• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره (خرید، مقایسه، فنی...)

÷

• Total voters
    52

LambOfChips

Registered User
لایک‌ها
1,757
اصلش به تیونشه دیگه و گر نه فابریکی یه 206 تیپ 6 دارم
اینو یه بادی کیت مشتی با یه منبع بندازی روش خیابونو آتیش میزنه :D
دادا فَست اند فوریوس دانلود کردی ؟:D
بادی کیت و منبع میخواد صفرتاصد شما رو کنه 3 ثانیه که میخوای خیابون آتیش بزنی:دی دادا اینجا ایرانه ـه رادیو پیام . مَنهَتَن ـه آمریکا نیست ملت لنگ جلوپنجرــــه نوا هستن شما میخوای بادی کیت بندازی !:eek:

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
در یک اقدام عنقلابی کارت سوخت 20ساله ها ب بالا رو سوزوندن این حرکت با عث خشم مردم غیور و American Muscle Car اهواز شد و با سوزاندن یک پمپ بنزین پایان یافت . . .
جدی یه پمپ بنزین سوزوندن ؟ دمشون گرم
خیلی نامردیه پایه درد و دل بچه های امریکایی باز و کلا کلاسیک سوار توی تی تی که میشینی حالت گرفته میشه من که نشد امریکایی بگیرم اما اونایی که امریکایی دارن خیلی در حقشون نامردی میکنن دیگه علنی دارن مردم مجبور میکنن تا محصولات مضخرف وطنی رو بخریم
تف به شرفشون با اون خودروسازیه اشغالشون که بیشتر شبیه سالن بازیافت زبالست

LambOfChips

Registered User
لایک‌ها
1,757
جدی یه پمپ بنزین سوزوندن ؟ دمشون گرم
خیلی نامردیه پایه درد و دل بچه های امریکایی باز و کلا کلاسیک سوار توی تی تی که میشینی حالت گرفته میشه من که نشد امریکایی بگیرم اما اونایی که امریکایی دارن خیلی در حقشون نامردی میکنن دیگه علنی دارن مردم مجبور میکنن تا محصولات مضخرف وطنی رو بخریم
تف به شرفشون با اون خودروسازیه اشغالشون که بیشتر شبیه سالن بازیافت زبالست
http://netgarmi.ir/tags/آتش-گرفتن-پمپ-بنزین-اهواز.html

http://www.asrekhodro.com/fa/page/41311/بنزین+اهواز+فاقد+استا
%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D9%87%D8%A7%DB%8C+%DB%8C%D9%88%D8%B1%D9%882+%D9%88+3.html

البته تو بسیاری از خبرها گفتن که خودش آتیش گرفته خود ب خود! اونم بعد از سوزوندن کارت سوخت !

نه یورو 2شون واقعا یورو 2 ـه و نه یورو3 شون! یورو3 رو میریزی تو این ماشین های خارجی اینجینشون بلاک میشه! ! ! ! بنزین رو سروته میکنی 1ساعت رسوب میکنه!

الکی که نی رکورد دار مصرف سوختیم تو دنیا . . .

shamabady

Registered User
لایک‌ها
13
همین الان برنامه شوک تو شبکه سلامت گزاشته بود در مورد تصادفات و ایمنی خودروها
با خودروسازها که مصاحبه میکردند مثل برنامه های طنز خنده بازار بود
یارو ایران خودرویی اول که زیربار نمیرفت مشکل دارن بعد میگفت از ما حمایت نمیشه که تولیداتمونرو بهتر کنیم :O
یارو گفت حمایت از این بیشتر که کلا بازار کشور تو انحصارتونه و هیچ خودرویی رو نمیزارن وارد کنن
خیلی خنده دار بود
یارو سایپایی میگفت حتی یک مورد هم گزارش نشده که ترمز پراید عمل نکنه (من اگه جای گزارش گره بودم بهش میگفتم خودت حاضری با پراید این ور اون ور بری؟)
واقعا که
ادم دلش میخواد بگیره همون جا خفشون کنه بدتر از همش هم این بود که یک قیافه حق به جانبی گرفته بودن که نگو یه چیزی هم طلب کار بودن

