• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره (خرید، مقایسه، فنی...)

÷

• Total voters
    52

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
نمیدونستم اما این تو سرعت بالا چقدر تو تصادف امنیت راننده رو تضمین میکنه؟

ببینید سپر های اولیه فلزی بودن و ضربه رو به بدنه و شاسی ماشین منتقل میکردن و از اونور هم به سرنشینای خودرو

بعد مدتی داخل سپر های فلزی فنر و کمک فنر گذاشتن تا ضربات رو در خودش جذب کنه

نسل بعدی سپر های فایبر گلاس هستن که ضربه رو پخش میکنن حتی با ترکیدن و نابودی خودشون جلوی ضربه رو میگیرن

نسل دهه اخیر خودرو ها هم به این شکل هست که بعد تصادف بخشی از شاسی و بدنه خودرو متلاشی میشن تا ضربه به داخل نرسه و در واقع ماشین فدای سرنشینای خودش میشه

مثلا 206 به شکلی طراحی شده که بعد از تصادف از جلو موتور سریع زیر ماشین میافته تا داخل اطاق نیاد برعکس پراید که به داشبورد میخوره

سیستم های امنیتی که امروزه بهشون ستاره میدن درواقع همون طراحی هست

ماشینی مثل بیوک های قدیمی رایج در ایران ملقب به b2-b3 که شاسیش تیر اهن هست نمیتونه ستاره زیادی بگیره و فقط به خاطر استحکام و جمع نشدن اطاق خودرو امتیاز دریافت میکنه اما بابت ضربه به سرنشین امتیاز منفی بالایی دریافت میکنه

خودرویی مثل سیتروئن های جدید زمان تصادف با عابر کاپوتش با جک شیب پیدا میکنه تا عابر صدمه کمتری ببینه

----------------

پس محکم بودن همیشه ملاک نیست مثلا همین دوبل داخل بازوی پراید که جدید گذاشتن طراحی یک شرکت بزرگ نیست و به عنوان کاچی به از هیچی ازش یاد میکنن

پراید با توجه به این نوع شاسی و طراحی هیچوقت نمیتونه امنیت بالایی رو تامین کنه

مگر اینکه کلا از نو طراحی بشه

با احترام / حجت

Amin_boroojerdi

Registered User
لایک‌ها
38
ببینید سپر های اولیه فلزی بودن و ضربه رو به بدنه و شاسی ماشین منتقل میکردن و از اونور هم به سرنشینای خودرو

بعد مدتی داخل سپر های فلزی فنر و کمک فنر گذاشتن تا ضربات رو در خودش جذب کنه

نسل بعدی سپر های فایبر گلاس هستن که ضربه رو پخش میکنن حتی با ترکیدن و نابودی خودشون جلوی ضربه رو میگیرن

نسل دهه اخیر خودرو ها هم به این شکل هست که بعد تصادف بخشی از شاسی و بدنه خودرو متلاشی میشن تا ضربه به داخل نرسه و در واقع ماشین فدای سرنشینای خودش میشه

مثلا 206 به شکلی طراحی شده که بعد از تصادف از جلو موتور سریع زیر ماشین میافته تا داخل اطاق نیاد برعکس پراید که به داشبورد میخوره

سیستم های امنیتی که امروزه بهشون ستاره میدن درواقع همون طراحی هست

ماشینی مثل بیوک های قدیمی رایج در ایران ملقب به b2-b3 که شاسیش تیر اهن هست نمیتونه ستاره زیادی بگیره و فقط به خاطر استحکام و جمع نشدن اطاق خودرو امتیاز دریافت میکنه اما بابت ضربه به سرنشین امتیاز منفی بالایی دریافت میکنه

خودرویی مثل سیتروئن های جدید زمان تصادف با عابر کاپوتش با جک شیب پیدا میکنه تا عابر صدمه کمتری ببینه

----------------

پس محکم بودن همیشه ملاک نیست مثلا همین دوبل داخل بازوی پراید که جدید گذاشتن طراحی یک شرکت بزرگ نیست و به عنوان کاچی به از هیچی ازش یاد میکنن

پراید با توجه به این نوع شاسی و طراحی هیچوقت نمیتونه امنیت بالایی رو تامین کنه

مگر اینکه کلا از نو طراحی بشه

با احترام / حجت

عــــــــــــــــــــالی بود مرسی.

