alireza sh
مدیر بازنشسته
با تشکر
مودم Symphony چطر مودمیه ؟
مودم Symphony چطر مودمیه ؟
پس یعنی اگه ما فرضا یه مودم asus داشته باشیم و بخوایم که سرویس مون رو عوض کنیم ( یعنی بریم سراغ یه شرکت دیگه ) ، به احتمال زیاد به مشکلی برنمی خوریم .. درسته ؟در باره سوال اول شما بايد بگويم كه با نظر اغلب دوستان موافقم چون من مسئول فني ADSL يك ISP هستم و بايد بگويم كه به جز موارد خاص و نادر انگيزه هاي مادي و يا خصوصي يك ISP باعث مي شود كه بگويند شما بايد فقط از مودم ما استفاده كنيد!
در مورد بهترين مودم روتر بايد بگويم چيزي نيست جز CISCO ولي براي كاربرد هاي معمولي خانگي و اداري معمول نيست ( هزينه ).
ولي بهترين مودم روتر كه من به شما پيشنهاد مي كنم Planet 4000 است ولي اگر روتر نميخواهيد مودم هاي برند هاي D-Link , Planet , symphony, asus همگي تقريبا به يك نسبت خوبند.
پس یعنی اگه ما فرضا یه مودم asus داشته باشیم و بخوایم که سرویس مون رو عوض کنیم ( یعنی بریم سراغ یه شرکت دیگه ) ، به احتمال زیاد به مشکلی برنمی خوریم .. درسته ؟![]()
این تو بازار اینجا هست؟ اگر بلی قیمتش رو دارید؟
اینایی که شما گفتی رو این مودم داره AM604gسلام
من بهت یه پیشنهاد عالی میدم
مودم adsl که adsl2+ را ساپورت میکنه به همراه فایروال و dhcp و 4 پورت lan که router داره و همراهش یک access point وایرلس که wep 128 را ساپورت میکنه
اگر همچین دستگاهی را میخوای که همه چی رو باهم داره یعنی هم مودم هستش هم سوئیچ lan 4 پورت و هم access point برای وایرلس در عین حال nat و dhcp و router و اشتراک اینترنت برای چند کاربره کردن هم داره !
اگر خواستی 10 تومن میگیرم برات میخرم میفرستم اراک![]()
شایان جان قیمتش رو داری و اینکه کدوم فروشگاه داره؟ اون Asus AM604g هم چیز جالبی به نظر میرسه. ولی خوب صد البته 3COM باید بهتر باشه. الان هم یه سوئیچ ۸ پورت 3COM دارم که UpLink اش میکنم با این. فقط قیمت و منبع فروش رو لطف کنید ممنون میشم.http://www.3com.com/products/en_US/detail.jsp?tab=features&pathtype=purchase&sku=3CRWDR101A-75
تست شده و عالی هست ( هم وایرلسش هم adsl ش ... با داتک در تهران )