• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره (خرید، مقایسه، فنی...)

÷

• Total voters
    52

mamdo

Registered User
لایک‌ها
38
دوست عزیز چرا شایعه سازی های ایرانخودرو رو باور می کنید اونا چون EF7 نصبت به سایر خودرو هاشون و به خصوص 206 سود کمتری داره واسشون این رو می گن که قطعه نداره من که کاملاً راضیم .

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
سلام
برای ماشین یک دستگاه پخش موقتی میخوام تهیه کنم که چندماه استفاده بشه و بعد بروی ماشین هم فروخته بشه ....
دستگاه پخش usb بخوره و رادیو داشته باشه کفایت میکنه.
با این تفاسیر آیا با بودجه 120 تومن میتونم یک پخش نو و ساده مارکدار بگیرم ؟ pioneer,jvc,sony
برای خرید نصب کجا برم که انصاف داشته باشه و گرون نده ....
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .

samad@

Registered User
لایک‌ها
133
در خوب بودن موتور EF7 که شکی نیست فقط کمی قیمت قطعات و کمبود قطعات ناراحت کننده است
دوست عزیز شما دسته موتور را کی عوض کردی چون الان صحبت 360 500 دسته موتور و چطور شد که برید

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
ممنونم از همه دوستانی که به سوالات پاسخ دادن و در بحث شرکت کردن.

اون مرکز شماره گذاری رو چک می کنم.

چطوری می تونم قطعاتش رو جداگانه بفروشم؟ باید به تعمیرگاه ها پیشنهاد بدم؟

ممنون

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
سلام یک سمند سفارشی مدل ۸۳ دارم که خیلی پر شتاب بود.اما از وقتی که یاتاقان زد و یک ماه تو تعمیر گاه خوابیده بود مشکوک شدم!حالا که ماشین رو تحویل گرفتم اصلا شتاب سابق رو ندارهقبلا زمین رو میکند .اما الان ....یعنی علت چه چیز میتواند باشد؟ممنون میشوم راهنماییم کنید

baris manco

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
115
سمت چپی شوما..
سمت راستی کیه؟
10سال از عمرش نگذشته یاتاق زده! ادرار تو اون ایران فرغون:D
علت رو میدونم ها! اما از اونجایی که تعصب ندارم رو مونتاژهای وطنی بروز نمیدم چیزی رو:D

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
سلام یک سمند سفارشی مدل ۸۳ دارم که خیلی پر شتاب بود.اما از وقتی که یاتاقان زد و یک ماه تو تعمیر گاه خوابیده بود مشکوک شدم!حالا که ماشین رو تحویل گرفتم اصلا شتاب سابق رو ندارهقبلا زمین رو میکند .اما الان ....یعنی علت چه چیز میتواند باشد؟ممنون میشوم راهنماییم کنید
درود،

ماشین بنده هم 50 روز توی صافکاری بود! بعدش شده بود عین موتور براوو! بردم دیاک زدم، شد اروس.

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
سمت چپی شوما..سمت راستی کیه؟10سال از عمرش نگذشته یاتاق زده! ادرار تو اون ایران فرغون:Dعلت رو میدونم ها! اما از اونجایی که تعصب ندارم رو مونتاژهای وطنی بروز نمیدم چیزی رو:D
سمت راستیه رئیس سازمان جهانی هنرهای رزمی و قهرمان المپیک.منم بازیکن ملی کاراته! چه تعریفی مردم از خودم!علتش چیه که شتابش کم شده؟بهش فشار بیارم گاز بدهم؟شاید باز شد!فکر میمنم موتور ماشین من رو تغییر داده.یا صفحه نداره!چون وقتی موتور باز میشه مگر صفحه کلاج عوض نمیشه! پرسیدم پفتند هرچی خراب بود تعویض کردیم و هرچی سالم بود گذاشتیم روش.در مورد صفحه هم گفت سالم بود دست نزدیم!

baris manco

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
115
سمت راستیه رئیس سازمان جهانی هنرهای رزمی و قهرمان المپیک.منم بازیکن ملی کاراته! چه تعریفی مردم از خودم!علتش چیه که شتابش کم شده؟بهش فشار بیارم گاز بدهم؟شاید باز شد!فکر میمنم موتور ماشین من رو تغییر داده.یا صفحه نداره!چون وقتی موتور باز میشه مگر صفحه کلاج عوض نمیشه! پرسیدم پفتند هرچی خراب بود تعویض کردیم و هرچی سالم بود گذاشتیم روش.در مورد صفحه هم گفت سالم بود دست نزدیم!

