ممنون از نظر همه دوستان مزدا فکر کنم بودجم واسه ماشین نرسه که تمیزشو بگیرم بین پارس - 405 اس ال ایکس - سمند ال ایکس - موندم به خدا
دوستان یه گزینه خوب هم وجود داره. 323 f که فقط یه سری سال 78 وارد شد. تعدادش هم زیاد نیست. به خوشگلی fl یا glx نیست. اما خوبیش اینه که مونتاژ داخله.
من الان 5 ساله یدونه دارم. نشده برم پمپ بنزین و بگن ماشینتو میفروشی یا نه! تو خیابون هم همیشه یکی میگه میفروشیش یا نه.
اگه تمیزشو گیر بیاری تو بازار الان بین 16 تا 22 معامله میشه.
بزرگترین ایرادش گردن بودن و نایاب بودن بعضی قطعاتشه.
هفته پیش من ماشیتم رو بردم واسه تعمیر اساسی. کل رنگش رو ریختن پایین چون پوسیده شده بود و روی کاپوتش هم یه مقدار سوختگی داشت به خاطر گرمای موتور. سپراش رو هم کامل عوض کردن چون 10 ساله داره کار میکنه و پوسیدگی داشت. سپرش برام 550 دراومد. ولی ماشین شده مثل عروسک. تو تعمیرگاه 20 مشتری داشت!!!!
از فنیش هم براتون بگم. من قبلش 405 داشتم یه سال. یه سال هم 206. این وسط پشت پراید و سمند ال ایکس و ورنا و ریو هم نشستم. هر کدوم یکی 2 روز تا یه هفته. واقعا قابل مقایسه نیست. واقعا عالیه!
یکی از دوستان هم یه 323 جی ال ایکس داشت. اصلا ازش خوب نگهداری نکرده بود. اما باز سگش شرف داشت به ماشین های ایرانی.
الان پدر هم پرشیا داره. 91 هم هست. اما اونقدر سواریش افتضاحه و ماشین لگنیه واقعا نمی ارزه. همیشه هم یه پاش تو تعمیرگاهه.
ماشین من خداییش سالی یه بار میره روغنش عوض میشه. پارسال هم یه تعمیر اساسی 2 تومنی روش کردم. به قول بابا گنجشگ شده فنیش.
البته نمیفروشمش! گفتم فقط تعریفشو کرده باشم.
ضمنا چون بابا وارد کننده قطعات مزدا بوده از ژاپن خیلی از لوازمش هم داریم. همه چیش هم ژاپنی انداختیم. از این آشغالای چینی ننداختیم روش.
اپه بتونی یدونه تمیز و فنی سالمش رو گیر بیاری کلا با تعمیرگاه خدافظی کن!
سواریش هم خیلی نرمه. ضمنا این ماشین از سال 78تا الان فقط واسه تعویض روغن و فیلتراش زفته تعمیرگاه.
الان 10 15 تومن میتونم روش بذارم. اما واقعا دلم نمیاد چیز دیگه ای سوار شم.
اما بدیاش:
1.لوازم یدکی نایاب و گرون
2.تعمیرکارت هر کسی نباید باشه
3. چون مدلش قدیمیه زیاد تو چشم نیست و ادا اصول نداره! اما دخترا بیشتر از 206 به این جدب میشن!
4. فروشی نیست!