• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره خرید و گفتگوی فنی پیرامون مودم و روتر ADSL ، کدام مارک و چرا؟ ا

reza_novin

Registered User
لایک‌ها
275
مودم ADSL روتر دار و وایرلس دار .... چیست ... اصلاٌ روتر چیست ؟

من میخوام مودم بخرم.... دی لینک چطوره ؟؟؟؟؟

اگر جواب شما ایسوز است

602
604
کدومشون بهتره و اصلاً فرقی هم دارند

و مودم ایسوز به ای اس پی صبا نت جواب میده ؟؟؟​

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها من صبانت گرفتم ميخواستم ببينم چطوري ميشه نتظيمات خوب انجام داد آخه يكي قبلا بود صباداشت يه سري تغييرات انجام داده بود سرعتش فوق العاده شده بود. ميخواستم ببينم كسي ميدونه؟؟ رو مودم تغييرات ميديم يا كانكشن؟؟؟
برنامه براي فهميدن سرعت دانلود و چقدر دانلود كرديم چقدر مونده كسي سراغ داره؟؟؟ شما ها كه adsl دارين كمكم كنين

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
آخه قسمت عمده ی سود این ISP های ارایه دهنده ADSL در مودمی هست که ملت میدن ! و اکثرا هم

اصلا معلوم نیست چی هست و چی نیست ... چند وقت پیش یه مودمی داده بود همین صبا به یکی از

آشنایان ! مونده بودم اصلا اسم این چی هست ؟!؟! بعد از 1 سال 2 ماه هم از کار افتاده بود !

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
راستی دوستانی که مودم 604 G دارند از asus ، این مودم رو با چه ISP هایی تا به حال سرویس گرفته اند ؟

تا بشه به مچینگ مودم و شبکه پی برد . ممنون

Ehsan.Moradi

Registered User
لایک‌ها
4
راستی دوستانی که مودم 604 G دارند از asus ، این مودم رو با چه ISP هایی تا به حال سرویس گرفته اند ؟

تا بشه به مچینگ مودم و شبکه پی برد . ممنون

با آسیاتک ، شاتل و سپنتا مشکل نداره ... فکر نکنم با داتک هم مشکل داشته باشه ...

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
بچه ها من صبانت گرفتم ميخواستم ببينم چطوري ميشه نتظيمات خوب انجام داد آخه يكي قبلا بود صباداشت يه سري تغييرات انجام داده بود سرعتش فوق العاده شده بود. ميخواستم ببينم كسي ميدونه؟؟ رو مودم تغييرات ميديم يا كانكشن؟؟؟
برنامه براي فهميدن سرعت دانلود و چقدر دانلود كرديم چقدر مونده كسي سراغ داره؟؟؟ شما ها كه adsl دارين كمكم كنين

www.ngsnet.net
www.speakeasy.net/speedtest

HamidRezaei

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سلام

من تصميم گرفتم مودم ASUS AM602 كه روتر هم هست و به نظرم قابليتهاي خوبي داره بگيرم
به نظر شما چطوره و اگه خوبه توي تهران از كجاها ميتونم تهيه كنم؟ تو علاءالدين پيدا ميشه؟

ممنون از كمكهاتون

Sabina

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
اقا من پاك قاطي كردم
اين مودم هاي Asus رو چند تا مدلشو ميدونم مثل 602 و 604 فقط امكاناتش و قيمتش رو نميدونم....منتها به قول يكي از دوستان من يه مودم symphony ديدم كه دوستم از پارس گرفته بود و قيافش عين همين asus بود و همينطور امكاناتش....و يه paradyne هم بود باز به همين صورت
حالا حكايت اين مودما چيه
آيا فرقي هم تو كيفيت دارن يا اينكه چيپ همشون يكيه؟(اينايي كه بالا گفتم)
و همينطور اينكه از كجا ميشه خريد...تا مركز كامپيوتر ايران يا پايتخت ميشه؟
اگه كسي آدرس داره بگه
و يكي دو مدل از siemens رو هم لطفا برام بگيد همراه با قيمت
ميخوام حدود 40..50 بشه
در ضمن من از آسيا تك استفاده ميكنم
ببخشيد كلي سوال تو يه پست كردم
ممنون از راهنمايي شما

