• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره (خرید، مقایسه، فنی...)

÷

• Total voters
    52

morteza033

Registered User
لایک‌ها
171
فک کنم فقط بتونه خودشو جابه جا کنه ...
الان سراتو این قیمته /////
مشالا فقط تووووولید داخلووو بخریم داخل ...

profile

Registered User
لایک‌ها
78
سلام.
دوستان یه 206 تیپ 2 هست.مدل 89.سفید.30 تا کارکرده....ماشین در حد صفر...فقط به اندازه 4 ساینت روی ابرویی جلو قلم گیری شده....
تا7ماه دیگه بیمه داره...
به نظرتون چند میارزه؟

♣ACE

Registered User
لایک‌ها
1,385
فرهنگ رانندگمون هم خیلی بده .. که این خودش باعث میشه بیشترین ضربه رو از محصولات کم کیفیت بخو ریم ..دم خروجیا دنده عقب میگیریم؟ تو همت ۱۴۰ ۵۰ تا میریم ؟ یا پارک چوبله میزنیم فلاشر روشن میکنیم
من خودم الان پراید سوار میشم .. بیشتر از ۹۰ تا امکان نداره برم از پشت حداقل ۲۰ متر فاصله میگیرم ظرفیت این ماشین همینقدره .. حالا سازنده هر چی بگه من که میدونم چه آشغالیه
همینو بیاین تو آزادگان با این همه موج شخمی آسفالت طرف با پراید ۱۴۰ تا میره .. گون به گون میکنه چراغ میده.. لایی میکشه..خب این به گاج بره خودش خر است

Sent from my HTC One using Tapatalk 4

saeid.kh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5,967
فرهنگ رانندگمون هم خیلی بده .. که این خودش باعث میشه بیشترین ضربه رو از محصولات کم کیفیت بخو ریم ..دم خروجیا دنده عقب میگیریم؟ تو همت ۱۴۰ ۵۰ تا میریم ؟ یا پارک چوبله میزنیم فلاشر روشن میکنیم
من خودم الان پراید سوار میشم .. بیشتر از ۹۰ تا امکان نداره برم از پشت حداقل ۲۰ متر فاصله میگیرم ظرفیت این ماشین همینقدره .. حالا سازنده هر چی بگه من که میدونم چه آشغالیه
همینو بیاین تو آزادگان با این همه موج شخمی آسفالت طرف با پراید ۱۴۰ تا میره .. گون به گون میکنه چراغ میده.. لایی میکشه..خب این به گاج بره خودش خر است

Sent from my HTC One using Tapatalk 4
بسیار صحبت منطقی و قشنگی بود. از شما ممنونم :)
یه زمان خاطره ای از یک ایرانی که در آلمان بوده میخوندم. طرف می گفت از یک خروجی در بزرگراهی رد شده، طبق روال ایران فلشر زده و دنده عقب میزنه و ناگهان خودرویی که در لاین کند رو حرکت میکرده با خودروی این ایرانی تصادف می کنه.پلیس میاد و...
از شانس بد راننده ی آلمانی، او مقداری الکل مصرف کرده و تست الکلش + بوده. پلیس بزرگراه از راننده ی ایرانی معذرت خواهی میکنن و اون راننده ی آلمانی جریمه ی بسیار سختی میشه. اما به چه دلیل؟؟؟
بنده خدا به پلیس میگه این ماشین در بزرگراه دنده عقب گرفته بوده، و پلیس به راننده ی ایرانی میگه: متاسفانه شهروند ما الکل مصرف کرده و به نظر ما حتماً مواد توهم زا نیز استفاده کرده، چرا که میگه شما در بزرگراه با دنده عقب رانندگی میکردید!

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
هولی فاکین شت !
اتفاقا هفته ی پیش بود داشتم به همین فک میکردم که آیا ممکنه آدم پدال ترمز رو زیاد فشار بده و بشکنه زیر پا ؟
آدم قفل میکنه !
وای خدا
من بارها با جفت پا رفتم رو ترمز،فک کن بخواد بشکنه
ممکنه یه عکس از اون پدال شکسته بزاری ؟
ماشینت مدل چنده و چقد کارکرده ؟
کلا به ماشین های ایران خودرو خیلی بدبینم،گروه پژو منظورمه
پراید ایمنی نداره،اوکی،ایمنی افتضاح
اما واقعا خرج و دردسر و تعمیرگاه رفتنش کمتر از حداقل ۲۰۶ هست !

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk

saeid.kh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5,967
هولی فاکین شت !
اتفاقا هفته ی پیش بود داشتم به همین فک میکردم که آیا ممکنه آدم پدال ترمز رو زیاد فشار بده و بشکنه زیر پا ؟
آدم قفل میکنه !
وای خدا
من بارها با جفت پا رفتم رو ترمز،فک کن بخواد بشکنه
ممکنه یه عکس از اون پدال شکسته بزاری ؟
ماشینت مدل چنده و چقد کارکرده ؟
کلا به ماشین های ایران خودرو خیلی بدبینم،گروه پژو منظورمه
پراید ایمنی نداره،اوکی،ایمنی افتضاح
اما واقعا خرج و دردسر و تعمیرگاه رفتنش کمتر از حداقل ۲۰۶ هست !

