Luxor
Registered User
سری SZ تا 2,000,000 هم هست!!
LORD عزیز چه قیمت های خوبی دادین!!میشه لینک سایت رو هم بزارید؟
جناب , بابت خرید DELL 6400 تبریک عرض میکنمکیف های TARGUS بهترین کیف ها رو داره مدل های قشنگی هم داره!
راستی !یه سر به بخش Tablet هم می تونید بزنید!چیزهای خوب زیادند!
LORD عزیز چه قیمت های خوبی دادین!!میشه لینک سایت رو هم بزارید؟
خوب دوست من در رابطه با hp باید بگم که در کل hp جدیدا محصولات خوبی رو به بازار داده! از جمله 6000 pavilion dv series که هم زیبا هستن و هم performance خوبی دارن!جناب , بابت خرید DELL 6400 تبریک عرض میکنم
سیستم خوبیه , انشاالله هیچ وقت به مشکلی بر نمیخوری , DELL هم که هست دیگه بهتر
در مورد لپتاپ های HP نظر شما چیه ؟ شما تحقیق زیاد کردی
ممنون
من که میدونم تو آخر یا خودت می خریش یا یکی رو ئادار میکنی که بخره!ORD عزیز چه طوره به ایشون TX1000 رو معرفی کنم؟!
L
من که میدونم تو آخر یا خودت می خریش یا یکی رو ئادار میکنی که بخره!![]()
![]()
بچه ها در رابطه با tablet ببنیدکه چی براتون مهم هست!ببینید این touch screen = قدرت کمتر کل دستگاه+هزینه بالاتر!
پس ببینید ارزشش رو داره! من خودمم یه زمانی میخواستم برم دورو ورش بخاطر digital painting ولی دیدم اون دو معقوله دیگه برام مهم تره! بخاطر همین دورشو بکل خط کشیدم!قابل توجه luxor tablet pc![]()
![]()
![]()
آقا من یه مشکل دارم با 6400
وقتی که از برق استفاده میکنم همه چیز عالیه ولی وقتی از باطری استفاده میکنم ، قدرت گرافیک و اجرای فایل های تصویری نصف میشه .
قدرت باطری رو هم در حالت high per گذاشتم ولی وفتی فیلم دی وی دی نگاه میکنم موقع شروع فیلم یه لحظه تمام تصویر تکون میخوره
مشکل از کجاست ؟
راستی من لپتاپم رو همین 3 روز پیش گرفتم ولی توی سایت تاریخ فروش یعنی شروع و پایان گارانتی رو از 21/12/2006 تا همون تاریخ در سال 2007 زده .
یعنی 3روزه که گرفتمش و 4ماه از گارانتی بین المللی گذشته.
مرسی از راهنمایی دوستان
![]()
ای آقا چرا تو سر مال می زنی؟مثل این می مونه که بگی Pocket PC بهتره با موبایل معمولی؟؟
بزار ما هم کارو کاسبیمون بچرخه!!!
راستی از RADIAN عزیز خبری نیست!نگرانش شدم!بروز بود که...:hmm:
يه سوال ديگه من 5 ارديبهشت ميرم دبي و اونجا به لپ تاپ خيلي احتياج دارم (presentation) واسه بازاريابي و از اين جور حرفا، مي دوني كه!!؟
من سايتا رو كه ديدم قيمتا تويه دبي آنچنان تفاوتي با ايران نداشت نظر شماها چيه ؟
لطفا نظرتونو زود بدين چون من واسه خريد و تست لپ تاپ تو ايران كلا 4-3 روز فرصت دارم.
چاركرمو ايناش ....!
راستي اين وب لاگ فوق العاده عاليه واسه كسايي كه بخوان لپ اپ بخرن. به من كه خيلي كمك كرد از همهتون ممنونم
به خصوص Radian،Lexur،lordofpersia،Ariaboy،…
كارتون خيلي خوب و به درد بخوره من يكي كه كلي حال كردم.
جناب , بابت خرید DELL 6400 تبریک عرض میکنم
سیستم خوبیه , انشاالله هیچ وقت به مشکلی بر نمیخوری , DELL هم که هست دیگه بهتر
در مورد لپتاپ های HP نظر شما چیه ؟ شما تحقیق زیاد کردی
ممنون
من مدتی هست که این مدل hp pa 200t خیلی چشم رو گرفته! کلی هم ازش ریویو خوندم تا دیروز از صفحه 14 و خوش دستی و کوچیکیش خیلی خوشم اومده بود اما دیروز که برای اشنامون اون دل 6400 رو باصفحه 15 گرفتیم
به نظرم اومد که صفحه 14 کوچیکه! به نسبت مقایسه با اون! البته من 2 فاکتور برام مهمه یکی وزن یکی انداره
یعنی می خوام یه چیزی باشه که که بنونم هر جا خواستم بی دغدغه همراه خودم ببرم! حالا می خواستم ببینم
به نظر شما 14 مناسبتره یا 15 ؟
این که گفتید رنج پایینی داره و بالای صفخه از پایینش پر رنگ تره! ربطی به سایز صفحه داره؟خوب از نظر صفحه نمایش حق با شماست ... اما این بزرگی هم یه خورده مشکلات خودش رو داره ...
و توی مانیتور هایی که Range دیدی محدود دارند مثل همین 6400 ها HP ها Toshiba ها ... به مشکل تنظیم
بر میخورین ... بالای صفحه پررنگ تر از پایینشه :blink: ! ...
از نظر وزن 6400 هی همچین بگی نگی سنکینه ... ! :f34r:
من مدتی هست که این مدل hp pa 200t خیلی چشم رو گرفته! کلی هم ازش ریویو خوندم تا دیروز از صفحه 14 و خوش دستی و کوچیکیش خیلی خوشم اومده بود اما دیروز که برای اشنامون اون دل 6400 رو باصفحه 15 گرفتیم
به نظرم اومد که صفحه 14 کوچیکه! به نسبت مقایسه با اون! البته من 2 فاکتور برام مهمه یکی وزن یکی انداره
یعنی می خوام یه چیزی باشه که که بنونم هر جا خواستم بی دغدغه همراه خودم ببرم! حالا می خواستم ببینم
به نظر شما 14 مناسبتره یا 15 ؟