• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره (خرید، مقایسه، فنی...)

÷

• Total voters
    52

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
باز هم اشتباه میکنید. ماشینی که بدنه سفتی داره لزوما ایمن نیست مثل زانتیا که نتایج تست تصادفش خجالت آور و وحشتناکه و...

این بحث رو ادامه نمیدم. گفتم که دوستان میتونند از تجارب شما استفاده کنند. من اگه چیزی گفتم از سر حدس و گمان و پروندن یک چیزی نبود
من هم حدس گمان نزدم و نپروندم
در ضمن ایمنی هم تا اون جد میفهمم چیه دوست عزیز
از وقتی هم که چشم باز کردم کنار ماشین بودم چه سنگینش چه سبکش پس اونقدری که شما میفرمایید بی تجربه و ... نیستم!
منم رو تصاوفاتی که عینا دیدمو ماشین هایی که سوار شدم و دوستان داشتن نظر دادم و چیزی نپروندم
شما قصدت دفاع از mvm هست و کوبیدن بقیه ماشین ها!

Bahram.ws

Registered User
لایک‌ها
73
دوست عزیز اندازه ماشین ربطی به خوب بودنش در تصادف نداره. مثلا اسمارت یکی از کوچکترین و در عین حال امن ترین خودروهای جهان هست. لطفا از دید چشمی و سطحی استفاده نکنید . نمیگم که ام وی ام هم خیلی امن هست ولی چندینن برابر برتر از پراید و اون ماشینهای قدیمی هست که شما ناام بردید و در عهدی ساخته شدند که ایمنی فاکتور مهم نبوده
حرف های شما درسته در مورد اینکه بدنه سفت تر نشانه امنیت بیشتر نیست و یا با یه موتور 2000 تایی 110 اسب کمه ... ولی با عقل ناقص اینجانب جور در نمیاد وقتی میگید MVM چینی از CIVIC یا گلف بهتره
میدونم به بزرگی و این چیزا هم نیست ولی اگه از ماشین دیگه ای صحبت میکردین و مقایسه تون درست بود حرفاتون رو قبول داشتم اصلا این خودرو ها تو یه کلاس نیستند که بخوان مقایسه هم بشن
در مورد امنیت قبول دارم به بزرگ بودن نیست، یادمه توی برنامه تخته گاز یه فورد قدیمی رو با یه ماشین امروزی که جثه کوچیک تری داشت و البته یادم نیست اسمش رو، با هم شاخ به شاخ کردن
جفت ماشینها آسیب جدی دیدن ولی آسیبی که اون ماشین جدید دیده بود مشخص بود کاملا حساب شدس
ولی به خدا این حدسو گمان نیست، سواری اون ماشین هایی که گفتم 100 سال دیگه هم mvm نداره
توی کشور ما این بحث ها زیاد فایده ای نداره چون هیچی استندارد نیست و البته چون انتخاب زیادی هم نداریم پس بهتره از بین بد و بدتر ، بد انتخاب بشه
به نظر من 8 تومان پول دادن پای یه خودروی چینی با در نظر گرفتن شرایط جاده های کشور و رانندگی مردم درست نیست

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
حرف های شما درسته در مورد اینکه بدنه سفت تر نشانه امنیت بیشتر نیست و یا با یه موتور 2000 تایی 110 اسب کمه ... ولی با عقل ناقص اینجانب جور در نمیاد وقتی میگید MVM چینی از CIVIC یا گلف بهتره
میدونم به بزرگی و این چیزا هم نیست ولی اگه از ماشین دیگه ای صحبت میکردین و مقایسه تون درست بود حرفاتون رو قبول داشتم اصلا این خودرو ها تو یه کلاس نیستند که بخوان مقایسه هم بشن
در مورد امنیت قبول دارم به بزرگ بودن نیست، یادمه توی برنامه تخته گاز یه فورد قدیمی رو با یه ماشین امروزی که جثه کوچیک تری داشت و البته یادم نیست اسمش رو، با هم شاخ به شاخ کردن
جفت ماشینها آسیب جدی دیدن ولی آسیبی که اون ماشین جدید دیده بود مشخص بود کاملا حساب شدس
ولی به خدا این حدسو گمان نیست، سواری اون ماشین هایی که گفتم 100 سال دیگه هم mvm نداره
توی کشور ما این بحث ها زیاد فایده ای نداره چون هیچی استندارد نیست و البته چون انتخاب زیادی هم نداریم پس بهتره از بین بد و بدتر ، بد انتخاب بشه
به نظر من 8 تومان پول دادن پای یه خودروی چینی با در نظر گرفتن شرایط جاده های کشور و رانندگی مردم درست نیست

خودروی چینی ام وی ام از گلف از نظر کیفی بهتر نیست ولی ام وی ام مطمئن باش از گلف 10 سال کار کرده بهتره. اصلا استاندارد عمر خودرو در طراحی 10 سال هست یعنی عملا بعد از 10 سال خودرو اسقاطی هست. طراحی رو برای 10 سال استفاده انام میدن حالا تو یک کشورهای عقب افتاده ای همچنان تین ماشینها استفاده میشه بحث دیگه ایه. دوم اینکه بحث من سواری گرفتن نیست به نظر من این بحث تو خودروهای اقتصادی و ارزان اصلا مطرح نیست همین که راندمان موتور خودرو بالا باشه و از سهمیه بنزینتون بیشتر بتونی استفاده کنی امتیاز بزرگیه و گرنه میشه کاماروی شیش سیلندر هم گرفت که مکثلا سواریش با حاله بعد صدی 20 لیتر بنزین بسوزونی. منظور من از تخصص اصلا مباحث گاراژی و تعمیر کاری نیست.

