• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

امیر14

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی نیست در مورد لپ تاپ 1024/120 AMD Turion 2 GHz dell 1501 Inspiron (حدود 850 تومان) کمی توضیح بدهد. در مقایسه با intell 6400d چه مزایا و معایبی دارد؟​

P990_JUST

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقایون و خانوماخسته نباشید .
یه سوال . من میخوام نوت بوک بگیرم .
تا 1 میلیون چی بگیرم . ببخشید ممنون میشم راهنماییم کنید

Nokia_My_Life

Registered User
لایک‌ها
1
راستی یک نکته یادم رفت بگم .

هارد مدل اولی ( توشیبا ) 4200rpm هست :(

این چی ؟ آیا سرعت سیستم رو پایین نمی آره ؟
آره بابا , 5,400 هم کمه ! :D
اگر میخواید HP بگیرید منم باهاتون موافقم .
در ضمن من میگم اگر تو دبی اشنا دارید میتونید لپتاپتون رو 200-300 هزار تومن ارزون تر از ایران بگیرید!
من میگم HP Pavilion DV 9394 EA بگیر . از سری HP Pavilion DV93xx
تو دبی قیمتش 1.900 هست ...
Intel Core 2 Duo 2.0GHz - T7200
2GB Of Ram
GeForce 7600 - 512MB
240 GB SATA -- 5,400 RPM
Internal Webcam
17"
BlueTooth & Wireless
HP Remote Control

یا علی ;)

sanaz6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آره بابا , 5,400 هم کمه ! :D
اگر میخواید HP بگیرید منم باهاتون موافقم .
در ضمن من میگم اگر تو دبی اشنا دارید میتونید لپتاپتون رو 200-300 هزار تومن ارزون تر از ایران بگیرید!
من میگم HP Pavilion DV 9394 EA بگیر . از سری HP Pavilion DV93xx
تو دبی قیمتش 1.900 هست ...
Intel Core 2 Duo 2.0GHz - T7200
2GB Of Ram
GeForce 7600 - 512MB
240 GB SATA -- 5,400 RPM
Internal Webcam
17"
BlueTooth & Wireless
HP Remote Control

یا علی ;)

ممنون از راهنمايي خوبتون :)

راستش خودم هم dv9394ea مد نظرم هست اما با قيمت بالايي كه داره مشكل دارم !

2.250 قيمتش هست :blink::blink:

حالا مثلا بدون گارانتيش فك كنم بشه 2.180 :wacko:

راستي گارانتي براي همچين دستگاهي لازم هست كه داشته باشه يا نه ؟

يه سوال ديگه ، غير از 9394ea ، مدل ديگه اي مد نظرتون نيست تقريبا با همين مشخصات ؟ ( اما با قيمت مناسب تر ؟ ) :rolleyes:

ممنون

reza116114

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من از دوستان خواهش ميكنم من را راهنمايي كنند مخصوصا جناب راديان
من 1 لپ تاپ ميخوام كه سبك باشه بين 13/3 تا 14 اينچ
قيمت هم اصلا مهم نيست
بين sony sz 450 و dell D620 موندم
كدوم را پيشنهاد مي كنيد؟؟
مورد بهتر از اينها سراغ داريد هم بفرمائيد؟
در ضمن سريهاي جديد تر sony sz كي مياد خبر داريد؟
ادرس سايت سوني كه سريهاي امريكائي را درج ميكنه را لطفا بهم بگيد__ ممنونم

Nokia_My_Life

Registered User
لایک‌ها
1
ممنون از راهنمايي خوبتون :)

راستش خودم هم dv9394ea مد نظرم هست اما با قيمت بالايي كه داره مشكل دارم !

