• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

Luxor

Registered User
لایک‌ها
22
سلام دوستان چند مدت من نبودم!

و دیروز بلاخره یک DELL 6400 خریدم!

خوب اول از همه مشخصات که

C2D 2.0 / 1024 / 120+ / 15.4"WXGA / VGA ATI X1400 / DVD+RW / Wi-Fi / BT / Vista Home

و اون رو پس از پس از گشت و گذارهای بسیار از شرکت zigorat که اینجا نیز نمایندگی داره خریدم!
قیمت 1.150.000 تخفیفی هم نداد!

دلایلی که از اینجا گرفتم!:

قیمت از همه جا پائین تر بود! به همراه Vista Home basicحتی روی لپتاپ برچسبش هست!
خوب هر چی باشه فقط محصولات dell رو عرضه میکنه و تخصصش این هست و مثل بقیه جاها بقالی نیست که همه چیز داشته باشه!
در ضمن این سری حاوی 5 dvdو cd هست که جاهای دیگه اونها رو نمیدن! شامل:
Microsoft word 8.5 Reinstallation DVD windows Vista home basic 32bit drivers & utilities!Dell media direct 3
و Roxio creator که این یکی ممکنه بصورت Optional باشه! ولی بقیه حتما باید باشه!

سعی کنیدحتما قبل از خرید service tag نوت بوک رو از فروشنده بگیرید و در سایت دل چک کنید تا از قطعات دستگاه مطمئن شوید!و همین طور refurbished بودن قطعات!
البته من خودم دقیق نتونستم refurbished رو چک کنم و پس از جستجو های مختلف به این نتیجه رسیدم که به احتمال زیاد اگر قطعات refurbished باشن مشخص میشود در غیر اینصورت چیزی نمینویسه!امیدوارم:happy: :blink:

نکته دیگه هنگام خرید سریال ها وservice tag بر روی دستگاه و کارتون چک کنید!

قبل از خرید هم وقتی در نت به دنبال جواب بعضی از سوال هایم میگشتم روفتم و با assistance های سایت DELL صحبت کردم واقعا ایول داشتن!خیلی قشنگ و موادبانه پاسخ میدادن! ولی مسئله ای که بود سوالات من در رابطه با خرید و مشخص کردن refurbished بود که میگفت آخه شما از کجا می خواین بخرین از چه نمایندگی apo adress چیه تماس بگیر به فلان تلفن و......... هر چی بهش میگفتم بابا من تو ایرانم از این چیزایی که شما میگین خبری نیست
25.gif
258.gif
حرف تو گوشش نمیرفت آخر هم گفت واقعا نمیدونم چجور کمکتون کنم! و اینجانب در همان لحظه یه چندتا فحش به خودم دادم که چرا توی ایران هستم!خداااااااا
254.gif
254.gif

و این بود سرگذشته خرید یک دستگاه 6400 !

به امید داشتن لبتاپی خوب و آزادی ایران!:happy:

شاد باشید!

به به!!مبارکه!آفرین!
حالا که این چیز های خوب رو گرفتین می شه بگید Service Tag و Refurbished که فرمودید چیه؟
اگه چیز های خوب و بد هم از لپتاپتون دید بی زحمت بگید.روی خرید دوستان تاثیر می گذارد!

ممنون....با امید ایرانی آزاد

ariaboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
رادیان جان لپتاپ من گوشه بالا سمت راست کیبوردش و همون نواحی داره داغ میشه .
تازه یه روزی میشه که گرفتمش (6400)

موردی داره یا نه ؟
اصلا تا چه حدی عادی هستش این داغ کردن ؟
راستی 6400 ، 32بیتی هستش یا 64 ؟

آخه مال من نوشته 32 بیتی

در ضمن من ویندوز ویستا نصب کردم و بعضی درایورهاشو ندارم
از کجا گیر میادش (ویندوز خود لپتاپ ایکس پی بودش آخه)

مرغابی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عزیز

لپتاپ SONY VAIO FE890 رو با قیمت 1 میلیون 750 ساخت امریکا توصیه میکنید ؟ یا خیر؟

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به به!!مبارکه!آفرین!
حالا که این چیز های خوب رو گرفتین می شه بگید Service Tag و Refurbished که فرمودید چیه؟
اگه چیز های خوب و بد هم از لپتاپتون دید بی زحمت بگید.روی خرید دوستان تاثیر می گذارد!

