• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره خرید و گفتگوی فنی پیرامون مودم و روتر ADSL ، کدام مارک و چرا؟ ا

Devilish Song

Registered User
لایک‌ها
51
در باره سوال اول شما بايد بگويم كه با نظر اغلب دوستان موافقم چون من مسئول فني ADSL يك ISP هستم و بايد بگويم كه به جز موارد خاص و نادر انگيزه هاي مادي و يا خصوصي يك ISP باعث مي شود كه بگويند شما بايد فقط از مودم ما استفاده كنيد!

در مورد بهترين مودم روتر بايد بگويم چيزي نيست جز CISCO ولي براي كاربرد هاي معمولي خانگي و اداري معمول نيست ( هزينه ).

ولي بهترين مودم روتر كه من به شما پيشنهاد مي كنم Planet 4000 است ولي اگر روتر نميخواهيد مودم هاي برند هاي D-Link , Planet , symphony, asus همگي تقريبا به يك نسبت خوبند.

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
در باره سوال اول شما بايد بگويم كه با نظر اغلب دوستان موافقم چون من مسئول فني ADSL يك ISP هستم و بايد بگويم كه به جز موارد خاص و نادر انگيزه هاي مادي و يا خصوصي يك ISP باعث مي شود كه بگويند شما بايد فقط از مودم ما استفاده كنيد!

در مورد بهترين مودم روتر بايد بگويم چيزي نيست جز CISCO ولي براي كاربرد هاي معمولي خانگي و اداري معمول نيست ( هزينه ).

ولي بهترين مودم روتر كه من به شما پيشنهاد مي كنم Planet 4000 است ولي اگر روتر نميخواهيد مودم هاي برند هاي D-Link , Planet , symphony, asus همگي تقريبا به يك نسبت خوبند.
پس یعنی اگه ما فرضا یه مودم asus داشته باشیم و بخوایم که سرویس مون رو عوض کنیم ( یعنی بریم سراغ یه شرکت دیگه ) ، به احتمال زیاد به مشکلی برنمی خوریم .. درسته ؟
detective.gif

Devilish Song

Registered User
لایک‌ها
51
پس یعنی اگه ما فرضا یه مودم asus داشته باشیم و بخوایم که سرویس مون رو عوض کنیم ( یعنی بریم سراغ یه شرکت دیگه ) ، به احتمال زیاد به مشکلی برنمی خوریم .. درسته ؟
detective.gif

بله کاملا درست است!!

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
سلام
لطفاً راهنمایی کنید. من چه مودمی بگیرم که قیمت و کیفیت مناسب داشته باشه؟ بعداً هم با خودم نگم ای کاش یه مدل دیگه خریده بودم؟ lan بگیرم یا usb ؟ نکته خاصی رو نباید بدونم که حواسم جمع باشه و اشتباه نکنم؟

خیلی ممنون

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
شما اول ببين كه ايا شركت مورد نظر مودم را ساپورت مي كنه يا نه!

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
سلام دوستان

من تصمیم دارم که از سرویس داتک توی اراک استفاده کنم اما مودم که این نمایندگی اراک داتک میده فقط USB هست . اما من میخام مودمم به صورت Ethernet باشه که بعد به اون یه access point وصل کنم که 802.11G رو ساپورت کنه . شما برای access point و مودم dsl چه مارکی رو پیشنهاد میکنید که توی بازار ایران هم پیدا بشه ؟

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
سلام

من بهت یه پیشنهاد عالی میدم :)

مودم adsl که adsl2+ را ساپورت میکنه به همراه فایروال و dhcp و 4 پورت lan که router داره و همراهش یک access point وایرلس که wep 128 را ساپورت میکنه :)

اگر همچین دستگاهی را میخوای که همه چی رو باهم داره یعنی هم مودم هستش هم سوئیچ lan 4 پورت و هم access point برای وایرلس در عین حال nat و dhcp و router و اشتراک اینترنت برای چند کاربره کردن هم داره !

