• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

Luxor

Registered User
لایک‌ها
22
یک پیشنهاد دیگه برای HP :::

HP dv6000t Laptop
که تا دو هفته دیگه حتما توی بازار خواهد بود با حدود قیمت 1500 !البته من از یک شرکت پرسیدم!شاید بقیه داشته باشند!!
19858.jpg

Reviewed dv6000t CTO Notebook Specs:
Processor: Intel Core 2 Duo T7200 (2.0GHZ with 4MB L2 Cache) “Merom”
Hard Drive: Fujitsu 120 GB SATA -5400RPM
Screen: 15.4" LG Phillips “LPL” WXGA BrightView Widescreen (1280 x 800)
Graphics: Nvidia GeForce Go 7400, 128 MB Dedicated + 128 MB Shared
RAM: 2GB 667MHZ DDR2 SDRAM
Addition: HP Imprint Finish + Microphone + Webcam
Optical Drive: Super Multi 8X DVD+/-RW w/Double Layer with Lightscribe
Battery: 6-Cell Lithium-Ion
Wireless: Intel PRO/Wireless 3945 802.11 a/b/g + Bluetooth
Operating System: Microsoft Windows XP Professional w/ Upgrade to Vista Business
Dimensions: 1.0” - 1.69” (H) x 14.05” (W) x 10.12” (D) (Weight: 6.09 lbs)
Ports/Slots: 1 IEEE 1394 (FireWire 400); 3 USB (USB 2.0); 5-in-1 memory card reader; VGA monitor out port; S-Video out; RJ-45 Ethernet LAN; RJ-11 modem; Express Card; IR receiver; Expansion Port 3; (2) headphone/speaker jacks with SPDIF
Accessories:HP Expresscard TV Tuner, and Mobile Remote Control​
.

Luxor

Registered User
لایک‌ها
22
راجع به Go 7200 مطمینین ؟؟؟؟ اگه اینه که بیخیالش شین ... البته فکر کنم چیزه دیگه ای مد نظرتون بود .

CPU خوبی داره ... ram مناسبه ( یه کم از مناسب اون ور تر ! مخصوصا بدون Vista ) ...

البته نبودن vista بر روی یک notebook نشان از قدیمی بودن اونه .

Radian عزیز...من تماس گرفتم!همون Nvidia Go 7200 بود!که البته این مدل رو هم الان نداشتند و گفتند که تو این هفته این مدل براشون می آید!!

من بدجوری وسوسه شدم به جای Dell این مدل رو بگیرم!!وزنشون که یکی هست !!بجاش Hp واقعا خوشگله!فقط ایرادش باطری هست!تا 3 ساعت!!انگار!!بازم باید Searchکنم!Dell چند ساعت رو جواب میده؟

راستی شایان ذکر هست مدل HP pavdv 6000t توی سایت LAPTOP REVIEW معروفترین لپتاپ هست و توی سایت CNET هم 6.7 از 10 یعنی امتیاز GOOD گرفته!!:happy:

Luxor

Registered User
لایک‌ها
22
:( من اشتباه کردم!!این مدل DV6000t رو نمی آورند!یعنی با این COnfig اما من پرسیدم گویا اگه سفارش بدیم می آورند!!و من خیلی خوشحال شدم!

باطری 6Cell اضافی هم گفتند 80 تا 90 تومان!!خیلی گرونه!!

دوستان دیگه قیمت ندارند ارزون تر ؟هم لپتاپ هم باطری؟!
اصولا برای خرید Hp کجا رو پیشنهاد می کنی
169.gif
د؟

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز ... راجع به وزن که آی گفتی !!!! :wacko: ... هر روز احساس میکنم دارم حرکت های

کول و سر شونه از پشت رو توی باشگاه میزنم ! به مربیم گفتم کول رو از برنامه من حذف کن ...

( البته من در روز بالغ بر 2 تا 3 ساعت دست کم پیاده روی دارم و اگه notebook همراهم باشه ، نمی تونم

تنهاش بزارم و باید با خودم حملش کنم ) ....