ممنون....با امید ایرانی آزاد
مرسی لوسار جان!من هم نوت بوک گرفتن تو هنوز نگرفتی!بابا مرگ یه بار شیونم یه بار;) :wacko:

خوب در رابطه با Service Tag و Refurbished

: Service Tagیک identification برای نوتبوک شماست و نوت بوک شما با این مشخصه قطعات و مشخصات خاص خودش رو داره که توی سایت میتونی از اونها وwarrenty information اطلاعاتی کسب کنید!
Refurbished:به دستگاههایی گفته میشود که به علت مشکلاتی به کارخونه برگردانده میشوند و پس از رفع اشکال مجدد به بازار عرضه میشند ولی با قیمت پائین تر!
در مورد معایب و محاسن نمیتونم درست چیزی بگم چون درگیر transfer کردن فایلهام از روی pc به نوت بوک هستم و
محاسن:
هنوز نتونستم تست های کامل رو انجام بدم!ولی در کل تا الان!
LCD روز اول یکم اذیتم میکرد!چشم خسته میشد!ولی الان بسیار عالی هست و عادت کردم تصویر کاملا شفاف و sharp
کیبورد و تاچ پد خیلی راحت هست!ولی همبشه یک ماوس جدا لازمه!
دستگاه واقعا بیصدا هست! از صبح تا حالا روشن هست اما یک صدا از این موجود نازنین در نیومده!فقط موقعی که از optic drive استفاده میکنی!
در رابطه با حرارت هم خوب هست فقط قسمت سمت باطری و ac adabtor و قسمت زیرین گرم میشود ولی داغ نه!که به هیچ عنوان ناراحت کننده نیست!
اسپیکر صدای خوبی داره ولی من فکر میکردم یکم صدا بیشترباشه!ولی برای نوت بوک مناسبه و استریو!
مسلما سرعت و performance خوبی داره! اما تستهای اصلی هنوز نکردم!
از نظر قیافه هم بامزه هست:p و کلاسیک:f34r: و با ویستا با کلاس:lol:
media direct بسیار خوبه!
در کل راضی هستم!و امیدوارم بمونم!:happy:

معایب!
من به دنبال LCD WSXGA+ بودم اما توی ایران پیدا نکردم(باز مشکل بودن در ایران) به دلیل کار های گرافیکی انجام میدم که البته این هم خوبه!ولی اون بهتره :D و در کل محسوس نیست;)

فقط 2 پارتیشن داره و در اصل یکی که اصلا خوب نیست! سی راه حلی سراغ داره(در ضمن ویندوز vista home basic هست و نرم افزار partition magic فعلا برای ویستا نیست!و اگه بیاد این کا رو قابل اطمینان انجام میده؟

ویندوز vista home basic هست که Aero glass رو نداره و نمیدونم آیا میشه این ویندوز اوریجینال رو به یک ور|ن دیگه مثل home premium یا Ultimate ارتقا داد و رجیستر بمونه؟ خیلی ممنون میشم کسی بتونه یک راه حلی پیش پام بذاره!
برنامه های pre install رو خوشم نمیاد!

دیگه چیزی فعلا به ذهنم نمیرسه اگر مواردی بود خدمت دوستان عرض خواهم کرد!

دوستان هم سعی کنن در بخش های دیگه قسمت لبتاپ هم فعال باشن و اونها رو هم مرور کنن!

Luxor

Registered User
لایک‌ها
22
مرسی لوسار جان!من هم نوت بوک گرفتن تو هنوز نگرفتی!بابا مرگ یه بار شیونم یه بار;) :wacko:

Lord عزیز!!تو که پاک اسم User مارو زیر سوال بردی:wacko: !!!Luxor که تلفظ می شه لوکسور!!و فارسیش لوخور هست(قبلا هم گفته بودم!!;) )
آره هنوز نگرفتم! شما که مدل چرب و چیلی مشت برای ما دست و پا نکردی که بی عیب باشه برادر!!اما اشکالی نداره..فعلا باعث خیره که من تو این بخش بروز بمونم:D

خوب در رابطه با Service Tag و Refurbished

: Service Tagیک identification برای نوتبوک شماست و نوت بوک شما با این مشخصه قطعات و مشخصات خاص خودش رو داره که توی سایت میتونی از اونها وwarrenty information اطلاعاتی کسب کنید!
Refurbished:به دستگاههایی گفته میشود که به علت مشکلاتی به کارخونه برگردانده میشوند و پس از رفع اشکال مجدد به بازار عرضه میشند ولی با قیمت پائین تر

یعنی چی؟؟قطعات رو بر می دارند و پس از تعمیر به کس دیگه ای می فروشند؟؟!!اینکه خوب نیست!

