سلام
برترین انتخاب براتون * همستر * میتونه باشه.
داداش مار نمیخوای
سرگرمم میشی
کم خرج ترین حیوونم هست
(
تاپیکشو زدم ببین
داداش همستر خیلی با ادم دوست نمیشه من خودم همستر داشتم زیاد باش حال نکردم ولی خرگوشی خوبه ارزون هم هست سنجاب هم اگه اهلیش رو بگیری خوبه دوسته من یکی داره همش میبردش بیرون درم نمیره خوکچه هم با مزس میتونی بگیرید اما شگ و گربه به درد اپارتمان نمیخوره هم خرجش خیلی زیاده هم نگه داریش شخته بیرونم نمیتونید ببرید الان کلی پول واکنش و غذاش شده پرنده هم خیلی چیز خوب میتونید بگیرید که سرگرم شید از ارزون میگم مرغ عشق رو میتونید اهلی کنید اگه اکوچیک شو بگیرید حتی حرفم میزنه مرغ مینا هم خوبه اما میگن زیاد کثیف کاری داره کاسکو یا طوطی دم قرمز هم خیلی خوبه کلا تو نژاد طوطی سانان خیلی چیزای خوبی میتونی بگیری
mamnoonam Site o bedin loDfanدرود
آقا اینجا پیدا نمیکنی
خواستید یه سایت میدم توش میفروشن
دونه ای 7 تومنه
داداش من خوکچه تا حالا نداشتم شاید بگیرم چطور حیوونیه ؟ میشه ی کم توضیح بدید دربارش زیاد خراب کاری داره؟ نگه داریش عینه خرگوشه دیگه؟ من خرگوش خیلی داشتم :دیداداش خوکچه بگیر.خیلی حیوون باحال و سرگرم کننده ای هست
man alan ye khokche daram kheili naze ba lhargosh fargh dare chon dish va edraresh naejs nist va hich marizi nemiyare vaghean dost dashtani
خوکچه با خرگوش خیلی تفاوت داره.این دستشوییش کمه.ولی خرگوش خیلی نگهداریش سخته.خوکچه بگیری عاشقش میشی.من تا یه هفته دیگه بچه های خوکچه م به دنیا میاد.اگرم میخوای بگیری مو بلند فشن بگیر.داداش من خوکچه تا حالا نداشتم شاید بگیرم چطور حیوونیه ؟ میشه ی کم توضیح بدید دربارش زیاد خراب کاری داره؟ نگه داریش عینه خرگوشه دیگه؟ من خرگوش خیلی داشتم :دی