• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

Nicotine

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان
من سوالم رو 2 صفحه قبل مطرح کردم اما کسی جوابم رو نداد بازم مطرح میکنم امیدوارم اساتید فن بنده رو راهنمایی بکنند چون بدجوری سر دوراهی گیر کردم
به نظر شما این 6400d کذایی رو با قیمت 1.150 از زیگورات بهتره بگیرم یا 100 تومن بیشتر بدم به پارس لپتاپ که ادعا میکنه یک Dvd ارجینال Vista رو هم همراش میده
http://www.parslaptop.com/dell-inspiron-6400-d4-vista-p-628.html
بدجور گیر کردم امیدوارم لطف کنید نظر قاطع خودتونو بگید تا خیال منم راحت بشه و کارو تموم کنم
با تشکر

Nokia_My_Life

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان
من سوالم رو 2 صفحه قبل مطرح کردم اما کسی جوابم رو نداد بازم مطرح میکنم امیدوارم اساتید فن بنده رو راهنمایی بکنند چون بدجوری سر دوراهی گیر کردم
به نظر شما این 6400d کذایی رو با قیمت 1.150 از زیگورات بهتره بگیرم یا 100 تومن بیشتر بدم به پارس لپتاپ که ادعا میکنه یک Dvd ارجینال Vista رو هم همراش میده
بدجور گیر کردم امیدوارم لطف کنید نظر قاطع خودتونو بگید تا خیال منم راحت بشه و کارو تموم کنم
با تشکر
ولی واقعا" این دل با بیرون دادن این مدل ترکونده !! این مدل خیلی طرفدار داره , نسبت به امکاناتش خیلی قیمت مناسبی هم داره
از اونجایی که من میدونم لپتاپ های اچ پی اکثرا" خودشون یه سیدی دارن مثل برنامه ی نورتون گوست عمل میکنه یعنی اگر ویندوز مشکل پیدا کنه در عرض چند دقیقه بر میگردونه به بهترین حالت ( روز اول با تمام برنامه ها ) در نتیجه سیدی ویندوز لازم نیست !
در مورد دل هم شنیدم که سیدی ریکاوری داره ,, اما عملکرد دقیقش رو نمیدونم , اگه این سیدی ریکاوری دل مثل اچ پی باشه , دیگه نیازی به دی وی دی ویستا نیست !
باز هر جور میل خودتونه -- من اطلاعاتم شاید خیلی پایین باشه ,, از اساتید هم بپرس راهنماییت میکنن
موفق باشی

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
سلام دوستان
با تشکر

اصلا اون جایی که لپ تاپ رو بدون CD میدن دورش رو خط بکش !

یعنی چی ؟؟؟ شما داری 150 تا 300 دلار پول ویندوز میدی ! اصلش همون DVD شه که در عنوان های مخیلفی عرضه میشه ، یه سری

به سایت تولید کننده بزنین تا دقیقن دستتون بیاد.....

همه ی شرکتها هم laptop رو با cd هاش عرضه میکنند .

با سپاس

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
سلام دوست عزیز خوش اومدی .. خوب این سزی N هستش ...

برای اینکه هزینه رو پایین بیارن بدون ویندوز عرضه میشه که به نظر من واقعا به صرفه هست ...

CPU اش هم solocore هست با 2 مگ کش و intel هم کارت گرافکش ( چیپ آنبرد ) ... و 512 مگ رم ...

کلا اگه کسی نوت بوک رو برای کارهای روز مره بخواد بسیار به صرفه هست ... و میشه به عنوان

یه گزینه ی خو ب ازش نام برد ... در کنار ایم کدل 1501 هم ارایه شده که رقیبی براش ذکر میشه ...

ممنون از توضیحت
تو كاراي گرافيكي كم نمياره؟
کار با فتوشاپ منظورمه!

در مجموع هنگ که نیست 2 تا نرم افزار نصب کنی گیر میر کنه؟

شما کار کردی با این مدل؟ چظور بوده؟

Luxor

Registered User
لایک‌ها
22
luxor جان چی شد تصمیمت در مورد tablet pc عوض شد اومدی سراغ لپ تاپ های عادی!
اونجا میگفتی کار گرافیکی و بازی از این حرفا برات مهم نیست و حالا به دنبال لپتاپ هایی با performace و کارت گرافیک بالا میگردی که مخصوص gamer ها هست!
شما دقیق بگو که چه مصرفی میخواهی داشته باشی از این موجود!
در ضمن با اون سایز lcd که شما فرمودین بهترین گزینه هاxps dell هست که مانیتور 12" دارن! مدل M1720
و یا سایز 14" مدل های latitude! که البته یک 15" خدا هم داره! D820!

حرارت زیای که Tx 1000 تو لید می کرد و عمر کم باطریش (3H) و همینطور CPU AMD یه جورائی من رو فعلا از فکرش در اورده!

مشکل کارت گرافیک هم تقریبا توی همه مدل ها بود!
وFujitso هم که گارانتی و قطعاتش مشکل داشت!

این شد که گفتم ببینم می شه لپتاپ سبک و خوب خرید؟؟

حق با شماست!کارت گرافیک به اون سنگینی به کار من نمی آید!اما چیزی مثل مال Tx1000 هم بهم پیش نهاد ندین لطفا!!

و یه موضوع مهم!
من می خوام لپتاپ به جای Tablet بخرم پس سبکی و کوچکی برام مهم هست!مدل های دل تقریبا همه سنگین هستند!
حق با شماست!منم با مدل های Dell آشنا هستم و می دونم که وتقعا خوب کار شدند((البته به جز ظاهر!!))

اما من لپتاپی با ظاهر مناسب و باطری و وزن و اندازه CPU و بقیه جزئیات که توی اون پست گفتم می خوام!

آقای Lord OF Persiaمدل XPS رو هم که فرمودید دیدم!!نه...13" یا 14" اگه لپتاپ پیش نهاد می دین!

از Brand های دیگه مثل SONY...HP....Toshiba.... چیزی پیشنهاد نمی کنید؟؟

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در این صورت به نظر من فقط برو سراغ سونی سری های SZ 13"چون واقعا همه اون چیزهایی که می خواهی داره! سبکی ظاهر زیبا performance بالا و کیفیت خوب! و معمولا متنوع ترین لپ تاپهای سونی هست!

Luxor

Registered User
لایک‌ها
22
سلام دوست عزیز ..

اول : 7950 هنوز بروی لپ تاپ ارایه نشده ... آخرین چیزی که من توی سایتهای بین المللی دیدم 7900 بود

دوم : بودجتون چقدره ؟ این سیستمی که شما دنبالش هستین حدود 3 تومن قیمت میخوره ... البته

اگه توی ایران پیدا بشه .. من یه چیزی مد نظرم هست ... شما بودجتونو بگین تا من عرض کنم حضورتون.

با سپاس

من دو میلیون شاید یه کمی هم بیشتر بتونم هزینه کنم!از فکر کارت گرافیک های گرون بیاید بیرون لطفا!چیز های دیگه برام مهمتره!

باز هم ممنون:) ...

و یه سوال؟!
آیا میشه توی سایت هائی مثل Hp یا Toshiba یا هر سایت دیگه ای مدلی رو Customize کرد و در ایران اون مدل رو تهیه کرد؟اگر در بازار ایران نباشد چی؟آیا شرکتی هست که بتونه این محصول رو بیاره؟

Hiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حرارت زیای که Tx 1000 تو لید می کرد و عمر کم باطریش (3H) و همینطور CPU AMD یه جورائی من رو فعلا از فکرش در اورده!

مشکل کارت گرافیک هم تقریبا توی همه مدل ها بود!
وFujitso هم که گارانتی و قطعاتش مشکل داشت!

این شد که گفتم ببینم می شه لپتاپ سبک و خوب خرید؟؟

حق با شماست!کارت گرافیک به اون سنگینی به کار من نمی آید!اما چیزی مثل مال Tx1000 هم بهم پیش نهاد ندین لطفا!!

و یه موضوع مهم!
من می خوام لپتاپ به جای Tablet بخرم پس سبکی و کوچکی برام مهم هست!مدل های دل تقریبا همه سنگین هستند!
حق با شماست!منم با مدل های Dell آشنا هستم و می دونم که وتقعا خوب کار شدند((البته به جز ظاهر!!))

اما من لپتاپی با ظاهر مناسب و باطری و وزن و اندازه CPU و بقیه جزئیات که توی اون پست گفتم می خوام!

آقای Lord OF Persiaمدل XPS رو هم که فرمودید دیدم!!نه...13" یا 14" اگه لپتاپ پیش نهاد می دین!

از Brand های دیگه مثل SONY...HP....Toshiba.... چیزی پیشنهاد نمی کنید؟؟

در این صورت به نظر من فقط برو سراغ سونی سری های SZ 13"چون واقعا همه اون چیزهایی که می خواهی داره! سبکی ظاهر زیبا performance بالا و کیفیت خوب! و معمولا متنوع ترین لپ تاپهای سونی هست!

با توجه به نیازهای شما من هم سونی SZ را پیشنهاد می‌کنم. البته فکر کنم Core2duo 2Ghz اندکی بیشتر از 2 میلیون تومان باشد.
البته تو این رده Lenovo همان IBM سابق، هم لپ تاپ های قابل ارائه در ایران دارد. این لینک را ببین:

http://fortex.co.ir/index.php?option=com_content&task=view&id=81&Itemid=139

مخصوصاً مدل T60p - 8JU، حرف نداره. البته قیمت را ننوشته.
موفق باشید.
پی نوشت:
اگر کسی را داشته باشی که برات از آمریکا بیاره، برو تو لینک زیر و لپتاپ مورد علاقه ات را customize کن:
http://shop.lenovo.com/SEUILibrary/...rkflow:LoadRuntimeTree?sb=:00000025:00000131:
http://shop.lenovo.com/SEUILibrary/...low:java-configure?x=x&sb=:00000025:00000131:
نمره بسیار خوبی هم در PCmag آورده. ببین:
http://www.pcmag.com/article2/0,1759,2098002,00.asp

ariaboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این دو عکس پایین مدل خاصی از 6400 هستش یا کاوری چیزی چسبوندن بهشون ؟

اگه کاوره ؟ از کجا گیر میاد و قیمتش چنده ؟

این کاورها ضرری چیزی موردی نداره واسه لپتاپ ؟

dell.jpg

6400.jpg

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در سایت دل هم شما میتوانید 6400 خود را به یکی از 4 کاور های طراحی شده customize کنید که بسیار بندرت شما میتونید این نوع های آماده شده رو گیر بیارین!

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
خوب هم تصمیم داشتم لب تاپ رو 5 شنبه بخرم اما دوستان توصیه کردن مدتی صبر کنم!
تا قیمتها پایین بیاد!
کسی در اینباره اصلاع داره؟!
یعنی چقدر باید صبر کنم!؟

Nicotine

Registered User
لایک‌ها
1
ولی واقعا" این دل با بیرون دادن این مدل ترکونده !! این مدل خیلی طرفدار داره , نسبت به امکاناتش خیلی قیمت مناسبی هم داره
از اونجایی که من میدونم لپتاپ های اچ پی اکثرا" خودشون یه سیدی دارن مثل برنامه ی نورتون گوست عمل میکنه یعنی اگر ویندوز مشکل پیدا کنه در عرض چند دقیقه بر میگردونه به بهترین حالت ( روز اول با تمام برنامه ها ) در نتیجه سیدی ویندوز لازم نیست !
در مورد دل هم شنیدم که سیدی ریکاوری داره ,, اما عملکرد دقیقش رو نمیدونم , اگه این سیدی ریکاوری دل مثل اچ پی باشه , دیگه نیازی به دی وی دی ویستا نیست !
باز هر جور میل خودتونه -- من اطلاعاتم شاید خیلی پایین باشه ,, از اساتید هم بپرس راهنماییت میکنن
موفق باشی

اصلا اون جایی که لپ تاپ رو بدون CD میدن دورش رو خط بکش !

یعنی چی ؟؟؟ شما داری 150 تا 300 دلار پول ویندوز میدی ! اصلش همون DVD شه که در عنوان های مخیلفی عرضه میشه ، یه سری

به سایت تولید کننده بزنین تا دقیقن دستتون بیاد.....

همه ی شرکتها هم laptop رو با cd هاش عرضه میکنند .

با سپاس
خیلی از شما دو دوست بزرگوارم متشکرم
حقیقت امر اینه که من پریروز رفتم فروشگاه زیگورات تو پایتخت ازشون راجع به کلیات 6400 و قیمتش و چند و چونش و همینطور Cd Recovery این مدل سوال کردم که گفتند نداره فقط Cdدرایور هاش موجوده البته من سوالی راجع به ارائهDvd Windows Vista همراه با لپ تاپ ازشون نپرسیدم که البته اگه همچین چیزی رو لپ تاپ میدادن حتما خودشون به عنوان یک مزیت خیلی بزرگ به من میگفتن!
من فکر میکنم این شرکت فقط لپ تاپ و بدون هیچ ویندوز یا ریکاوری میفروشه حالا نمیدونم شاید من اشتباه میکنم
دوستانی که از این شرکت خرید کردند بهتر از من درست یا نادرست بودن این مطلب رو اطلاع دارن

ariaboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

dell.jpg

6400.jpg

یعنی این کاورها هیچ جا گیر نمیاد تو بازار ایران ؟

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون از توضیحت
تو كاراي گرافيكي كم نمياره؟
کار با فتوشاپ منظورمه!

در مجموع هنگ که نیست 2 تا نرم افزار نصب کنی گیر میر کنه؟

شما کار کردی با این مدل؟ چظور بوده؟

در حد خودش خوبه ... اما خوب نمی شه هم با سزی D مقایسش کرد ...

در مورد هنگ هم ... لپ تاپ های دل فقط توی standby یه خورده بعضبهاشون گیر دارین...

در کل جز اون سری بدون هنگ طبقه بندی میشن ...

با سپاس

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
من دو میلیون شاید یه کمی هم بیشتر بتونم هزینه کنم!از فکر کارت گرافیک های گرون بیاید بیرون لطفا!چیز های دیگه برام مهمتره!

باز هم ممنون:) ...

و یه سوال؟!
آیا میشه توی سایت هائی مثل Hp یا Toshiba یا هر سایت دیگه ای مدلی رو Customize کرد و در ایران اون مدل رو تهیه کرد؟اگر در بازار ایران نباشد چی؟آیا شرکتی هست که بتونه این محصول رو بیاره؟

نه متاسفانه ایران تحت تحریمه .

نوتبوک هم کاربرد نظامی داره و از این جهت توی لیست سفارش تا همین اواخر که من

رفتم ، ایران ندارن ...

البنه DEll این جوری سفارش داره !

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
خوب هم تصمیم داشتم لب تاپ رو 5 شنبه بخرم اما دوستان توصیه کردن مدتی صبر کنم!
تا قیمتها پایین بیاد!
کسی در اینباره اصلاع داره؟!
یعنی چقدر باید صبر کنم!؟

نمی خوام وارد سیاست بشم ... اما لپ تاپ از مواردیه که کاربرد دوگانه داره ... و همین طور نظلمی ..

از این جهت به نظر من با اوضاع کنونی ، مگه فقط به علت خوابیده بودن بازار ها قیمت ها پایین بیاد

اما در کل فکر نمیکنم از این خبر ها باشه ...

ariaboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قابل توجه دوستای بازار و همچنین آقا RADIAN و آقای فاضلی .

dell.jpg

6400.jpg

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
قابل توجه دوستای بازار و همچنین آقا RADIAN و آقای فاضلی .

راجع به ضرر که از دیدگاه فنی خیر ...

اما راجع به بقشی همون طور که دوستمون lord فرمودن اینها به صورت opional موقع سفازش دز سایت dell وجود

دارند...

در مورد پیدا شدن ... خوب اگه بگردین شاید بتونین پیدا کنین ... یعنی شاید کسی سفارش داده باشه از این مدل .

با سپاس از حسن توجه شما .

Luxor

Registered User
لایک‌ها
22
نه متاسفانه ایران تحت تحریمه .

نوتبوک هم کاربرد نظامی داره و از این جهت توی لیست سفارش تا همین اواخر که من

رفتم ، ایران ندارن ...

البنه DEll این جوری سفارش داره !

با سپاس از راهنمائیتون
موفق باشید...

یا حق

sia999us

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
سلام دوستان
کسی قیمت سونی VGN-C190P با کانفیگ 2000 Core2Duo رو نداره؟
راستی نظرتون راجب به HP Pavilion dv2297ea چیه؟

بالا