• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره (خرید، مقایسه، فنی...)

÷

• Total voters
    52

رضا اردلان

Registered User
لایک‌ها
43
به جای پول دادن به این آلت قتاله یک ماشین خارجی دست دوم تمیز بخرین . 5-6 تومان می خواین پول بدین یک دوو ریسر یا اپل آسترا بخرین 7 تومان یک دوو اسپرو یا هوندا سیویک یا میتسوبیشی لنسر بگیرین 9 میلیون اپل وکترا یا دوو سیلو یا گالانت بگیرین . نگین تمیزش نیست بگردین پیدا میشه . هم سواری داره هم امنیت هم راحتی .....
پول به این آشغالای وطنی ندین .....

موفق باشید

Amin_boroojerdi

Registered User
لایک‌ها
38
موافقم با شما golgoli. به امید اون روز.

نمیخوام به کسی بی احترامی کنم. من خودم هیچوقت پراید نداشتم. اما این برام سواله که چرا یه آزرا یا تویوتا یا سانتافه،این آدم هایی که این ماشین ها رو دارن، چقدر تمیز رانندگی میکنن. منظورم از تمیز اینه که بی جهت لایی نمیکشن و از این مسخره بازی ها نمیکنن.

حالا شما تا دلت بخواد میتونی توی تمام شهرهای ایران، پراید ببینی که یه جوری طرف باهاش رانندگی میکنه که اگر طرف بنز داشت مطمعنن باهاش پرواز میکرد. به قدری بی احتیاط رانندگی میکنن که حد نداره. حداکثر سرعت پراید رو روی سرعت سنجش مثلا زده 150 تا یا 160 تا (نمیدونم دقیق) اون راننده تا به 150 یا 140 نرسوندش اصلا آروم نمیگیره توی کوچه های تنگ یکطرفه.

بازم میگم قصد جسارت به شخصی رو ندارم. اما یه ضرب المثلی هست که میگه خدا چیز رو شناخت چیز بهش نداد.

من اصلا کاری ندارم. اما بیاین رو راست باشیم. پیکانا که نوبرن. رده ی بعدی میشه پراید که به طرز هولناکی رانندگی میکنن. شما عکسی رو اول این تایپک گذاشتی که همه ی ما هفته ای ده تا بدترش رو میبینیم. چرا 100 درصد تقصیر رو گردن خودرو میندازین؟ خودم کلی آدم رو میشناسم که مثل وحشی ها رانندگی میکنن. البته بنز سوار و آزرا سوار وحشی هم داریم. اما درصدش خیلی پایینه نسبت به پیت حلبی ها.

درست. خودروی ایرانی و یا مونتاژ ایرانی از حلب هم ارزشش کمتره و کمترین میزان امنیت رو داره. صد رحمت به پیت حلبی. اما

شما چرا هیوندا یا تویوتا یا بنز و بی ام دابلیو رو زیاد نمیبینین که که مرده باشن یا توی تعمیرگاه ها و صافکاری ها زیاد نمیبینین؟ هستن اما کمن.

البته تمام این قضیه یه جریان روانشناسی ی جالبیه. همش هم همینه. قضیه هم اینه : طرف یه عمر توی کفِ ماشین بوده حالا یک تومن جمع کرده میره ارزون ترین ماشینِ تولید داخل رو میخره از دم قسط. حالا که خرید، باید عقده ی چندین سال بی ماشینی رو سرش در بیاره.

نتیجش هم میشه عکسِ موجود در پست اول.

پ. ن. لطفا موضوح رو شخصیش نکنید. فقط نظر شخصی بود.
پ. ن. "مطمعنن" رو دیکتش رو یاد ندارم.
پ. ن. آزادید هر چی میخواید بگید.

