• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

Nokia_My_Life

Registered User
لایک‌ها
1
کیف های TARGUS بهترین کیف ها رو داره مدل های قشنگی هم داره!
جناب , بابت خرید DELL 6400 تبریک عرض میکنم
سیستم خوبیه , انشاالله هیچ وقت به مشکلی بر نمیخوری , DELL هم که هست دیگه بهتر
در مورد لپتاپ های HP نظر شما چیه ؟ شما تحقیق زیاد کردی
ممنون

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی !یه سر به بخش Tablet هم می تونید بزنید!چیزهای خوب زیادند!

تو باید همه رو گمراه کنی
58.gif

سری SZ تا 2,000,000 هم هست!!
LORD عزیز چه قیمت های خوبی دادین!!میشه لینک سایت رو هم بزارید؟

دوست خوبم اینها رو از سایت امرتات گرفتم www.emertat.com
بقیه جاها هم همینطوری هست! ولی از من میشنوی برو توی بازار و شرکتها بگو فلان چیز با این قیمت میخوام!اینجوری خیلی زودتر به نتیجه میرسی! و بگو تا این قیمت!!! پیدا میشه!!!:p :p

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون
خوب دوست من در رابطه با hp باید بگم که در کل hp جدیدا محصولات خوبی رو به بازار داده! از جمله 6000 pavilion dv series که هم زیبا هستن و هم performance خوبی دارن!
تا شما چه مدلی و تا چه قیمتی بخواین!:)

شاد باشید!

Luxor

Registered User
لایک‌ها
22
سلام آقا وحید!!

من یه مدل خوب HP سراغ دارم !!!یه سر به بخش Tablet بزن!!:D

خوب اینکه شوخی بود!اما در کل حق با LORD هست !Hp یکی از برند های معروف و مهم در تولید لپتاپ در دنیا هست!البته من اینقدر که Hp رو در خارج از ایران معروف و موفق دیدم در ایران ندیدم!میشه گفت توی ایران تازه داره بازارش گرم میشه و امیدوارم گرمتر هم بشه!

فکر می کنم توی Rating ای که سال پیش خوندم HP دومی برند برتر بود!حالا تنها مشکلی که توی ایران داره گارانتی هست!وگرنه من از هیچ کس بدی از Hp نشنیدم!گر مدل خاصی مد نظر دارید بفرمائید!

LORD عزیز چه طوره به ایشون TX1000 رو معرفی کنم؟!

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
L
ORD عزیز چه طوره به ایشون TX1000 رو معرفی کنم؟!
من که میدونم تو آخر یا خودت می خریش یا یکی رو ئادار میکنی که بخره!
20.gif
247.gif

بچه ها در رابطه با tablet ببنیدکه چی براتون مهم هست!ببینید این touch screen = قدرت کمتر کل دستگاه+هزینه بالاتر!
پس ببینید ارزشش رو داره! من خودمم یه زمانی میخواستم برم دورو ورش بخاطر digital painting ولی دیدم اون دو معقوله دیگه برام مهم تره! بخاطر همین دورشو بکل خط کشیدم!قابل توجه luxor tablet pc
55.gif
212.gif
277.gif

ariaboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من یه مشکل دارم با 6400
وقتی که از برق استفاده میکنم همه چیز عالیه ولی وقتی از باطری استفاده میکنم ، قدرت گرافیک و اجرای فایل های تصویری نصف میشه .
قدرت باطری رو هم در حالت high per گذاشتم ولی وفتی فیلم دی وی دی نگاه میکنم موقع شروع فیلم یه لحظه تمام تصویر تکون میخوره

مشکل از کجاست ؟

راستی من لپتاپم رو همین 3 روز پیش گرفتم ولی توی سایت تاریخ فروش یعنی شروع و پایان گارانتی رو از 21/12/2006 تا همون تاریخ در سال 2007 زده .
یعنی 3روزه که گرفتمش و 4ماه از گارانتی بین المللی گذشته.
مرسی از راهنمایی دوستان

Luxor

Registered User
لایک‌ها
22
L
من که میدونم تو آخر یا خودت می خریش یا یکی رو ئادار میکنی که بخره!
20.gif
247.gif

بچه ها در رابطه با tablet ببنیدکه چی براتون مهم هست!ببینید این touch screen = قدرت کمتر کل دستگاه+هزینه بالاتر!
پس ببینید ارزشش رو داره! من خودمم یه زمانی میخواستم برم دورو ورش بخاطر digital painting ولی دیدم اون دو معقوله دیگه برام مهم تره! بخاطر همین دورشو بکل خط کشیدم!قابل توجه luxor tablet pc
55.gif
212.gif
277.gif