:eek: در مورد مشکلتون هم با Vista منم خیلی شنیده بودم ویستا روی سیستم ها اذیت می کنه...و اگه یادتون هم باشه خیلی پرسیدم...اما کسی جواب درستی نداد!امیدوارم زودتر مشکلتون حل بشه و اگه به نتیجه ای رسیدید به ما هم بگید

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عزیز

لپتاپ SONY VAIO FE890 رو با قیمت 1 میلیون 750 ساخت امریکا توصیه میکنید ؟ یا خیر؟
دوست من شما شخص کنید که با چه کانفیگری هست تا بیشتر بشه! در ضمن در صفحه های پیشین هم در باره این مدل بحث شده با یکمی جستجو پیدا میکنین!

و نسبت به قیمت فکر میکنم vaio FE890N/H باشه با کانفیگور گه در زیر گفته شد!
http://forum.persiantools.com/t38063-page274.html

در رابطه با خود لپ تاپ لپتاپ خوبیست ولی با هزینه پائین تر مدل های دیگه ای پیدا میشه از جمله DELL 6400 که یکم در همین صفحات بگردید میتونین به نتیجه برسین!

ariaboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

موردی داره یا نه ؟

آخه مال من نوشته 32 بیتی

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......

موردی داره یا نه ؟

آخه مال من نوشته 32 بیتی

سلام دوست عزیز ... نه به نظر من که طبیعیه ... منظورتون همون قسمتیه که مارک DELL ثبت شده دیگه ؟

سیستم 64 بیتیه ... اما ویستایی که روش نصبه 32 بیتیه ، چون درایور ها هنوز روی 64 بیتی به اون صورت عرضه

نشدند که بشه ازش به عنوان یه سیستم عامل کارا نام برد .

با سپاس

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Lord عزیز!!تو که پاک اسم User مارو زیر سوال بردی:wacko: !!!Luxor که تلفظ می شه لوکسور!!و فارسیش لوخور هست(قبلا هم گفته بودم!!;) )
آقا شرمنده! اشتباه لپی بود!:happy:

آره هنوز نگرفتم! شما که مدل چرب و چیلی مشت برای ما دست و پا نکردی که بی عیب باشه برادر!!اما اشکالی نداره..فعلا باعث خیره که من تو این بخش بروز بمونم:D
آخه خودت هنوز با خودت مشکل داری!اول که دنبال tablet pc بودی بعد اومدی این ورا و دنبال notebook یا سایز کوچک که باز بهت گفتم چی بگیر VAIO SZ series 13.3 واقعا عالی هستن!

یعنی چی؟؟قطعات رو بر می دارند و پس از تعمیر به کس دیگه ای می فروشند؟؟!!اینکه خوب نیست!
یک جورایی آره ولی اگه تو ایران باشه به کس دیگه ای قالب می کنن وگرنه در اونجا مشخص می کنند وبا قیمت پایین تری میدن تو بازار!
:eek: در مورد مشکلتون هم با Vista منم خیلی شنیده بودم ویستا روی سیستم ها اذیت می کنه...و اگه یادتون هم باشه خیلی پرسیدم...اما کسی جواب درستی نداد!امیدوارم زودتر مشکلتون حل بشه و اگه به نتیجه ای رسیدید به ما هم بگید

نه من با خود ویستا مشکلی ندارم و حتی خوب هم هست!من میخوام به ورژن دیگه ای آپگرید کنم!و مشکلم اینه!

به هر حال ایشالا با دوستان دست به دست هم میدهیم یه لبتاپ توپس برا شما میگیریم!
فقط دقیق یک سری معیار ها رو برا خودت در نظر بگیر و همینطور برو جلو! روی اون سری هم که بهت گفتم یک تحقیقاتی بکن! VAIO SZ series and TX series

شاد باشید!