behnouod

Registered User
لایک‌ها
2
با اينكه اين بخش فروم هيچ خبري نيست اما اگه از اينجا رد شد يه كمكي به ما بكنه:D
2تا باند حرفه اي مخواستم بگيرم
ترنس و از اين چيزا گوش نميدم واسه همين باس و حجمش پايين باشه بهتره
متال گوش ميدم وفقط شفافيت صداش برام مهمه:lol: خيلي شفاف باشه:)
روي ماكسيما هم مي خوام بندازم كه LCD فابريك خودش زياد تعريفي نداره
ولي خب پول واسه تعويض ال سي دي ديگه ندارم
بودجم هم نهايتا 500..شنيدم آلپاين خيلي خوبه:blink:
راسنتي شنيدم ْآلپاين تو ايران سايت داره اگه كسي ميدونه بهم بگه
با تشكررررررررررر

hamed 1369

Registered User
لایک‌ها
173
دوست عزیز به نظر من با توجه به انتظار های شما اینفینیتی سری کاپا برای شما مناسبه مثل 693.7 یا 693.9
سایت الپاین هم پاپ استریو هست اما الپاین نسبت به قیمتش نمیصرفه

behnouod

Registered User
لایک‌ها
2
دوست عزیز به نظر من با توجه به انتظار های شما اینفینیتی سری کاپا برای شما مناسبه مثل 693.7 یا 693.9
سایت الپاین هم پاپ استریو هست اما الپاین نسبت به قیمتش نمیصرفه

ممنون آقا حامد گل....راستي اينايي كه گفتي محدوده قيمتش چنده؟

golgoli

Registered User
لایک‌ها
13
حالا ماشین چه پراید چه بنز فقط خدا کنه که راننده با سرعت زیاد نره و قوانین رانندگی رو رعایت کنه

Amin_boroojerdi

Registered User
لایک‌ها
38
حالا ماشین چه پراید چه بنز فقط خدا کنه که راننده با سرعت زیاد نره و قوانین رانندگی رو رعایت کنه

وقتی تو جاده راننده پراید مقررات راهنمایی و رانندگی رو رعایت کنه اما یکی دیگه رعایت نکنه اولین ماشینی که مچاله میشه و سرنشیناش میمیرین همین پرایده

sedo

Registered User
لایک‌ها
1,574
......پراید=قاتل دوست داشتنی(!)

sedo

Registered User
لایک‌ها
1,574
از این پس به جای واژه نامانوس ((تیبا، زیبای ایرانی)) بهتر آنست که بگوئیم:((طوبی ،شوربای ایرانی))

marco250

Registered User
لایک‌ها
340
کسی اطلاعاتی در مورد دستگاههای اسکنر و دیاگ پرتابل استاندارد OBD II برای خودروهای المانی بالای ۲۰۰۸ داره ؟
من اسکنرهای AUTEL رو خیلی تعریفشونو شنیدم ولی یکم قیمتشون بالاست.
دنبال مشابه ارزونتر می گردم.
ممنون میشوم کمک کنید.

این هم AUTEL MaxiDiag PRO MD801 :
1.0x0.jpg

alarm

Registered User
لایک‌ها
105
سلام ، من لانچ c reader داشتم دادم رفت از اين مدل پيدا نميشه بايد سفارشی بدی بيارن ، الان يه دستگاه کوچيک دارم که با لپ تاپ کار ميکنه اگه ميخوای پخ بزن

marco250

Registered User
لایک‌ها
340
راستش من دنبال دیوایس های پرتابل و مستفل می گردم که قابلیت اسکن و دیاگ داشته باشه.

alarm

Registered User
لایک‌ها
105
من فعلاً اين 2 مورد رو دارم که ماشين های ايرانی رو هم ساپورت ميکنه
www.launchtech.co.uk/c-recorder-ii
forum.e46fanatics.com/showthread.php?t=576850&highlight=elm327

اولی رکوردر هست که اطلاعات کامل موتور رو در هين حرکت ذخيره ميکنه و هر وقت به کامپيوتر زدين ميتونين ببينين

marco250

Registered User
لایک‌ها
340
ممنون از پیشنهاداتتون

من خودم اینو پیدا کردم که خیلی ازش تعریف شده و آمازون هم قیمت اکازیون اعلام کرده , احتمالا همینو می گیرم.

