درود،سلام یک سمند سفارشی مدل ۸۳ دارم که خیلی پر شتاب بود.اما از وقتی که یاتاقان زد و یک ماه تو تعمیر گاه خوابیده بود مشکوک شدم!حالا که ماشین رو تحویل گرفتم اصلا شتاب سابق رو ندارهقبلا زمین رو میکند .اما الان ....یعنی علت چه چیز میتواند باشد؟ممنون میشوم راهنماییم کنید
سمت راستیه رئیس سازمان جهانی هنرهای رزمی و قهرمان المپیک.منم بازیکن ملی کاراته! چه تعریفی مردم از خودم!علتش چیه که شتابش کم شده؟بهش فشار بیارم گاز بدهم؟شاید باز شد!فکر میمنم موتور ماشین من رو تغییر داده.یا صفحه نداره!چون وقتی موتور باز میشه مگر صفحه کلاج عوض نمیشه! پرسیدم پفتند هرچی خراب بود تعویض کردیم و هرچی سالم بود گذاشتیم روش.در مورد صفحه هم گفت سالم بود دست نزدیم!سمت چپی شوما..سمت راستی کیه؟10سال از عمرش نگذشته یاتاق زده! ادرار تو اون ایران فرغونعلت رو میدونم ها! اما از اونجایی که تعصب ندارم رو مونتاژهای وطنی بروز نمیدم چیزی رو
![]()
سمت راستیه رئیس سازمان جهانی هنرهای رزمی و قهرمان المپیک.منم بازیکن ملی کاراته! چه تعریفی مردم از خودم!علتش چیه که شتابش کم شده؟بهش فشار بیارم گاز بدهم؟شاید باز شد!فکر میمنم موتور ماشین من رو تغییر داده.یا صفحه نداره!چون وقتی موتور باز میشه مگر صفحه کلاج عوض نمیشه! پرسیدم پفتند هرچی خراب بود تعویض کردیم و هرچی سالم بود گذاشتیم روش.در مورد صفحه هم گفت سالم بود دست نزدیم!
سلام یک سمند سفارشی مدل ۸۳ دارم که خیلی پر شتاب بود.اما از وقتی که یاتاقان زد و یک ماه تو تعمیر گاه خوابیده بود مشکوک شدم!حالا که ماشین رو تحویل گرفتم اصلا شتاب سابق رو ندارهقبلا زمین رو میکند .اما الان ....یعنی علت چه چیز میتواند باشد؟ممنون میشوم راهنماییم کنید
درودمارال بگیر هم کیفیت خوبی داره و هم قیمت مناسبی داره اون موقع که مغازه دشتم همه مارال ازمون می خواستن .
اره اون که 100 درصد هست داداشپاشو برو باشگاه جای این قرطی بازیا !!![]()