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
همین الان برنامه شوک تو شبکه سلامت گزاشته بود در مورد تصادفات و ایمنی خودروها
با خودروسازها که مصاحبه میکردند مثل برنامه های طنز خنده بازار بود
یارو ایران خودرویی اول که زیربار نمیرفت مشکل دارن بعد میگفت از ما حمایت نمیشه که تولیداتمونرو بهتر کنیم :O
یارو گفت حمایت از این بیشتر که کلا بازار کشور تو انحصارتونه و هیچ خودرویی رو نمیزارن وارد کنن
خیلی خنده دار بود
یارو سایپایی میگفت حتی یک مورد هم گزارش نشده که ترمز پراید عمل نکنه (من اگه جای گزارش گره بودم بهش میگفتم خودت حاضری با پراید این ور اون ور بری؟)
واقعا که
ادم دلش میخواد بگیره همون جا خفشون کنه بدتر از همش هم این بود که یک قیافه حق به جانبی گرفته بودن که نگو یه چیزی هم طلب کار بودن

خداییش این جمله که از ما حمایت نمیشه خیلی طنز بود
پورشه 80 هزار دلاری رو ملت یک میلیاردو دویست میلیون مجبورن بخرن که از اینا حمایت بشه
وگرنه اینقدر مالیات و تعرفه گمرکی نمیزدن کی میرفت آشغالای تولیدی اینا رو سوار میشد؟

old_boy

Registered User
لایک‌ها
659
دوستان شایعه ای بیش نیست خودمون 20 سال به بالا داریم کارت سوخت هم 240تا داره :| باز این با مغز کورسی شعر سازش اومد
اینم میذارم پست بی لطف نمونه
4G63T MitSo Vr4
a935872a4c8.jpg

khashayar_m

Registered User
لایک‌ها
108
دادا فَست اند فوریوس دانلود کردی ؟:D
بادی کیت و منبع میخواد صفرتاصد شما رو کنه 3 ثانیه که میخوای خیابون آتیش بزنی:دی دادا اینجا ایرانه ـه رادیو پیام . مَنهَتَن ـه آمریکا نیست ملت لنگ جلوپنجرــــه نوا هستن شما میخوای بادی کیت بندازی !:eek:

من به سرعت کاری ندارم فقط زیبایی و اسپرت بودن ماشین
داداش تیون باز نیستی که بفهمی چه عشقی تو این کاره :D
دیگه بادی کیت و منبع که چیز عادی شده
الانم هرجا ماشینو ببری برات مات میکنن . کربن میکنن .بادی کیت میسازن .یکیش یاشار اسپرت تهران از پیکان هیولا میسازه :p

old_boy

Registered User
لایک‌ها
659
بِرنارد عیوضی 0-100 لنسر رو زیر 3 کرد نگفت تیون
بعد اینا به ارتفاع هم میگن تیون :|
با لنسر پانمرا توربو میزد تازه توربویی که بوستش رو 27 به بالاس :| یعنی موتور یونش میره مصلی عمام

LambOfChips

Registered User
لایک‌ها
1,757
من به سرعت کاری ندارم فقط زیبایی و اسپرت بودن ماشین
داداش تیون باز نیستی که بفهمی چه عشقی تو این کاره :D
دیگه بادی کیت و منبع که چیز عادی شده
الانم هرجا ماشینو ببری برات مات میکنن . کربن میکنن .بادی کیت میسازن .یکیش یاشار اسپرت تهران از پیکان هیولا میسازه :p
دادا جسارتا ب این حرکت میگن جواد بازی نه تیون ! دادا شما LowRider های آمریکایی رو ببینی چی میگی :D

با لنسر پانمرا توربو میزد تازه توربویی که بوستش رو 27 به بالاس :| یعنی موتور یونش میره مصلی عمام

