دوست عزیز اندازه ماشین ربطی به خوب بودنش در تصادف نداره. مثلا اسمارت یکی از کوچکترین و در عین حال امن ترین خودروهای جهان هست. لطفا از دید چشمی و سطحی استفاده نکنید . نمیگم که ام وی ام هم خیلی امن هست ولی چندینن برابر برتر از پراید و اون ماشینهای قدیمی هست که شما ناام بردید و در عهدی ساخته شدند که ایمنی فاکتور مهم نبوده
حرف های شما درسته در مورد اینکه بدنه سفت تر نشانه امنیت بیشتر نیست و یا با یه موتور 2000 تایی 110 اسب کمه ... ولی با عقل ناقص اینجانب جور در نمیاد وقتی میگید MVM چینی از CIVIC یا گلف بهتره
میدونم به بزرگی و این چیزا هم نیست ولی اگه از ماشین دیگه ای صحبت میکردین و مقایسه تون درست بود حرفاتون رو قبول داشتم اصلا این خودرو ها تو یه کلاس نیستند که بخوان مقایسه هم بشن
در مورد امنیت قبول دارم به بزرگ بودن نیست، یادمه توی برنامه تخته گاز یه فورد قدیمی رو با یه ماشین امروزی که جثه کوچیک تری داشت و البته یادم نیست اسمش رو، با هم شاخ به شاخ کردن
جفت ماشینها آسیب جدی دیدن ولی آسیبی که اون ماشین جدید دیده بود مشخص بود کاملا حساب شدس
ولی به خدا این حدسو گمان نیست، سواری اون ماشین هایی که گفتم 100 سال دیگه هم mvm نداره
توی کشور ما این بحث ها زیاد فایده ای نداره چون هیچی استندارد نیست و البته چون انتخاب زیادی هم نداریم پس بهتره از بین بد و بدتر ، بد انتخاب بشه
به نظر من 8 تومان پول دادن پای یه خودروی چینی با در نظر گرفتن شرایط جاده های کشور و رانندگی مردم درست نیست