• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره (خرید، مقایسه، فنی...)

÷

• Total voters
    52

irfiz49

Registered User
لایک‌ها
73
بنده مزدا 3 دارم
احتمالا اون زمان که از شرکت فراخوان زدن برای تعویض پمپ هیدرولیک شما تاشیف نداشتید
تمام پمپا رو عوض کردن
ماشین بنده هم همینطوری بود
پمپ 1.5 میلیونی رو رایگان عوض کردن
نمایندگی آمل هم بود
والا مال ما نبود و از دوستان بود که خودشون فوت کردن. بعد از این اتفاقات به شما فراخوان زدن دوست من ..الکی که نمیان پمپ عوض کنن..گندش در اومده بود

rooshak

Registered User
لایک‌ها
99
والا مال ما نبود و از دوستان بود که خودشون فوت کردن. بعد از این اتفاقات به شما فراخوان زدن دوست من ..الکی که نمیان پمپ عوض کنن..گندش در اومده بود
پس مزدا هم اره ؟؟؟از چشم بادمیا انتظار نداشتم.
ادم دیگه نمیدونه به کی اعتماد کنه .
بعد چی شد دوستتون دیه یا خسارتی چیزی گرفتن ؟؟؟

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

irfiz49

Registered User
لایک‌ها
73
پس مزدا هم اره ؟؟؟از چشم بادمیا انتظار نداشتم.
ادم دیگه نمیدونه به کی اعتماد کنه .
بعد چی شد دوستتون دیه یا خسارتی چیزی گرفتن ؟؟؟

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
نه اقا دیه چیه.. مزدا بد نیست. این کارخونه بهمن خودرو از پمپای الکتریکی اشغال استفاده کرده بود و یه قطعه که برای شیفت کردن اضطراری بود رو حذف کرده بود یا بهتر بگم دزدیده بود.. این شد که پیچ میرسه فرمون سنگ شده بوده این بنده خدا فرمون میده نمیگرده دیگه خدا بیامرزه. شاگردش زندس تعریف میکرد

AmirHossein.M

Registered User
لایک‌ها
710
این که خوبه یکی با 100 تا زده بود بهه درو دیوار ایربگ باز نشده بود. :D
حالا برعکس این داستان , دوست ما با زانتیا زده بوده به گارد ریل , سرعت هم کم بوده , ایربگ باز شده خورده زیره فکش , فکش شکسته !!!
در صورتی که کمربند نبسته باشی نباید ایربگ باز شه !!!!
مرگ حقه , محصولات ایران خودرو و سایپا وسیله اس :D

irfiz49

Registered User
لایک‌ها
73
حالا برعکس این داستان , دوست ما با زانتیا زده بوده به گارد ریل , سرعت هم کم بوده , ایربگ باز شده خورده زیره فکش , فکش شکسته !!!
:D دهنت سرویس

irfiz49

Registered User
لایک‌ها
73
پرده گوشش پاره نشد؟ زانتیا این مشکلم داره

AmirHossein.M

Registered User
لایک‌ها
710

morteza033

Registered User
لایک‌ها
171
خدا پدر مادره اونی که این تایپیکو زد حفظ کنه ...
مسعولا ما خودشون ان ان تومن حقوق میگیرن هیچکدومشونم ماشینشون اینایی نیست که ماداریم .. همه چی هم خوبه ..
دشوار ی هم نیست و نداریم ...
مدیرر عامل خود سایپا عمرا اگه خودش محصولاتشو سوار بشه ..
بهش بگید میگه مگه جونمو از سر راه اوردم سوار شم ... والا
بعد مردم ما ..
ایران تنها کشوریه که ماشین زده باری بعد اتاق کابین به اتاق راننده وصله ..
هیچ جای دنیا اینطوری ماشین طراحی نمیکنن
طراحی فرقون های خارجی بهتر از پراید ایرانیه ..
فقط محصول داخل بخرید داخل ...

