موافقم با شما golgoli. به امید اون روز.
نمیخوام به کسی بی احترامی کنم. من خودم هیچوقت پراید نداشتم. اما این برام سواله که چرا یه آزرا یا تویوتا یا سانتافه،این آدم هایی که این ماشین ها رو دارن، چقدر تمیز رانندگی میکنن. منظورم از تمیز اینه که بی جهت لایی نمیکشن و از این مسخره بازی ها نمیکنن.
حالا شما تا دلت بخواد میتونی توی تمام شهرهای ایران، پراید ببینی که یه جوری طرف باهاش رانندگی میکنه که اگر طرف بنز داشت مطمعنن باهاش پرواز میکرد. به قدری بی احتیاط رانندگی میکنن که حد نداره. حداکثر سرعت پراید رو روی سرعت سنجش مثلا زده 150 تا یا 160 تا (نمیدونم دقیق) اون راننده تا به 150 یا 140 نرسوندش اصلا آروم نمیگیره توی کوچه های تنگ یکطرفه.
بازم میگم قصد جسارت به شخصی رو ندارم. اما یه ضرب المثلی هست که میگه خدا چیز رو شناخت چیز بهش نداد.
من اصلا کاری ندارم. اما بیاین رو راست باشیم. پیکانا که نوبرن. رده ی بعدی میشه پراید که به طرز هولناکی رانندگی میکنن. شما عکسی رو اول این تایپک گذاشتی که همه ی ما هفته ای ده تا بدترش رو میبینیم. چرا 100 درصد تقصیر رو گردن خودرو میندازین؟ خودم کلی آدم رو میشناسم که مثل وحشی ها رانندگی میکنن. البته بنز سوار و آزرا سوار وحشی هم داریم. اما درصدش خیلی پایینه نسبت به پیت حلبی ها.
درست. خودروی ایرانی و یا مونتاژ ایرانی از حلب هم ارزشش کمتره و کمترین میزان امنیت رو داره. صد رحمت به پیت حلبی. اما
شما چرا هیوندا یا تویوتا یا بنز و بی ام دابلیو رو زیاد نمیبینین که که مرده باشن یا توی تعمیرگاه ها و صافکاری ها زیاد نمیبینین؟ هستن اما کمن.
البته تمام این قضیه یه جریان روانشناسی ی جالبیه. همش هم همینه. قضیه هم اینه : طرف یه عمر توی کفِ ماشین بوده حالا یک تومن جمع کرده میره ارزون ترین ماشینِ تولید داخل رو میخره از دم قسط. حالا که خرید، باید عقده ی چندین سال بی ماشینی رو سرش در بیاره.
نتیجش هم میشه عکسِ موجود در پست اول.
پ. ن. لطفا موضوح رو شخصیش نکنید. فقط نظر شخصی بود.
پ. ن. "مطمعنن" رو دیکتش رو یاد ندارم.
پ. ن. آزادید هر چی میخواید بگید.
خواهش میکنم یلاخره نظر هر کی براش محترمه و باید بهش احترام گذاشت.اماچند نکته رو بهتون تو جواب حرفاتون بگم.
1-رانندگی خشن و سریع به معنی این نیست که طرف مرض داره،برا اینه که محیطی رو برای تخلیه هیجان تو شهرش بجز اتوبان و بزرگراه نداره.کسی که عاشق سرعت باشه جایی برا دریفت زدن هم نداره حالا با فدراسیون اتوموبیل رانی هم کاری نداریم.شما که عاشق رالی هستی و از دیدن مسابقاتWRCلذت میبری هیچ جایی رو نداری که لا اقل اون مسابقات رو از نزدیک ببینی چه برسه به این که خودت یکی از راننده های مسابقه باشی.پس خواه و ناخواه جوونا میرن سمت لایی کشیدن تو خیابون اینا.
2-ضمنا فکر نکنم کسی تا حالا تو کف ماشین مونده باشه.شما که مسخره میکنی اینم در نظر بگیر اگه قسطی هم برداشته باشه میره مثل مرد کار میکنه و قسط میده نه این که مثل بعضی از این کره خر های خیابون ماشین باباجونشون رو بگیرن و باهاش برن دختر بازی و آبروی خودشون و خانوادشون رو ببرن.داداش آدم تو کف بمونه بهتر از اینه که آبرو ریزی کنه و دنبال ناموس ملت زرت و زرت بوق بزنه و بشاشه به غرورش.
3-در باره هیوندا و ماشین های مدل بالا.ماشینی که شما میگی بالای 30میلیون میشه پس باید ماشین خوبی باشه.شما یا مایه داری یا خوشی زده زیر دلت چون با حقوق کارمندی نمیشه از این ماشینا بخری و بایدخودتو به پراید و امثالهم راضی کنی.پس زود قضاوت نکن.اگه پول آزرا داشته باشیم نمیام از کسی اجازه بگیریم برا خریدنش و مرض هم نداریم نخریم.شما اگه خودت پولشو داری بخر داداش بجای ما هم حال کن.
4-ضمنا مطمئن اینطوریه دوست روانشناس نه مطمعن