• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره خرید LED تا سقف 1.5

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
عزيزم بهترين و معتبرترين مرجع واسه تلويزيون . ال كلاسيكو رو نشستم 3دي ديدم يعني نميدوني چه حاليه

خداییییییییییییییییی ؟ نمیدونستم فوتبالارو میشه تری دی دید

اینطور نتیجه گیری میشه کرد نظرم رو ال جی هست همان مدل 45000

عزیزم حرف منو گوش کن ... ال جی بگیر حالشو ببر

feryfrt

Registered User
لایک‌ها
10
بله خوب
لابد نمايندگي هاي شارپ از بد ترين كابل ها و سورس ها و دمو ها براي تبليغ استفاده ميكنند و بقيه برند ها از بهترينها...

برادر من. شما برو نمايندگي هاي سامسونگ رو ببين. كيفيت تصوير و شفافيت بعضي مدلهاش انقدر زياده كه فك آدم ميچسبه به زمين!!!!

من طرفدار و تبلیغ هیچ شرکتی رو نمیکنم. ولی الان شما داری میگی که همه از یه سورس استفاده میکنن‌! مگه میشه همچین چیزی؟‌
سلیقه شما سامسونگ رو میطلبه . سلیقه من پلاسمای پایونیر و شارپ رو میطلبه...
کی میگه سامسونگ بده ؟ سامسونگ رو من قبول دارم ولی سری 9000 . میدونی که چنده ؟
کی میگه LG بده ؟‌ سری 65000 95000 مگه بده ؟
کی میگه PHILIPS بده ؟ 42PFL Philips تو اروپا جز بهترین تلویزیون ها شد یه دوره. هنوز هم تو تهران هست...

ولی باید تصویر همه اینارو با هم مقایسه کرد اونم با یک سورس یک بلوری یک کابل

من با آقای SOLARIA موافقم برای 3D فقط PASSIVE

yn_ali

Registered User
لایک‌ها
35
دوست عزیز منم دنبالخرید یه تلوزیونم
تلوزیون جز اون دست وسیله هاست که میخری و کمه کمش میخاد 10 سالی کنج خونه کارکنه سعی کن چیزی بگیری که تا حدی امکانات کاملی داشته باشه هم سه بعدی هم دسترسی به اینترنت
الان سه بعدی کاربرد چندانی نداره و فیلماش کمه ولی مدت زیادی طول نمیکشه که یه چیز عادی میشه و فیلماش مثل نقل و نبات میریزه تو بازار (مگه دی وی دی رو نمیبینی )و خدمات و استفاده هایی که از تلویزیون اینترنتی بوجود میاد که الان تصورشم نمیکنی اونوقته که دلت میسوزه
ما بچه بودیم بابامون یه تلویزیون گرفت فک کنم سال 72 این چیزا بود یادم نیست اون موقع رفتیم تی وی رو بگیریم به باباهه گفتم تل تکس دار بگیر مغازه داره گفت به درد نمیخوره تو ایران تله تکس راه نیوفتاده و خرج اظافس تا چند سال حسرت تله تکس میخوردم وقتی بقیه اطلاعاتشون از اونجا میدیدنو ما نداشتیم تا این که اینترنت جبرانش کرد برام تجربه شد همیشه از جدیترین امکانات استفاده کنم حتی اگه هنوز تو مملکت مت فعال نشده باشه

من خودم میخاستم پاناسونیک بگیرم (البته از بس دنبال امکانات و مشاوره بچه ها تو نت گرفتم) که وقتی رفتم از نزدیک دیدم و عنکهای سنگین و کیفیت تصویر هم تغریبا تو همه تلویزیونا با برندهای مختلف به نظرم یکیه(دروغ چرا من که تفاوت خیلی زیادی حتی با اون تلویزیون قدیمی خودمون نمیبینم) من که اختلافی حس نکردم
الانم تصمیم گرفتم الجی lw57000 بگیرم اونم برا امکانات و همین که پسندیدم البته من دنبال 47 اینچشم که فعلا تو بازار میگن نیست شاید از هفته دیگه بیاد به بازار
تو فرومها هم هر کی برندی رو که داره از اون تعریف میکنه پس اینجور که معلومه همه برندها خوب هستن که هرکی داره تعریفشو میکنه و راضه و فکر میکنه بهترینه
به نظر من بهترین کار اینه که بری همه مدلهارو خودت ببینی بدون این که نسبت به اسم و برند خاصی تعصب به خرج بدی تست کنی و تصمیم بگیری و اون چیزی رو بگیری که خودت باهاش حال میکنی
یکی دو ساله هم oled میاد به بازار که از نظر کیفیت تصویرهمه این تی ویهای فعلی رو لوله میکنه پس زیادم سخت نگیر

