آره ، فقط بخاطر خاص بودن رنگش مجبور شدم 10 تومن بیش از قیمت خودش هزینه کنم. والا شیراز نهایتش باشه پورشه کاین یا کریر من تا حالا پانامرا ندیدم.رنگ فوقالعاده قشنگيه ..
تو خيابون رقيب خاصي نداري فقط حواست به اين پورشه ها باشه مخصوصا پانامرا٤s
يدونه 335سفيدش تو محلمون هست زياد ميبينمش لامصب گازو كه تخته ميكنه با روح و روان ادم بازي ميكنه
Sent from my iPhone 4s using Tapatalk
مرسی ...335i خیلی قشنگتره انتخاب خوبی کردی
ممنون ، والا کاملا بستگی داره چه مدلی باشه. 2009 یا 2010 یا ... الان مثلا 2010 حدود 400 تومن اینا هست. اون 350 هم اگه 2012 بخواین روی رنج 200 تومن هستشدرود دوست عزیز مبارک باشه اما یه سوال cls 500 الان قیمتش چنده ؟؟ 350 رو هم اگر قیمت داری بگو...
ببینید
برای پارک دوبل :
حدودا نیم متر از ماشین فاصله بگیرید و کمی ازش رد بشید
دنده عقب برید تا انتهای ماشین مورد نظر را در مثلثی ببینید، وقتی دیدین، فرمون را تا ته بپیچونید و گار بدید تا فرمون تا ته پیچیده شه ( قفل بشه )
حالا به حرکت ادامه بدید تا دومرتبه انتهای ماشین را اینبار وسط شیشه سمت شاگرد راننده ببینید
فقط توجه داشته باشید در این روش ماشین خیلی کج میشه در ابتدا و ممکنه فکر کنید نشه پارکش کرد، !
وقتی انتهای ماشین را اینبار وسط شیشه سمت شاگرد راننده دیدین، 1 نیش ترمز بزنید و فرمون را برعکس بچرخونید و دومرتبه قفلش کنید.
برید توی پارک
همین :دی
مورد دوم را هم اگر مورد اول را درست انجام بدین، فاصلتون با جدول، اندازه ماشین جلویی هست، صافی تون هم مثل همون هست !
موفق باشید