• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره (خرید، مقایسه، فنی...)

÷

• Total voters
    52

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
منم با این حرفا کاری ندارم ، احساس کنم هوا گرمه کولر میزنم چرا در حال حرکت باشم چه توقف . امروز با دوستم ساعت 7 عصر رفتیم بیرون تا کولر زدم تعجب کرد میگه هوا بیرون که خوبه گفتم حیف کولر نیس آدم شیشه رو بده پایین . بنده خدا تعجب کرد .

آره بابا یه عده اسگل.پیدا میشن بهانه های الکی...نمیدونم بنزین مصرف میشه...فلان میشه...
جمعش کنید بابا...

میخوای توی قبر کولر بزنی؟

خب داری توی این دنیا استفاده کن دیگه بدبخت گدا!!

طرف 206 داره شیشه رو کشیده پایین بی شعور گدا!

hugart

Registered User
لایک‌ها
234
206بد نیست 206 92 که تو تحریمای اینریختی تولید میشه افتضاحه
من یکی از دوستام تازه تحویل گرفته به معنای واقعیی ری***ن تو ماشین

206 مدل 81 -82 فرانسوی هست اما به الانیا نباید بگی ماشین فرانسوی

206 خیلی زیاده که هم عیبه هم حسن عیبش اینه که کمتر تو چشه حسنش اینه که قطعه و آپشن و مصرفیش همه جا هست

اما چری

-پشت اسمش یه دنیا صداقته (چینیه اصیل)
-طراحیش جدیدتره و داخلش از نظر متریال بهتر از 206 92 و به مراتب داخلش زیباتر و شکیلتر از 206 هست اونم چون طراحیش چدیدتره
-آپشناش و لوازم مصرفی و بدنه ایش نایابتر و کمی گرونتر از 206 هست
-فضای صندلی پشتش بهتر از 206 اما صندوق عقبش بدتره
-سیستم تالیق و امنیت جدیدتری داره و کم مصرف تره
-چون موتورش جدیدتره شتابش با 206 برابره اما سر پیج ها استرس میده
* گیربکس 206 بهتر از 315 هست اما جفتشون از لوگان بدترن

حرف آخر : اگه میخایی 206 بخری 206 بخر ! اگه هاچبک میخوایی 315 به نظرم بهتر از 206 هست
پیشنهاد میکنم اگه قیافه پشت مهم نیست برات و کیفیت ساخت و ایمنی مهمتره یه نگاهی هم به ال90 بندازی
اگرم باز پولت راه میده یه 530 بگیر که از همشون بهتره (گیربکس ال90 بهتره!) لوکس تر هم هست و تمام سرنشینان حتی (اونا:p)توش راحت ترن

530 بهد از ال90 تو این رنج از همه بیشتر به پولش میارضه

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
دوست عزیز..توی فروم های خودرویی درباره دیسک و صفحه مورددار MVM315 مطالبی نوشته شده که برای یک ماشین صفر واقعا این مشکلات خیلی بده....بنظرمن هم ازلحاظ تناسب کیفیت به قیمت هیچی مثل تندر نمیشه..البته قیمت 405SLXTU5 هم به نسبت کیفیتش راضی کننده هست ولی امنیت تندر را نداره

payamb

Registered User
لایک‌ها
434
سلام به همه دوستان:
این تست تصادف و ایمنی mvm 315:
CaptureWiz004.jpg
CaptureWiz005.jpg
این تست توسط c ncap که مرکز مجاز تست گیری تصادف ماشین هست توی چین انجام شده که ریت ایمنی 315 چهار ستاره هست..اگر این تست در اروپا گرفته شود ریت ایمنی 315 سه ستاره میشود..
اینم تست گیری 206 در تتست تصادف اروپا:
CaptureWiz006.jpg
که ملاحظه می کنید تست تصادف 206 بهتر بوده و امنیتش بیشتر هست..
پیشنهاد من به شما این است که اگه وسعتون میرسه بدنبال یه 207 تمیز باشید(چون نوش که دیگه تولید نمیشود) که هم امنیتش بیشتره دادا هم اینکه کمی طاهرش بهتره..
اگر هم که 207 نمیخرید,چه ماشین ایرانی 206 بخری چه 315 چینی سعی کن تا قبل از اینکه بخرج بیفته ردش کنی که خرج هردوش زیاده دادا...
پ ن:البته اینم بگم از نظر امنیتم فکر نمیکنم 206 ما با 206 اروپا در یه سطح باشه و فکر میکنم 206 ما در حد همون 315 باشه امنیتش..