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,351
لطفاً پستتون رو ویرایش کنید. شاید بعضی از هموطنان ما از لحاظ اقتصادی، قدرت خرید پراید رو داشته باشن. به هر حال داشتن یک خودرو حتی بی کیفیت از نداشتنش بهتره. ما نباید به کسی توهین کنیم و با القاب زشت خطابشون کنیم. لطفاً هرچه سریعتر پستتون رو ویرایش کنید. با تشکر از شما.

شما یه جوری میگی بعضیا قدرت خرید بهترشو ندارن یکی ندونه فکر میکنه پراید هشت هزار تومنه !!!
رفیقم یه گلف نسل دو خرید فول با کولر و هیدرولیک و دوهزار سی سی درومد براش یازده میلیون ... با یازده میلیون کدوم پرایدو میدن الان ؟!
همین وانته پراید میدونی چنده ؟!
مردم متاسفانه پولشو دارن , عقلشو ندارن
نمونش خوده ما ! یدونه اون موقع که هفت تومن خریدیم , پاترول رفیقم داشت میفروخت شش و نیم , هر کاری کردم این خانواده ی جالبه کارمند بنده راضی نشدن اون لگن رو بفروشن و ما پاترول دار بشیم , با انواع اتهامات بنده رو بندرقه کردن ! سه ماه بعد بخاطر اشکالات فنی شدید گیربوکس و در یه کلام اشغالی کامل پریاد مجبوری فروختنش و پاترول خریدن !

LG L7 II

irfiz49

Registered User
لایک‌ها
73
ببین دوست من مثلا تمام ماشین های 206 ساخت ایران به اسم یورو 4 بفروش میرسه اما در اصل یورو 3 هستش و سنسور دوم اکسیژن رو برداشتن و جاش چغندر کاشتن.. میشه خرید گذاشت اما نمونه اصلی نیست اصلا و همه یا چینن یا ترک و اینا با لیبل المانی .. ما الان یکی داریم هرجی میگیم بابا این اصله و ما 250 میدیم زیر صفریه میگن که نو میخریم 145 حالا ترک باشه مهم نیست.. ایرانی کلا عادت داره اشغال بخره..اونام که نصب میکنن فعالش نمیکنن یارو رو خر فرض میکنن. بعد ما حرف از مردم عاقل میزنیم تو کشورمون

saeid.kh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5,967
خدا پدر مادره اونی که این تایپیکو زد حفظ کنه ...
مسعولا ما خودشون ان ان تومن حقوق میگیرن هیچکدومشونم ماشینشون اینایی نیست که ماداریم .. همه چی هم خوبه ..
دشوار ی هم نیست و نداریم ...
مدیرر عامل خود سایپا عمرا اگه خودش محصولاتشو سوار بشه ..
بهش بگید میگه مگه جونمو از سر راه اوردم سوار شم ... والا
بعد مردم ما ..
ایران تنها کشوریه که ماشین زده باری بعد اتاق کابین به اتاق راننده وصله ..
هیچ جای دنیا اینطوری ماشین طراحی نمیکنن
طراحی فرقون های خارجی بهتر از پراید ایرانیه ..
فقط محصول داخل بخرید داخل ...
:) سلامت باشید. چون دیدم ایران خودرو خیلی ناز می کنه برای تعمیر، گفتم شاید مشکل خاصی باشه و بهتره تجربم رو با سایر دوستان در میون بذارم.

saeid.kh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5,967
شما یه جوری میگی بعضیا قدرت خرید بهترشو ندارن یکی ندونه فکر میکنه پراید هشت هزار تومنه !!!
رفیقم یه گلف نسل دو خرید فول با کولر و هیدرولیک و دوهزار سی سی درومد براش یازده میلیون ... با یازده میلیون کدوم پرایدو میدن الان ؟!
همین وانته پراید میدونی چنده ؟!
مردم متاسفانه پولشو دارن , عقلشو ندارن
نمونش خوده ما ! یدونه اون موقع که هفت تومن خریدیم , پاترول رفیقم داشت میفروخت شش و نیم , هر کاری کردم این خانواده ی جالبه کارمند بنده راضی نشدن اون لگن رو بفروشن و ما پاترول دار بشیم , با انواع اتهامات بنده رو بندرقه کردن ! سه ماه بعد بخاطر اشکالات فنی شدید گیربوکس و در یه کلام اشغالی کامل پریاد مجبوری فروختنش و پاترول خریدن !