2.250 قيمتش هست :blink::blink:

حالا مثلا بدون گارانتيش فك كنم بشه 2.180 :wacko:

راستي گارانتي براي همچين دستگاهي لازم هست كه داشته باشه يا نه ؟

يه سوال ديگه ، غير از 9394ea ، مدل ديگه اي مد نظرتون نيست تقريبا با همين مشخصات ؟ ( اما با قيمت مناسب تر ؟ ) :rolleyes:

ممنون
از اون ضعیف تره ولی .... :)
HP Pavilion DV9272 EA
Intel Core 2 Duo 1.83GHz
1GB Of Ram
GeForce 7600 - 256 MB
160 GB SATA Hard - 5,400 RPM
Internal Webcam
17"
BluetootH & WireLeSS
HP Remote Control

در خدمتم .
یا علی

noface_king

Registered User
لایک‌ها
1
سلام و ممنون از اظهار نظرتون

اما می شه دلیل اش رو هم بفرمایید که چرا توشیبا بهتره ؟

چون من خودم با توجه به کارت گرافیک قوی تر و همچنید مارک بهتر (!) & متمایل به مدل شماره 2 هستم تا 1 .

اما شما چرا اولی رو انتخاب کردید ؟ خیلی برا مهمه که بدونم ؟

آیا فقط بخاطر وزنش هست ؟

ممنون

اگه بقیه دوستان هم کمک کنند ممنون می شم

یکی از اشتباهان شما اینه که تصور میکنید کارت گرافیک 7900gs 265MB از Geforce GO 7600 with 512 MB ضعیفتر است ... که این درست اشتباه من هم بود که به یاری دوستان در همین فروم متوجه آن شدم ... رده‌بندی کارت‌های گرافیک روی لپ‌تاپ‌ها را میتوید در این سایت ببینین : http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html
من هم مثل شما اول همین مدل HP DV9000t یا HP DV9295 را در نظر داشتم اما الان اصلا به این دو مدل در مقابل Dell Inspiron 9400 فکر نمی‌کنم ... این کار مدل دل واقعا حرفی برای گفتن نگذاشته ... تنها در مقابل این مدل‌های HP دو اشکال داره: 1) سرعت هاردش به خاطر کاهش مصرف باتری کمتر است (4200 rpm ) و دومین مشکل که فکر می‌کنم اکثر خانم‌ها باهاش مشکل دارن ظاهر اون هست که در مقابل ظاهر فوق‌العاده HP اصلا حرفی برای گفتن نداره ... یک اشکال دیگش هم در مقابل HP این DVD Writer است که از تکنو‌لوژی‌ها جدیدی مثل BlueRay پشتیبانی نمیکنه (که البته به نظر من زیاد لازم نیست) ... اما مزایای Inspiron 9400 در بقیه ضمینه‌ها خیلی بالاتر از مدل‌های دیگه (حتی آخرین مدل HP یعنی DV9500) است و کاملا یک سر و گردن از همه مدل‌های هم رده خودش بالاتره ... هم به لحاظ قطعات و هم به لحاظ مقاومت و البته حتی به لحاظ گارانتی(زیگورات) هم ... تصویر فوق‌العاده شفاف مانیتور این لپ‌تاپ واقعا انسان را محو خودش میکنه (17" WUXGA TrueLife) ... مصرف باتری کمتر ... استفاده از CPU Core2Duo T7400 که برتر از T7200 است ... مقاومت بهتر قطعات و بدنه به خاطر استفاده از تکنو‌لوژی RoadReady که این لپ‌تاپ را خیلی مقاوم میکنه (البته نه به مقاومت سری Latitude ) که اگر یک بار سری به تعمیرگاه‌ها بزنین کاملا قدرت دل را در مقابل برند‌هایی مثل Sony یا Toshiba و یا حتی HP احساس میکنید ...
به طور خلاصه بگم: من در میان تمام مدل‌های هم رده Inspiron 9400 فعلا فقط و فقط همین مدل را انتخاب میکنم چون مزایاش خیلی بیشتره و اشکالاتی که داره برای من زیاد مشکل حادی ایجاد نمیکنه
CPU : Intel Core 2 Duo 2.16 (T7400) 667 Mhz
Cache : 4 MB
RAM: 2048 MB
HDD : 160 GB SATA
DVD+/-RW
LCD : 17" WUXGA TrueLife
VGA :256 MB Geforce 7900 GS
Wi-Fi / Bluetooth
IEEE 1394 /USB 2.0 x 6
DVI out / VGA out / TV out
Vista Home Basic
Weight : 3.6 Kg​