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk
سلام دوست من :) نمیدونم چرا اصلاً به فکر خودم نرسید عکسی از نگهدارنده ها بذارم. حیف. همه رو انداختم دور. ماشینم سمند سورن مدل بهمن 87 و کارکرد 126000 هست. اما ماشالا خیلی سرحاله چون خیلی بش رسیدم.

iman8079

Registered User
لایک‌ها
95
سلام به برو بچ پیتی
ایشاالله قراره ماشین بگیرم (هووووووراااا)
حالا یه سوال :به نظرتون تا هفته دیگه اقدام به خریدن ماشین کنم یا بذارم بعد عید
پول مولم نداریم کلاس بذاریم
در حد نو ده تومن خودرویههههه ملی و داخلی میخوام بخرم
پرایدوووووو
..............
حالا به نظرتون پرایدوووو بگیرم یا ۱۴۱ یا ۴۰۵مدل زیر ۸۰؟؟؟؟
چه رنگیش با کلاسه؟؟؟؟خخخخ
دم کمک کناش خواننده هاش گذریاش و مدیر محترم گرممممممم

Last edited:

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
سلام به برو بچ پیتی
ایشاالله قراره ماشین بگیرم (هووووووراااا)
حالا یه سوال :به نظرتون تا هفته دیگه اقدام به خریدن ماشین کنم یا بذارم بعد عید
پول مولم نداریم کلاس بذاریم
در حد نو ده تومن خودرویههههه ملی و داخلی میخوام بخرم
پرایدوووووو
..............
حالا به نظرتون پرایدوووو بگیرم یا ۱۴۱ یا ۴۰۵مدل زیر ۸۰؟؟؟؟
چه رنگیش با کلاسه؟؟؟؟خخخخ
دم کمک کناش خواننده هاش گذریاش و مدیر محترم گرممممممم
شرایط یه خورده برزخیه , چون ایران خودرو و سایپا تا اردیبهشت تحویل خودرو ندارن به دلیل اینکه 99% میخوان افزایش قیمت بدن و دست خریدارها رو بزارن تو پست گردو
الان هم که دم عید هست باز خودرو رو به افزایش هست چون همه میخوان ماشین بخرن تا عید رو برن بگردن .
حالا شما دو تا راه حل داری که هر دو ریسک خودش رو داره.
اول , همین الان خودرو رو بخری که در این شرایط ریسک خرید اینه که همیشه بعد از این تعطیلات عید خودرو افت شدید پیدا میکنه .
دوم اینکه بمونی بعد عید بخری که خودرو قیمتش افت پیدا کنه که در این شرایط ریسک خرید اینه که اگر سایپا و ایران خودرو افزایش قیمت بدن طبیعتا روی بقیه خودرها تاثیر میزاره و ممکنه شما متضرر بشی

نظر شخصی من اینه که با توجه به پولتون بهتره الان بخری چون عید هم میتونی با ماشین یه مسافرت بری

و اما در مورد مدل نظر شخصی من : 141 رو اصلا بی خیال شو . پراید 111 یا 131 خوبه اگه بتونی بودجت رو تا 12 تومن برسونی . در مورد 405 نظری ندارم ولی پیشنهاد میکنم ماشین با عمر کم بگیر تا به خرج نیوفتی

joolaei

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
دوستان به نظرتون الان وقت فروش پراید 78 هست یا باید گذاشت بعد از عید؟

ممنون از راهنماییتون

iman8079

Registered User
لایک‌ها
95
شرایط یه خورده برزخیه , چون ایران خودرو و سایپا تا اردیبهشت تحویل خودرو ندارن به دلیل اینکه 99% میخوان افزایش قیمت بدن و دست خریدارها رو بزارن تو پست گردو
الان هم که دم عید هست باز خودرو رو به افزایش هست چون همه میخوان ماشین بخرن تا عید رو برن بگردن .
حالا شما دو تا راه حل داری که هر دو ریسک خودش رو داره.
اول , همین الان خودرو رو بخری که در این شرایط ریسک خرید اینه که همیشه بعد از این تعطیلات عید خودرو افت شدید پیدا میکنه .
دوم اینکه بمونی بعد عید بخری که خودرو قیمتش افت پیدا کنه که در این شرایط ریسک خرید اینه که اگر سایپا و ایران خودرو افزایش قیمت بدن طبیعتا روی بقیه خودرها تاثیر میزاره و ممکنه شما متضرر بشی

نظر شخصی من اینه که با توجه به پولتون بهتره الان بخری چون عید هم میتونی با ماشین یه مسافرت بری

و اما در مورد مدل نظر شخصی من : 141 رو اصلا بی خیال شو . پراید 111 یا 131 خوبه اگه بتونی بودجت رو تا 12 تومن برسونی . در مورد 405 نظری ندارم ولی پیشنهاد میکنم ماشین با عمر کم بگیر تا به خرج نیوفتی
احتمالش چقدره بعد عید گرون بشه یا ارزون ؟!
دو دل شدیمااااااا
دمت گرم دادا که وقت گذاشتی واسم تپل توضیح دادی ....مرامتو عشقه داداش.