hesam_wb

Registered User
لایک‌ها
515
عزیز من ۵۳۰ دارم.
در یک کلام میگم : ماشین چینی آشغاله...
ببخشید بی پرده گفتم.
واسه دلیلش پخ بدید تا کامل بگم.
یا علی

Katy.Perry

Registered User
لایک‌ها
210
منم mvmدارم واقعا مزخرفِ

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
در رابطه با تست ایمنی که دوستمون گذاشتم ، تست 206 با 40% کاپوت بوده ولی MVM315 با کل کاپوت و اگه MVM هم با 40% کاپوت بود هیچی ازش نمی موند .

نمیشه لینک تصادف MVM رو بذارین ؟ شما که تست c ncap رو نمیتونی با euroncap مقایسه کنی ، تست های euroncap خیلی سختگیرانه تره

خیلی جالبه تو سایت پدال طرف اومده 206 رو با 315 مقایسه کرده و خودشم گفته تا به حال سوار 315 نشدم
:D ( اینم وضعیت مقایسه کردن ماس )
مقایسه MVM315 با 206 تیپ 5 | مجله پدال

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
نمیشه گفت همه ماشینهای چینی بدن چون اونا هم دانش تولید رو هم نداشته باشن از اروپا و آمریکا میارن مثل کیا و هیوندای که تا چند سال پیش در حد این چینیها هم اسم و رسم نداشتن . ولی این 315 رو زیاد ازش تعریف نشنیدم کسانی که داشتن میگفتن به خوبی 206 نیست طراحیاشونم خیلی ناقصه . به نظر میاد جک توجوی طراحی بهتری داره .

shkeyvan

Registered User
لایک‌ها
8
ممنون از نظر همه دوستان مزدا فکر کنم بودجم واسه ماشین نرسه که تمیزشو بگیرم بین پارس - 405 اس ال ایکس - سمند ال ایکس - موندم به خدا

دوستان یه گزینه خوب هم وجود داره. 323 f که فقط یه سری سال 78 وارد شد. تعدادش هم زیاد نیست. به خوشگلی fl یا glx نیست. اما خوبیش اینه که مونتاژ داخله.
من الان 5 ساله یدونه دارم. نشده برم پمپ بنزین و بگن ماشینتو میفروشی یا نه! تو خیابون هم همیشه یکی میگه میفروشیش یا نه.
اگه تمیزشو گیر بیاری تو بازار الان بین 16 تا 22 معامله میشه.
بزرگترین ایرادش گردن بودن و نایاب بودن بعضی قطعاتشه.

هفته پیش من ماشیتم رو بردم واسه تعمیر اساسی. کل رنگش رو ریختن پایین چون پوسیده شده بود و روی کاپوتش هم یه مقدار سوختگی داشت به خاطر گرمای موتور. سپراش رو هم کامل عوض کردن چون 10 ساله داره کار میکنه و پوسیدگی داشت. سپرش برام 550 دراومد. ولی ماشین شده مثل عروسک. تو تعمیرگاه 20 مشتری داشت!!!!
از فنیش هم براتون بگم. من قبلش 405 داشتم یه سال. یه سال هم 206. این وسط پشت پراید و سمند ال ایکس و ورنا و ریو هم نشستم. هر کدوم یکی 2 روز تا یه هفته. واقعا قابل مقایسه نیست. واقعا عالیه!
یکی از دوستان هم یه 323 جی ال ایکس داشت. اصلا ازش خوب نگهداری نکرده بود. اما باز سگش شرف داشت به ماشین های ایرانی.
الان پدر هم پرشیا داره. 91 هم هست. اما اونقدر سواریش افتضاحه و ماشین لگنیه واقعا نمی ارزه. همیشه هم یه پاش تو تعمیرگاهه.
ماشین من خداییش سالی یه بار میره روغنش عوض میشه. پارسال هم یه تعمیر اساسی 2 تومنی روش کردم. به قول بابا گنجشگ شده فنیش.

