Luxor
Registered User
سلام دوستان چند مدت من نبودم!
و دیروز بلاخره یک DELL 6400 خریدم!
خوب اول از همه مشخصات که
C2D 2.0 / 1024 / 120+ / 15.4"WXGA / VGA ATI X1400 / DVD+RW / Wi-Fi / BT / Vista Home
و اون رو پس از پس از گشت و گذارهای بسیار از شرکت zigorat که اینجا نیز نمایندگی داره خریدم!
قیمت 1.150.000 تخفیفی هم نداد!
دلایلی که از اینجا گرفتم!:
قیمت از همه جا پائین تر بود! به همراه Vista Home basicحتی روی لپتاپ برچسبش هست!
خوب هر چی باشه فقط محصولات dell رو عرضه میکنه و تخصصش این هست و مثل بقیه جاها بقالی نیست که همه چیز داشته باشه!
در ضمن این سری حاوی 5 dvdو cd هست که جاهای دیگه اونها رو نمیدن! شامل:
Microsoft word 8.5 Reinstallation DVD windows Vista home basic 32bit drivers & utilities!Dell media direct 3
و Roxio creator که این یکی ممکنه بصورت Optional باشه! ولی بقیه حتما باید باشه!
سعی کنیدحتما قبل از خرید service tag نوت بوک رو از فروشنده بگیرید و در سایت دل چک کنید تا از قطعات دستگاه مطمئن شوید!و همین طور refurbished بودن قطعات!
البته من خودم دقیق نتونستم refurbished رو چک کنم و پس از جستجو های مختلف به این نتیجه رسیدم که به احتمال زیاد اگر قطعات refurbished باشن مشخص میشود در غیر اینصورت چیزی نمینویسه!امیدوارم:happy: :blink:
نکته دیگه هنگام خرید سریال ها وservice tag بر روی دستگاه و کارتون چک کنید!
قبل از خرید هم وقتی در نت به دنبال جواب بعضی از سوال هایم میگشتم روفتم و با assistance های سایت DELL صحبت کردم واقعا ایول داشتن!خیلی قشنگ و موادبانه پاسخ میدادن! ولی مسئله ای که بود سوالات من در رابطه با خرید و مشخص کردن refurbished بود که میگفت آخه شما از کجا می خواین بخرین از چه نمایندگی apo adress چیه تماس بگیر به فلان تلفن و......... هر چی بهش میگفتم بابا من تو ایرانم از این چیزایی که شما میگین خبری نیستحرف تو گوشش نمیرفت آخر هم گفت واقعا نمیدونم چجور کمکتون کنم! و اینجانب در همان لحظه یه چندتا فحش به خودم دادم که چرا توی ایران هستم!خداااااااا
و این بود سرگذشته خرید یک دستگاه 6400 !
به امید داشتن لبتاپی خوب و آزادی ایران!:happy:
شاد باشید!
به به!!مبارکه!آفرین!
حالا که این چیز های خوب رو گرفتین می شه بگید Service Tag و Refurbished که فرمودید چیه؟
اگه چیز های خوب و بد هم از لپتاپتون دید بی زحمت بگید.روی خرید دوستان تاثیر می گذارد!
ممنون....با امید ایرانی آزاد