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
احتمالش چقدره بعد عید گرون بشه یا ارزون ؟!
دو دل شدیمااااااا
دمت گرم دادا که وقت گذاشتی واسم تپل توضیح دادی ....مرامتو عشقه داداش.
احتمال گرون شدن از طرف ایران خودرو و سایپا که 99% هست چون از دی ماه این دو شرکت سایت فروش رو بستن و فقط پیش خرید گذاشتن که تحویل در اردیبهشت 93 هست , یعنی دقیقا زمانی که میخوان گرون کنند.
اما اینکه این گرون شدن چقدر میتونه روی خودروهای کارکرده بازار تاثیر بزاره رو نمیشه حدس زد چون بعد از عید همیشه افت قیمت ماشین بوده. حالا این وسط اوضاع برزخی میشه که بالا میره یا پایین میاد.
بازم نظر من اینه که شما همین الان بخری , چون با 9-10 تومن شما نهایت ضرری که میکنی اینه که شاید بعد عید یه خودرو کم سن و سال تر ممکنه گیرت بیاد , تازه اونم نهایت یکی دوسال .
اینطور نیست که فرض الان بخری با این پول پراید 85 بخری ولی اگر بعد عید بخری پراید 90 بخری . یکی دوسال هم فکر نکنم تاثیری داشته باشه برات.
نظر شخصی من اینه که همین هفته بخر , اگر قصد خرید دارید حتما تا همین هفته بخر چون هرچی به آخر سال برسی قیمت ها کذایی میشه.

♣ACE

Registered User
لایک‌ها
1,385
رفیق به نظر من هم الان بخر .. برا سال دیگه ارزش افزوده رو هم 2 % افزایش دادن .. که همین موضوع برای یه ماشین 20 میلیونی خودش 400 هزار تومن اختلاف قیمت میشه

iman8079

Registered User
لایک‌ها
95
رفیق به نظر من هم الان بخر .. برا سال دیگه ارزش افزوده رو هم 2 % افزایش دادن .. که همین موضوع برای یه ماشین 20 میلیونی خودش 400 هزار تومن اختلاف قیمت میشه

اها پس خعلی نمیشه به سال دیگه امیدوار بود.
بازم ممنونم ازت داداش

iman8079

Registered User
لایک‌ها
95
احتمال گرون شدن از طرف ایران خودرو و سایپا که 99% هست چون از دی ماه این دو شرکت سایت فروش رو بستن و فقط پیش خرید گذاشتن که تحویل در اردیبهشت 93 هست , یعنی دقیقا زمانی که میخوان گرون کنند.
اما اینکه این گرون شدن چقدر میتونه روی خودروهای کارکرده بازار تاثیر بزاره رو نمیشه حدس زد چون بعد از عید همیشه افت قیمت ماشین بوده. حالا این وسط اوضاع برزخی میشه که بالا میره یا پایین میاد.
بازم نظر من اینه که شما همین الان بخری , چون با 9-10 تومن شما نهایت ضرری که میکنی اینه که شاید بعد عید یه خودرو کم سن و سال تر ممکنه گیرت بیاد , تازه اونم نهایت یکی دوسال .
اینطور نیست که فرض الان بخری با این پول پراید 85 بخری ولی اگر بعد عید بخری پراید 90 بخری . یکی دوسال هم فکر نکنم تاثیری داشته باشه برات.
نظر شخصی من اینه که همین هفته بخر , اگر قصد خرید دارید حتما تا همین هفته بخر چون هرچی به آخر سال برسی قیمت ها کذایی میشه.
نه دادا اهمیت نداره فقط سالم و سر پا و خوشگل باشه کافیه .دمت گرررررم الهی فقط نسوزی.

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,874
معمولا 2 زمستان و دم عید ب دلایلی ک دوستان گفتند قیمت بالا میره
ولی چون 2 ایران هیچ چی قابل پیش بینی نیست
ب نظرم قبل از عید ماشین سالم و ب قیمت پیدا کنید بخرید

mohamadreza-23

Registered User
لایک‌ها
411
اینم در نظر داشته باشین که چون چیزی به پایان سال نمونده اگه الان ماشین بخرین تو این یکماه ماشین شما 1 سال به عمرش اضافه میشه و طبیعتا از قیمتش کم میشه

بالا