• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره (خرید، مقایسه، فنی...)

÷

• Total voters
    52

Amin_boroojerdi

Registered User
لایک‌ها
38
موتور ef7 سمند واقعا فوق العادست

پیشنهاد میکنم اگه میخواید گاز سوز خریداری کنید حتما سمند پایه گاز سوز رو انتخاب کنید

به احتمال قوی پراید بخرم.چون شایدم باهاش کار کنم و قسط هاشو بدم.قثط مشکلم اینه اگه گاز سهمیه بشه دیگه بدبخت میسیم.

Amin_boroojerdi

Registered User
لایک‌ها
38
lpg الان چندتا مگه جایگاه سوخت گیری داره ؟ به نظرم پایه گاز سوز بگیر بهتره بو هم نداره .

نمیدونم اما تعداد جایگاه سوخت رسانیLPGخیلی کمه.شنیدم تو تهران چند تا هست

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
به احتمال قوی پراید بخرم.چون شایدم باهاش کار کنم و قسط هاشو بدم.قثط مشکلم اینه اگه گاز سهمیه بشه دیگه بدبخت میسیم.

من نشنیدم که گاز هم سهمیه کنن

چی بگم والله ایرانه هیچ چیزش قابل پیشبینی نیست

Amin_boroojerdi

Registered User
لایک‌ها
38
من نشنیدم که گاز هم سهمیه کنن

چی بگم والله ایرانه هیچ چیزش قابل پیشبینی نیست

نه بابا کسافط ها گفتن کارت انرژی برا ماشینا صادر میکنن.برو تو گوگل ببین.قراره گازو هم سهمیه کنن.اما احتمالا LPGمشکلی نداشته باشه

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
ماشین با موتور ef7 که اصلا پیشنهاد نمیشه مشکلات زیادی داره +کمبود قطعه حتی تو نمایندگیهای ایرانخودرو!!
گزینه هیچ کدام نداره؟
lpg همین الان هم سهمیه بندیه! مگه اینکه از کپسول استفاده کنید که اونم مشکلات خاص خودشو داره و اگه CNG سهمیه بندی بشه کپسول گاز مایع نایاب میشه

Amin_boroojerdi

Registered User
لایک‌ها
38
ماشین با موتور ef7 که اصلا پیشنهاد نمیشه مشکلات زیادی داره +کمبود قطعه حتی تو نمایندگیهای ایرانخودرو!!

گزینه هیچ کدام نداره؟
lpg همین الان هم سهمیه بندیه! مگه اینکه از کپسول استفاده کنید که اونم مشکلات خاص خودشو داره و اگه CNG سهمیه بندی بشه کپسول گاز مایع نایاب میشه

نه بابا فک نکنم ال پی جی سهمیه بندی شده باشه.بدبختی گیر کردیما.یادته بنزین 50تومن بود؟نمیدونم چیکار کنم؟الان تو شهر ما با کپسول گاز میزنن

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
نه بابا فک نکنم ال پی جی سهمیه بندی شده باشه.بدبختی گیر کردیما.یادته بنزین 50تومن بود؟نمیدونم چیکار کنم؟الان تو شهر ما با کپسول گاز میزنن

lpg سهمیه بندی شده و فقط به تاکسیها با شرایط خاص و بصورت محدود میدند! و بقیه مجبورند از کپسول استفاده کنند
من بنزین 20 تومنی هم یادم هست اینم شانس ماست تا نوبت ماشین بازی ما شد بنزین هم این بلا سرش اومد!

Amin_boroojerdi

Registered User
لایک‌ها
38
خب الان من باید چی کار کنم ماشینو؟
لعنت به این زندگی معلوم نیس 1ساعت بعد قراره چه بلایی سرمون بیاد.نمیدونم کدومشو ببندم رو ماشین که فردای قیامت به گاج نرم

iran.meshop

Registered User
لایک‌ها
55
اگه یک رنگ ماشین بخوای که تو لیست فروش ایران خودرو نباشه باید چه کار کرد؟

منظورم اینه مثلا الان تو سایت ایران خودرو واسه خرید سورن elx با موتور ملی ef7 فقط رنگ های سفید و مشکی و آبی کبود قابل سفارش هست . حالا اگه ما مثلا رنگ نقره ای متالیک یا آبی کاسپین رو بخواهیم باید چه کار کنیم؟

امکانش هست که مثلا تو فروش خرداد یا تابستون یک سری رنگ جدید برای فروش بگذارند؟

یا اینکه مثلا موقع ثبت نام تو نمایندگی به صورت حضوری یک رنگ مورد نظر رو بگیم و به عنوان رنگ سفارشی با یک مبلغ بالاتر باید ثبت سفارش کنیم ؟

