farzad.sadeshi
Registered User
- نوشتهها
- 4,887
- لایکها
- 899
موزر 40-50 تومنه
ممنون از جوابتون
آها . قیمتم پس ماله قبل بوده
خوبه برای اصلاح صورت و خط انداختمن ؟
چه مارکیش تا همین 40-50 ؟
ممنون
موزر 40-50 تومنه
EX720 سونی
خودم 40 اینچش رو دارم ، کاملا راضی هستم همه چیزش خوبه
صوتی و تصویری :: تلویزیون :: تلویزیون ال ای دی :: تلویزیون ال ای دی 46 اینچ KDL-46EX720 - چاره: فروشگاه اینترنتی
دیجی کالا مطمعن ترهآقا سایت چاره قابل اعتماده؟
کسی تا حالا خرید داشته از این سایت؟
والا من کلا یه بار خرید اینترنتی داشتم اونم یه ساعت مچی بود که نوشته بود دو تا باتری هم باهاش وقتی پست آورد پولو دادم رفت :دی بعد که اومدم دیدم نه جعبه ی درست و حسابی داره نه باتری!
البته زیاد گرون نبود 14 تومن
از اون موقع دیگه می ترسم از تو نت چیزی بخرم
تلویزیون خوبیه
ممنون از جوابتون
آها . قیمتم پس ماله قبل بوده
خوبه برای اصلاح صورت و خط انداختمن ؟
چه مارکیش تا همین 40-50 ؟
ممنون
دیجی کالا مطمعن تره
چاره چند مورد شکایت تو همین فروم ازش دیدم
تلویزیون خوبیه
من فکر کردم مثلا برا کسی جونه و می خواد فیلم اکشن بلوری و 3 بعدی می بینه می خوای.برو بهترین مدل صنام رو بگیر در بیشترین حالت 1000000-1200000 قیمت دارهقیمتش یه مقدار زیادی بالاست
مدلی هست مشابه این باشه اما قیمت کمتری داشته باشه ؟
مثلا 3دی نداشته باشه. اخه برای پدر و مادرم میخوان. اینها دیگه 3دی نیاز ندارن.
اگه برای پدر ومادرت می خوای و از من می شنوی پولترو دور نریز تو مغازه ها هم صنام پیدا نمی کنی چون ایرانیه سودش هم برای مغازه دار ها کمتره .پیش نهاد من اینکه اول برو تو یکی از نمایندگی هاش کیفیتش رو ببین .خیلی هم نباید تفاوت داشته باشند.والا صنام منام نمیخوام بگیرم.
سونی - سامسونگ - پاناسونیک - ال جی
از بین این 4 مدل
ری ویو های خارجی رو خوندم. همه این برندها رو هم توی تلویزیون فروشی دیدم. اما مساله از اینجا شروع شد که ما عید خونه دوست و اشنا که رفتیم دیدیم این DVB-T که دیجیتال داشتند توی همه LED ها به شکل نافرمی تیره و تار بود
در مورد پلاسما تصویر خیلی شفاف تر بود
من با چند تا فروشند مطرح کردم این قضیه رو همه موکدا گفتند که LED کیفیت بهتری داره نسبت به پلاسما. و گفتند LED های اینها تنظیم نبوده.
حالا پدر و مادر من 3D نیاز ندارند. یا وایرلس بی سیم. اما کیفیت خوب و اینچ گنده میخوان. حالا یه تی وی میخوام که کیفیتش خوب باشه. تصویرش (کانالهای ایران DVB-T داخلیش) شفاف و روشن باشه.
دوستان اينجا ظاهرآ آشنايي با ريويو هاي معتبر دنيا چون avforums و cnet ندارن و از بهترين نمايشگرهاي انتخاب شده در پنج سال اخير بي خبر هستند که دم از ال سي دي و ال اي دي ميزنند،اسباب بازي هايي که به گرد پاي پلاسمهاي پاناسونيک هم نميرسند،نظراتي چون پلاسما آشغاله و دورش سر اومده مرغ پخته رو به خنده ميندازه
خوش باش رفيق،حوصله ي اينکه بيام وست از همايش سالانه ي flat panel hdtv shoot-out و بهترين نمايشگرهاي انتخاب شده در چند سال اخير بگم تا بخوام کسي رو قانع کنم ندارم اونيکه حرفه اي باشه با يه تحقيق و نگاه و با يه تست ساده متوجه تفاوت زمين تا آسماني پلاسمهاي پانا با ال اي دي ميشه اونيم که نيست بره با ال اي دي سونيش حال کنه و فکر کنه الان آخرت تي وي ها تو خونشه،کسيکه بخواد با نظرات کاربران اينجا تصميم به خريد بگيره و زحمت يه تحقيق و تست کوچولو هم به خودش نده مطمئنآ چيزي بهتر از ال اي دي سوني گيرش نميادLED سونی بگیربه اونا می گن paid review
خوش باش رفيق،حوصله ي اينکه بيام وست از همايش سالانه ي flat panel hdtv shoot-out و بهترين نمايشگرهاي انتخاب شده در چند سال اخير بگم تا بخوام کسي رو قانع کنم ندارم اونيکه حرفه اي باشه با يه تحقيق و نگاه و با يه تست ساده متوجه تفاوت زمين تا آسماني پلاسمهاي پانا با ال اي دي ميشه اونيم که نيست بره با ال اي دي سونيش حال کنه و فکر کنه الان آخرت تي وي ها تو خونشه،کسيکه بخواد با نظرات کاربران اينجا تصميم به خريد بگيره و زحمت يه تحقيق و تست کوچولو هم به خودش نده مطمئنآ چيزي بهتر از ال اي دي سوني گيرش نمياد