خواهش میکنم یلاخره نظر هر کی براش محترمه و باید بهش احترام گذاشت.اماچند نکته رو بهتون تو جواب حرفاتون بگم.
1-رانندگی خشن و سریع به معنی این نیست که طرف مرض داره،برا اینه که محیطی رو برای تخلیه هیجان تو شهرش بجز اتوبان و بزرگراه نداره.کسی که عاشق سرعت باشه جایی برا دریفت زدن هم نداره حالا با فدراسیون اتوموبیل رانی هم کاری نداریم.شما که عاشق رالی هستی و از دیدن مسابقاتWRCلذت میبری هیچ جایی رو نداری که لا اقل اون مسابقات رو از نزدیک ببینی چه برسه به این که خودت یکی از راننده های مسابقه باشی.پس خواه و ناخواه جوونا میرن سمت لایی کشیدن تو خیابون اینا.

2-ضمنا فکر نکنم کسی تا حالا تو کف ماشین مونده باشه.شما که مسخره میکنی اینم در نظر بگیر اگه قسطی هم برداشته باشه میره مثل مرد کار میکنه و قسط میده نه این که مثل بعضی از این کره خر های خیابون ماشین باباجونشون رو بگیرن و باهاش برن دختر بازی و آبروی خودشون و خانوادشون رو ببرن.داداش آدم تو کف بمونه بهتر از اینه که آبرو ریزی کنه و دنبال ناموس ملت زرت و زرت بوق بزنه و بشاشه به غرورش.

3-در باره هیوندا و ماشین های مدل بالا.ماشینی که شما میگی بالای 30میلیون میشه پس باید ماشین خوبی باشه.شما یا مایه داری یا خوشی زده زیر دلت چون با حقوق کارمندی نمیشه از این ماشینا بخری و بایدخودتو به پراید و امثالهم راضی کنی.پس زود قضاوت نکن.اگه پول آزرا داشته باشیم نمیام از کسی اجازه بگیریم برا خریدنش و مرض هم نداریم نخریم.شما اگه خودت پولشو داری بخر داداش بجای ما هم حال کن.
4-ضمنا مطمئن اینطوریه دوست روانشناس نه مطمعن

Amin_boroojerdi

Registered User
لایک‌ها
38
به جای پول دادن به این آلت قتاله یک ماشین خارجی دست دوم تمیز بخرین . 5-6 تومان می خواین پول بدین یک دوو ریسر یا اپل آسترا بخرین 7 تومان یک دوو اسپرو یا هوندا سیویک یا میتسوبیشی لنسر بگیرین 9 میلیون اپل وکترا یا دوو سیلو یا گالانت بگیرین . نگین تمیزش نیست بگردین پیدا میشه . هم سواری داره هم امنیت هم راحتی .....

موفق باشید

حرف شما کاملا درسته رضا جان اما فقط یه سوال.این ماشین ها دیگه تولید نمیشن مشکل تو پیدا کردن قطعاتشه.میشه راحت پیدا کرد؟

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449

موفق باشید

مشکل نوع ماشین نیست. کلا اتومبیل ها زمانی تبدیل ب آلت قتاله میشن که راننده اینطور بخواد. ب نظر من یه پیکان مدل 48 رانندش میتونه ب قدری انسانی رانندگی بکنه ک حتی نیاز ب صافکار هم نداشته باشه. چه برسه ب اینکه نیاز ب کفن داشته باشه.

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
خواهش میکنم یلاخره نظر هر کی براش محترمه و باید بهش احترام گذاشت.اماچند نکته رو بهتون تو جواب حرفاتون بگم.
1-رانندگی خشن و سریع به معنی این نیست که طرف مرض داره،برا اینه که محیطی رو برای تخلیه هیجان تو شهرش بجز اتوبان و بزرگراه نداره.کسی که عاشق سرعت باشه جایی برا دریفت زدن هم نداره حالا با فدراسیون اتوموبیل رانی هم کاری نداریم.شما که عاشق رالی هستی و از دیدن مسابقاتWRCلذت میبری هیچ جایی رو نداری که لا اقل اون مسابقات رو از نزدیک ببینی چه برسه به این که خودت یکی از راننده های مسابقه باشی.پس خواه و ناخواه جوونا میرن سمت لایی کشیدن تو خیابون اینا.