البته نمیفروشمش! گفتم فقط تعریفشو کرده باشم.
ضمنا چون بابا وارد کننده قطعات مزدا بوده از ژاپن خیلی از لوازمش هم داریم. همه چیش هم ژاپنی انداختیم. از این آشغالای چینی ننداختیم روش.
اپه بتونی یدونه تمیز و فنی سالمش رو گیر بیاری کلا با تعمیرگاه خدافظی کن!
سواریش هم خیلی نرمه. ضمنا این ماشین از سال 78تا الان فقط واسه تعویض روغن و فیلتراش زفته تعمیرگاه.
الان 10 15 تومن میتونم روش بذارم. اما واقعا دلم نمیاد چیز دیگه ای سوار شم.

اما بدیاش:
1.لوازم یدکی نایاب و گرون
2.تعمیرکارت هر کسی نباید باشه
3. چون مدلش قدیمیه زیاد تو چشم نیست و ادا اصول نداره! اما دخترا بیشتر از 206 به این جدب میشن!
4. فروشی نیست!

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900

با یکی صحبت کردم گفت در شهریور بهترین وقت فروش ماشینه
10-20 شهریور

آره ؟ چرا ؟

SHADmaghz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
247

داوووش شوما تست نمونه سدان ش رو گذاشتی...باید با 206سدان یا همون صندوق دار مقایسه میکردی ( صندوق دار ک اصن وجود خارجی نداره :D)

نمونه هاچ ش رو بذار خواهشا............. والا من جایی ندیده بودم ماشین یورو4 رو با یه یورو2 مقایسه کنن

=======

درضمن 206ها تولید داخل رو از لحاظ ایمنی واقعا در حد 206های اروپایی میدونی؟؟ ب جنس بدنه ای ک ما میزنیم دقت کردی اصن؟ قطعات ب کار رفته تو ایران رو با اون اروپایی های دهه 90 یکی میدونی؟

==============

اینایی ک مییان پست میدن فلان ماشین رو داشتم آشغاله رو چ حسابی این حرف رو میزنن؟:D....چهارتا دلیل و مدرک بیارن حداقل

ماهم یه هفته 206داشتیم واقعا آشغال ـه میخوای 60خط دلیل بیارم:D

Last edited:

ROMINA ALONE

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
تندر 90

هیچ کدومشون خوب نیست من دوست پسر قبلی 206 داشت چند روز دست من اشغال بود 315 هم اشغالتر

تندر 90 عالیه یا پارس پرشیا

SHADmaghz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
247

s5404ze4wni0617xb3pq.gif

تو نیم خط پست رسما آفتابه گرفت رو حظار :D

=========================

باوواینقدر نظر شخصی ندید استارت از گیجی ب گاج رفت :D.... نظر شخصی مهم نیست که

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
تندر 90

هیچ کدومشون خوب نیست من دوست پسر قبلی 206 داشت چند روز دست من اشغال بود 315 هم اشغالتر

تندر 90 عالیه یا پارس پرشیا

اینجا جمله بندیت درست نیست چون بنظر داری رسما به خودت توهین میکنی ادیتش کن :happy: بعد اینکه دوست پسر هم داری دیگه کلا ادیت کن :lol:

منم دوز پسر دارم :happy: :lol:

بالا