:D
ای آقا چرا تو سر مال می زنی؟مثل این می مونه که بگی Pocket PC بهتره با موبایل معمولی؟؟
بزار ما هم کارو کاسبیمون بچرخه!!!
راستی از RADIAN عزیز خبری نیست!نگرانش شدم!بروز بود که...:hmm:

ariaboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وقتی که از برق استفاده میکنم همه چیز عالیه ولی وقتی از باطری استفاده میکنم ، قدرت گرافیک و اجرای فایل های تصویری نصف میشه .
قدرت باطری رو هم در حالت high per گذاشتم ولی وفتی فیلم دی وی دی نگاه میکنم موقع شروع فیلم یه لحظه تمام تصویر تکون میخوره

مشکل از کجاست ؟

راستی من لپتاپم رو همین 3 روز پیش گرفتم ولی توی سایت تاریخ فروش یعنی شروع و پایان گارانتی رو از 21/12/2006 تا همون تاریخ در سال 2007 زده .
مرسی از راهنمایی دوستان

رادیان جان کجایی؟

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......

مشکل از کجاست ؟

مرسی از راهنمایی دوستان

سلام دوست عزیز ...

ببینید ربطی به high performance باطری نداره ... شما باید برید توی ندم افزاری که مربوط میشه به کارت گرافیکتون

که به طور پیش فرض بر روی سیستم نصب شده به اسم : Catalyst ... ( آیکونش جای ساعت ویندوز هست ) ...

روش دابل کلیک کنین تا باز شه ...

در قسمت Graphic setting ، بخش Powerplay ، روبروی گزینه باطری و plugged قابلیت تنظیم وجود داره ...

شما میتونید اونها رو بر روی performance قرار بدین ...

اگه مشکلی داشتین بگین تا براتون عکسش رو بزارم .

با سپاس ....

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
:D
ای آقا چرا تو سر مال می زنی؟مثل این می مونه که بگی Pocket PC بهتره با موبایل معمولی؟؟
بزار ما هم کارو کاسبیمون بچرخه!!!
راستی از RADIAN عزیز خبری نیست!نگرانش شدم!بروز بود که...:hmm:

قربان ما ارادتمندیم ... ماشالله دوستان همه خبره اند ...

متاسفانه ( یا شایدم خوشبختانه ) در زمینه Tablet ها زیاد سر رشته ندارم .

با سپاس از حسن توجه شما .

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
يه سوال ديگه من 5 ارديبهشت ميرم دبي و اونجا به لپ تاپ خيلي احتياج دارم (presentation) واسه بازاريابي و از اين جور حرفا، مي دوني كه!!؟
من سايتا رو كه ديدم قيمتا تويه دبي آنچنان تفاوتي با ايران نداشت نظر شماها چيه ؟
لطفا نظرتونو زود بدين چون من واسه خريد و تست لپ تاپ تو ايران كلا 4-3 روز فرصت دارم.

چاركرمو ايناش ....!

راستي اين وب لاگ فوق العاده عاليه واسه كسايي كه بخوان لپ اپ بخرن. به من كه خيلي كمك كرد از همهتون ممنونم
به خصوص Radian،Lexur،lordofpersia،Ariaboy،…
كارتون خيلي خوب و به درد بخوره من يكي كه كلي حال كردم.

به نظر من که اصلا سراغ خرید از دبی نرو ...

به چند دلیل که بارها گفتم خدمتتون ...

اول ، اینکه شما یه توریست حساب میشی .. و توریست یعنی اسکناس ! یعنی باید تکونده بشه ! سرش

کلاه گزاشته بشه ...

توی همین ایران که همه هم وطنیم و تازه 100 درصد حرف همو میفهمیم از هر 10 تا 9 تاش میخوان

آدم و سر کیسه کنن ...

دلیل دومش گارانتی هست که اگه خراب بشه کرتون با کرامل کاتبینه ... ( اگه ساکن دبی هستین همه

چی فرق میکنه اینم گفته باشم ) ...

سوم اینکه بابا ! من شنیدم از ایران میبرن اونجا میفروشن ! ...

------------------

من خودم زیگورات رو پیشنهاد میکنم : www.zigorat.com

البته برای DELL ... سایر مارکها به تماسی با امرتات داشته باشین ... البته اون یه خورده قیمتهش بالاست.

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون

سلام ... سری 6000 اش و اگه دقت کرده باشین در سایت هایی مثل notebookreview.com ... در صدر جدول

از نظر popularity قرار داده بالاتر از 6400 و سری SZ سونی ( FE که مرخصه ... ) ...

اما یه نکته ای که هست اینه که 6000 یه نموره همچین قدیمی شده ... یه قولی fashion نیست ...

سری 9000 اش رو یه نگاهی بندازین ... البته همین سری 6000 شاید بیشتر از 5 تا کانفیگ که از زمین

ت آسمون با هم فرق داشتند رو من فقط خودم دیدم ...