ضمن اینکه ام وی ام اصلا همرده خودروهایی که میگید نیست. 3 خودروی تولیدی در این حدود قیمت داریم روآ پراید و ام وی ام. خریداران خودروهای قدیمی افراد دیگری هستند و هکمتر کسی بین خرید یکی از این 3 خودرو و یک چیزی مثل گلف یا کورسا دو دل میشه

Last edited:

koorosh2500

Registered User
لایک‌ها
0
خیلی ممنون از راهنمایی های تمام دوستان
بنده خودم در حال حاضر پراید دارم و به خاطر تنوع دوست دارم که ماشینم را عوض کنم.
همانطور که قبلا عرض کردم MVM ی که سوار شدم صدای موتور و گیربکس داخل اتاق می آمد مخصوصا در سرعت پایین و دنده 1 و 2 .
ولی فرمان و ترمز بسیار خوبی داشت که قابل مقایسه با پراید نبود.
با وجود اینکه 13000 کیلومتر کار کرده بود ولی در دست اندازها سرو صدا نمی کرد فقط به نظرم کمی فنرهای عقبش خشک بودند.
صندلی بسیار راحتتری نسبت به پراید داشت.
من اگر از نظر لوازم یدکی و خدمات مطمئن باشم آنرا به پراید ترجیح می دهم.

Last edited:

koorosh2500

Registered User
لایک‌ها
0
داشتم در مورد این ماشین اینترنت را زیر و رو می کردم که یک سایت جالبی دیدم که تمام قطعات این ماشین را به تفکیک نشان داده و ریز کرده است. در سمت چپ این سایت می توانید تمام قطعات دو نوع ام وی ام 3 سیلند و 4 سیلندر را بطور جداگانه ببینید. حیفم آمد که لینک آنرا اینجا نگذارم.
ضمنا هنوز برای خریدن این ماشین دو دل هستم و نمی توانم تصمیم قطعی بگیرم.

http://cherylist.com/chery-qq-sweet-auto-parts.aspx

Last edited:

mihanpayam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام ... من جای شما بودم 405 رو انتخاب میکردم ... اما یه مسئله که هست اینه که شما احتمالاً از ترمزهای سیلو که قبلاً داشتید ناراضی بودید ، و احتمالاً 405 هم همین مشکل رو خواهد داشت .. چون ترمزهای 405 هم ضعیفه کلاً ..

ولی در کل 405 بهتر از 206 هست به غیر از کلاس کاری .!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:D

mahdi11

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
روا بگیر خیلی بهتر از پراید یا پژو دست دوم است
مخصوصا روای سال که خیلی بهینه شده است مصرف ان هم حدود 8.5 است که از پژو خیلی کمتر است موتور جدیدش هم 1700 است که قدرت خوبی دارد
هر کسی که مدل های جدید این ماشین را خریده است ظاهرا راضی است

mihanpayam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
مخصوصا روای سال که خیلی بهینه شده است مصرف ان هم حدود 8.5 است که از پژو خیلی کمتر است موتور جدیدش هم 1700 است که قدرت خوبی دارد

با عرض احترام ... من حاضرم پژوی 405 مدل عهد بوق رو سوار بشم ...اما سوار روای سال که هیچی روای روز ، نشم ... واقعاً ماشین نیست که ...حتی این جدیداش سوار که میشی بازم همون پیکانه ... من ندیدم کسی تعریف کنه

الته نظر شخصی منه ... نظر دوستان هم محترم است ..

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
206 : 1025 Kg
405: 1100 Kg
206 خیلی سبکه ؟

والا من داشتم در مورد 206 توضیح میدادم ! مقایسه هم نمیکردم ! یادمم نمیاد گفته باشم 405 واسه جاده خوبه !!!

ولی هنوز روی حرفم هستم !!!! تو اتوبان تهارن - ساوه کافیه کمی باد بیاد !!!! وقتی از کنار یه کامیون یا اتوبوس رد میشی و سبقت میگیری و بعدش باد به ماشینت میخوره ماشین در جهت باد منحرف میشه !!!! بارها این اتفاق برای من تو این جاده که زیاد میرم و میام افتاده !

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
50
والا من داشتم در مورد 206 توضیح میدادم ! مقایسه هم نمیکردم ! یادمم نمیاد گفته باشم 405 واسه جاده خوبه !!!