LG L7 II
فرمایش شما متین هست. اما منظور من اون خونواده هایی بود که با هزار زحمت و برای داشتن 1 ماشین،ثبت نام می کنن و در چندین و چند قسط با ذوق و شوق فراوان ماشینی مثل پراید که در حال حاضر ارزانترین خودروی تولیدی ما هست رو تهیه می کنن. روزگار برای همه یکسان نیست. منظور من از توهین نکردن به افراد، این بود. از پیام خصوصی و لحن دوستانه! شما هم ممنونم. باز هم اینجا در جمع، جلوی تمام کاربران عرض می کنم اگر من جسارتی به شما کردم همینجا معذرت می خوام. به امید روزی که تمام مردم سرزمین من،ایران، بتونن بهترین خودرو های دنیا رو با ارزانترین قیمت ممکن تهیه و استفاده کنن.

saeid.kh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5,967
ببین دوست من مثلا تمام ماشین های 206 ساخت ایران به اسم یورو 4 بفروش میرسه اما در اصل یورو 3 هستش و سنسور دوم اکسیژن رو برداشتن و جاش چغندر کاشتن.. میشه خرید گذاشت اما نمونه اصلی نیست اصلا و همه یا چینن یا ترک و اینا با لیبل المانی .. ما الان یکی داریم هرجی میگیم بابا این اصله و ما 250 میدیم زیر صفریه میگن که نو میخریم 145 حالا ترک باشه مهم نیست.. ایرانی کلا عادت داره اشغال بخره..اونام که نصب میکنن فعالش نمیکنن یارو رو خر فرض میکنن. بعد ما حرف از مردم عاقل میزنیم تو کشورمون
بله. با شما موافقم. و جالب اینجاست که اتحادیه اروپا از میانه سال 2014 استاندارد یورو6 رو برای خودرو ها اجباری خواهد کرد و ما همچنان اندر خم یک کوچه ایم...

irfiz49

Registered User
لایک‌ها
73
بله. با شما موافقم. و جالب اینجاست که اتحادیه اروپا از میانه سال 2014 استاندارد یورو6 رو برای خودرو ها اجباری خواهد کرد و ما همچنان اندر خم یک کوچه ایم...
اره خداییش. داریم اتم میسازیم هوای شهرمون کثیفه هیچی میخوایم امواج و تشعشعات مضر اتمی هم به خورد مردممون بدیم

foadazimi

Registered User
لایک‌ها
222
فرمایش شما متین هست. اما منظور من اون خونواده هایی بود که با هزار زحمت و برای داشتن 1 ماشین،ثبت نام می کنن و در چندین و چند قسط با ذوق و شوق فراوان ماشینی مثل پراید که در حال حاضر ارزانترین خودروی تولیدی ما هست رو تهیه می کنن. روزگار برای همه یکسان نیست. منظور من از توهین نکردن به افراد، این بود. از پیام خصوصی و لحن دوستانه! شما هم ممنونم. باز هم اینجا در جمع، جلوی تمام کاربران عرض می کنم اگر من جسارتی به شما کردم همینجا معذرت می خوام. به امید روزی که تمام مردم سرزمین من،ایران، بتونن بهترین خودرو های دنیا رو با ارزانترین قیمت ممکن تهیه و استفاده کنن.
حرف هر دوتانون منطقیه.فقط از دو تا زاویه مختلف به قضیه نگاه کردین.کاش حداقل ملت این وانت پراید رو نمیخریدن.ای کاش یه بار عزمشونو جزم میکردن.به خدا این وانته دیگه واقعا تاسف باره

irfiz49

Registered User
لایک‌ها
73
اقا اخه وانت با دیفرانسیل جلو و 1300 موتور 70 اسب بخاری هیچ توجیهی نداره

بالا