Faridx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یه مودم D-Link 300T خریدم با سرویس خانگی نداگستر، اما مشکل دارم، تقريباً هميشه می تونم کانکت بشم ولی از پونصد باری که کانکت میشم فقط شايد يکبار بتونم صفحه سايت باز کنم و دفعات ديگه هيچ صفحه ای باز نمی کنه ولی همه چیز درسته!!!!!!!!!!!!!!! حتی آی پی هم میگیره و میتونم پينگ هم بکنم!!!!!!!!!!:eek:
در قسمت اطلاعات کانکت مودم دو گزينه آپ استيريم و دان استيريم وجود داره که مقابلش مقدار رو نشون میده که در مودم من وقتی وسلم و ميتونم صفحه باز کنم مقدار آپ 64 و مقدار دان هم 64 هست که این فقط يک بار بعد از چندين ريستارت مودم اتفاق ميفته!!!! و مواقع ديگه آپ همون 64 اما دان 32 هست که این 99% مواقع پيش مياد!!!
حالا کسی میتونه کمکم کنه ممنون میشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

sepydar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام
من ميخواهم يك ADSL را به 20 كامپيوتر وصل كنم
ايا مي توانم بدون سرور اين كار رو انجام بدهم يانه

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها از صبا نت برام اومدن مودم ZTE Corporation ZXDSL 831 گذاشتن رنگ ابي جعبش و دفترچش بيشتر ژاپني نوشته ميخواستم ببينم مودم خوبي هستش؟؟؟؟ چون مارك من نميشناسم از بچه هايي كه تو كار مودم هستن ممنون ميشم راهنمايي كنن

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
بچه ها از صبا نت برام اومدن مودم ZTE Corporation ZXDSL 831 گذاشتن رنگ ابي جعبش و دفترچش بيشتر ژاپني نوشته ميخواستم ببينم مودم خوبي هستش؟؟؟؟ چون مارك من نميشناسم از بچه هايي كه تو كار مودم هستن ممنون ميشم راهنمايي كنن
فردا هم قراره برای راه اندازی،خونه ما بیان،ببینم چه مودمی می دن،

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
فردا هم قراره برای راه اندازی،خونه ما بیان،ببینم چه مودمی می دن،

حوب اومدن و وصل کردن،مودمی که آوردن هم هاوایی هست،smartax MT800 ،دوستان نظرتون در مورد این مودم چی هست؟هر جند که فقط پورت لن داره:(

Sabina

Registered User
لایک‌ها
0
ُسلام
دوستان اگه كسي قيمت مودم 604 و 602 asus رو ميدونه لطفا بنويسه و اينكه از كجا دقيقا ميشه خريد
من خودم تو مركز كامپيتور ايران ديدم 604 رو ميداد 60 تومن....گارانتي هم داره؟
با آسيا تك مشكلي نداره؟

Mohammadirani@

Registered User
لایک‌ها
10
ُسلام
دوستان اگه كسي قيمت مودم 604 و 602 asus رو ميدونه لطفا بنويسه و اينكه از كجا دقيقا ميشه خريد
من خودم تو مركز كامپيتور ايران ديدم 604 رو ميداد 60 تومن....گارانتي هم داره؟
با آسيا تك مشكلي نداره؟
لینک مشخصات و خرید مودم Asus Am 602

http://dalay.ir/id/am602/

پایینش هم لینک های دیگر مودم ها ی شرکت Asus هست .

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حوب اومدن و وصل کردن،مودمی که آوردن هم هاوایی هست،smartax MT800 ،دوستان نظرتون در مورد این مودم چی هست؟هر جند که فقط پورت لن داره:(

براي هر كس پس يه چيزي ميزارن؟؟؟ البته براي من گفت مودم خود شركت هستش نميدونم اصلش كجايي هست ولي ژاپني زياد داره ZTE

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
برای من از آسیاتک یه مودم Corecess 3115 فرستادن که فقط یه دونه LAN داره، تنظیم کردنش به نظر ساده میاد هر چند که هنوز سرویس راه نیافتاده مودم هم کره ای هست، کسی از کیفیت و کارایی این مودم اطلاع داره؟ من امانی گرفتمش اگه خوب نیست عوضش کنم.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
http://www.3com.com/products/en_US/detail.jsp?tab=features&pathtype=purchase&sku=3CRWDR101A-75

تست شده و عالی هست ( هم وایرلسش هم adsl ش ... با داتک در تهران )

شایان جان قیمتش رو داری و اینکه کدوم فروشگاه داره؟ اون Asus AM604g هم چیز جالبی به نظر میرسه. ولی خوب صد البته 3COM باید بهتر باشه. الان هم یه سوئیچ ۸ پورت 3COM دارم که UpLink اش میکنم با این. فقط قیمت و منبع فروش رو لطف کنید ممنون میشم.

آقا من دوتا سیستم دارم ، هر کدوم توی یه طبقه هستن (دقیقاً بالای همدیگه) ، من این رو بزارمش طبقه ی پایین بعد می تونم از بالا با wifi وصل شم بهش؟
2lwnd75.gif

بعد هم این مدل 3Com، هم Asus 604g توی مشخصاتشون فقط از ADSL2 و 2+ اسم برده شده، یعنی ساپورت adsl خالی! رو ندارن؟!
471nu38.gif

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
کسی راجع به این مدل مودمی که من گفتم نمی دونه؟

بالا