اما راجع به رم 2 گیک ... بابا اینقدر سخت نگیر ... اما در کل ، رم 1 GIG در حال حاضر گرونش در حدود 150 فی

میخوره ... قیمت دقیق رو در میارم میگم خدمتتون .

اما اون چیزی که برای این لپ تاپ ضروری تر از ram هست ( اگه کسی خواست هزینه کنه ) یه باطری 9 سلولی

هست... این باطری 6 سلولی در حالت power saver بیشتر از 2 ساعت و نیم نمیکشه ...

با سپاس/
آره وزن اذیت میکنه !:( ولی باز دوستش دارم!
در رابطه با رم هم این رو برای دوستانی که کارهای سنگین انجام میدن پیشنهاد کردم چون مثلا وقتی خودم با photoshop کار میکنم رم روی 80% اینورا میره البته هیچ وقت کم نذاشته!

و در رابطه با باطری چیزی که من رو این روز ها نگران کرده مساله کم نگه داشتن باتری هست نسبت به گفته ها و review ها!:hmm:
من دو بار تست کردم یبار با brightness 7 (آخرین 8 هست) و یک سری کارهای معمولی حدود 1,5 ساعت جواب داد
و دفعه بد با powersaver و brighness پایین حدود 2,30 و کارهای عادی!

دوستان فکر میکنید این وضع نرمال هست و دوستانی که دارن نیز همین حدود ها هستن!؟:eek:

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
Luxor جان این مدلهایی که معرفی کردی از نظر کارهای گرافیکی به شدت poor هستند ....

7200 که .... Intel هم اصلا کارت گرافیکی حساب نمیشه اینروزا دیگه ... حالا بعضی از sony ها هستند که

دو تا GPU گرافیکی دارند که یکیش هم همین intel هست ( که این کار رو برای Balance سیستم انجام

میدن ) . اما به تنهایی یعنی فاتحه ! ....

بازم بستگی کامل به مورد استفاده داره .

kelark

Pocket PC کاربر فعال- فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
16
دوستان نظرتون در مورد HP Pavilion dv6000t چیه ؟

این ریویویی که در notebookreview در موردش نوشته ! وقتی بازی مثل فییر رو می کشه فکر می کنم برای کارای گرافیکی خوب باشه ! من لپتاپی مثل این می خوام . البته با بودجه 12000 !!

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
6000 ها همون طور که اشاره کردم در صدر جدول هستند و بعد از اونها 6400 ...

اما به اندازه ی انگشتای دست کانفیگ دارن !

در زمینه کشیدن ، والا این 6400 ما هم همه چیو میکشه ! من واسه تست ، روش GTA 5 SanAndrias رو نصب

کردم ، روی 1024*768 با AA 2X و Very HIGH Detial کاملا روون اجرا میشد ( البته 16 نه 32 )

mohsenz65

Registered User
لایک‌ها
1
یعنی چی که 7200 کارت خوبی نیست؟!
میشه دلیلشو بگین!؟

Luxor

Registered User
لایک‌ها
22
دوستان نظرتون در مورد HP Pavilion dv6000t چیه ؟

این ریویویی که در notebookreview در موردش نوشته ! وقتی بازی مثل فییر رو می کشه فکر می کنم برای کارای گرافیکی خوب باشه ! من لپتاپی مثل این می خوام . البته با بودجه 12000 !!

منم از این مدل Hp خیلی خوشم اومد!پیش نهاد می کنم به سایت http://www.shabakehpardazan.com هم یه نگاهی بیاندازید من قیمت ها رو از اون سایت دادم ولی ذکر کردم که این مدل رو با این CPU ندارند!و اگه سفارش بدیم می اورند!

با Assistant سایت Hp هم صحبت کردم!و گفت کارت گرافیک های مختلفی روی این دستگاه می تواند بشیند!که خوب می شه از توی سایت Hp چک کرد!
تازه کارت گرافیک External هم اومده!