2-ضمنا فکر نکنم کسی تا حالا تو کف ماشین مونده باشه.شما که مسخره میکنی اینم در نظر بگیر اگه قسطی هم برداشته باشه میره مثل مرد کار میکنه و قسط میده نه این که مثل بعضی از این کره خر های خیابون ماشین باباجونشون رو بگیرن و باهاش برن دختر بازی و آبروی خودشون و خانوادشون رو ببرن.داداش آدم تو کف بمونه بهتر از اینه که آبرو ریزی کنه و دنبال ناموس ملت زرت و زرت بوق بزنه و بشاشه به غرورش.

3-در باره هیوندا و ماشین های مدل بالا.ماشینی که شما میگی بالای 30میلیون میشه پس باید ماشین خوبی باشه.شما یا مایه داری یا خوشی زده زیر دلت چون با حقوق کارمندی نمیشه از این ماشینا بخری و بایدخودتو به پراید و امثالهم راضی کنی.پس زود قضاوت نکن.اگه پول آزرا داشته باشیم نمیام از کسی اجازه بگیریم برا خریدنش و مرض هم نداریم نخریم.شما اگه خودت پولشو داری بخر داداش بجای ما هم حال کن.
4-ضمنا مطمئن اینطوریه دوست روانشناس نه مطمعن

موضوع نوع رانندگیه. چرا ویراج؟ چرا لایی؟ چرا سبقت خطرناک؟ چرا؟ چرا توی تعمیرگاه های صافکاری همش پرایده؟ چرا امروز یکیش همین جلوی چشمم چپ کرد؟ خواستِ خدا بود؟ یا خواست از لای 2 تا ماشینِ جلوش لایی بکشه و کنترل خودروش رو از دست داد؟ یا چون ماشینِ ارزونیه؟ یا چون طرف پول نداره؟ یا چون رو پشتِ شیشش نوشته بود بیمه ی ابوالفضل؟ یا چون کارمنده؟ یا ناداره؟

نه. هیچ کدوم ازینا نیست.

موضوح نوع رانندگیست.

طرف از دریفت کشیدن و سرعت خوشش میاد؟ چون عاشقِ رالیه باید خونوادش رو داغدار کنه؟ باید بچه ی 6 سالش رو از نعمتِ پدر محروم کنه؟ پس چون خوشش میاد، یه بیمه ی ابوالفضل مینویسه رو شیشش و یا علی بزن بریم خودکشی؟

من نمیدونم پس چرا هر چی پراید هست میپیچه جلوم. من نمیدونم چرا هر پرایدی میخواد از لای 2 تا ماشین ک پشت چراغ قرمز وایسادن خودشو رد کنه و جلوتر از بقیه روی خط عابر پیاده توقف کنه. من نمیدونم چرا اصلا نمیدونن ک این خودروشون "راهنما" داره.

پ. ن. "ویراج" رو نمیدونم اصلا چطور نوشته میشه.

farzad_sh_2020

Registered User
لایک‌ها
9
یه شایعاتی هست پراید بشه ماشین شهری فقط و یا استانی
همون بهتر که اجرا بشه
همین شیراز چند ماه پیش یه خانم دکتر با گل از روی بلوار پرید و اوونور خیابون زد به یک پراید سرویس مدرسه و 3-4 تا داخل ماشین فوت کردن فکر کنم
اینم عکسش :
161298_151.jpg

تصاویر کامل هم اینجا :
تصادف مرگبار سرويس مدرسه در شيراز (تصویری)

جالبه بخاطر یه آدم نوووب از اوون به بعد سرعت مجاز این بلوار از 80 کیلومتر شد 60 کیلومتر

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
موضوع نوع رانندگیه. چرا ویراج؟ چرا لایی؟ چرا سبقت خطرناک؟ چرا؟ چرا توی تعمیرگاه های صافکاری همش پرایده؟ چرا امروز یکیش همین جلوی چشمم چپ کرد؟ خواستِ خدا بود؟ یا خواست از لای 2 تا ماشینِ جلوش لایی بکشه و کنترل خودروش رو از دست داد؟ یا چون ماشینِ ارزونیه؟ یا چون طرف پول نداره؟ یا چون رو پشتِ شیشش نوشته بود بیمه ی ابوالفضل؟ یا چون کارمنده؟ یا ناداره؟

نه. هیچ کدوم ازینا نیست.