ولی هنوز روی حرفم هستم !!!! تو اتوبان تهارن - ساوه کافیه کمی باد بیاد !!!! وقتی از کنار یه کامیون یا اتوبوس رد میشی و سبقت میگیری و بعدش باد به ماشینت میخوره ماشین در جهت باد منحرف میشه !!!! بارها این اتفاق برای من تو این جاده که زیاد میرم و میام افتاده !

از لحاظ طراحي جديد، امنيت، مصرف كم بنزين و زيبائي 206 بي نظيره.

من 5 ساله كه دارم. صفرش فقط هر 20000 تا بايد 25-30 تومن پول روغن و فيلتر بدي همين. اگه سالم باشه خيلي كم خرجه.
با 10 تومن لنتهاي جلوشو عوض كردم.
اگر بنزين رو تا ته باك نسوزوني (يك چهارم باك بنزين كمتر نشه) پمپ بنزينش يه عمر كار مي كنه.
من خيلي راضيم.
تو اتوبان ساوه با تيپ 5 من 200 تا رفتم. اونجا يه مقدار رو هوا بود. همين

OMID 1353

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
از لحاظ طراحي جديد، امنيت، مصرف كم بنزين و زيبائي 206 بي نظيره.

من 5 ساله كه دارم. صفرش فقط هر 20000 تا بايد 25-30 تومن پول روغن و فيلتر بدي همين. اگه سالم باشه خيلي كم خرجه.
با 10 تومن لنتهاي جلوشو عوض كردم.
اگر بنزين رو تا ته باك نسوزوني (يك چهارم باك بنزين كمتر نشه) پمپ بنزينش يه عمر كار مي كنه.
من خيلي راضيم.
تو اتوبان ساوه با تيپ 5 من 200 تا رفتم. اونجا يه مقدار رو هوا بود. همين

دوستي دارم كه تو سرعت 220 با 206 تيپ6 تقويت شده از كيلومترش عكس انداخته. من نديدم ولي بچه ها ديدند.

206 خيلي بهتره. البته بستگي به سن هم داره.

عموي من45 سالشه و الان زانتيا داره ولي همش ميگه 206 (تيپ 5) يه چيز ديگه بود.

OMID 1353

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اگر كم جمعيت هستيد و نمي خواي همش سربار داشته باشيد و سبك مسافرت كنيد، هاچ بك بگير عاليه.

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
50
کی همچین حرف بی خردانه انی زده!؟ عوض کردن شکل سپر و لامپ سمند ایمنیش برده بالا؟!

فكر كنم منظورش AirBag روي فرمون باشه و AirBag سرنشين جلو كه رو داشبوردهاي جديد سورن نصب ميشه.

مصرف 206 اونقدر نيست كه گاز سوزش بكني. (از هزينه ADSL و Web گردي هم كمتره)

صندوقدار تو پاركش هم به مشكل مي خوري چون عقبش كوره. بزرگ هم هست و خيلي با سمند فرق نداره.

207 بخر
http://www.img98.com/images/8hvos24h1gwixlsdfyeq.jpg

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
50
اگر كم جمعيت هستيد و نمي خواي همش سربار داشته باشيد و سبك مسافرت كنيد، هاچ بك بگير عاليه.

موافقم.

صندوقدار فقط صندوقش جادارتره و يه مقدار هم تو جاده پايداريش بيشتره. (چون مركز ثقلش پائين تره و كمي سنگين تر، سر پيچها بهتر ميشه جمع و جورش كرد)

اما اصلاً زيبا نيست و بقول دوستمون هارموني و هماهنگي اجزا نداره.

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
50
سلام

موافقم. 100% تائيد ميشه.

جديدهاش هم از لحاظ ظاهري (درب صندوق) را نميشه از 405 تشخيص داد. موتورش بهينه شده است و بين 6 تا 8 مي سوزونه. اتاقش هم عاليه.

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
منصور بالاخره چی گرفتین؟
والا من نتونستم خانواده رو راضی کنم بدون صندوق بگیرن. ظاهرا میخوان صندوق دار گازسوز بگیرن!!!!!!

بابام میگه میخوایم یه 4-5 سالی نگهش داریم. واسه همین اوضاع بنزین و قیمتشم معلوم نیس! باید گازسوز بخریم خیالمون راحت باشه. بعد قیمت گازسوز هم میگه بالاتر میره بعدا..

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
بچه ها به نظرتون واقعا لازمه 3-4 میلیون بیشتر بدیم به خاطر ایربگ و ترمز abs ؟

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
بچه ها به نظرتون واقعا لازمه 3-4 میلیون بیشتر بدیم به خاطر ایربگ و ترمز abs ؟

ظاهرا خانوادذه که برعکس حرف شما عمل میکنه! ولی معلومه که ارزش داره چون پای جون در میونه که با هیچی جبران نمیشه. ایربگ و ای بی اس خیلی کمک میکنه تو مواقع حساس

بالا