به قول زیگورات :
وقتی قرار است دل حرفی برای گفتن باقی نگذارد این مدل دستگاه به بازار می آید. مولتی مدیا در اوج با صفحه نمایش 17 اینچی وچهار بلندگو و یک ساب ووفر . وزن هم قابل قبول است فقط 3.6 کیلو. پردازنده جدید با دو هسته بیان گرسرعت بالای پردازش می باشد که همراه هارد دسک جدید سریال سرعت را بالاتر می برد
این دستگاه با کارت گرافیک 7900 جی فورس همراه 256 مگابایت حافظه گرافیکی اصلی با پردازنده دو هسته ای جدیدش ایده آلی برای گرافیک کاران و کسانی است که از نوت بوکشان برای کارهای طراحی استفاده می کنند

فکر میکنم مجله عصر شبکه هم در این شماره‌های اخیرش به بررسی این مدل فوق‌العاده Dell پرداخته باشه​

sanaz6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

یکی از اشتباهان شما اینه که تصور میکنید کارت گرافیک 7900gs 265MB از Geforce GO 7600 with 512 MB ضعیفتر است ... که این درست اشتباه من هم بود که به یاری دوستان در همین فروم متوجه آن شدم ... رده‌بندی کارت‌های گرافیک روی لپ‌تاپ‌ها را میتوید در این سایت ببینین : http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html
من هم مثل شما اول همین مدل HP DV9000t یا HP DV9295 را در نظر داشتم اما الان اصلا به این دو مدل در مقابل Dell Inspiron 9400 فکر نمی‌کنم ... این کار مدل دل واقعا حرفی برای گفتن نگذاشته ... تنها در مقابل این مدل‌های HP دو اشکال داره: 1) سرعت هاردش به خاطر کاهش مصرف باتری کمتر است (4200 rpm ) و دومین مشکل که فکر می‌کنم اکثر خانم‌ها باهاش مشکل دارن ظاهر اون هست که در مقابل ظاهر فوق‌العاده HP اصلا حرفی برای گفتن نداره ... یک اشکال دیگش هم در مقابل HP این DVD Writer است که از تکنو‌لوژی‌ها جدیدی مثل BlueRay پشتیبانی نمیکنه (که البته به نظر من زیاد لازم نیست) ... اما مزایای Inspiron 9400 در بقیه ضمینه‌ها خیلی بالاتر از مدل‌های دیگه (حتی آخرین مدل HP یعنی DV9500) است و کاملا یک سر و گردن از همه مدل‌های هم رده خودش بالاتره ... هم به لحاظ قطعات و هم به لحاظ مقاومت و البته حتی به لحاظ گارانتی(زیگورات) هم ... تصویر فوق‌العاده شفاف مانیتور این لپ‌تاپ واقعا انسان را محو خودش میکنه (17" WUXGA TrueLife) ... مصرف باتری کمتر ... استفاده از CPU Core2Duo T7400 که برتر از T7200 است ... مقاومت بهتر قطعات و بدنه به خاطر استفاده از تکنو‌لوژی RoadReady که این لپ‌تاپ را خیلی مقاوم میکنه (البته نه به مقاومت سری Latitude ) که اگر یک بار سری به تعمیرگاه‌ها بزنین کاملا قدرت دل را در مقابل برند‌هایی مثل Sony یا Toshiba و یا حتی HP احساس میکنید ...
به طور خلاصه بگم: من در میان تمام مدل‌های هم رده Inspiron 9400 فعلا فقط و فقط همین مدل را انتخاب میکنم چون مزایاش خیلی بیشتره و اشکالاتی که داره برای من زیاد مشکل حادی ایجاد نمیکنه
CPU : Intel Core 2 Duo 2.16 (T7400) 667 Mhz
Cache : 4 MB
RAM: 2048 MB
HDD : 160 GB SATA
DVD+/-RW
LCD : 17" WUXGA TrueLife
VGA :256 MB Geforce 7900 GS
Wi-Fi / Bluetooth
IEEE 1394 /USB 2.0 x 6
DVI out / VGA out / TV out
Vista Home Basic
Weight : 3.6 Kg​

