به نام خدا
سلام دوستان منم دنباله زدن همچین تاپیکی بودم که خوشبختانه اینجارو پیدا کردم!
خیلی وقته میخوام لپ تاپ بخرم اما خیلی وسواس نشون میدم تو خرید کردن . از چندنفری پرسیدم بهم گفتن که الان لنوو خیلی خوبه ایسوس هم بدک نیست اما قیمتش کمی بالاست !
شنیدم وایو آمار خرابیش خیلی رفته بالا !! درسته ؟
به نظرشما این لپ تاپ های تاچ چطورن ؟ بعضیاشونم که تا میشن مثله تبلت ظاهرا که خوبن اما میخواستم ببینم ارزش دادن 7تومن پول رو دارن ؟
من لپ تاپ رو برای دانشگاه و بازی میخوام .
خودم نظرم رو ایسوس هست ولی میگن لنوو هم قیمتاش خوبه هم اینکه جنسه خوب میده بهت !
ممنون میشم راهنماییم کنید .
کانفیگ مورد نظرم هم ترجیحا اینه :i7 Haswel , Ram 8 , Vga 2 , LCD HD Full HD , HDD 1T
سلام عزیز. اینکه آمار خرابی Sony Vaio رفته بالا صرفا شایعه ای است که توسط نمایندگان سایر برندها برای خراب کردن بازار سونی بکار میره. لپ تاپهای تاچ خیلی هم خوبن. مخصوصا اگر ویندوز 8 روشون نصب کنید. طبیعیه که تاچ یه امکانات اضافیه که دسترسی رو در بسیاری از موارد نسبت به ماوس سریعتر میکنه و تقریبا شما انگار یک تبلت هم دارید. اما لپتاپهای تاچ اگر قیمتی زیر 2 میلیون داشته باشند معمولا بدرد بازی نمی خورن. شما چه مدلی تاچی دیدین که 7 میلیون قیمتش بوده!؟ اگر برای بازی می خواین بنده لپ تاپ تاچی سراغ ندارم که کارت گرافیک قوی داشته باشه. اگر دنبال لپ تاپ با کارت گرافیکی خفن هستید که هر بازی رو تقریبا با بهترین کیفیت براتون اجرا کنه و این معیار اصلیتونه پیشنهاد بنده:
http://www.digikala.com/Product/DKP-34684/MSI-GT60-2OC-3K-IPS-Edition-B/لپ-تاپ-ام-اس-آی-GT60-مدل-2OC-3K-IPS-Edition
این دیگه آخرشه. دیگه از این کانفیگ خفن تر میخواین! خوراک بازیه.با گارانتی ماتریکس بخرید و با خیال راحت باهاش حال کنید. البته آمار خرابی ام اس آی بالاست. ولی با گارانتی ماتریکس خیالتون تا پایان گارانتی راحت باشه. اما اگر وسواس دارید و پول زیاد همن نمی خواین بدین و جنس نسبتا خوب میخواین:
http://www.digikala.com/Product/DKP-34227/ASUS-N550JK/لپ-تاپ-ايسوس-N550JK/keyword-n550
سلام ب تمامی دوستان و کارشناسان محترم..
قصد خرید لپ تاپ گیم ام اس آی دارم...و گزینمو انتخاب کردم و تمام کارا آمادس برای انجام...ب صورت سفارشی ... GT60 dominator 424
تنها مشکل اینه ک یکی دونفر ک فروشنده بودن،اصلا برا خرید پیش اینا قرار نیس برم و مشاوره دادن،بهم گفتن ک ام اس آی خرابیش زیاده و هرکی برده ناراضی بوده.
توروخدا دوستان کسی تجربه کار داره بیاد بهم بگه...
واقعا موندم بین دوراهی...
سلام عزیز. بله آمار خرابی MSI بالاست. اما با گارانتی ماتریکس یه کم خیال آدم راحت میشه. اما متاسفانه توی بازار ایران فعلا بنده اثری از سری Gaming لپ تاپ دل یا ایسوس , اچ پی و سونی ندیدم. اما اگر میخواین بازیهای خفن رو با کیفیت نسبتا عالی ببینید فعلا همین بهترین انتخابه. در غیر اینصورت یه لپ تاپ سونی با بهترین کارت گرافیکی که موجود باشه انتخاب یا ایسوس
http://www.digikala.com/Product/DKP-34227/ASUS-N550JK/لپ-تاپ-ايسوس-N550JK/keyword-n550
انتخاب کنید که مطمئنا از نظر کارت گرافیک به نصف لپ تاپ MSI معرفی شده نمیرسن که چاره ای نیست. دیگه سبک و سنگین کردن این مساله و انتخاب نهایی با خودتونه. چون کلا کارت گرافیکهای بالا دمای بالایی تولید می کنند که مهارش سخته و تغذیه زیادی هم لازم دارن که کلا در حجم یه لپ تاپ طراحی بسیار مشکلی داره و خرید MSI یه نوع ریسک حداقل بعد از اتمام موعد گارانتی محسوب میشه.
با سلام
بین لپ تاپ های اپل کدوم بهتر و قوی تر هستن؟؟؟
مک بویر ایر که سبک هستش قوی هم هستن؟؟؟؟
آیا نیازی به کول پد ندارن مخصوصا برای مصارف طولانی ؟؟؟ چون میگن آلمینیومی هستن و خنک نیازی نیست چون حوصله کول پد ندارم.
کیبوردش میگن فرق داره باعث تداخل در تایپ نمیشه؟؟؟/ اینطوری باید بریم یه کیبورد و موس وایرلس هم بخریم؟؟؟؟؟
ایسوس زن بوک بخرم یا مگ بویر ایر؟؟؟؟ اگر ایسوس در حد مک بوک ایر هست این همه پول ندم ولی یه لپ تاپ خوب و قوی و عمری و سبک میخوام.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام عزیز. مک بوک پرو همونطور که از اسمش برمیاد قوی تر از مک بوک ایر هستش. اصلا شما مک بوک ایر با پردازنده بیش از Core i5 نخواهید یافت. نیاز به کول پد ندارند.کلا برای تایپ در محیط Mac OS با زبان فارسی یه کم مشکلات داریداما حل نشدنی نیست. خیلی راحت می تونید با BootCamp ویندوز هم نصب و هر مشکلی داشتید هم در ویندوز حلش کنید. اگر کیبورد و ماوس وایرلس از برند خوب مثل Logitech یا Razer هم بخرید چه بهتر. کلا لپ تاپهای باریک کانفیگهای پایینی دارند. مگر اینکه بخواین بالای 10 میلیون هزینه کنید و سری Z سونی رو بخرید که یک اعجوبست. وزن کم , داشتن دیسک درایو , باریک , بدنه پلی کربنات مخصوص و بسیار با کیفیت. اگر نمی خواین زیاد به لپ تاپ فشار بیارید و سرعت خیلی زیاد هم توقع ندارید و سیستم عامل مک هم براتون کاربرد نداره با قیمت حدود 1800000 تومان اینو بخرید:
http://www.digikala.com/Product/DKP-6444/ASUS-VivoBook-S200E/لپ-تاپ-ايسوس-ويوو-بوک-S200E/keyword-s20
دقت کنید که برای باریک شدن چه این لپ تاپ و چه مک بوک ایر , دیسک درایو ندارن.
اما لپ تاپی که هم کم وزن باشه , هم پردازندش بالا باشه , هم رزولوشن صفحه و تفکیک بالایی داشته باشه و کلا همه خوبیها رو با هم داشته باشه باید بالای 5 میلیون هزینه کنید.