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
من برای مطرح کردن سوالم تاپیکی پیدا نکردم ناچارا اینجا نوشتم
چون تاپیکی برای این کار نبود
قضیه اینه که یه لپ تاپ توشیبا داریم البته برای داداشمه! این مشکلی که داره
وقتی روشن میکنی صفحه نمایشش هیچ چیزی نشون نمیده و هیچ صدای
بوقی نمیده! حالا می خواستم بدونم کسی جایی رو میشناسه که معتبر باشه
و بشه بهشون اعتماد کرد و برای تعمیر بهشون داد! چون بعضی ها غیر حرفه ای
ها به نیت تعمیر هزارتا بلا سر لپ تاپ میارن و بعد بهونه که درست نمیشه و...

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
من مدتی هست که این مدل hp pa 200t خیلی چشم رو گرفته! کلی هم ازش ریویو خوندم تا دیروز از صفحه 14 و خوش دستی و کوچیکیش خیلی خوشم اومده بود اما دیروز که برای اشنامون اون دل 6400 رو باصفحه 15 گرفتیم
به نظرم اومد که صفحه 14 کوچیکه! به نسبت مقایسه با اون! البته من 2 فاکتور برام مهمه یکی وزن یکی انداره
یعنی می خوام یه چیزی باشه که که بنونم هر جا خواستم بی دغدغه همراه خودم ببرم! حالا می خواستم ببینم
به نظر شما 14 مناسبتره یا 15 ؟

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
من مدتی هست که این مدل hp pa 200t خیلی چشم رو گرفته! کلی هم ازش ریویو خوندم تا دیروز از صفحه 14 و خوش دستی و کوچیکیش خیلی خوشم اومده بود اما دیروز که برای اشنامون اون دل 6400 رو باصفحه 15 گرفتیم
به نظرم اومد که صفحه 14 کوچیکه! به نسبت مقایسه با اون! البته من 2 فاکتور برام مهمه یکی وزن یکی انداره
یعنی می خوام یه چیزی باشه که که بنونم هر جا خواستم بی دغدغه همراه خودم ببرم! حالا می خواستم ببینم

خوب از نظر صفحه نمایش حق با شماست ... اما این بزرگی هم یه خورده مشکلات خودش رو داره ...

و توی مانیتور هایی که Range دیدی محدود دارند مثل همین 6400 ها HP ها Toshiba ها ... به مشکل تنظیم

بر میخورین ... بالای صفحه پررنگ تر از پایینشه :blink: ! ...

از نظر وزن 6400 هی همچین بگی نگی سنکینه ... ! :f34r:

ariaboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
رادیان جان بابت جوابت در رابطه با باطری ممنونم .
از نکرانی درم آوردی

در رابطه با اینکه من لپتاپم رو همین 3 روز پیش گرفتم ولی توی سایت تاریخ فروش یعنی شروع و پایان گارانتی رو از 21/12/2006 تا همون تاریخ در سال 2007 زده .
مرسی از راهنمایی

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز ...

ببینین ... خوب این یک امر طبیعیه ... چون این لپ تاپ برای داخل ایران که سرو نمیشه ... این

لپ تاپ اگه روی جعبش نوشته باشه مالزی که برای آمریکا سرو میشه ... فرستاده میشه آمریکا ... یه مدتی

اونجا هست ... بعد یکی میخره ... خلاصه کلی دست به دست میشه ( البته آکش ها) ... تا برسه توی

ابیران و قطعا طبیعیه که کارخونه اون تاریخی که بار اول فروش شده رو به معنی شروع گارانتی در نظر میگیره ...

با سپاس .

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
خوب از نظر صفحه نمایش حق با شماست ... اما این بزرگی هم یه خورده مشکلات خودش رو داره ...

و توی مانیتور هایی که Range دیدی محدود دارند مثل همین 6400 ها HP ها Toshiba ها ... به مشکل تنظیم

بر میخورین ... بالای صفحه پررنگ تر از پایینشه :blink: ! ...

از نظر وزن 6400 هی همچین بگی نگی سنکینه ... ! :f34r:
این که گفتید رنج پایینی داره و بالای صفخه از پایینش پر رنگ تره! ربطی به سایز صفحه داره؟
کدوم لپ تاپها این مشکل رو ندارن؟
اگر امکان داره یه عکسی از این حالت بزارید که توی تصویر تفاوت رو ببینم

Luxor

Registered User
لایک‌ها
22

سلام RADIAN جان عزیز!!به به می بینم که دوباره کولاک کردی آقا!موفق باشی!و امیدوارم که همیشه به روز باشی!

من دقیقا متوجه منظور این دوستمون نشدم!کدوم مدل Hp؟
اگه واقعا وزن برای شما مهمه !!به نظر من هم 14!اما 14 هم حتی بزرگه!اما به نسبت از 15 بهتره!

من این مسئله تفاوت رنگ در صفحات بزرگ رو نمی دونستم!اما علتش چیه؟؟

Kiuna عزیز تعداد پست هاتون رو دید؟؟666: D

بالا