به قول زیگورات :

فکر میکنم مجله عصر شبکه هم در این شماره‌های اخیرش به بررسی این مدل فوق‌العاده Dell پرداخته باشه​

سلام و ممنون از توضیحات کامل شما :)

اما چند تا سوال دارم که ممنون می شم جواب بدید

- در مورد کارت گرافیک و لینکی که شما دادید ، geforce go 7900 gs و geforce go 7600 که اولی با حافظه 256 مگ و دومی با حافظه 64/128 مگ هست ، مقایسه شده اند ، نه با geforce 7600 که حافظه اش 512 مگ هست . نظرتون چیه ؟ آیا این مسیله تاثیری نداره ؟؟

- همونطور که شما فرمودید مدل های 9400 دل چندان ظاهر جذاب و زیبایی ندارند ! علاوه بر این قیمت مدلی که شما فرمودید فکر کنم 2.200 باشه که تازه Webcam , remote control نداره و هاردش 4200 هست و از همه مهمتر اسلات PCMCIA نداره !

- از نظر شما با توجه به مارک ، چه رده بندی ای رو پیشنهاد می کنید ؟ ( تو حرف هاتون به نظرم اینطوری بود => 1- دل 2- اچ پی 3- توشیبا 4- سونی درسته ؟؟ ) و اینکه آیا شما می گید نوت بوک های hp احتمال خراب شدن و به تعمیرگاه رفتنش بیشتر از دل هست ؟

واقعا ممنون می شم که راهنمایی ام کنید چون تو این بازار بزرگ لپ تاپ واقعا گیج شدم :wacko:

noface_king

Registered User
لایک‌ها
1
- در مورد کارت گرافیک و لینکی که شما دادید ، geforce go 7900 gs و geforce go 7600 که اولی با حافظه 256 مگ و دومی با حافظه 64/128 مگ هست ، مقایسه شده اند ، نه با geforce 7600 که حافظه اش 512 مگ هست . نظرتون چیه ؟ آیا این مسیله تاثیری نداره ؟؟
تصور میکنم شما هم دچار یک خطای رایج در مقایسه کارت گرافیک ها شدین ... در این لینکی که من دادم اصلا ستونی برای حافظه کارت گرافیک‌ها در نظر گرفته نشده و اعداد 256 و 64/128 نشان دهنده حافظه نیستن ، بلکه نشان دهنده Memory Bus هستن و واحد Bus هم مگابایت نیست بلکه بیت است. و در این جدول حافظه کارت‌های گرافیک به طور ضمنی با ذکر مدل کارت گرافیک در نظر گرفته شده. یعنی کارت‌گرافیکی که در این جدول با GeForce Go 7600 مشخص شده دارای همان 512 مگابایت رم هست و کارت گرافیکی که با GeForce Go 7900 GS مشخص شده دارای 256 مگابایت حافظه است ... جالب اینجاست که مدل GeForce 8600M که در این جدول در مقام 18 و 20 است دارای 1024 مگابایت حافظه ( رم ) است. احتمالا الان دارین از خودتون سوال میکنین که چطور ممکنه یک کارت گرافیک با 1024 مگابایت حافظه از یک کارت گرافیک 256 مگابایتی ضعیف‌تر باشه؟ سالها پیش معمولا مقایسه‌هایی که بین کارت‌های گرافیک صورت می‌گرفت معمولا بر اساس Memory Ram یا همان حافظه بود، زیرا مهمترین عامل در تعیین قدرت یک کارت گرافیک بود ( با توجه به این مسئله که نرم‌افزار‌های آن زمان نیاز به حافظه بیشتر داشتن و نیاز به سرعت پردازش بالاتر چندان مهم نبود). اما پس از ورود کارت‌گرافیک‌های 256 مگابایت ، نیاز اکثر نرم‌افزار‌ها در مورد حافظه بر طرف شد و یک حافظه 256 mb می‌توانست حافظه مورد نیاز برای اکثر نرم‌افزار‌ها را تامین کند. بنابراین از این زمان به بعد معیار مقایسه کارت‌گرافیک‌ها تغییر کرد و مهمترین عامل در تعیین قدرت کارت‌گرافیک از "میزان حافظه بیشتر" به "پردازش و سرعت پردازش بالاتر و سرعت یالاتر در انتقال اطلاعات" تغییر کرد. پردازش و سرعت آن و سرعت انتقال اطلاعات در کارت‌گرافیک تا حد زیادی به GPU و Bus هر کارت‌گرافیک بستگی دارد. کارت گرافیک GeForce Go 7900 GS (با 256 مگابایت حافظه) دارای Bus قوی‌تری(2 برابر قدرتمند‌تر) نسبت به GeForce 8600M (با 1024 مگابایت حافظه) است در نتیجه در مقایسه با آن در مکان بالاتری قرار می‌گیرد ( چه برسه به کارت‌گرافیک GeForce Go 7600).
علاوه بر این قیمت مدلی که شما فرمودید فکر کنم 2.200 باشه که تازه Webcam , remote control نداره و هاردش 4200 هست و از همه مهمتر اسلات PCMCIA نداره !
در مورد هارد یک بار توضیح دادم که این سرعت‌ پایین به دلیل بهینه‌سازی مصرف باتری است و اگرچه یکی از دلایل ضعف این مدل است اما مشکل چندان حادی نیست و آنقدر که شما فکر می‌کنید محسوس نیست.
در مورد حاد بودن مشکل Webcam , remote control هم به نظر من بستگی به سلیقه هر فرد داره. ممکنه برای یک نفر این مشکل خیلی حاد باشه و برای کس دیگری اصلا مهم نباشه. که به شخصه فکر میکنم برای من و اکثر افرادی که از لپ‌تاپ به عنوان یک کامپیوتر استفاده میکنن ( نه به عنوان تلویزیون یا دوربین !!! ) این مشکل هم قابل چشم‌پوشی باشه.
و اما در مورد PCMCIA باید بگم که راستش خود من هم تازه متوجه این قضیه شدم. جالب اینجاست که من تا به حال مقالات زیادی هم درباره این لپ‌تاپ خوندم اما در هیچ ‌یک از این مقالات ندیده بودم که به این موضوع اشاره‌ای بکنن.علتش را هم نمی‌دونم اما خودم حدس میزنم که هدف از قرار دادن اسلات‌های PCMCIA و کارت‌های PCMCIA افزایش قابلیت‌های یک لپ‌تاپ باشه اما اگر یک لپ‌تاپ اکثر قابلیت‌ها را داشته باشه دیگر نیازی به استفاده از PCMCIA نیست. البته در این مورد بهتره بیشتر تحقیق کنم که فعلا هم به دلیل امتحانات دانشگاه وقت ندارم ( بنابراین فکر میکنم در این مورد بهتره از دوستانی که بیشتر اطلاعات دارن سوال بپرسید به خصوص از جناب رادیان جان کبیر که فکر این Inspiron 9400 را توی کله من انداختن)

