• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای راهنمایی خرید لوازم خانگی و ...

کدوم تکنولوژی بهتری داره ؟

• LG

Votes: 27 23.3%
  • Samsung

Votes: 44 37.9%
  • Boosh

Votes: 45 38.8%

• Total voters
    116

aras71

Registered User
لایک‌ها
38

ehsan95

Registered User
لایک‌ها
298
آقا سایت چاره قابل اعتماده؟
کسی تا حالا خرید داشته از این سایت؟
والا من کلا یه بار خرید اینترنتی داشتم اونم یه ساعت مچی بود که نوشته بود دو تا باتری هم باهاش وقتی پست آورد پولو دادم رفت :دی بعد که اومدم دیدم نه جعبه ی درست و حسابی داره نه باتری!
البته زیاد گرون نبود 14 تومن
از اون موقع دیگه می ترسم از تو نت چیزی بخرم
دیجی کالا مطمعن تره
چاره چند مورد شکایت تو همین فروم ازش دیدم

F.B.I govi

Registered User
لایک‌ها
212
ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ تـــــــــــــهران بزرگ

F.B.I govi

Registered User
لایک‌ها
212
ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ تـــــــــــــهران بزرگ
ممنون از جوابتون
آها . قیمتم پس ماله قبل بوده

خوبه برای اصلاح صورت و خط انداختمن ؟

چه مارکیش تا همین 40-50 ؟

ممنون

اره بابا مو.زر خوبه با گارانتیشو بخر قشنگ کوتاه میکنه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
تلویزیون خوبیه

قیمتش یه مقدار زیادی بالاست :(

مدلی هست مشابه این باشه اما قیمت کمتری داشته باشه ؟

مثلا 3دی نداشته باشه. اخه برای پدر و مادرم میخوان. اینها دیگه 3دی نیاز ندارن.

aras71

Registered User
لایک‌ها
38
قیمتش یه مقدار زیادی بالاست :(

مدلی هست مشابه این باشه اما قیمت کمتری داشته باشه ؟

مثلا 3دی نداشته باشه. اخه برای پدر و مادرم میخوان. اینها دیگه 3دی نیاز ندارن.
من فکر کردم مثلا برا کسی جونه و می خواد فیلم اکشن بلوری و 3 بعدی می بینه می خوای.برو بهترین مدل صنام رو بگیر در بیشترین حالت 1000000-1200000 قیمت داره

COLDPLAY™

Registered User
لایک‌ها
5
یعنی با این همه دبدبه و کبکبه نمیدونید پلاسماهای پاناسونیک بسیاری از led ها رو تو کیفیت میزارن تو جیبشون؟

پول مارک نده الکی برای سونی

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
تو گوگل سرچ کنی "راهنمای خرید تلویزیون ال اسی دی" بهتر به نتیجه میرسی، یا تو ریویو های خارجی (مثل سایت پی سی ورد) تو هفته نامه عصر ارتباط هم بخشی درباره تلویزون ال سی دی بود.

تلویزیون ال ای دی هنوز نیموده بازار؟ (اینا ال سی دی با نور پس زمینه ال ای دی هستن)

پ.ن مهرداد جان سایتت واسه من باز نشد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
والا صنام منام نمیخوام بگیرم.

سونی - سامسونگ - پاناسونیک - ال جی
از بین این 4 مدل

ری ویو های خارجی رو خوندم. همه این برندها رو هم توی تلویزیون فروشی دیدم. اما مساله از اینجا شروع شد که ما عید خونه دوست و اشنا که رفتیم دیدیم این DVB-T که دیجیتال داشتند توی همه LED ها به شکل نافرمی تیره و تار بود
در مورد پلاسما تصویر خیلی شفاف تر بود

من با چند تا فروشند مطرح کردم این قضیه رو همه موکدا گفتند که LED کیفیت بهتری داره نسبت به پلاسما. و گفتند LED های اینها تنظیم نبوده.

حالا پدر و مادر من 3D نیاز ندارند. یا وایرلس بی سیم. اما کیفیت خوب و اینچ گنده میخوان. حالا یه تی وی میخوام که کیفیتش خوب باشه. تصویرش (کانالهای ایران DVB-T داخلیش) شفاف و روشن باشه.

romeo

Registered User
لایک‌ها
13
دوستان اينجا ظاهرآ آشنايي با ريويو هاي معتبر دنيا چون ‏avforums ‎و‎ ‎ cnet ‎ندارن و از بهترين نمايشگرهاي انتخاب شده در پنج سال اخير بي خبر هستند که دم از ال سي دي و ال اي دي ميزنند،اسباب بازي هايي که به گرد پاي پلاسمهاي پاناسونيک هم نميرسند،نظراتي چون پلاسما آشغاله و دورش سر اومده مرغ پخته رو به خنده ميندازه

aras71

Registered User
لایک‌ها
38
والا صنام منام نمیخوام بگیرم.

