• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره خرید

SOHEIL.ARIA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ممنون از توضیحاتت
راستش زیاد با پرنده ها هم حال نمیکنم... امروز هم یک سر رفتم واسه خرید همستر زیاد خوشم نیومد .... سگ و گربه هم که دردسر زیاد داره ... یا سنجاب میگیرم یا همون گربه :happy: فکر کنم به روحیات من بیشتر بخوره

داداش سگ و گربه به نظر من بدرد آپارتمان نمي خورن، چون بعد از يك روز هم خاكي كه براي خربكاريشه بو ميگيره و هم خود حيوون. اين حيوونها حتما بايد جايي نگهداري بشن كه هوا جريان داشته باشه، بنظرم همستر بهترين گزينس، هم شيرينه، هم كثيفي و بوي زيادي نداره، ميتوني توي قفس يا آكواريوم نگهداري، خيليم نمكيه. من خودم الان دومين نسل همسترم رو دارم نگهداري ميكنم كه اسمش باني خانمه، قبل از اين هم يه همستر پشمالوي خوشگل داشتم به اسم اصغر آقا كه بعلت كهولت سن دارفاني رو وداع گفت. ضمناً سرپرستي يك بچه گربه بي مادر رو هم بعهده گرفتم ، كه داخل ساختمان نميارمش و توى حياط خلوت نگه ميدارم.

alirezaer

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان من یک حیوان خانگی اهلی و کاملا بدون سر و صدا می خوام.
بودجه خریدم هم تا 600 700
حالا بین خوکچه هندی و طوطی یا پرنده ای که حرف بزنه موندم.
شما من رو راهنمایی کنید،ترحیج می دهم حیوانی داشته باشم که حرف بزنه و کوچک هم باشه.
پیشنهاد شما چیه ؟
ار کجا بخرم؟
روز شنبه(1 تیر 1392) می خوام خرید کنم.
ممنونم

x11416

Registered User
لایک‌ها
41
یک بچه گربه رو نگه داری خیلی خوبه بعد هم که بزرگ شد بفروشش و دوباره یک بپه گربه دیگه بخر

درسته نگهداری یکم سخته ولی نگهداریش یک حال دیگه ای داره

Enoch

Registered User
لایک‌ها
318
یک بچه گربه رو نگه داری خیلی خوبه بعد هم که بزرگ شد بفروشش و دوباره یک بپه گربه دیگه بخر

درسته نگهداری یکم سخته ولی نگهداریش یک حال دیگه ای داره
مگه موجود زنده پفکه که بخری و بفروشی؟

Enoch

Registered User
لایک‌ها
318
به طور کلی من که خودم تجربه نگهداری از انواع مختلفی از حیوانات رو داشتم به نظرم نگهداری حیوان خانگی در ایران کار درستی نیست خیلی. از هر لحاظ.

sky13

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
سلام کسی توله ژرمن نر نداره دو یا سه ماهه باشه.و اگه طرف های شیراز یا جهرم یا بندر عباس یا لامرد فارس کسی اشنا یا فروشنده ای سراغ داره به من معرفیش کنه .تشکر

_Nera_

Registered User
لایک‌ها
741
توی فیس بوک کلی توله سک مجانی می دن.
چرا بخواین بخرین.
معمولا کسایی هستن که دیگه توانایی نگهداری ندارن و فقط می خوان یه خونه واسه سگشون پیدا کنن.
می تونید سرچ کنید پیدا خواهید کرد.
یا هم توی فروم های پت. مثل persianpet

pouria_terror

Registered User
لایک‌ها
141
دوستان من یک حیوان خانگی اهلی و کاملا بدون سر و صدا می خوام.
بودجه خریدم هم تا 600 700
حالا بین خوکچه هندی و طوطی یا پرنده ای که حرف بزنه موندم.
شما من رو راهنمایی کنید،ترحیج می دهم حیوانی داشته باشم که حرف بزنه و کوچک هم باشه.
پیشنهاد شما چیه ؟
ار کجا بخرم؟
روز شنبه(1 تیر 1392) می خوام خرید کنم.
ممنونم
دروذ
خرید کردید حالا ؟

mm00

Registered User
لایک‌ها
250
به طور کلی من که خودم تجربه نگهداری از انواع مختلفی از حیوانات رو داشتم به نظرم نگهداری حیوان خانگی در ایران کار درستی نیست خیلی. از هر لحاظ.

