• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره خرید

mm00

Registered User
لایک‌ها
250
سلام داداش ارزون میخواید؟ گرون میخواید؟ کوچیک میخواید؟ یا بزرگ میخواید؟ پرنده میخواید یا ...؟

pouria_terror

Registered User
لایک‌ها
141
درود
آقا اینجا پیدا نمیکنی
خواستید یه سایت میدم توش میفروشن
دونه ای 7 تومنه

soroosh_mono

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خوب لاقل بگو چه مدلی دوست داری؟ پرنده.. چرنده.. خزنده.. از آکواریوم میشه داست تا طوطی و کاسکو و همستر و سگ و گربه... !!

<ShAdOw>

Registered User
لایک‌ها
48
همه 7 صفحه رو خوندم :)

بچه ها جوجه کاسکو چنده ؟

Inj3ctoR

Registered User
لایک‌ها
18
هزینه اش مهم نیست ... پرنده نباشه ..اکواریومی هم نباشه ... یک چیزی که ادم و سرگرم کنه... خودم تو فکر سگ یا گربه بودم

E M P E R O R

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
سلام
برترین انتخاب براتون * همستر * میتونه باشه.

fmirdamadi

Registered User
لایک‌ها
281
داداش مار نمیخوای
سرگرمم میشی
کم خرج ترین حیوونم هست
(:)
تاپیکشو زدم ببین

mm00

Registered User
لایک‌ها
250
داداش همستر خیلی با ادم دوست نمیشه من خودم همستر داشتم زیاد باش حال نکردم ولی خرگوشی خوبه ارزون هم هست سنجاب هم اگه اهلیش رو بگیری خوبه دوسته من یکی داره همش میبردش بیرون درم نمیره خوکچه هم با مزس میتونی بگیرید اما شگ و گربه به درد اپارتمان نمیخوره هم خرجش خیلی زیاده هم نگه داریش شخته بیرونم نمیتونید ببرید الان کلی پول واکنش و غذاش شده پرنده هم خیلی چیز خوب میتونید بگیرید که سرگرم شید از ارزون میگم مرغ عشق رو میتونید اهلی کنید اگه اکوچیک شو بگیرید حتی حرفم میزنه مرغ مینا هم خوبه اما میگن زیاد کثیف کاری داره کاسکو یا طوطی دم قرمز هم خیلی خوبه کلا تو نژاد طوطی سانان خیلی چیزای خوبی میتونی بگیری

Inj3ctoR

Registered User
لایک‌ها
18
داداش همستر خیلی با ادم دوست نمیشه من خودم همستر داشتم زیاد باش حال نکردم ولی خرگوشی خوبه ارزون هم هست سنجاب هم اگه اهلیش رو بگیری خوبه دوسته من یکی داره همش میبردش بیرون درم نمیره خوکچه هم با مزس میتونی بگیرید اما شگ و گربه به درد اپارتمان نمیخوره هم خرجش خیلی زیاده هم نگه داریش شخته بیرونم نمیتونید ببرید الان کلی پول واکنش و غذاش شده پرنده هم خیلی چیز خوب میتونید بگیرید که سرگرم شید از ارزون میگم مرغ عشق رو میتونید اهلی کنید اگه اکوچیک شو بگیرید حتی حرفم میزنه مرغ مینا هم خوبه اما میگن زیاد کثیف کاری داره کاسکو یا طوطی دم قرمز هم خیلی خوبه کلا تو نژاد طوطی سانان خیلی چیزای خوبی میتونی بگیری

ممنون از توضیحاتت
راستش زیاد با پرنده ها هم حال نمیکنم... امروز هم یک سر رفتم واسه خرید همستر زیاد خوشم نیومد .... سگ و گربه هم که دردسر زیاد داره ... یا سنجاب میگیرم یا همون گربه :happy: فکر کنم به روحیات من بیشتر بخوره

mm00

Registered User
لایک‌ها
250
گربه داداش خرج زیاد داره اگه جا دارید سگ بگیری خیلی بهتر از گربه هست سنجابم میخواید بگیرید یادتون باشه حتما اهلی بگیرید یا کوچیک شو بگیرید اهلی کنید اگه اطلاعات درباره ی سنجاب یا سگ یا گربه میخواید بهم پ خ بدید براتون توضیح بدم هر کدومو خواستید انتخاب کنید البته همه حیوون ها خوبن اما بعضی ها بهترن :دی

saman.Alper

Registered User
لایک‌ها
5
داداش خوکچه بگیر.خیلی حیوون باحال و سرگرم کننده ای هست

mm00

Registered User
لایک‌ها
250
داداش خوکچه بگیر.خیلی حیوون باحال و سرگرم کننده ای هست
داداش من خوکچه تا حالا نداشتم شاید بگیرم چطور حیوونیه ؟ میشه ی کم توضیح بدید دربارش زیاد خراب کاری داره؟ نگه داریش عینه خرگوشه دیگه؟ من خرگوش خیلی داشتم :دی

fati12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
man alan ye khokche daram kheili naze ba lhargosh fargh dare chon dish va edraresh naejs nist va hich marizi nemiyare vaghean dost dashtani

mm00

Registered User
لایک‌ها
250
man alan ye khokche daram kheili naze ba lhargosh fargh dare chon dish va edraresh naejs nist va hich marizi nemiyare vaghean dost dashtani

:دی شاید ی دونه خریدم اگه دستشوییش از خرگوش کم تر باشه خوبه خیلی خوشگلن فشنن :دی

Inj3ctoR

Registered User
لایک‌ها
18
والله از یکی که سوال کردم میگفتن اینا نژاد اصل ندارن فکر کنم گفت از پیوند موش با یک چیزه دیگه هستن ... نمیدونم کسی اطلاعاتی داره؟:D

ali_alavijeh

Registered User
لایک‌ها
295
سلام دوستان
بالاخره بعد از کلی تفکرات به این نتیجه رسیدم که توانایی نگهداری پرنده رو دارم. علافه هم که خیلی وقته دارم. فقط میترسیدم یه چی بگیرم تو خونه اذیت بشن. الان عزم رو جزم کردم.
دوستان فقط هیچ تجربه ای ندارم. فقط یکی دو روزه نت رو زیر و رو کردم. به نتایج زیر رسیدم:
1- یک جوجه عروس هلندی بخرم. (که ظاهرا در سن کم تشخیص جنسیتشون محاله)
ویا
2- یه حفت طوطی برزیلی جوان بخرم

حالا چند تا سوال
نگهداری این پرنده ها روزانه چقد وقت میگیره؟ چقد هزینه ماهیانه؟
در مورد قیمت و خرید هم راهنمایی کنید خواهشا.
از هر کدومش چه رنگیش بهتره؟
اولویت خودم عروسه. ولی باز شما راهنمایی کنید دیگه.

saman.Alper

Registered User
لایک‌ها
5
داداش من خوکچه تا حالا نداشتم شاید بگیرم چطور حیوونیه ؟ میشه ی کم توضیح بدید دربارش زیاد خراب کاری داره؟ نگه داریش عینه خرگوشه دیگه؟ من خرگوش خیلی داشتم :دی
خوکچه با خرگوش خیلی تفاوت داره.این دستشوییش کمه.ولی خرگوش خیلی نگهداریش سخته.خوکچه بگیری عاشقش میشی.من تا یه هفته دیگه بچه های خوکچه م به دنیا میاد.اگرم میخوای بگیری مو بلند فشن بگیر.

بالا