبهر liebherr اگه بتونید پیدا کنید.فکر کنم دور و بر ده میلیون اینها باشه.دنبال بوش در مورد یخچال فریزر نرید چون کلا تولید یخچال فریزر ندارن دیگه و حق تولیدشون رو دادن به سامسونگ در واقع یخچال فریزر سامسونگ میخرید اگه الان بوش بخرید!

your_star

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بهترین مارک چرخ گوشت چیه؟

برند Techno چطوره؟ ایتالیاییه؟

یه پارس خزر ناسیونال بگیر عین خر کار میکنه ارزون ترم هست...

همیشه باید حتماً جنس خارجی بگیرین؟!

حالا انگار چرخ گوشت تکنولوژی فضاییه که خوب و بد داشته باشه؟ یه آرمیچر خر قدرته و یه سری تیغ خر محکم...!

این پست خیلی قدیمی بود اما دلم نیومد یه راهنمایی نکنم:
اگر چرخ گوشت نیمه حرفه ایی میخواید مدلهای گشتروبک gastroback با گارانتی پیشگامان نسل امروز رو پیدا کنید که خوب گرونه و اکثرا برای خونواده صرف نداره حدود 800 تومن
چرخ گوستهای عادی برندهای
1.کنوود
2.پاناسونیک
چرخ گوشت ایرانی پارس خزر کار بر و بچه های رشت هم جزو کارهای ارزون و با کیفیته (مثل بیشتر جنسای پارس خزر)150 هزار تومن

viitroy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
چقدر خرج میکنید خوب؟بهترین دوقلو برند لیبهر liebherr اگه بتونید پیدا کنید.فکر کنم دور و بر ده میلیون اینها باشه.دنبال بوش در مورد یخچال فریزر نرید چون کلا تولید یخچال فریزر ندارن دیگه و حق تولیدشون رو دادن به سامسونگ در واقع یخچال فریزر سامسونگ میخرید اگه الان بوش بخرید!

یه یخچال فریزر جا دار میخوام
سایدا همشون فریزراشون کوچیکند
چی بگیرم؟!؟کدوم مارک خوبه
فوقش پول بدم 5 تومن

milad_milad

Registered User
لایک‌ها
21
دوستان میشه لطفآ من رو در خرید ماشین ظرفشویی راهنمایی کنین،تو این زمینه هیچ تجربه ی خریدی ندارم و اینکه کدوم برند خوب و بدِ رو نمی دونم

بالا