دوست عزیز بهترین کاری که میتونین بکنیند مراجعه به نمایندگی کیا یا پروتون تو شهرتون و خرید جن2 صفر هست
چند هفته پیش تعداد محدودی جن2 صفر 2009 از گمرک آزاد شدن و الان حدود 39 دارن به فروش میرند
(صاحب امتیاز نمایندگی و وارد کننده اصلی پروتون/کیا/هیوندای/جیلی و اکثر برند های چینی مثل گریت وال یک شرکت((شخص)) هست)
منظورتون رو درست متوجه نشدم ، از لحاظ ضربه ی وارد شده توی دست انداز ها فرمودید؟آخه دوست عزیز رینگ فابریک خود سمند معمولی هم 15 اینچ هست
چرا باید مضر باشه؟
شما یه دست رینگ فابریک کارخونه ای سایز 15 بگیر نیاز به تعویض لاستیک هم نداری و از لاستیک های فابریکت استفاده میکنی
مزایاش هم نسبت به رینگ اصلیت اول زیباییشه و ثانیا باعث خنک شدن بهتر سیستم ترمز میشه
اگه هم رینگ 16 با پدر مادر بندازی و اندازه دیواره و پهنای لاستیک رو هم تغییر بدی و یه چیز استاندارد جمع کنی خوبه و سبب افزایش هندلینگت میشه اما یه کم از راحتی سرنشینان کم میکنه(که من خودم توصیه نمیکنم)
سلام دستگیره سمت شاگرد پراید میخوام از این داشبرد جدیداس
موجود دارید؟؟؟
لنت ترمز جلو وعقب هم میخوام مارک خوب
پرژکتور داخل سپر هم میخوام
این دوستمون همه ی نکات رو کامل گفتنماشین تمیز باشه از زاویه های مختلف نیگاش کن
برای تشخیص رنگ با فروشنده برید یه صافکار همون دورو بر نگاه کنه
بفهمید که کی تسمه تایم تعویض شده
بفهمید که از چه روعنی استفاده میشده
بفهمید دیسک و صفحه رو عوض کرده یا نه
کاپوت رو بالا بزنید داخل قمقمه رو نگاه کنید روغن توش نبینید ( ببینید موتور باز شده یا نه / واشر سر سیلندر ) ( برای تیپ 2 )
گلگیر ها رو نگاه کنید اچار نخورده باشه
لاستیک مناسب باشه الان هزینه لاستیک بالاس
بیمه ش ببینین چطوری هست چقدر مونده چقدر تخفیف داره
دنبال ماشین هایی که اسپورت شده نرید ، هیچی فابریک نمیشه
باهاش راه برید صدا خیلی نیاد توی اتاق
تصادف از بغل خیلی مهم نیست اما اگه تصادف شدید از جلو عقب داشت از خیر ماشین بگزرید
بعد از خرید هم که ایشالا یه ماشین خوب پیدا کردید
روغن رو عوض کنید
لنت ها رو بازدید کنید
همه فیلتر ها رو ( بنزین - هوا - روغن ) عوض کنید
آب رادیاتور رو کلا عوض کنید
ترموستات رو بازدید کنید
سیستم مکش هوا ترک خوردگی اگه داشت چسب مسب بزنید ( این دو مورد اخر روی مصرف سوختتون تاثیر داره )
توی خرید هم عجله نکینید و سعی کنید ماشین کم کار بگیرین
البته لنگ طهر نرین برای بازدید ، دلالا همون اول صبح ماشینای خوبو میبرن
کاملا موافقمبرا خودم میخوام اما دوست عزیز الان 91 بخرم بعد 1 ماه یه مدل میوفته ارزش خرید صفر نداره
همه ساله این وقتها شرکت یه مدل بالا میداد که خوب میشد
زنون خوبی ها و بدی های خاص خودش رو داره ولی من کلا باهاش موافق نیستم
یکی از دلایل بنده اینه که با نور قویی که داره باعث میشه راننده های دیگه اذیت بشن و حادثه واسشون پیش بیاد...میشه علتشو هم بگید نور چراای من یکمی ضعیفه و چشمو اذیت میکنه شبا دید کمی داره و برای همین زنون میخوام که بزارم توی مه شکنام
یکی از دلایل بنده اینه که با نور قویی که داره باعث میشه راننده های دیگه اذیت بشن و حادثه واسشون پیش بیاد...
یکی دیگش اینکه من چند جا خوندم که در هنگام تصادف و شکستن حباب گرد داخلی لامپ ، ولتاژش به 10000 ولت میرسه و خطر برق گرفتگی داره (راست و دروغش رو نمیدونم)
یکی دیگه از دلایل بنده هم اینه که قیمتش زیاده (البته اصلیش... وگرنه تقلبی فراوونه داخل بازار ، با قیمت های پایینتر)
یکی دیگه هم اینکه جنس تقلبی خیلی زیاده توی بازار و زنون اصلی خیلی کم گیر میاد که اونم قیمتش خیلی بالاست (حول و حوش 500 600 در میاد تا بخوای راش بندازی)
من خودم خیلی خارج از شهر رفت و آمد دارم و اکثرا هم شب میرم و میام ولی داخل مه شکن های ماشینم لامپ یخی OSRAM انداختم و داخل کاسه چراغ های اصلی هم لامپ 7 رنگ Osram
و واقعا دید فوق العاده ای داره و کسی رو هم اذیت نمیکنه چون نورش یه حالت خاصی داره که پخش میشه (نمیدونم دقیقا چطوری توضیح بدم)
به نظر من زنون فقط به درد اذیت کردن میخوره
بستگی به جنسشه دیگه شما رنج یا چیزیکه دارید رو بفرماییدتا چه رنج قیمتی میخواید؟