من با جناب رادیان موافقم که این کارت گرافیک ضعیفه!می تونید از بخش کارت گرافیک علت صحبتم رو پی بگیرید!اما کار خیلی ها رو هم راه می اندازد!
می دونید!Dell از لحاظ قدرت حرف اول رو می زند!اما از لحاظ طراحی و وزن و عمر باطری....خوب جای تامل داره!
زیبائی هم!!که هیچ!

Sony هم فقط زیباست!

من احساس می کنم Hp یه چیزی این وسط هاست!هم ظاهزی زیبا و شکیل داره هم قوی هست!
در مورد کارت گرافیک...من باز هم تحقیق می کنم!اگر مدل بهتری دیدم به اطلاع دوستان می رسانم!
فقط من چند روز نیستم!!
دوستان توی سر این Brand مظلوم در ایران و مشهور در دنیا نزنند تا من بیام:happy:

موفق باشید و شاد!

mohsenz65

Registered User
لایک‌ها
1
مرسی ولی من فکر نکنم خیلی هم ناجور باشه!؟
یعنی واسه کارهای معمولی و گیم ها خیلی کم نمی آره؟میاره!؟

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
منم از این مدل Hp خیلی خوشم اومد!پیش نهاد می کنم به سایت http://www.shabakehpardazan.com هم یه نگاهی بیاندازید من قیمت ها رو از اون سایت دادم ولی ذکر کردم که این مدل رو با این CPU ندارند!و اگه سفارش بدیم می اورند!

موفق باشید و شاد!

دوست عزیز کارت External رو که فراموش کنین ...

اگه به تاپیکهایی که در این زمینه زده شده توجه کنید ... برای بهره مندی از این کارتها شما می بایست

به یک monitor اکسترنال هم دسترسی داشته باشین ! خوب اینکه نشد دیگه لپ تاپ ! میشه یک CASE ! با

یهدونه keyboard روش ... .!

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
مرسی ولی من فکر نکنم خیلی هم ناجور باشه!؟
یعنی واسه کارهای معمولی و گیم ها خیلی کم نمی آره؟میاره!؟

سلام محسن جان ... شما 7200 دارین ؟ Memory ایش چقدره ؟ و چه چیزهایی رو روش تست کردین ؟

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
خوب حالا بزارین من دلایل خودم رو براتون بگم ...

این که توی چه کلاسی هست اصلا اهمیتی نداره .

ایرادی که به 7300 در برابر X1400 وارد میشه ! اینه که 7300 ، 64 بیتی هست در حالی که 1400 یک کارت 128

بیتی حساب میشه .

حالا این 7200 ما نه 64 بیتی هست ! نه 128 ! بلکه 32 بیتی هست ! !! ! ....

بعدم شما میدونین توی 1400 تا امتیاز از Benchmark ! در حدود 300 تا امتیاز یعنی چی ؟؟؟

شاید مثلا توی 6000 تا ! 300 تا اصلا حس نشه ! اما توی 1400 تا 300 تا یعنی اینکه اصلا مقایسش با

7300 درست نیست .

اما بازم میگم ! بستگی کامل به کاریری شما داره ! شاید برای کار های شما ایده آل باشه !

واسه کار من که هست ! چون من اصلا دنبال Game نیستم ! یعنی وقتشو ندارم ! اونم روی Laptop !

mohsenz65

Registered User
لایک‌ها
1
سلام رادیان عزیز من 7300 512 رم دارم رو لپ تاپ اسوس

آخرین بازی splinter 4 بود که خوب جواب داد..و واسه طراحی و نمودارهای مطلب هم ازش استفاده می کنم که خوبه!
کلا ببین اگه نمی خوای باهاش کار گرافیکی بکنی به نظر من خیلی رو این قسمتش مانور نده ....
ولی این دل 6400 روش کارت 128 بیتی نصبه تا اونجا که من می دونم..
ولی یه جورایی جواته!!!شوخی کردم ها....

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
جوات ؟!؟ خوب میشه گفت توی قشر لپ تاپ دار شاید ! اما این قشر لپ تاپ دار انگشت شمارن ! ...