EQUUS_3160+INNOVA%u00AE+ABS+%u00252B+Professional+CanOBD2+Diagnostic+Code+Scanner+for+OBDII+Vehi.jpg

filit

Registered User
لایک‌ها
7

behnouod

Registered User
لایک‌ها
2
پاپ استریو، نمایندگی رسمی آلپاین،ضبط ماشین، لوازم صوتی و تصویری آلپاین، آمپلی فایر، ساب ووفر

اگه کیفیت میخوای باید کامپوننت ببندی

شاید با کامپ و امپ به کیفیت دلخواهت برسی

بودجت رو بزار یک میلیون سیستم نسبتا خوبی میتونی جمع کنی

مرسي دوست عزيز ولي امپ به هيچ عنوان نمي خوام ببندم چون دردسراي خاص خودشو داره
كامپوننت رو خيلي ها ميگن ولي حقيقتا نميدونم چيه و چه قيمتي داره ولي شنديم واسه باس زياد خوبه
بازم ممنون

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449

موافقم با شما golgoli. به امید اون روز.

نمیخوام به کسی بی احترامی کنم. من خودم هیچوقت پراید نداشتم. اما این برام سواله که چرا یه آزرا یا تویوتا یا سانتافه،این آدم هایی که این ماشین ها رو دارن، چقدر تمیز رانندگی میکنن. منظورم از تمیز اینه که بی جهت لایی نمیکشن و از این مسخره بازی ها نمیکنن.

حالا شما تا دلت بخواد میتونی توی تمام شهرهای ایران، پراید ببینی که یه جوری طرف باهاش رانندگی میکنه که اگر طرف بنز داشت مطمعنن باهاش پرواز میکرد. به قدری بی احتیاط رانندگی میکنن که حد نداره. حداکثر سرعت پراید رو روی سرعت سنجش مثلا زده 150 تا یا 160 تا (نمیدونم دقیق) اون راننده تا به 150 یا 140 نرسوندش اصلا آروم نمیگیره توی کوچه های تنگ یکطرفه.

بازم میگم قصد جسارت به شخصی رو ندارم. اما یه ضرب المثلی هست که میگه خدا چیز رو شناخت چیز بهش نداد.

من اصلا کاری ندارم. اما بیاین رو راست باشیم. پیکانا که نوبرن. رده ی بعدی میشه پراید که به طرز هولناکی رانندگی میکنن. شما عکسی رو اول این تایپک گذاشتی که همه ی ما هفته ای ده تا بدترش رو میبینیم. چرا 100 درصد تقصیر رو گردن خودرو میندازین؟ خودم کلی آدم رو میشناسم که مثل وحشی ها رانندگی میکنن. البته بنز سوار و آزرا سوار وحشی هم داریم. اما درصدش خیلی پایینه نسبت به پیت حلبی ها.

درست. خودروی ایرانی و یا مونتاژ ایرانی از حلب هم ارزشش کمتره و کمترین میزان امنیت رو داره. صد رحمت به پیت حلبی. اما

شما چرا هیوندا یا تویوتا یا بنز و بی ام دابلیو رو زیاد نمیبینین که که مرده باشن یا توی تعمیرگاه ها و صافکاری ها زیاد نمیبینین؟ هستن اما کمن.

البته تمام این قضیه یه جریان روانشناسی ی جالبیه. همش هم همینه. قضیه هم اینه : طرف یه عمر توی کفِ ماشین بوده حالا یک تومن جمع کرده میره ارزون ترین ماشینِ تولید داخل رو میخره از دم قسط. حالا که خرید، باید عقده ی چندین سال بی ماشینی رو سرش در بیاره.

نتیجش هم میشه عکسِ موجود در پست اول.

پ. ن. لطفا موضوح رو شخصیش نکنید. فقط نظر شخصی بود.
پ. ن. "مطمعنن" رو دیکتش رو یاد ندارم.
پ. ن. آزادید هر چی میخواید بگید.

Last edited:

filit

Registered User
لایک‌ها
7
مرسي دوست عزيز ولي امپ به هيچ عنوان نمي خوام ببندم چون دردسراي خاص خودشو داره
كامپوننت رو خيلي ها ميگن ولي حقيقتا نميدونم چيه و چه قيمتي داره ولي شنديم واسه باس زياد خوبه
بازم ممنون

شما اگه کیفیت و وضوح صدا میخوای باید کامپ ببندی

برای تامین کامپ هم باید امپ ببندی

کامپوننت همه رقم هست

اگه صدا میخوای باید هزینه کنی

وگرنه با باند باید سر کنی

بالا