• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
من ميخوام اين 6400 dell رو بخرم!

همين مدلي كه تو سايت زيگورات به قيمت 850 تومن هست !

دوستان اهل فن اين نوك بوك رو پيشنهاد ميكنن؟

كار زيادي هم نميخوام ازش بكشم!

براي بازي هم به هيچ وجه نميخوام!

تو كاراي گرافيكي كم نمياره؟

ممنون از راهنماييتون

سلام دوست عزیز خوش اومدی .. خوب این سزی N هستش ...

برای اینکه هزینه رو پایین بیارن بدون ویندوز عرضه میشه که به نظر من واقعا به صرفه هست ...

CPU اش هم solocore هست با 2 مگ کش و intel هم کارت گرافکش ( چیپ آنبرد ) ... و 512 مگ رم ...

کلا اگه کسی نوت بوک رو برای کارهای روز مره بخواد بسیار به صرفه هست ... و میشه به عنوان

یه گزینه ی خو ب ازش نام برد ... در کنار ایم کدل 1501 هم ارایه شده که رقیبی براش ذکر میشه ...

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
دوستان من یه لپتاپ خوب می خواهم که بازم قیمت مهم نیست اما

اولویت مد نظر من::::

,Intel Core 2 Duo و البته 2GHZ می خوام و یا بیشتر
راستی الان بالاترین FSB 667 هست؟

اندازه هم برام مهمه از 12 تا 14
|Screen Resolution ::1440*900 خوبه!!اما به کمتر هم قانعم!
و البته Wide باشه!
میشه تصویرش XBrite نباشه؟آخه من که آیینه نمی خوام!!من توی هوای آزاد و نور لامپ هم می خوام تصویر لپتاپ رو ببینم نه خودم رو!

و متقابلا وزنش هم کم باشه!کمتر از 2Kg!

گرافیکش Dedicate باشه
NVIDIA GeForce Go 7950 GTX چه طوره؟؟:D یا یه چیزی تو همین مایه ها!

SATA Hard Disk Drive هم 5400 یاrpm 7200 ظرفیت هم از 60 به بالا
ویندوز هم Vista Ultimate(!!)
چه خوب می شد یه XP Pro هم جایزه روش می دادن؟؟آخه من به اصالت هم اهمیت می دم:lol: !

Ram هم Dual Channel که اگه اشتباه نکنم همون DDR2 هست و 1024 فکر می کنم مناسبه(بیشترم شد عیبی نداره ها)):happy:

روی قطعات دیگه هم Full port باشه !!مثل

Modem High speed 56K modem
Network interface Integrated 10/100/1000 Gigabit Ethernet LAN
Wireless technologies 802.11 a/b/g WLAN
Wireless capability Integrated Bluetooth
External I/O ports 1 VGA port; 3 USB 2.0 ports; 1 RJ 11; 1 RJ 45; S-video TV out; 1 Microphone-in; Stereo headphone with SPDIF, Additional headphone jack, Expansion Port for xb3000, 2 Consumer IR
Expansion slots One ExpressCard/34 slot​

سلام
لیست را ببینید:
HTTP://WWW.IPC110.PERSIANBLOG.COM

فاضلی

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
متاسفانه باید اعلام کنم . من با جناب فاضلی تماس گرفتم ! ایشون این مدل رو 1.300 میدادن :blink: ....

فکر کنم بهتر باشه به جای شماره تماس گزاشتن قیمتتون رو همین جا بگین تا مردم راحت تر قیاس کنن ...

ایشون دارین به سمت spam شدن میرن !

سلام
اولا قیمت اولیه ای که بنده به شما اعلام کرده ام همان قیمتی است که زیگورات و دیگران هم اعلام می کنند لیکن در هنگام خرید به مشتری تخفیف لازمه را می دهم.
در ثانی اگر در پستهای اینجانب دقت کافی داشته باشید متوجه می شوید که بنده همواره نشانی وبلاگ که لیست قیمتها در آن ذکر شده است را می آورم:
HTTP://WWW.IPC110.PERSIANBLOG.COM
هرچند که بنده همواره برای دوستان PT هنگام خرید تخفیف نیز در نظر می گیرم.
در خصوص عبارت پایانی پستتان نیز بهتر است کمی بیشتر دقت کنید.

فاضلی

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
منظور از W یعنی wide ... و اگه بخوام بیستر براتون توضیح بدم باید عرض کنم که این dimention مانیتور که مثلا N ایتچ

هستش در نوع wide بیشتر در طول پخش میشه ... یا به عبارت دیگه کشیده ترن ...

راجع به دل باید عرض کنم که کلا dell سفازشی هست ... شما انواع و اقسام قطعات رو میتونید روی این لپ تاپ

پیدا کنین ... اما اون چیزی که توی ایران روتین شده مانیتور wide به صورت BRITE هستش .

سلام
تکنولوژی صفحه عریض (WIDE) از اواخر دهه 90 میلادی در تلویزیونهای دیجیتال بکار گفته شد که بعدها در صفحه نمایش نوت بوک یا همان LCD نیز استفاده گردید. در این تکنولوژی تعداد نقاطی که که در عرض صفحه تصویر استفاده می شود بیشتر گردیده و در نتیجه تصویر واقعی تری بدست می آمد.
تکنولوژی BRITE هم شفافیت تصویری و RESOLUTION بالاتری را در صفحه نمایش نوت بوک در اختیار می گذارد و هیچ ارتباطی به WIDE یا عریض بودن صفحه نمایش نوت بوک ندارد.

فاضلی

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
بشتر تفاوت LCD ها در تعداد لامپ تصویرشون هست ... این لفظ ها زیاد چیز محسوسی رو نمایان نمیکنن ...

چند صفحه ی پیش یکی از دوستان چند عکس رو برای مقایسه قرار داده بودند که فکر کنم بد نباشه یه نگاهی

یندازین ... درکل تمام مدلهای dell toshiba HP در یه رده هستند و یا یک لامپ تصویر ارایه میشند ... اما مدلهایی

از سونی هستند که با دو لامپ تصویر ارایه میشند که خوب به نسبت کیفیت بالاتری هم دارند .

سلام
صفحه نمایش نوت بوک (LCD) اصولا لامپ تصویر ندارد یعنی هیچگونه تفنگ التکترونیکی در این صفحه بکار گرفته نشده است بلکه همانگونه که از اسمش پیدا است LIQUIDE CRYSTAL DISPLAY یا صفحه کریستال مایع است که روشنایی اش توسط نوعی فلورسنت تامین می شود.

ariaboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان اهل فن
از کجا میشه فهمید یا تشخیص داد که باتری 9 سلولی هستش یا 6 سلولی ؟

و از کجا میشه FSB رم و FSB سی پی یو 533 هست یا 667 ؟

خیلی فوریه عزیزان

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
بشتر تفاوت LCD ها در تعداد لامپ تصویرشون هست ... این لفظ ها زیاد چیز محسوسی رو نمایان نمیکنن ...

چند صفحه ی پیش یکی از دوستان چند عکس رو برای مقایسه قرار داده بودند که فکر کنم بد نباشه یه نگاهی

یندازین ... درکل تمام مدلهای dell toshiba HP در یه رده هستند و یا یک لامپ تصویر ارایه میشند ... اما مدلهایی

از سونی هستند که با دو لامپ تصویر ارایه میشند که خوب به نسبت کیفیت بالاتری هم دارند .

سلام
اصولا صفحه نمایش نوت بوک ، لامپ تصویر ندارد بلکه همانگونه که از نامش پیدا است LIQUIDE CRYSTAL DISPLAY (LCD) کریستال مایع است که از نوعی فلورسنت برای روشنایی صفحه نمایش نوت بوک بهره می گیرد.

فاضلی

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
اولا قیمت اولیه ای که بنده به شما اعلام کرده ام همان قیمتی است که زیگورات و دیگران هم اعلام می کنند لیکن در هنگام خرید به مشتری تخفیف لازمه را می دهم.
در ثانی اگر در پستهای.....

چه جالب ... من اولش گفتم از PT هستم ! شما نمیدونستین PT کجاست !

در ثانی ! دقیقا به من گفتین قیمتها رفته بالا ... در حالی که از بالارفتن خبری نیست ... رفته باشه بالا

هم 150 تومن که نمیره

بیخیال دوست عزیز ... اینجا فرومه ... مغازه که نیست ... چه عجب 2 تا پست هم دادین ! غیر از

" تماس بگیرین ! " ...

----------------------------------------------------

ariaboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان اهل فن

خیلی فوریه عزیزان

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
چه جالب ... من اولش گفتم از PT هستم ! شما نمیدونستین PT کجاست !

در ثانی ! دقیقا به من گفتین قیمتها رفته بالا ... در حالی که از بالارفتن خبری نیست ... رفته باشه بالا

هم 150 تومن که نمیره

بیخیال دوست عزیز ... اینجا فرومه ... مغازه که نیست ... چه عجب 2 تا پست هم دادین ! غیر از

" تماس بگیرین ! " ...

----------------------------------------------------

سلام
عزیز من روزانه چندین نفر از شرکتها و مراکز مختلف با من تماس می گیرند حال در این میان شما می گویی که با بنده تماس گرفته ای که من اصولا خاطرم نیست در چه تاریخی بوده است و ادعا می کنی که بنده نمی دانسته ام که PT کجا است که این هم از همان حرفها است !
شاید هم تماستان در ایام عید بوده که نه من و نه هیچکدام از همکاران در بازار دستگاه فوق را یا نداشته اند و یا بعلت کم بودن این مدل آن را با قیمت بالاتری ارائه می کردند.
و در پایان ذکر این نکته را لازم می دانم که برخلاف دیگر دوستان که با بنده تماس می گیرند و درخواستهایشان را مطرح می کنند و در کمال صبر و حوصله به سئوالات و درخواستهایشان پاسخ می دهم (الا زمانی که بعلت مشغله ممکن است فرصت پاسخگویی کمتری داشته باشم) و همگی نیز راضی از رسیدگی به درخواستهایشان و خریدی که انجام داده اند فکر می کنم که تنها شما هستید که با بنده اینگونه و از سر ناسازگاری صحبت می کنید که دلیل آن را نمی دانم.
بنده متاسفانه فرصت کافی برای سر زدن به این فروم را و پاسخگویی به سئوالات دیگر کاربران را ندارم و بیشتر مایلم که نظرات را بشنوم و در این مدت چه بسا اشتباهاتی را که از جانب شما در قالب توصیه برای خرید و یا ارائه اطلاعات نادرست از نوت بوک به سایر کاربران گفته می شود را دیده ام و صرفا در آن موقیعت بر اساس احساس وظیفه به این اشتباهات پاسخ داده ام.

فاضلی

pesarkhale

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان به نظر شما خريد لپتاپ با ويندوز ويستا در حال حاضر كار درستيه؟! من فكر ميكنم بهتر باشه با xpبگيريم .
به اين دليل كه احتمالا مجبور ميشيم كلي driver جديد دانلود و نصب كنيم .حالا تازه معلوم نيست كه درست كار كنه يا نه! من كه در مجله ريزپردازنده مقاله اي در مورد ويستا خوندم و مزيت ها و معايبش رو نوشته بود ميشد اينطور نتيجه گرفت كه هيچ مزيت خاصي نداره ولي معايب خاصي داره .
نهايتا من خودم با ويستا نميگيرم.

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
دوستان اهل فن

خیلی فوریه عزیزان

معمولا روی باطری ولتاژ و آمپراژ آن قید می شود که طبیعتا باطری 9 سلولی میزان آمپر بالاتری را در خود ذخیره می کند و باطری از لحاظ زمانی دیرتر تخلیه می شود. پس آمپراژ بالاتر یعنی مدت زمان نگهداری برق درون باطری بیشتر.
ولتاز یکی است.
FSB یا همان FRONT SIDE BUS هم معمولا روی رم نوشته می شود که می توانید براحتی رم را از نوت بوک باز کرده و آن را ببینید.
PC 4200 که روی رم نوشته می شود یعنی FSB 533
PC 5300 که روی رم نوشته می شود FSB 667
البته تست نرم افزاری هم برای این منظور وجود دارد.

فاضلی

pesarkhale

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
اگر با کارت گرافیکی Nvidia Quadro NVS 110M مشکل نداری، به نظرم Dell Latitud D620 بیشتر مشخصاتی که گفتی داره. هم تو ایران هست و قیمتش هم بین یک میلیون و 650 هزار تومان تا یک میلیون و 750 هزار تومان است.
وزنش 100 گرم بیشتر از 2 کیلو هست.

اي كاش كه اين لپتاپ خوب وپايدار علاوه بر كيفيت ساخت بالا و قطعات مناسب .يه lcd‌ truebrite و يك اسپيكر كمي قويتر و يك tv out‌و card readerداشت تا ديگه غمي نباشه .راستش من كيفيت lcdرو در كنار 6400 كه ديدم يه كمي نا اميد شدم .البته همونطور كه شما حتما ميدونيد اين lcd براي محيط هاي باز طراحي شده كه بازتاب نور نداشته باشه و در واقع در نوع خودش يه حسن به حساب مياد .ولي ما كه بيشتر مواقع داخل ساختمانيم !
البته من فكر ميكنم وزن اين لپتاپ از 2.100 بيشتر باشه.چون خود سايت دل كه بريد نوشته مثلا از اين وزن شروع ميشه تا يه وزني بالاتر كه حالا اعدادش يادم نيست دقيقا ولي حدود 2.400 ميشد .حالا قضيه چيه :اينه كه اون مدل سبكتر مثلا dvdرايتر نداره (همونجا توي پرانتز ذكر كرده بدون dvdرايتر يا cd رايتر) به هر حال فكر ميكنم 620 هاي بازار ايران كمتر 2.300 يا 2.400 نباشه وزنشون.

ariaboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
معمولا روی باطری ولتاژ و آمپراژ آن قید می شود که طبیعتا باطری 9 سلولی میزان آمپر بالاتری را در خود ذخیره می کند و باطری از لحاظ زمانی دیرتر تخلیه می شود. پس آمپراژ بالاتر یعنی مدت زمان نگهداری برق درون باطری بیشتر.
ولتاز یکی است.

فاضلی

میدونم دوست عزیز ولی مثلا ولتاژ 9سلولی چنده و ولتاژ 6سلولی چنده ؟ آخه من دوتاشونو ندارم که با هم مقایسه کنم .
در مورد FSB هم اگه جواب بدین ممنون میشم

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان به نظر شما خريد لپتاپ با ويندوز ويستا در حال حاضر كار درستيه؟! من فكر ميكنم بهتر باشه با xpبگيريم .
به اين دليل كه احتمالا مجبور ميشيم كلي driver جديد دانلود و نصب كنيم .حالا تازه معلوم نيست كه درست كار كنه يا نه! من كه در مجله ريزپردازنده مقاله اي در مورد ويستا خوندم و مزيت ها و معايبش رو نوشته بود ميشد اينطور نتيجه گرفت كه هيچ مزيت خاصي نداره ولي معايب خاصي داره .
نهايتا من خودم با ويستا نميگيرم.

سلام دوست عزیز ... ببینین این یک مساله کاملا شخصیه و در ارتباط مستقیم با کاربری شماست ...

برای مثال ، من خودم اکثر کارم توی شبکه های کامپیوتری و wireless هست ... از این

جهت ، از اونجایی که زیاد به مچ بودن vista و server 2000 or 2003 مطمین نیستم ، هیچ وقت این ریسک رو

نخواهم کرد ... این در حالیست که شاید برای یک کاربر خانگی vista بهترین گزینه باشد ،

مخصوصا ویستایی که توسط خود کارخونه روی دستگاه قرار داده شده باشه . و باعث مچینگ کامل

قطعات باشه .

با سپاس

Hiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببینین دوست عزیز . این بحث اینجا نمیگنجه ... اگه یه سر یه قسم کارتهای گرافیکی بزنین .. اونجا به

مفصلی بحث شده که کارتهای QUADRO سری هایی نیستند که برای بازی و کارهای خانگی طراحی

شده باشند ... این سری مخصوص render های سنگین گرافکی هست و بار رو از روی CPU بر میداره !

و توی هیچ سایتی مثلا با 7600 مقایسه نشده !

در ضمن GPU اش هم در حد 5200 یا 5500 معمولیه !

1- کدوم بحث اینجا نمی گنجه!!؟ مگر من بحثی کردم؟ مگه من با 7600 مقایسه کردم؟ Luxor یک سری مشخصات اعلام کرد، من هم مدلی را به ایشان پیشنهاد دادم. البته من هم می‌توانستم XPS1710 را به ایشان پیشنهاد کنم!! اما ایشان صفحه نمایش بین 12 تا 14 اینچ خواسته بود .

2- Luxor نگفته است که لپ تاپ را برای بازی می‌خواهد. حداقل تو اون پستی که من پاسخش را دادم چنین درخواستی نکرده بود.

3- در کل این پست شما خیلی جالبه! شما خودت یک سوال مطرح کردی و بعدش هم گفتی بحث اینجا نمی گنجه و بعد هم من را ارجاع دادی به یک قسمت دیگر تا جواب سوالی که نکرده ام بگیرم :) دوست عزیز، من کارت گرافیکی QUADRO را می شناسم (به قسمت سوم این پست نگاه کن: http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=995297&postcount=3813 )

ariaboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آمپراژ 9سلولی چنده و آمپراژ 6سلولی چنده ؟ آخه من دوتاشونو ندارم که با هم مقایسه کنم .

Hiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
... اما اون چیزی که توی ایران روتین شده مانیتور wide به صورت BRITE هستش .
Wide بودن چه ربطی به Brite بودن دارد؟ سری Latitud دل همه Wideهستند اما هیچ کدام Brite نیستند.(D620، D820، D520)

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
میدونم دوست عزیز ولی مثلا ولتاژ 9سلولی چنده و ولتاژ 6سلولی چنده ؟ آخه من دوتاشونو ندارم که با هم مقایسه کنم .

سلام
آمپراژ و ولتاژ باطری 9 سلولی و 6 سلولی برای نوت بوکهای مختلف متفاوت است. اما اگر برای نوت بوک DELL INSPIRON 6400 دارای 9 سلول بخواهید مشخصاتش بصورت زیر است:

Type: Li-Ion
Voltage: 11.1
Capacity: 7800 mAh
Color: Dark Grey
Size: 8.19'' x 2.82'' x 0.89''
Contacts: 9 Position Connector

در مورد FSB هم در پست قبلی اشاره کردم.

فاضلی

Radian

Registered User
لایک‌ها
0

سلام دوست عزیز ... این بستگی به باتری داره ... اما میتونم این رو براتون مثال بزنم :

9cell :

Voltage : 10.8 V

----------------------------

اما اون چیزی که باتری رو متمایز میکنه گنجایش یا Capacity اون هست ...

برای مثال :

9cell :

Capacity : 7.2 Ah

---------------------------

اینم یه عکس نمونه :

بالا