اون پانامرا قهو ه ای ـه همیشه سوم یا چهارم میشه ! همیشه هم رقابت بین اول دومی بین همین لنسر آبی ـه و کامارو سبزست البته آمریکایی ها بیشتر مقام دارن خداییش میخورن آسفالتو لامپ مَصٌب ها !

old_boy

Registered User
لایک‌ها
659
حاجــــو الان بین E63 و لنسر نقره ای نَ آبی :|
سوپر GT اونی کِ تو میگی Gt هست
فراری کالیفرنیا نَزد لنسرو
پژمان هاشم زاده کِ مازراتی و m6 داره
داشت تعریف میکرد میگفتش من هم پشت لنسر نشستم هم آوانتادوری کِ وارد شد تو ارتفاع از سطح دریا تهران بِ راحتی لنسر اوانتادورم میزنه.......
در اینجا باید گفت مرگ بر ا م ر ی ک ا
:دی

LambOfChips

Registered User
لایک‌ها
1,757
حاجــــو الان بین E63 و لنسر نقره ای نَ آبی :|
سوپر GT اونی کِ تو میگی Gt هست
فراری کالیفرنیا نَزد لنسرو
پژمان هاشم زاده کِ مازراتی و m6 داره
داشت تعریف میکرد میگفتش من هم پشت لنسر نشستم هم آوانتادوری کِ وارد شد تو ارتفاع از سطح دریا تهران بِ راحتی لنسر اوانتادورم میزنه.......
در اینجا باید گفت مرگ بر ا م ر ی ک ا
:دی
حاجی شوما داری بره چی برحه -برهه -Borhee زمانی ای رو میگی؟ من فوکوس کردم رو آخرین درگ سال 92 که هفته پیش برگزار شده و در مجموع سال 92 آمریکایی ها بیشترین مقام رو داشتن بعد اون ژاپنی ها بعد اون کلاس استریت 206 و پی کی و اینا بعد اونم 2 تا مقام بی ام و e30 کارن مگردونیان . . .

تو آخرین درگ سال هم میتسوبیشی با 1 نماینده بیشتر نیومده بود اونم میتسو evo III ـه سهیل شاپور بود بوده که تو جایگاه اول سوپر جی تی قرار گرفته و چهار سیلندر دولیتری با 270 اسب بخارـه عکسشم هست تو روزنامه که چقدر پورشه کررا ـه ازش عقب مونده

شماره 355 هفته نامه خودرو رو بگیری نوشته . .

khashayar_m

Registered User
لایک‌ها
108
نه دیگه ببین 2 نوع تیون داریم. 1.تیون جواد بازی (اینکه یه چیزایه مسخره میچسبونن به ماشین مثل عکس زیر)

pc9a5739f7f2980e4ffdfc84f59c0c7cba_2gturld.jpg

2.تیون حرفه ای و ریس (که ماشینو مثل عکس زیر میکنن)

Classic-car-8.jpg

واقعا کسی هست که این مدل تیون رو دوست نداشته باشه ؟

pkr_legend

Registered User
لایک‌ها
7
سلام. یه ماشین می خوام برای یه خانم چهل و خورده ای ساله. با قیمت حداکثر 40 میلیون. حتمن هم می خواد اتوماتیک باشه. به نظرتون 206 و 207 اتومات دست دوم تمیز 90 یا 89 بگیرم یا L90؟ یا پیشنهاد دیگه ای دارین؟

سپاس

khashayar_m

Registered User
لایک‌ها
108
سلام. یه ماشین می خوام برای یه خانم چهل و خورده ای ساله. با قیمت حداکثر 40 میلیون. حتمن هم می خواد اتوماتیک باشه. به نظرتون 206 و 207 اتومات دست دوم تمیز 90 یا 89 بگیرم یا L90؟ یا پیشنهاد دیگه ای دارین؟