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
من طرفدار و تبلیغ هیچ شرکتی رو نمیکنم. ولی الان شما داری میگی که همه از یه سورس استفاده میکنن‌! مگه میشه همچین چیزی؟‌
[/COLOR][/B]

من با آقای SOLARIA موافقم برای 3D فقط PASSIVE

بنده غلط کردم همچین حرفی رو بزنم.

من میگم با یک مقایسه کوچیک میشه تفاوت فاحش کیفیت رو بین این تلویزیون ها متوجه شد !

بنده هم طرفدار سمسونگ نیستم ولی از الجی اصلا خوشم نمیاد !

چون کیفیت تصویر و مخصوصا قطعات سمسونگ 10 برابر الجیه ! و واقعا از نظر تکنولوژی 2 سال از الجی جلو تره !

شما تلویزویون های الجی رو با دست اگه بلند کنی از همه جاش صدای ترق تروق میاد ! انگار بدنشون لاکه یا نمیدونم چیچی !

الجی فقط درمورد وسایل صوتی میتونه حرفی برای گفتن داشته باشه ! در مورد تصویر خیلی عقب تر از سمسونگ هست...

در مورد پایونیر و و فیلیپس هم هیچ نظری ندارم چون تصویرشون رو ندیدم (البته توی فروشگاه راستین یک پایونیر دیدم که فاجعه بود کیفیت تصویرش !)

سونی خوبه ! سمسونگ عالیه ! الجی و شارپ خوب نیستن !

اگه پسیو هم بهتر از اکتیو بود. خود الجی تو مدل های جدید و گران قیمتش از همون پسیو بجای اکتیو استفاده میکرد !

این یک چیز ثابت شده است و اصلا نیازی به بحث نداره! کیفیت اکتیو 2 برابر پسیوه...

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
وقتی الجی و سامسونگ و پاناسونیک و شارپ و .... گرفتی و کانالهای دیجیتال خودمون رو با کیفیت زیر صفر مشاهده کردی و زنگ زدی فروشنده و گفت شما باید فیلم فول اچ دی نگاه کنی، متوجه میشی که کیفیت تصویر تنها ملاک نیست... نوع پردازش هم بسیار مهمه که به غیر از سونی هر چی بگیری بعدا اشکت در میاد!

البته از نظر قابلیت های اضافی و امکانات، سونی در مقابل سامسونگ و الجی باید بوق بزنه! :D در واقع سونی کمترین امکانات اضافی رو در بین سایر رقبا داره.

feryfrt

Registered User
لایک‌ها
10
بنده غلط کردم همچین حرفی رو بزنم.

من میگم با یک مقایسه کوچیک میشه تفاوت فاحش کیفیت رو بین این تلویزیون ها متوجه شد !

بنده هم طرفدار سمسونگ نیستم ولی از الجی اصلا خوشم نمیاد !

چون کیفیت تصویر و مخصوصا قطعات سمسونگ 10 برابر الجیه ! و واقعا از نظر تکنولوژی 2 سال از الجی جلو تره !

شما تلویزویون های الجی رو با دست اگه بلند کنی از همه جاش صدای ترق تروق میاد ! انگار بدنشون لاکه یا نمیدونم چیچی !

الجی فقط درمورد وسایل صوتی میتونه حرفی برای گفتن داشته باشه ! در مورد تصویر خیلی عقب تر از سمسونگ هست...

در مورد پایونیر و و فیلیپس هم هیچ نظری ندارم چون تصویرشون رو ندیدم (البته توی فروشگاه راستین یک پایونیر دیدم که فاجعه بود کیفیت تصویرش !)