اگر خواستی 10 تومن میگیرم برات میخرم میفرستم اراک :)

Mohammadirani@

Registered User
لایک‌ها
10
سلام

من بهت یه پیشنهاد عالی میدم :)

مودم adsl که adsl2+ را ساپورت میکنه به همراه فایروال و dhcp و 4 پورت lan که router داره و همراهش یک access point وایرلس که wep 128 را ساپورت میکنه :)

اگر همچین دستگاهی را میخوای که همه چی رو باهم داره یعنی هم مودم هستش هم سوئیچ lan 4 پورت و هم access point برای وایرلس در عین حال nat و dhcp و router و اشتراک اینترنت برای چند کاربره کردن هم داره !

اگر خواستی 10 تومن میگیرم برات میخرم میفرستم اراک :)
اینایی که شما گفتی رو این مودم داره AM604g

قیمتش چنده الان ؟

Parham

Registered User
لایک‌ها
2
http://www.3com.com/products/en_US/detail.jsp?tab=features&pathtype=purchase&sku=3CRWDR101A-75

تست شده و عالی هست ( هم وایرلسش هم adsl ش ... با داتک در تهران )
شایان جان قیمتش رو داری و اینکه کدوم فروشگاه داره؟ اون Asus AM604g هم چیز جالبی به نظر میرسه. ولی خوب صد البته 3COM باید بهتر باشه. الان هم یه سوئیچ ۸ پورت 3COM دارم که UpLink اش میکنم با این. فقط قیمت و منبع فروش رو لطف کنید ممنون میشم.

Parham

Registered User
لایک‌ها
2
شایان جان من 140 تومن قیمت کردم! شما چند گرفتی؟ چون به هر حال همین مدل رو تصمیم دارم بگیرم.

(مجبورم از ابزارهای اینجا سو استفاده کنم تا خبرت کنم!)

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
والا من از یکی از دوستان گرفتم ، قیمت خرید به من داد ۱۱۵ تومن ... تو پایتخت .

Parham

Registered User
لایک‌ها
2
این دوستان به ما هم قیمت پایینتر نمیدن؟! من هم فقط تو همون پایتخت پیدا کردم(دالای).

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
والا من نمیدونم این دوستان کجای پایتخت هستند چون من نرفتم ، برام اوردن .

music_m

Registered User
لایک‌ها
56
man am modem e adsl mikham begiram
faghat mundam ye modem e adi begiram ba usb va 2 ta carte wireless pci
baraye inke computeramo beham vasl konam
ya ye modem begiram wireless ba ye carte pci
man ye psp am daram ke mikham be internet vaslesh konam
ba carte pci e wireless mishe
ya hatman bayad khode modem wireless dashte bashe ?

mehryar

Registered User
لایک‌ها
255
سلام
براي ايتفاده از نرمافزاري كه در اون از پورت 5566 استفاده ميشه احتياج به اين پورت دارم كه متاسفانه رو مودم من بسته است
از چندين نفر نيز كمك گرفتم كه آدرس وب سايتي كه در مورد پورتهاي مختلف توضيح ميداد
به من داد ولي من چيز زيادي سر در نياوردم:( حالا خواهشم از دوستاني كهدر اين زمينه تجربه دارن اينه كه
منو راهنمايي كنيد مدل مودم هم اينه:
asus AAM6010EV

babak_b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به قسمت کانفیگ مودم برید (به صورت پیش فرض با آی پی 192.168.1.1 قابل دسترسیه) با یوزر Admin و پسورد Admin لاگین کنید. به قسمت Advanced برید، بعد port forwarding. از اونجا custom port forwarding رو انتخاب کنيد، application رو هر چی می خواید پر کنيد، source ip address & mask باید 0.0.0.0 باشند، destination ip address هم آدرسی که کامپیوتر شما با اون مودم رو می بینه ( سیستم تا سیستم فرق می کنه!) destination port start, end,map رو هم به 5566 ست کنید و apply رو بزنید. حالا از منوی tools ، system commands ، save all رو انتخاب کنید و خلاص.

بالا