سپاس

207 اتومات مگه تا 40 تومن پیدا میشه ؟ اگه پیدا کردی حتما بخر عالیه

من الان 1 ساله 206 تیپ 6 دارم از اینم راضیم

کیا پیکاتو هم ماشین خوبیه برای خانوم ها اگه بودجتو بیشتر کنی موقع فروش هم سریع میشه ردش کرد
http://www.bama.ir/car/details-2-1159204/2014-kia-picanto-for-sale

samanrahimi

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
2,383
با رانندگی معمولی راحتی تا یه 100 , 150 هزار کیلومتر دیگه.
دیسک و صفحه نباید واسه ماشین های ایرانی بیشتر از 70 هزار تا کار کنه . در این صورت میتونید فقط صفحه کلاچ رو بعداز از 70 هزار تا کارکرد عوض کنید اما بیشتر بشه هر لحظه ممکنه به نسبت خشکی پلیت پشت صفحه و فشاری که به گیرباکس میاد تو دور موتور های بالا صفحه کلاچ ترک برداره یا اینکه رد کنه که ممکنه تو حرکت مشکل ساز باشه

ahmadhmzv

Registered User
لایک‌ها
125
دیسک و صفحه نباید واسه ماشین های ایرانی بیشتر از 70 هزار تا کار کنه . در این صورت میتونید فقط صفحه کلاچ رو بعداز از 70 هزار تا کارکرد عوض کنید اما بیشتر بشه هر لحظه ممکنه به نسبت خشکی پلیت پشت صفحه و فشاری که به گیرباکس میاد تو دور موتور های بالا صفحه کلاچ ترک برداره یا اینکه رد کنه که ممکنه تو حرکت مشکل ساز باشه
من ماشین بالاتر از 89 نداشتم تا حالا و نمیخرم. ولی جالب اینه که تو حدود شیش هفت ماشینی که عوض کردم من ندیدم زودتر از 150 تا این مشکلا بهم بزنه!
مدرکشم همین 405 که از سال 85 که صفر گرفتم تا الان حکم موتورسیکلت داره برام ولی تا الان که 140 تا کار کرده حتی نشانه های ضعیف بودن دیسک و صفحه هم خودشو نشون نداده. رانندگیمم کاملا اسپرتیه. و تا الان بجز واشر سر سیلندر که عوض کردم کوچکترین دستی نخورده موتورش جز لوازم مصرفی!
ولی حساسیت و توجهی که به فنی ماشین دارم تو کمتر کسی دیدم.
در کل بازم میگم ماشینای ایرانی دقیقا مثل تخم مرغ شانسی میمونن.

pey_man

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان میتونم خواهش کنم نظرتون رو در مورد پژو 205 و اینکه خریدنش چه دردسرایی میتونه داشته باشه به من بگید ؟!

یه 205 که خیلی ام تمیز نیست (خیلی داغونم نیست) بین چن تا پی کی که مد نظر داشتم توجهم رو جلب کرده فقط نمی دونم بعد از خریدنش چه سرنوشتی در انتظارمه ! ممنون میشم اساتید کمی بنده رو راهنمایی بفرمایند تو این زمینه ..

ahmadhmzv

Registered User
لایک‌ها
125
سلام دوستان میتونم خواهش کنم نظرتون رو در مورد پژو 205 و اینکه خریدنش چه دردسرایی میتونه داشته باشه به من بگید ؟!

یه 205 که خیلی ام تمیز نیست (خیلی داغونم نیست) بین چن تا پی کی که مد نظر داشتم توجهم رو جلب کرده فقط نمی دونم بعد از خریدنش چه سرنوشتی در انتظارمه ! ممنون میشم اساتید کمی بنده رو راهنمایی بفرمایند تو این زمینه ..
مسلما ماشین بهتریه نسبت به پی کی ولی بنظر میاد قطعات یدکیش کمیاب باشه. و اصطلاک و خرجاشم احتمالا بیشتره!

khashayar_m

Registered User
لایک‌ها
108
آقا عجب چیزی پیدا کردم :D قیمتش 15 تومنه حیف دوره خوزستانه :(

post_10952_1.jpg

بالا