Luxor

Registered User
لایک‌ها
22
آقا شرمنده! شب بود سیبیلتون رو ندیدم!:happy:
hypo.gif
2i1d1co.gif

آخه خودت هنوز با خودت مشکل داری!اول که دنبال tablet pc بودی بعد اومدی این ورا و دنبال notebook یا سایز کوچک که باز بهت گفتم چی بگیر VAIO SZ series 13.3 واقعا عالی هستن!
punish2.gif

حالا چرا می زنی؟
به هر حال ایشالا با دوستان دست به دست هم میدهیم یه لبتاپ توپس برا شما میگیریم!
فقط دقیق یک سری معیار ها رو برا خودت در نظر بگیر و همینطور برو جلو! روی اون سری هم که بهت گفتم یک تحقیقاتی بکن! VAIO SZ series and TX series
unknw_mini.gif
بلندتر ایشالا بگو!
سری SZ رو که فرمودید همون موقع دیدم!و جالب این بود که سایت Sony هم 4مدل از سری SZ بهم پیشنهاد داد که فقط یکیش تو ایران بود!حدس بزن چند؟؟2300000!!!خوب این پول رو بدم تبلت بخرم بهتر نیست؟؟نزنی منو:blink: !
فکر هایم رو هم کردم!سر فرصت یه دردو دل اساسی می کنم توی یه پست که اینجا هم شلوغ نشه!

موفق باشی
love070.gif
!!
خودم رو با این شکلک ها کشتم!:wacko:

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سری SZ تا 2,000,000 هم هست!!

2 SZ 440N12 2.0GHzCore2DuoT7200 1GBDDR2 100GBSATA 13.3WXGAXbrite DVD+/-RWDL 335MB(Geforce 7400+Intel) 1.8 KG 19,500,000 ریال

4 SZ 340P10 2.0GHzCore 2 DuoT7200 1GBDDR2 120GB SATA 13.3WXGAXbrite DVD +RW/DL 128 Geforce7400 1.8 KG 18,900,000 ریال

7 SZ 440N11 2.00Core 2 DuoT740 1GBDDR2 80GB SATA 13.3'WXGAXbrite DVD+/-RW DL 335MB(Geforce 7400+Intel) 1.8 KG 19,200,000 ریال

10 SZ 440N22 2.0GHzCore2DuoT7200 1GBDDR2 120GB SATA 13.3'WXGA Xbrite DVD +RW/DL 335MB(Geforce 7400+Intel) 1.8 KG 19,300,000 ریال

13 SZ 440N22 2.0GHzCore2DuoT7200 1GBDDR2 120 GBSATA 13.3'WXGA Xbrite DVD +RW/DL 335MB(Geforce 7400+Intel) 1.8 KG 19,200,000 ریال

15 SZ 340 P4 2.0GHzCore2DuoT7200 512MBDDR2 80 GB SATA 13.3'WXGA Xbrite Combo 128MB Gforce 7400GT+ Intel 1.8 KG 17,600,000 ریال

TX

1 TX 770 1.3GHzCorsoloU1400 1GBDDR2 80SATA 11.1'WXGAXbrite DVD+/-RWDL 128MBIntel 1.35 KG 18,900,000 ریال

مرغابی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست من شما شخص کنید که با چه کانفیگری هست تا بیشتر بشه! در ضمن در صفحه های پیشین هم در باره این مدل بحث شده با یکمی جستجو پیدا میکنین!

و نسبت به قیمت فکر میکنم vaio FE890N/H باشه با کانفیگور گه در زیر گفته شد!
http://forum.persiantools.com/t38063-page274.html

در رابطه با خود لپ تاپ لپتاپ خوبیست ولی با هزینه پائین تر مدل های دیگه ای پیدا میشه از جمله DELL 6400 که یکم در همین صفحات بگردید میتونین به نتیجه برسین!
دوست عزیز
خیلی از لطفتون ممنونم

newmilad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من خودم سیستم رو با DVD پلمپ شده ی VISTA گرفتم .

در ضمن من نمیخوام بگم از کجا بگیرین اما پیشنهاد میکنم یه سری به زیگورات بزنین ...

به نظر من قیمتهاش استثناییه ![/QUOTE]

راديان عزيز سلام
از كجا گرفتي اگه راضي هستي به منم بگو كه بگيرم. اينجا يا
[email protected]

يه سوال ديگه من 5 ارديبهشت ميرم دبي و اونجا به لپ تاپ خيلي احتياج دارم (presentation) واسه بازاريابي و از اين جور حرفا، مي دوني كه!!؟
من سايتا رو كه ديدم قيمتا تويه دبي آنچنان تفاوتي با ايران نداشت نظر شماها چيه ؟
لطفا نظرتونو زود بدين چون من واسه خريد و تست لپ تاپ تو ايران كلا 4-3 روز فرصت دارم.

چاركرمو ايناش ....!

