• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره (خرید، مقایسه، فنی...)

÷

• Total voters
    52

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
سلام بر همگی .
اینو بگم که از ماشین هیچ سر در نمیارم (فنی یه چی بارم هست)مدلی میگم .یعنی فقط یه 405 میشناسم یه 206 اونم تیپاشو نمیدونم :دی
کلا من موتور بازم .وضعیت موتور خیلی بد شده پالس فرضا 2800 شده 7000 که خدایی زور داره شدید .
بعد دیدم مگه چیز خلم اینهمه پول به موتور بدم.
بعد فاز امریکایی گرفتم دیدم باز نمیشه که من فقط فقط برای مسافرت و کمی افرود میخوام.
بعد این مدلی دیدم اینم سنش بالا.کلا تو این سبک ماشین حال میکنم.
نکته:خانواده برای خودش ماشین داره.
نکته:تا 10 میتونم جور کنم به امید خدا راهنماییاتونو تا 11-12 کنید.
نکته:زیاد خرج نداشته باشه .اینا کارت سوخت دارن؟100 دی چند میسوزونه

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
نه اونقدر افرود . ولی جادار باشه دیگه .این تریب ماشینا .(میگم من موتور بازم از ماشین هیچی سر در نیمارم .وگر نه لذتی که موتور داره هیچی نداره)
ولی عجب ماشینیه.قیمتاشم 13 داره 20 داره 18 داره :دی

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
چی میگه .
موتور بازی که کلا داستانش فرق داره :دی
cbr600 70 چوق چه خبره بیا برات r1 مدل 10 با برگه برات 30 بگیرم :دی (البته صفر اینارو بخوایی بیاری درسته گرونه )

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
دادا ما عمری که از این بدبختیا داریم .r1 هیچ موردی نداره برای بچهای پرشین موتور .اصفهانم هست خواستی هماهنگ کنم برو ببین .
همونو بگیری(تک برگ هست) میتونی پلاک پیست بگیری که میگن هزینش شده 800 /که فعلا عضو جدید نمیگیرن.باز خواستی میتونی بیسج ورزشکارانم بری و اونجاهم حکم بگیری .
جدی قصدت موتور خریدن این قیمتایه که میگی خیلی فضایی بگو یه امار بگیرم برات .
چی میخواستیم چی شد :دی

saeed.gasempoor

Registered User
لایک‌ها
7
ef7 بخر حالشو ببر
خيلي بهتر از همه ماشينا تو اين رنجه
ما يكيشو داريم
رفيقمم يكي داره
همه راضي از سمند ef7

dr akbar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان میخوام بعد تعطیلات عید برم بخرم چون ملت تو عید ماشینو استفاده کردند و کسایی که فروشنده اند میان برای فروش و قیمت افت میکنه . نظرتون چیه ؟ تحلیلم درسته ؟

sisaco

Registered User
لایک‌ها
839
داماد ما مدیر فنی شرکت ایران خودرو هست . گفتش که قیمت ها توی سایت جدید بالا تر میره و تحت هیچ شرایطی پایین نمیاد . و از میون ماشین هایی که با این قیمت میتونید وردارید به نظر من Pars ELX وردارید ! با کیفیت ترین محصول ایران خودرو هست . بعد از اون 206 SD . بعد از اون Tondar90 که البته تندر 90 استیشن هم هستش ولی ! تند 90 جلوش واقعا مستحکمه ولی عقب و محور اقبش از پراید هم ضعیف تر هست و همینطور سمند ال ایکس اف 7 هم گزینه خوبی هست ! دیگه گذشت که مثل پارسال من بد بخت یک مزدا 3 رو فروختم 32 میلیون تومان و الان مثل چی پشیمونم !

dr akbar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سورن 89 کارکرد 70000 پیدا کردم میگه 22500000 یکسال بیمه بی خط و خش آخرش و پارس سال مدل 91 میگه 26200000 آخرش کارکرد 22000
نظرتون چیه ؟ کدوم بهتره ؟ کدوم بهتر فروش میره ( 5-6 ماه دیگه میخوام بفروشمش ) ؟ لوازم سورن چطوره قیمتش و عمرش ؟

Rip

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,104
به نظر من 206 خوبه چون در مقایسه با پرشیا امنیتش به مراتب بهتره و هم به نظر من قیافش قشنگتره

silva14

Registered User
لایک‌ها
454
سلام دوستان

بنده می خواستم که یه ماشین بخرم محدوده پولیم هم 15 تا 20 میلیون تمنه!! با داداشم مشورت کردم و الان تو مدل ماشین برا خرید موندم!!!

از پراید متنفرم!! میخواستم یه 405 یا سمند بگیرم!!

ماشین صفر هم نمیخوام چون همش جنس های بنجل و چینی هستش!! حالا با این گرونی و تحریم به نظرتون کدوم ماشین به صرفه است خریدش بغیر پراید برا بقیه مشکلی ندارم!

این دوو سی لو ها چطورن؟؟ میگن قطعاتشون گیر نمیاد!!! درسته؟؟

javadyazdani

Registered User
لایک‌ها
10,633
سلام
به نظرم 405 مدل 86 تا 88 تمیز پیدا کردی بگیر

MyLGcookie

Registered User
لایک‌ها
446
1. میتسوبیشی گالانت یا لنسر
2. هوندا آکورد
3. 405 87
4.پروتون ویرا
5.دوو سیلو
6.پرشیا 84
...........

bas ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
103
من تعریف پژو پارس اتومات رو شنیدم . موتور 1600 206 هم روش هست .

saeidkhers

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
داداش من الان 2 سالي ميشه كه زنون انداختم روي ماشينم،نور خوبي داره و در ضمن از برند فيليپس يا زنون نيست ولي به هر حال 2 سالي ميشه كه دارم و راضي هستم ،من يزد خريدم 65000 تومن كه از هر مغازه دار ديگه اي پرسيدم گفتن 100 هزار به بالا قيمت داره،شما هم اگه ميخاي ميتوني از همين برندهايي كه كم قيمت هستن بگيري

mamdo

Registered User
لایک‌ها
38
به نظر من بهتر از زنون استفاده نکنید به این دلیل که چون برای متبلور کردن بخار هیدروژن باید از ولتاژ بالایی استفاده بشه واسه همین می تونه به ECU ماشینتون آسیب وارد کنه . بعد مارک هایی که روشون می خوره اکثراً تقلبی تشریف دارن بهتر از نمایندگی ها بگیرید و همچنین از کلاس هایی استفاده کنید که کمترین برق رو مصرف کنن و آسیب کمتری به ECU وارد کنن .

saeidkhers

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داداش من كه دارم نه به ECU اسيب رسيده و نه به چيز ديگه اي،فقط مشكلش اينه كه اگه جلو پليس سو بالا بزني ماشينت رو توقيف ميكنه و جريمه ميشي،حالا بازم نظر خودت محترم هست،ولي اگه زياد نميخاي نور ماشينت افزايش پيدا كنه و نور در حد متوسط ميخاي ميتوني از اسرام سفيد و يا يك نمونه اكسنون هست كه قيمتشون بالا نيست و نيازي هم به ترانس ندارن بندازي

rasoooli

Registered User
لایک‌ها
325
اگه ایران زندگی نمی کردم ، فقط اتوماتیکی می خریدم که از گیربکس CVT استفاده کنه

micror

Registered User
لایک‌ها
0
سلام . ماشین تا 6/500 میلیون تومان می خوام
پراید باشه بهتره

Last edited: