- نوشتهها
- 1,597
- لایکها
- 30
سلام
دستگاه شما سری معمولی محسوب می شود. سری COLOR ترکیبی از رنگ آبی و قرمز می باشد.
فاضلی
لينكي چيزي ازش دارين كه بتونم رنگش رو ببينم؟
سلام
دستگاه شما سری معمولی محسوب می شود. سری COLOR ترکیبی از رنگ آبی و قرمز می باشد.
فاضلی
لينكي چيزي ازش دارين كه بتونم رنگش رو ببينم؟
با سلام خدمت دوستان
Inspiron 6400d ---- Inspiron 6400
Core2 2.0 ---- AMD Turion 2.0
1024 MB ---- 2*512 MB
256MB X1400 ATI ---- 256MB X1400 ATI
120+ ---- 80+
15.4"WXB ---- 15.4"WXB
Vista/BlueTooth ---- XP Home
1140000 t ---- 900 t
هر دو تا با گارانتی ایران
من امروز رفتم بازار که یه Inspiron 6400d بگیرم که مدل دومی دیدم ، موندم فرق بین این دوتا چیه که 240 تومن اختلاف دارن، ظاهرشون هم مثل هم بود، فروشنده هم می گفت کهAMD ببر.
از بین دوستان کسی هست که بگه این اختلاف برای چیه؟ یعنی فقط برای هارد و بلوتوث و ویستا هستش؟
از بین دوستان کسی نیست که بگه فرق AMD و Intel چیه که این همه اختلاف قیمت دارن؟
سلام راستش نظر من که البته تخصصی نیست این هست که amd از اینتل سریعتر هست البته این نظر تجربی هست!
ولی اینتل همیشه گرونتره و محبوبتر جدیدا هم که amd حال داده قیمتاشو پایین آورده
فقط یک چیزی کدوم مدل گرونتره؟ amd !????????????
من فکر کنم اینتل گرنتر باشه !؟
DELL INSPIRON 6400 یه مدل داره که تمام این مشخصات رو دارهبا سلام خدمت اساتيد محترم من دنبال لپ تاپ ي هستم كه مشحصات زير رو داشته باشه حداكثر بودجه هم 1.800.000 هستش ممنون ميشم اگه راهنمائيم كنيد تا چي بخرم:
LCD Display:
15.4"
Graphics Card:
256 يا 512
Wireless Lan:
Wireless LAN (802.11a\b\g)
Processor:
Intel Core 2 Duo Processor (2GHz)
Memory:
2 GB
Hard Drive:
100يا بالاتر
Optical Drive:
DVD+-R Double Layer / DVD+-RW Drive
من تا حالا با بلوتوث این کار را نکردم. اما حتماً می شود. اصلاً کار بلوتوث همین است. البته سرعت انتقال اطلاعات کم است.دوستان میشه به وسیله ی بلوتوث , بین 2 لپتاپ اطلاعات رد و بدل کرد ؟ اگر نمیشه , راه دیگه ای هست ؟
کاربرد WLAN رو تو لپتاپ ها بگید
ممنون
یا علی
سلام مرسی دوست عزیز
من بیشتر برای جابجایی و بروز نت لازم دارم . برای همین دنبال LCD کوچیک با وزن کم هستم . این مدل ها رو دیدم مناسب بود . دیگه نهایت 1میلیون میتونم هزینه کنم.
سلام دوست عزیز .... همونطور که قبلا هم اشاره کردم من به شما پیشنهاد 6400 سری N رو میکنم .
من خودم از سری D دارم و کاملا هم راضی هستم ...
در ضمن برای تهیه به شما ِشنهاد میکنم حتما با زیگورات یه تماسی داشته باشید و سراغ دلالا نرین .
با سپاس از حسن توجه شما دوست عزیز .
سلام دوست عزیز اینکه LCD 17 اینچ هستش ! یا من اشتباه میکنم ؟:blink:
دوستان میشه به وسیله ی بلوتوث , بین 2 لپتاپ اطلاعات رد و بدل کرد ؟ اگر نمیشه , راه دیگه ای هست ؟
کاربرد WLAN رو تو لپتاپ ها بگید
ممنون
یا علی
کسی اطلاعی در مورد این کارت های گرافیکی add-on که میشه به لپتاپ ها اضافه کرد داره ؟ برای مواقعی که احتیاج به کارت گرفیک قوی تری هست؟