موضوح نوع رانندگیست.

طرف از دریفت کشیدن و سرعت خوشش میاد؟ چون عاشقِ رالیه باید خونوادش رو داغدار کنه؟ باید بچه ی 6 سالش رو از نعمتِ پدر محروم کنه؟ پس چون خوشش میاد، یه بیمه ی ابوالفضل مینویسه رو شیشش و یا علی بزن بریم خودکشی؟

من نمیدونم پس چرا هر چی پراید هست میپیچه جلوم. من نمیدونم چرا هر پرایدی میخواد از لای 2 تا ماشین ک پشت چراغ قرمز وایسادن خودشو رد کنه و جلوتر از بقیه روی خط عابر پیاده توقف کنه. من نمیدونم چرا اصلا نمیدونن ک این خودروشون "راهنما" داره.

این چه حرفیه میزنی شما
اگه یه راننده با پراید 150 تا بره به خاطر طراحی بدنه ماشین وزنه ماشین حالت ایرودینامیک ترمزا و هزارتا نکته ریزه دیگه با کوچکترین تصادف راننده و سرنشیناش به فنا میرن
ولی اگه همون راننده با بی ام و 150 تا بره اگه تصادفم بکنه میزان خسارت وارده خیلی کمتر میشه یه جا یه مطلبی میخوندم نمی دونم خیلی موثق باشه یا نه ولی تو یه تصادف شدید با پراید 17 درصد احتماله زنده بودنه راننده هست ولی با بی ام و با همون تصادف به خاطره طراحی ماشین بالای 70 درصد احتمال زنده بودن راننده وجود داره
بعدش شما نسبت تعداد پراید رو هم نسبت به ماشینای دیگه در نظر بگیر معلومه که باید تو صافکاری بیشتر پراید ببینی
جاده های غیر استانداردرو هم اضافه کن

mohsenloveme

Registered User
لایک‌ها
11
برو تو ساندی شاپ تاپیک بزن مطمئن باش بهترین سیستم رو میبندی.ماکسیما رو کامپ فکر کن.سری کاپا اینفینیتی که حامد معرفی کرد خوبه.1مدل 6way داره بهش فکر کن.اول از همه 1پخش خوب باید داشته باشی.

Amin_boroojerdi

Registered User
لایک‌ها
38
یه شایعاتی هست پراید بشه ماشین شهری فقط و یا استانی
همون بهتر که اجرا بشه
همین شیراز چند ماه پیش یه خانم دکتر با گل از روی بلوار پرید و اوونور خیابون زد به یک پراید سرویس مدرسه و 3-4 تا داخل ماشین فوت کردن فکر کنم
اینم عکسش :
161298_151.jpg

تصاویر کامل هم اینجا :
تصادف مرگبار سرويس مدرسه در شيراز (تصویری)

جالبه بخاطر یه آدم نوووب از اوون به بعد سرعت مجاز این بلوار از 80 کیلومتر شد 60 کیلومتر

ابلفــــــــــــــــرز!!!!!!!!!!!!به ***رفته ها.چی کار میکرده با ماشینش؟

Amin_boroojerdi

Registered User
لایک‌ها
38

نه. هیچ کدوم ازینا نیست.

موضوح نوع رانندگیست.

این دیگه از اون حرفا بودا

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
تو عکسهای بالا بنز و اپل امگا
ولی بدون نظر سنجیه بالا عاشققققققققق بی ام و

chanceller

Registered User
لایک‌ها
281
معمولا جنس های آمریکایی چه کوچک و چه بزرگ از کیفیت مرغوب برخوردار هستند
مثلا همین مدل شورلت ورق استفاده شده در بدنش از همه اون مدل ها هم ضخیم تر و هم با کیفیت تره . . .
من به این مسائل خیلی توجه می کنم