سونی خوبه ! سمسونگ عالیه ! الجی و شارپ خوب نیستن !

اگه پسیو هم بهتر از اکتیو بود. خود الجی تو مدل های جدید و گران قیمتش از همون پسیو بجای اکتیو استفاده میکرد !

این یک چیز ثابت شده است و اصلا نیازی به بحث نداره! کیفیت اکتیو 2 برابر پسیوه...

ببین آخر من با شما دعوام میشه ها سر کوچه وای سا .... :D

بنده خدا یه تلویزیون میخواد بخره پستش داره میره تو باقالی.

من پسیو رو بیشتر دوست دارم چون واقعاْ چشم رو اذیت نمیکنه ولی الان بهم بگن 3D بخر میرمEDGE Quatron SHARP با عینک Active میخرم. البته به خدا خرید تلویزیون 3D همش
تبلیغات و گول زنیه.خیلی فیلماش راحت گیر میاد که بخواییم 3D هم بخریم.... من که هرچی بلوری اورجینال 3D گیر آووردم بالای ۸۰ تومان بوده..... هر فیلم یا کارتونی...

من نمیدونم تو این سایت یا کلاْ پست چند تا فروشنده جمهوری هستن. ولی باید فروشنده ها رو وادار کنیم که با فیلمها و دستگاههای خودمون تلویزیون رو تست کنیم
چون واقعاْ طرف میخواد ۲ میلیون پول بده بعد میری تو مغازه انگار میخوان بزننت . طرف حتی تلویزیون رو روشن نمیکنه که پول برق مغازش کمتر بیاد سر برج.

کی درست میشن خدااااا میدونه . البته از حق نگذریم بعضی هاشون اجازه میدن فیلم تست کنیم اونم فیلم تقریباْ مجاز

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
بهترين جا براي خريد و تجربه. همون نمايندگي هاي اصلي هست كه همه دستگاه هارو روشن گذاشتن

اگر عقلشون هم برسه بايد از دموها و سورس هاي قوي استفاده كنند تا نهايت كيفيت محصولشون رو به نمايش بگذارند...

دست آخر بهترين تصميم رو خريداري ميتونه بگيره كه قبل از خريدش چند مدل رو انتخاب و از نزديك مشاهده و مقايسه كنه...

ما بهتره تجربياتمون رو منتقل كنيم تا انتخاب بهتري داشته باشند.

من ميگم هرچي خواستي بگيري دقت كن كه هوشمند باشه و dlna هم داشته باشه كه بعدا واقعا بهش احتياج پيدا ميكني...

بنظر من نبايد تو اين رنج قيمت دنبال سه بعدي باشه

Iverson

Registered User
لایک‌ها
37
ممنون از پاسخ شما
ولی خب چه کنیم گفتند 3 بعدی باشه...
منتظر جشنواره سامسونگ هستم، ال جی یکشنبه شروع میشه

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
ممنون از پاسخ شما
ولی خب چه کنیم گفتند 3 بعدی باشه...
منتظر جشنواره سامسونگ هستم، ال جی یکشنبه شروع میشه

سام که دو سه روز پیش توی جشنواره بود. یه سینما خانگی 420 هزارتومنی میداد. اگه الآن تموم شده به این زودی ها شروع نمیشه.

silensio21

Registered User
لایک‌ها
250
هدایای سامسونگ سری 46 اینچ دی (یک عدد HT D555 سینمای خانگی, 2 عدد عینک اکتیو سه بعدی، 2 سال اشتراک رایگان وایمکس مبین نت)
اگر نخواهیمشان چقدر از قیمت ال ای دی کم می شود:

سمت راست قیمت به همراه هدایا است

46D8880 / 3149
46D7770 / 29390
46D6960 /2829

mjslibra

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
بچه ها منم دنبال یه ال ای دی خوبم. هم نمایندگی پاناسونیک رفتم هم ال جی و هم سامسونگ
قبلش خونده بودم پلاسما بهتره و رفتم تو نمایندگی و وقتی دیدم به شدت دلم رو زد. به نظرم سلیقه ایه
تو حدود همین قیمتها به نظرم باید بین ال جی و پاناسونیک و سونی خرید کرد چون زیاد شنیدم سامسونگ پیکسلاش سوخته.
جشنواره ال جی از فردا شروع میشه. از دوستان که تجربه و اطلاعات در این زمینه دارند خواهش میکنم ما رو بی نصیب نزارند.
ممنون

kouroshpayande

Registered User
لایک‌ها
0
عزيزم بهترين و معتبرترين مرجع واسه تلويزيون flatpanelhd هست. شما كه ميخواي 3d بگيري از من به شما نصيحت فقط passive بگير. كه ال جي و فيليپس دارن فقط. من خودم چون با ديزاين ال جي حال نميكردم فيليپس گرفتم. من يك ماه تحقيق كردم. گول اين حرفاي فروشنده ها رو هم نخور كه ميگن پسيو بدرد نميخوره اكتيو خوبه. يا پسيو رزوليشنش نصفه پسيو هست. اينا يه مشت تبليغاته الكيه. البته از نظرز تئوري قبلا فكر ميكردن اينطوريه كه تو همين سايت فلت پنل اومدن يكي از tv هاي الجي رو تست كردن ديدن اصلا تو واقعيت تفاوت زيادي ندارن. يكي از نمونه هاي تستشون اين بود كه نوشته هاي خيلي ريز رو به صورت 3بعدي پخش كردن كه اين نوشته ها فقط در صورتي از يه فاصله قابل خوندن بودن كه رزوليشن 1080 پي بود كه تو اون تست به طور واضح قابل خوندن بود با عينكاي الجي. منخودم قبلا خونه ي دوستان عينك اكتيو زده بودم واقعا انقدر مسخرست و سنگين كه يه ربع بذاري رو چشت خسته ميشي ولي پسيو رو كه استفاده ميكني انگار نه انگار. در ضمن باتري لازم نداره . يه پك 5تاييش هم 30هزار تومنه نه اينكه هر عينكش 60 70 تومن باشه هر كدوم هم 1 كيلو وزنش باشه همشم زرت و زرت باتري خالي كنه. حالا فليكر هم بماند كه بحپ تخصصيه كه عينكاي پسيو فقط flicker free هستن. خلاصه اينكه من خودم خيلي دودل بودم تو اين قضيه و باور كن يه ماه صبح تا شب داشتم ريويو ميخوندم و آخرش فهميدم بهترين گزينه همين عينكاي پسيو هست.

و اما در مورد اينترنت تي وي و تلويزيون هوشمند. يه چيزي بگم كه با سرعت اينترنت ما و فيلترينگ مفت نميارزه من خودم اولش خيلي ذوق و شوق داشتم ولي انقد محدوديت هست كه كلا بيخيال ميشي من الان با سرعت دي ال 200 كيلوبايت اصلا سراغش نيمرم. شما tv هوشمند ميگيري كه بتوني بري تو netflix يا hulu+ يا ...... و بايد اكانت بگيري و بري اينجا عشق و حال ولي با اين سرعت اينترنت 240 p هم نميتوني استريم كني چه برسه به 1080 پي و 720 پي.

در كل 3دي واقعا يه دنياي ديگست. برو يه اكانت بگير كانال هاي 3دي رو باز كن حالشو ببر . ال كلاسيكو رو نشستم 3دي ديدم يعني نميدوني چه حاليه
lotfan be peygham khosusi tavajo konid

