ماشینی که از جلو خورده باشه خریدنش ریسک شدید داره ، مخصوصا 206 .. حتما سینی ماشین رو چک کنید که ضربه نخورده باشه یا کج نشده باشه ..
خواهش میکنم عزیزقصد من بهتر شدن دید خودمه به همین خاطر میخوام بندازم توی مه شکنای پایین که دیگه اذیت نمیکنه طرف مقابلو و هر کدام از چراغا یه سری خازن داره و فکر نکنم برق گرفتگی ایجاد کنه چوننوسان صورت نمیگیره
از نظر قیمتی هم فکر کنم درست میگید البته اصلیاشو نمیتونیم بگیریم ولی اوناییم که خوبن تا حدودی پیدا میشه با قیمت پایین تر
در هر صورت ممنون بابت راهنماییتون
ده تومن بذار کف دست صافکار و تعمیرکار رسش رو میکشن بیرون برات
مرسی داداش این تاپیک برا همینه که دوستانی مانند شما اطلاع رسانی با تجربه شخصی بگین و پست شما هم مفید بودEf7نگیر که پشیمون میشی.
چند وقت پیش برادرم پارسشو فروخت که یه پارس خشک بخره زنگ زدیم به یکی از اقوام که تو نمایندگی ایران خودرو هست(میگن طراحه ;-) )بعد از کلی پرسوجو بهمون گفت که اصلام ای اف 7 نگیرید.میگفت اینا موتورشون مرجوعیه و کلا به درد نمیخوره.
البته هرجور خودتون صلاح میدونید ولی این چیزی بود که به ما گفته بود
Sent from my ST25i using Tapatalk 2
حالا فکرشو بکن اگر دلار 1000تومن باشه چیه میشه خرید( هزار دلار4000)؟
اگه بدونی با باز کردن واردات این پول رو از جیب کی برمیداری هیچوقت پی شو نمیگرفتی
نکنه از جیب دولت؟چیزی میخوای بگی واضح میگفته باش
Sent from my iPad using Tapatalk HD
اگر ازاد بود من بدون شک gt500 مدل 1968 میگرفتم لامصب اصلا یه چیزیه ها یه بار دبی سوار شدم اصلا نمیخواستم پیاده شم بزور پیادم کردنالبته اون دوستمون هم تفکر خاص خودشو داره که اگه ایشون بدونن با اینکار این پول تو جیب چه کسی یا کسایی میره دیگه اون حرفو نمیزنه
مملکت دزد بازاره