سونی - سامسونگ - پاناسونیک - ال جی
از بین این 4 مدل

ری ویو های خارجی رو خوندم. همه این برندها رو هم توی تلویزیون فروشی دیدم. اما مساله از اینجا شروع شد که ما عید خونه دوست و اشنا که رفتیم دیدیم این DVB-T که دیجیتال داشتند توی همه LED ها به شکل نافرمی تیره و تار بود
در مورد پلاسما تصویر خیلی شفاف تر بود

من با چند تا فروشند مطرح کردم این قضیه رو همه موکدا گفتند که LED کیفیت بهتری داره نسبت به پلاسما. و گفتند LED های اینها تنظیم نبوده.

حالا پدر و مادر من 3D نیاز ندارند. یا وایرلس بی سیم. اما کیفیت خوب و اینچ گنده میخوان. حالا یه تی وی میخوام که کیفیتش خوب باشه. تصویرش (کانالهای ایران DVB-T داخلیش) شفاف و روشن باشه.
اگه برای پدر ومادرت می خوای و از من می شنوی پولترو دور نریز تو مغازه ها هم صنام پیدا نمی کنی چون ایرانیه سودش هم برای مغازه دار ها کمتره .پیش نهاد من اینکه اول برو تو یکی از نمایندگی هاش کیفیتش رو ببین .خیلی هم نباید تفاوت داشته باشند.
اگر هم حتما باید خارجی بگیری تو چاره بگرد اونیکه قیمتش مناسبه لینکشرو بذار اینجا ببینم کدوم هاش بهتراند

عاشق پیشه

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
LED سونی بگیر

دوستان اينجا ظاهرآ آشنايي با ريويو هاي معتبر دنيا چون ‏avforums ‎و‎ ‎ cnet ‎ندارن و از بهترين نمايشگرهاي انتخاب شده در پنج سال اخير بي خبر هستند که دم از ال سي دي و ال اي دي ميزنند،اسباب بازي هايي که به گرد پاي پلاسمهاي پاناسونيک هم نميرسند،نظراتي چون پلاسما آشغاله و دورش سر اومده مرغ پخته رو به خنده ميندازه

به اونا می گن paid review

COLDPLAY™

Registered User
لایک‌ها
5
هر چی فروشنده بگه خوبه یعنی بنجل ترین جنس بازاره
شوما مختاری به حرف فروشنده گوش کنی یا منتقدهای معتبر

البته به نظر من با توجه به اینکه فقط برای دیدن عزت تی وی میخواین
یه lcd سامسونگ بزرگ بگیر از همش ارزون تره

romeo

Registered User
لایک‌ها
13
LED سونی بگیربه اونا می گن paid review
خوش باش رفيق،حوصله ي اينکه بيام وست از همايش سالانه ي flat panel hdtv shoot-out ‎و بهترين نمايشگرهاي انتخاب شده در چند سال اخير بگم تا بخوام کسي رو قانع کنم ندارم اونيکه حرفه اي باشه با يه تحقيق و نگاه و با يه تست ساده متوجه تفاوت زمين تا آسماني پلاسمهاي پانا با ال اي دي ميشه اونيم که نيست بره با ال اي دي سونيش حال کنه و فکر کنه الان آخرت تي وي ها تو خونشه،کسيکه بخواد با نظرات کاربران اينجا تصميم به خريد بگيره و زحمت يه تحقيق و تست کوچولو هم به خودش نده مطمئنآ چيزي بهتر از ال اي دي سوني گيرش نمياد

FarSl-laD

Registered User
لایک‌ها
40
اگه 46 اینچ میخوای ال ای دی های سری 5 سامسونگ بگیر،بهترین انتخاب تو این رنج قیمت

FarSl-laD

Registered User
لایک‌ها
40
خوش باش رفيق،حوصله ي اينکه بيام وست از همايش سالانه ي flat panel hdtv shoot-out ‎و بهترين نمايشگرهاي انتخاب شده در چند سال اخير بگم تا بخوام کسي رو قانع کنم ندارم اونيکه حرفه اي باشه با يه تحقيق و نگاه و با يه تست ساده متوجه تفاوت زمين تا آسماني پلاسمهاي پانا با ال اي دي ميشه اونيم که نيست بره با ال اي دي سونيش حال کنه و فکر کنه الان آخرت تي وي ها تو خونشه،کسيکه بخواد با نظرات کاربران اينجا تصميم به خريد بگيره و زحمت يه تحقيق و تست کوچولو هم به خودش نده مطمئنآ چيزي بهتر از ال اي دي سوني گيرش نمياد

موافقم.

بالا