solaria

Registered User
لایک‌ها
9
اون اقايي كه ميگه كيفيت پسيو نصف اكتيو هست. اين قضيه فقط روي كاغذ صدق ميكنه. تستش رو حتما پيدا ميكنم براتون ترجمش رو ميذارم. اگه دوبار اينارو تست كرده باپيد كنار هم اين حرفارو نميايد بزنيد.
در ضمن كي گفته الجي روي مدلاي جديد highend ش اكتيو گذاشته. الجي رو دوتا تكنولوژي كار ميكنه ولي اگه 10 مدل پسيو معرفي كنه يه مدلم اكتيو ميده واسه اينكه بگه تكنولوژيشو دارم. در مورد كيفيت هم لطفا رو هوا حرف نزنيد. البته خودم از پنل هاي الجي به خاطر ديزايناشون متنفر بودم. تا اينكه عكساي سري 2012 رو ديدم. و بريد ببينيد چه شاهكاري شده.
در مورد دو بعدي كه ميشه گفت بهترين ها پلاسماهاي پاناسونيك هستن. ولي خوب سه بعدي شما مطمئن باش اصلا اگه اون عينكاي مسخره ي 2 كيلويي رو دو بار بزني به چشت كلا بيخيال اين تكنولوژي ميشي . و فقط شايد ماهي يه بار واسه تنوع بري سراغش.
در مورد سورس 3دي هم بگم كه الان دارن تو همين فروم هر گيگ فيلم 3دي رو 50 تا تك تومني ميفروشن. هر بلوري 25 گيگابايتيش رو هم دارن 5000 تومن تقريبا و هر 50 گيگي رو هم 10000 تومن ميفروشن. كه شما مطمئن باش مثله اولاي ديويدي هر روز ارزون تر هم ميشه.

كانال هاي 3دي هم كه خدا پدرشونو بيامرزه هر روز داره بيشتر ميشه
sky 3d . canal+ 3d . nova 3d ....

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
3 بعدی تکنولوٍژی بسیار مضری برای سلامتی هست.

اصلا هم چیز خارق العاده ای نیست و بی خودی براش این همه تبلیغ میشه !

هر کسی که حتی یک فیلم 3 بعدی دیده باشه. به راحتی اینو میتونه بفهمه !

حالا نمیدونم دیدن برنامه های ماهواره بصورت 3 بعدی چه لطفی داره !

درضمن شما هزینه این هاردی که اطلاعات قراره روش ضبط بشه رو حساب نکردی !

درضمن ! آدم 2 کیلو عینک روی چشمش باشه بهتر از اینه که تصویر رو با کیفیت خیار ببینه ! (همینجوری رو هوا نگو کیفیتشون فرقی نمیکنه ! منبع موثق بیار ! من با چشم خودم کیفیت خیار سه بعدی تلویزیون های پسیو الجی رو دیدم ! خداروشکر تو همه نمایندگی هاش اجازه میدن تست کنی)

silensio21

Registered User
لایک‌ها
250
سامسونگ هدیه مودم همراه با اشتراک 2 ساله مبین نت
را از روی اسمارت تی وی هایش برداشت و نمی دهد

kouroshpayande

Registered User
لایک‌ها
0
ال جی هم مودم همراه با اشتراک اینترنت را حذف کرد

iran.meshop

Registered User
لایک‌ها
55
آقایون آقایون چرا اینقدر دعوا می کنید . من کلی تو اینترنت تحقیق کردم اما گفتم تلویزیون چیزی نیست که آدم اینترنتی بخره واسه همین پا شدم رفتم جمهوری و کلی گشتم مدلی که گرفتم چون کیفیت تصویرش نسبت به بقیه خیلی بالاتر بود مدل D5550 سامسونگ بود . البته اصلا به قصد خرید سامسونگ نرفته بودم اما این مدل واقعیت کیفیتش خیلی فرق داشت

arashmidos

Registered User
لایک‌ها
46
Iverson جان یه سر به نمایندگی شارپ هم بزن و مدل le8300x رو از نزدیک ببین . پنل ژاپنی داره و مجهز به تکنولوژی کواترون هست و به همین دلیل کیفیت تصویرش خیلی خوبه .
اگه از نزدیک کیفیت تصویر دو بعدی و سه بعدیشو ببینی حتما" متوجه واقعی بودن رنگ زردش میشی . این مدل انواع فرمتها رو از usb تلویزیونش پخش میکنه .

مشخصات :
مجهز به پانل LED ژاپني

داراي تيونر ديجيتال داخلي DVB-T

پانل چهار رنگ RGB+Y (كواترون)

Full HD 1920 x 1080

نسل دهم پانل با تكنولوژي UV2A

مگا كنتراست

قابليت پخش فرمت Divx به صورت HD

طراحي بسيار باريك و زيبا

توان مصرفي فوق العاده پايين

داراي عملكرد ECO جهت صرفه جويي در مصرف برق

كنترل هوشمند خاموش شدن دستگاه در هنگام عدم دريافت سيگنال