دقت کنید منظورم رنگ های خاص و سفارشی مثل ماتیکی و این ها نیست منظورم همون رنگ های دیگه اون ماشین هست که تو فروش اردیبهشت قابلیت سفارش براش نگذاشتند

http://ikco.iranecar.com/DetailSaleCondition.aspx?s=4db7258d-dbd4-45a2-9801-243c50954fb4

agarb98

Registered User
لایک‌ها
179
باید سفارشی درخواست بدی برات رنگ بزنن

iran.meshop

Registered User
لایک‌ها
55

یعنی باید پول اضافه بدیم؟ حتی اگه اون رنگ یک رنگ معمولی مثل نقره ای متالیک باشه که قبلا هم بوده اما در حال حاضر عرضه نمیشه

nethanzo

Registered User
لایک‌ها
123

فکر میکنم به این راحتی نباشه...

برای اینکه یه رنگ خاص روی ماشین زده بشه، تا جایی که من اطلاع دارم، باید خط رنگ آمیزی جدیدی ایجاد بشه تو کارخونه که این کار برای 1000-2000 ماشین شاید بشه ولی برای 1 ماشین فکر میکنم شما باید پول کل دستگاه ها رو بدید که چندصد برابر پول ماشین میشه. البته امیدوارم درست گفته باشم چون خیلی وقت پیش از کسی شنیدم اینو...

استارتر

Registered User
لایک‌ها
195
سفارش میدی واست اون رنگ رو میزنن نیازی نیست خط جدید بزنن فقط اون رنگ جزء رنگ های ایران خودرو باشه مثلا قبلا زده باشن یا روی ماشین های دیگشون زده باشن یعنی اون خط موجود باشه حالا مهم نیست واسه این ماشین یا ماشین های دیگه پول بیشتر باید بدید

iran.meshop

Registered User
لایک‌ها
55
دوستان عرض کردم رنگ خاص نمی خواهم همون رنگ های معمولی آبی رویال یا نقره ای متالیک که قبلا هم روی این ماشین زده می شده اما در فروش حال حاضر امکان انتخاب این رنگ ها وجود ندارد

iran.meshop

Registered User
لایک‌ها
55
سفارش میدی واست اون رنگ رو میزنن نیازی نیست خط جدید بزنن فقط اون رنگ جزء رنگ های ایران خودرو باشه مثلا قبلا زده باشن یا روی ماشین های دیگشون زده باشن یعنی اون خط موجود باشه حالا مهم نیست واسه این ماشین یا ماشین های دیگه پول بیشتر باید بدید

مطمئن هستید؟؟ چقدر بیشتر از حالت عادی باید بدیم اگر رنگ معمولی باشه که روی دیگر مدل ها می زنند؟

استارتر

Registered User
لایک‌ها
195
دوستان عرض کردم رنگ خاص نمی خواهم همون رنگ های معمولی آبی رویال یا نقره ای متالیک که قبلا هم روی این ماشین زده می شده اما در فروش حال حاضر امکان انتخاب این رنگ ها وجود ندارد

سفارشی میارن واسط دیگه وسلام

meysam77

Registered User
لایک‌ها
7
حالا همون رنگای خودشون رو بدن ..... رنگ سفارشی پیش کش!

دوباره یه خبر مبنی بر لزوم برگشت قیمتها به قیمت سابق تو رسانه ها درج شد، سایپا که به کل فروشش رو تعطیل کرد ایران فرقونم ال 90 رو فروشش رو متوقف کرد ....

شما هم که اینقدر دل خوشی داری (که اصلا هم بد نیست) بشین با مداد رنگی ماشینتو به رنگ دلخواه رنگ کن

با تشکر (با خودکار نکن تا اگه جاییشو غلط رنگ کردی بتونی پاک کنی)

iran.meshop

Registered User
لایک‌ها
55
حالا همون رنگای خودشون رو بدن ..... رنگ سفارشی پیش کش!

دوباره یه خبر مبنی بر لزوم برگشت قیمتها به قیمت سابق تو رسانه ها درج شد، سایپا که به کل فروشش رو تعطیل کرد ایران فرقونم ال 90 رو فروشش رو متوقف کرد ....

شما هم که اینقدر دل خوشی داری (که اصلا هم بد نیست) بشین با مداد رنگی ماشینتو به رنگ دلخواه رنگ کن

با تشکر (با خودکار نکن تا اگه جاییشو غلط رنگ کردی بتونی پاک کنی)

دل خوش نداشته باشیم چه کار کنیم؟

بالا