AR4SH66

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
201
انتخاب من به صورت کلی و سلیقه ای:
1- Mitsubishi Galant Super Saloon اگر تمیز و سرحال باشه.
2- Honda Accord زیبا، اسپرت و با کیفیت
3- Mercedes Benz 230E کلاسیک، با کیفیت
4- Toyota Corolla طراحی ساده و با کیفیت
معمولا جنس های آمریکایی چه کوچک و چه بزرگ از کیفیت مرغوب برخوردار هستند
مثلا همین مدل شورلت ورق استفاده شده در بدنش از همه اون مدل ها هم ضخیم تر و هم با کیفیت تره . . .
من به این مسائل خیلی توجه می کنم
درسته کیفیت بالایی داره ولی باید به ابعاد بزرگ ماشین و همچنین مصرف سوخت بالای اون هم توجه کرد.

تو عکسهای بالا بنز و اپل امگا
ولی بدون نظر سنجیه بالا عاشققققققققق بی ام و
کدوم خانمی نیست که بگه bmw دوست نداره.

Altair

Registered User
لایک‌ها
42
سرعت، شتاب، راحتی، دوام با Chevrolet Caprice 1994 ؛ معروف به کاپریس تخم مرغی!:thumbsup:
ولی مصرف سوختش بسیار بالاست!
بنز کپل و بی ام و E34 و اپل امگا ماشین های خیلی خوبی هستن ولی بین این 3 تا آلمانی من به E34 علاقه دارم، به خاطر قابلیت تیونینگ فوق العاده، هم از نظر فنی هم از نظر ظاهری! البته اگر امگا 6 سیلندر تمیز بتونی گیر بیاری بهترین انتخابه، چون هم از نظر فنی عملکرد عالی داره و هم آپشن های بیشتری نسبت به رقباش...
آکورد ماشین فوق العاده ای هستش، مخصوصا مدل EXi نسل چهارم، من شخصا سوارش شدم، لذت رانندگی عالی، هندلینگ عالی، شتاب عالی، از نظر قطعات هم مشکل خاصی نداره، پیدا میشه؛ منتها اینی که شما عکسش رو گذاشتی و مد نظرت هست نسل پنجمش هست که به ندرت پیدا میشه در ایران و از نظر قطعات حداقل ظاهری 100% به مشکل خواهی خورد در آینده...
گالانتی هم که عکسش رو گذاشتی نسل 8 هست که این هم مثل آکورد نسل 5 در ایران کمیابه، ولی نسل 7 گالانت معروف به عینکی در ایران به وفور یافت میشه و مدل سوپر سالن آپشن های خوبی داره...
الدزمبیل هم ماشین خوبیه ولی زیاد طرفدار نداره، و قیمتش هم به نسبت از ماشین هایی که شما مطرح کردی پایین تره، به نظر من اگر آمریکایی میخوای سوار شی و مصرف سوخت آمریکایی رو هم به جون میخری، کاپریس تخم مرغی فوق العاده است، ابهتی که داره به کل ماشین های این تاپیک میچربه:D
در مورد اسپرو و کرولا هم باید بگم که ماشین های خوبین ولی اکثر کرولاها و اسپروهایی که یافت میشن خسته ان! مخصوصا اسپرو! به ندرت اسپرو سالم پیدا میشه.... ولی اگه سالمش رو بتونی پیدا کنی ماشین خوبیه نسبت به قیمتی که تو بازار داره...

در کل یک نمونه سالم و تمیز هر کدوم از ماشین هایی که اشاره کردی میارزه به نمونه ی صفر کل محصولات دهه هشتادی سایپا و ایران خودرو....

ali_gt65

Registered User
لایک‌ها
243
قبول دارم که بنز و bmw خدای ماشینن ولی از نظر استهلاک نه.
من خودم عشق 3m هستم ولی دنبال کرولا 94 تمیز میگردم.
قبلا کرونا داشتم بیچاره فقط بنزین میخواست+روغن
کلا تویوتا از نظر خرج و مخارجی که میاره و همچنین گیر آوردن قطعاتش راحت تره.

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
mitsubishi galant
یه ماشین فوق العاده نرم و راحت
البته فکر کنم اینایی که تو ایرانن دیگه افتادن تو سرازیری

بالا