راستي اين وب لاگ فوق العاده عاليه واسه كسايي كه بخوان لپ اپ بخرن. به من كه خيلي كمك كرد از همهتون ممنونم
به خصوص Radian،Lexur،lordofpersia،Ariaboy،…
كارتون خيلي خوب و به درد بخوره من يكي كه كلي حال كردم.

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:
من خودم سیستم رو با DVD پلمپ شده ی VISTA گرفتم .

در ضمن من نمیخوام بگم از کجا بگیرین اما پیشنهاد میکنم یه سری به زیگورات بزنین ...

به نظر من قیمتهاش استثناییه !

راديان عزيز سلام
از كجا گرفتي اگه راضي هستي به منم بگو كه بگيرم. اينجا يا
[email protected]

يه سوال ديگه من 5 ارديبهشت ميرم دبي و اونجا به لپ تاپ خيلي احتياج دارم (presentation) واسه بازاريابي و از اين جور حرفا، مي دوني كه!!؟
من سايتا رو كه ديدم قيمتا تويه دبي آنچنان تفاوتي با ايران نداشت نظر شماها چيه ؟
لطفا نظرتونو زود بدين چون من واسه خريد و تست لپ تاپ تو ايران كلا 4-3 روز فرصت دارم.

چاركرمو ايناش ....!

راستي اين وب لاگ فوق العاده عاليه واسه كسايي كه بخوان لپ اپ بخرن. به من كه خيلي كمك كرد از همهتون ممنونم
به خصوص Radian،Lexur،lordofpersia،Ariaboy،…
كارتون خيلي خوب و به درد بخوره من يكي كه كلي حال كردم.

[/QUOTE]

:blush: میلاد عزیز نظره لطفتون هست!
اگر میخواهی لپتاپ در ایران: قیمت بالا تر هست ولی گارانتی همین جا را داری!و طرف حسابت مشخصه
در دبی قیمت مناسب تر و choice بیشتری داری در انتخاب!و همه چیز رو روش میدن و مثل اینجا دو در نمی کنند

اگر مدلی که میخواهی همین جا هست از همین جا بگیر!!
من از زیگورات گرفتم و راضی هستم!(و ایشالا می مونم)!

شاد باشید!:D

newmilad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

من از زیگورات گرفتم و راضی هستم!(و ایشالا می مونم)!

قربونت برم!

ببين همه چيو بهت دادن؟ دي وي دي اورجينال ويستا رو ، نرم افزارها ، كيف ، موس و ... از اينا ديگه!

فكر كنم بهتره بپرسم چيا بهت دادن ....نه ؟ اينجوري بهتر شد!
!!!dell6400 core2 duo 2.0 with bela bela bela

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
والا به این مجهزی دیگه ندادن!
فقط box و هر چیز داخلش بود!
خود دستگاه 5 سی دی و دی وی دی و ac adabpor! همین!!!! کیف هم خودم خریدم!:(
خودمو کشتم یه قرون هم کمتر نداد! فیکس 1.150.000
به شما چه چیزایی دادن!!!؟؟؟

newmilad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
والا به این مجهزی دیگه ندادن!
فقط box و هر چیز داخلش بود!
خود دستگاه 5 سی دی و دی وی دی و ac adabpor! همین!!!! کیف هم خودم خریدم!:(
خودمو کشتم یه قرون هم کمتر نداد! فیکس 1.150.000
به شما چه چیزایی دادن!!!؟؟؟

اوكي دوكي
من هنوز نخريدم كه.

ببين دي وي دي ويستا رو هم دادن ... تويه جعبش بود ...
فقط يه سوال ديگه كيفه خوب چي پيشنهاد ميدي.
خيلي خيلي ... از اين حرفا.
Dell6400 core 2 duo 2.0

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کیف های TARGUS بهترین کیف ها رو داره مدل های قشنگی هم داره!

Luxor

Registered User
لایک‌ها
22
سلام
من ميخوام نوت بوک بخرم
تا سقف 2500
شما چه مدل ها يي رو پيشنهاد ميکنيد
vaio باشه بهتره

من اول یه سوال بپرسم؟؟؟؟ این 2500 یعنی 2.500.000 دیگه؟؟؟
297.gif

اگه اینجور باشه که خوب چیزهای خوب زیادند!!چی می خواین؟چه چیزهائی براتون مهمه؟سبکی؟باطری؟CPU؟...
hanghead.gif

از بس من اینجا چک و چونه سر قیمت پایین دیدم شک دارم کسی بیاد همچین رقمی رو بگه!

راستی !یه سر به بخش Tablet هم می تونید بزنید!چیزهای خوب زیادند!

بالا