7300 که خوبه دیگه ... شما همچین دفاع کردین من فکر کردم 7200 دارین و باهاش کار کردین ...

Nokia_My_Life

Registered User
لایک‌ها
1
خوب حالا بزارین من دلایل خودم رو براتون بگم ...

این که توی چه کلاسی هست اصلا اهمیتی نداره .

ایرادی که به 7300 در برابر X1400 وارد میشه ! اینه که 7300 ، 64 بیتی هست در حالی که 1400 یک کارت 128

بیتی حساب میشه .

حالا این 7200 ما نه 64 بیتی هست ! نه 128 ! بلکه 32 بیتی هست ! !! ! ....

بعدم شما میدونین توی 1400 تا امتیاز از Benchmark ! در حدود 300 تا امتیاز یعنی چی ؟؟؟

شاید مثلا توی 6000 تا ! 300 تا اصلا حس نشه ! اما توی 1400 تا 300 تا یعنی اینکه اصلا مقایسش با

7300 درست نیست .

اما بازم میگم ! بستگی کامل به کاریری شما داره ! شاید برای کار های شما ایده آل باشه !

واسه کار من که هست ! چون من اصلا دنبال Game نیستم ! یعنی وقتشو ندارم ! اونم روی Laptop !
رادیان جان الان قوی ترین کارت گرافیک برای لپتاپ چی هست ؟ (GeForce)
و اگر روی لپتاپ مثلا" NFS Carbon با GTA SA با General 3 رو نصب کنی ( چند تا بازی رو سیستم نصب باشه ) ,, به سیستم فشار میاد ؟ اگر بخوای روزی 2-3 ساعت باهاش بازی کنی , به سیستم ضرر میرسه یا ایرادی نداره ؟!
ممنون :blush:

mohsenz65

Registered User
لایک‌ها
1
ما مخلص رادیان جان هم هستیم ...و همه لپ تاپ دارا و غیر لپ تاپ دارا...

نوکیا عزیز راستش لپ تاپ یک جورایی واسه گیم طراحی نشده ..یعنی لپ تاپ هایی هم هستند که واسه گیم طراحی شدند که البته گرون و کم هستند ولی شما با همین لپ تاپ های معمول هم می تونی بازیهای جدید رو انجام بدی!ولی روزی 3 ساعت !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟

Nokia_My_Life

Registered User
لایک‌ها
1
ما مخلص رادیان جان هم هستیم ...و همه لپ تاپ دارا و غیر لپ تاپ دارا...

نوکیا عزیز راستش لپ تاپ یک جورایی واسه گیم طراحی نشده ..یعنی لپ تاپ هایی هم هستند که واسه گیم طراحی شدند که البته گرون و کم هستند ولی شما با همین لپ تاپ های معمول هم می تونی بازیهای جدید رو انجام بدی!ولی روزی 3 ساعت !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟
نه من با اینکه راهنمایی هستم ولی وقت 3 ساعت بازی رو ندارم
کلا" خواستم بدونم به سیس فشار میاد یا نه ؟!
وگر نه 1ساعت , نهایت 1.30 شاید بتونم بازی کنم اون هم یه روز در میون
اون ساعت برای تابستون بود !! :D تو خونه خودمون که سیستم هست ولی جاهایی که کامپیوتر ندارن آدم دق میکنه :D یا بازی یا نت :happy:
ممنون
یا علی

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
والا فکر نمیکنم کاریش بشه .... یعنی نباید بشه ! مگه خیلی کشکی باشه ...

من به طور متوسط روزی 10 ساعت دارم کار میکشم از این دستگاه ! ( اناها ! الان میسوزه ) ...

خم به ابرو نیاورده ! یعنی نباید که بیاره ...

قوی ترین کارت گرافیک ... روی سیستم های معمولی 7950 و 7900 هستش ...

اما یه سری لپ تاپ های فوق حرفه ای هستند که مثلا SLI هم دارند ... !

همین دل دو تا زده جدیدا 7900 روش نصبه ... البته یکیشون GS هست .

بالا