• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره درباره واردات خودرو ؟

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
آپشنهاي قلابي و طرح فابريك يا كم كردن كاركرد و انداختن ماشين كاركرده و معيوب به جاي0 چجوري در ماشين بدون گارانتي (كه توي بازار اين موارد ظاهرا زياده)مشخص ميشه؟

j-e

Registered User
لایک‌ها
37
از روی vin کد ماشین (کد شناسایی ) اون رو از روی ماشین(معمولا برچسب زیر شیشه و یا لای درب راننده و ...) میخونید و توی سایتهای خاصی (پولی و یا رایگان) اطلاعات فابریک اون خودرو رو بهتون میده(که جه قطعاتی بصورت فابریک روش نصب شده)

puryamoradi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
با وجود اختلاق قیمت زیاد خودروهای خارجی بین بازار و کشورهای خلیج فارس به نظرتون واردات ماشین به ایران و فروش ان سود دهی ان بالا نیست؟
الان تعرفه گمرکی واردات ماشین چنده ؟ و غیر از تعرفه دیگه چه هزینه هایی باید پرداخت؟
ایا برای واردات خودرو (البته تعدادکم مثلا 2 یا 3 ) نیاز به مجوز هست؟
در ضمن خودروی دست دوم هم امکان واردات هست؟
معمولا چند روز برای ترخیص ماشین از گمرک زمان میبرد؟
یه وسال خیلی مهم کدوم کشورها برای واردات خودرو مناسب تر است؟مثلا نظرتون درباره عمان و قطر چیه؟
شرمنده خیلی سوال کردم.منتظر جواب های دوستان هستم
با تشکر

puryamoradi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داداش من خودم وارد میکنم از دوبی .....ساکن اهوازم...متن خیلی طولانی بود نخوندم ولی هر سوالی داشتی بپرس .......در ضمن هرکس ماشین زییر قیمت خواست برای پلاک ملی در خدمتم ارسال به سراسر ایران

puryamoradi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تعرفه ماشین زیر 2000 سی سی 45 درصد 2000تا 2500 55درصد و بالای 2500 75 درصد هست...شما سالانه یه ماشین بنام خودتون میتونید وارد کنید...تعداد بیشتر کارت بازرگانی میخواد......سودشم خوبه فقط باید کارتو بلد باشی و گول نخوری چون دست تو کار زیاده (مثلا اونجا ماشین کار کرده رو سرویس میکنن میفرستن ایران ).خودرو دست دوم هم تا 2013 میتونید وارد کنید.....و اما کشور....کارخونه ای که ماشین رو تولید میکنه برای همه ی کشور هاست و به نظر من از دوبی (تاکید میکنم از دوبی نه شهر های دیگه امارات چون قضایای دستکاری ماشین درکاره)وارد کنید.....سوال دیگه بود درخدمتم...خواستین خودم براتون وارد میکنم ترخیص و ارسال هم با ما شما هم بفروش

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
با دقت مواظب آپشن دستی به جای آپشن اصلی و کارخونه ای باشین
چند روز پیش توی پاچه ما هم ... بله
سیستم صوتی که اساسا خرابه و ایراد داره و خود کارخونه نمیندازه انداخته بودن روی ماشین و میگفتن آپشن کارخونس.....
بعد به ما میگفتن فریم ویرشو رو آپدیت کنین حله !
شکر خدا حل شد

بالا