ای بابا دسته بیل تو این زندگی! دلم گرفت!:(بازیکن تیم ملی باید سمد سوار بشه!!!!!..........
ببر این تعمریگاه های پژو..(موتورش پژو ئئه دیگه)..بگو با دیاگ میاگ یه حالی بهش بده

mamdo

Registered User
لایک‌ها
38
من همون موقع که ماشین رو خریدم عوضش کردم یعنی یه سال و 5 ماه پیش و فقط از روی وسواس این کار رو کردم وگرنه هیچ ایرادی نداشت فقط یه کم (اصلاً احساس نمی شد ها ) لرزش موتور رو زیاد کرده بود .

Errick

Registered User
لایک‌ها
173

Driver.1368

Registered User
لایک‌ها
82
با 120 تومن مگه اینکه از برندی مثل پایونیر پخش دست دوم بدون یو اس بی بگیرین
ساده ترین مدل پایونیر الان Pioneer MVH-155 UI هست که سی دی هم نمیخوره و حدود 200 قیمتش هست
شاید با 160 - 80 تومن پخش کارکرده یو اس بی خور از برندی مثل پایونیر بتونید تهییه کنین ;)

farzad_sic

Registered User
لایک‌ها
21

دوست عزیز احتمالا یاتاقان زدن خودرو شما به علت نبود روغن یا کمبود روغن یا صحیح کار نکردن اویل پمپ صورت گرفته
چه چیزهایی هنگام تعمیر موتور عوض شده؟یا چه کارهایی انجام شده؟
این را اگر بدانیم بهتر میشود کمک کرد

bijan darbari

Registered User
لایک‌ها
258
ممکنه تایم موتور تنظیم نباشه.
زیاد دیده شده مکانیک بعد از تعمیر موتور تایم رو درست نگرفته و و موتور بد کار میکرده.

علامتش هم اینه که موتور به سختی و با چند تا استارت حتی موقعی که گرمه روشن میشه.
تو بعضی موتورها ( پاشش ترتیبی ها ) چراغ چک هم روشن میشه ( برا شما فکر کنم صدق نکنه )

چک کردن تایم بودن موتور هم کار 5 دقیقه است.برین پیش مکانیکی.

mamdo

Registered User
لایک‌ها
38
با 120 تومن نمی تونی پایونیرجی وی سی یا سونی بخری ولی چون می خوای رو ماشین بفروشی بره یه 30 40 تومنی پول بده یکی از این رم خور فلش خورها هست که سی دی می دسی نمی خورن بخر راحت .

mamdo

Registered User
لایک‌ها
38
مارال بگیر هم کیفیت خوبی داره و هم قیمت مناسبی داره اون موقع که مغازه دشتم همه مارال ازمون می خواستن .

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,351
پاشو برو باشگاه جای این قرطی بازیا !!:D;)

frzn87

Registered User
لایک‌ها
79
مارال بگیر هم کیفیت خوبی داره و هم قیمت مناسبی داره اون موقع که مغازه دشتم همه مارال ازمون می خواستن .
درود
شما
میدونی من کمرم زود عرق می کنه مخصوصا تابستون ها . می خوام روکش طوری باشه که عرق نکنم
قیمت خرید و نصبش الان چند هست ؟
پاشو برو باشگاه جای این قرطی بازیا !!:D;)
اره اون که 100 درصد هست داداش
باشگاه ها باز بشه حتما میرم ... ;)

بالا