اره مخصوصا سگ و گربه بهترینش همین پرنده ها و حیوانات کوچیک مثل همستر و خرگوش سنجاب ... اینا خوبه

badform

Registered User
لایک‌ها
97
هر چیزی می خوای نگه داری خوب تحقیق کن در مورد خصوصیات و شرایط نگهداریش و با شرایط و علایق و حوصله خودت مقایسه کن.
چون حیوان موجود زندس....مخصوصا سگ و گربه و طوطی که به صاحب خودش دل می بنده و نمیشه بعد یکی دو ماه بگی دردسر داره نمی خوام و بری بفروشی و ببخشی یا آزاد کنی.
من خودم بهتون آکواریوم را پیشنهاد می کنم.

ansar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
247
دوست عزیز هدفتون از نگهداری سگ چیه؟
مگر نمی دونید سگ نجسه و منتقل کننده هزاران بیماری هست؟
این همه حیوان چرا حیوانات دیگر را نگهداری نمی کنید؟

badform

Registered User
لایک‌ها
97
دوست عزیز هدفتون از نگهداری سگ چیه؟
مگر نمی دونید سگ نجسه و منتقل کننده هزاران بیماری هست؟
این همه حیوان چرا حیوانات دیگر را نگهداری نمی کنید؟

نمی دونم هدف دوستمون چیه ولی افراد زیادی هستند این مسائل ( نجاست سگ و...) براشون حل شده و ضمنا سگ و هر حیوان دیگر در صورت نگهداری اصولی و واکسناسیون و رعایت بهداشت هیچ بیماری را منتقل نمی کند.

یک نظر شخصی هم بگم : من حیوانات زیادی داشتم ولی هیچ حیوانی مثل سگ با صاحبش ارتباط عاطفی برقرار نمی کنه و همدم بسیار خوبیه به شرطی که شرایط و وقت نگهداریشو داشته باشید. مثلا به خاطر همین مسئله نجاست و اعتراض همسایه ها یا سایر افراد خانواده بسیاری از افراد مجبور به واگذاری یا فروش سگشون می شن.

ice_life_2012

Registered User
لایک‌ها
6
سلام دوستان.من میخوام جوجه 1ماهه یا کوچیکتر طوطی مادام گل بخرم.کسی سراغ نداره با قیمت مناسب؟قیمت روزش چند هست؟

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta

rasana

Registered User
لایک‌ها
34
سلام دوستان گلم

یک سگ تریر 8 ماهه بسیار مهربون و دوست داشتنی به فروش می رسد به دلیل مسافرت

سگ ماده سفید انگل زدایی شده و دارای شناسنامه و همه واکسن ها بهش تلقیح شده

به خریدار واقعی تمام وسیله هاش هدیه داده میشه:
یک باکس که 80 تومان خریداری شده
شانه و برس و ناخن گیر، لباس و ظرف غذا
در ضمن این دختر کوچولو کاملا آپارتمانی بوده و بدون سر و صدا
فقط 450000 تومان
09380986389
یوسفی

davidrazor70

Registered User
لایک‌ها
6
سلام دوستان
من یه سگ آپارتمانی میخوام که خوشگل و بازیگوش و شاد باشه و خیلی سر و صدای زیاد نداشته باشه
توله باشه و نمیخوام چند ماهه باشه و میخوام خودم تربیتش کنم و بودجمم 500 تومن هستش
چه نژادایی پیشنهاد میکنید؟ از کجا میتونم بگیرم؟
ممنون

aidin23771

Registered User
لایک‌ها
105
دوستان بین ملنگو و عروس هلندی کدوم بهتره؟ قیمتا الان چنده؟ (ترجیح مدم جفت بخرم)

saman.Alper

Registered User
لایک‌ها
5
عروس هلندی از چه لحاظ بهتره؟ (البته من گفتم جفت ن بخاطر پرورش بلکه به خاطر اینکه افسرده نشن)

ملنگو اگه تنها باشه افسرده میشه ولی اگه عروس هلندی 1 ساله باشه مست میشه و حرکتای خاصی میکنه.
عروس هلندی سرگرم کننده و خیلی خوشگله.صدای سوتاش کمه ولی ملنگو خیلی سوتاش آزار دهنده هست

aidin23771

Registered User
لایک‌ها
105
ملنگو اگه تنها باشه افسرده میشه ولی اگه عروس هلندی 1 ساله باشه مست میشه و حرکتای خاصی میکنه.
عروس هلندی سرگرم کننده و خیلی خوشگله.صدای سوتاش کمه ولی ملنگو خیلی سوتاش آزار دهنده هست
والا من چند وقت پیش یه کاسکو خریدم بردمش کارگاه بیچاره افسرده شد شروع کرد پراشو بکنه منم مجبور شدم بدمش به بابام (یه کاسکو ماده بابام داره محیطشونم نسبت به محیط من بهشته) الانم پولم نمیرسه دیگه کاسکو بخرم میخوام یه جفت طوطی بخرم موندم چی بگیرم عروس هلندی خیلی فسقلیه یه جورایی حس مرغ عشق به ادم دست میده. ولی ملنگو قیافش زشته پولمم که دیگه به کاسکو نمیرسه موندم چی کار کنم

بالا