- از نظر شما با توجه به مارک ، چه رده بندی ای رو پیشنهاد می کنید ؟ ( تو حرف هاتون به نظرم اینطوری بود => 1- دل 2- اچ پی 3- توشیبا 4- سونی درسته ؟؟ )
من هیچ‌ وقت عادت ندارم به صورت کلی در مورد تولیدات شرکت‌ها قضاوت کنم. نباید 2 شرکت را با هم مقایسه کرد، بلکه فکر میکنم بهتره چند محصول مشخص را با هم مقایسه کرد. اما در مورد لپ‌تاپ‌های هم رده Inspiron 9400 (اگرچه باز هم قضاوت دقیقی نیست) من اول Dell را ترجیح میدم بعد HP و بعد از اون هم سونی (اگرچه من سونی را اصلا در سطح دو مارک دیگه نمی‌دونم و معتقدم در مقایسه با بقیه خیلی مزخرفه). در مورد توشیبا هم چون تا حالا زیاد تو نخش نرفتم نظری ندارم (در مورد توشیبا هم کاملا بی اطلاع و بی‌طرف هستم و فکر میکنم بهتره از بقیه بپرسین)

در مورد مقاومت هم باید بگم سری Latitude شرکت Dell حرف اول را میزنه ( به خصوص Latitude ATG که در ایران فکر نمی‌کنم گیر بیاد) ... بعد از اون میشه گفت سری Inspiron از شرکت دل نسبت به سری‌های 9000 و 6000 HP مقاوم‌تر هستن ، به خصوص اینکه دل به طور خاص به این مسئله توجه میکنه و تکنولوژی جدید RoadReady این شرکت شاهد عادلی بر این قضیه است. به صورت تجربی هم من محصولات دل را مقاوم‌تر از محصولات HP دیدم

موفق باشین ... اگر سوال دیگه‌ای هم داشتین خوشحال میشم بتونم کمکی کنم اما بعد از 5 تیر که امتحانات دانشگاه تموم شده باشه ;)

sanaz6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

موفق باشین ... اگر سوال دیگه‌ای هم داشتین خوشحال میشم بتونم کمکی کنم اما بعد از 5 تیر که امتحانات دانشگاه تموم شده باشه ;)

ممنون از جوابتون و با آرزوي موفقيت در امتحاناتتون :rolleyes:

reza116114

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قيمت هم اصلا مهم نيست

لطفا به سوال من هم پاسخ بدين

sanaz6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قيمت هم اصلا مهم نيست

سلام

آخه این دو مدل اصلا با هم قابل مقایسه نیستن ! وزن مدل سونی فکر کنم 1.7 کیلو باشه !! و قیمتش بالای 2 میلیون و 100 احتمالا ! ولی مدل دل قیمتش حدود 1.600 هست ( هر چقدر هم که پولش براتون مهم نباشه اما اینا خیلی اختلاف قیمت دارند! ) . اگر حتما می خواهید از بین این دو مدل انتخاب کنید خوب به نظر من مدل سونی خیلی برتر هست

مدلهای HP Pavilion DV2000t هم جالب توجه هستند
http://www.shopping.hp.com/webapp/s...switch=true&a1=Brand&v1=HP+Pavilion&tab=specs

می تونید مدل های lenovo T60 رو هم بررسی کنید .
این هم آدرسش :
http://shop.lenovo.com/SEUILibrary/...-category-id=19C791A03AF24034A0011B825513BCED

babak 17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نظرتون راجع بهdell 6400 duo2 2.0 4mb cashچیه؟
لپ تاپهای خوبی هستن؟(برای مصرف معمولی؟)
تو این رنج قیمتی پیشنهاد بهتری هم دارید؟(1000000 تا 1100000)
ممنون می شم اگه راهنماییم کنید

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
نظرتون راجع بهdell 6400 duo2 2.0 4mb cashچیه؟
لپ تاپهای خوبی هستن؟(برای مصرف معمولی؟)
تو این رنج قیمتی پیشنهاد بهتری هم دارید؟(1000000 تا 1100000)
ممنون می شم اگه راهنماییم کنید

دوست عزیز به جمع ما خوش اومدین ... نخیر از این لپ تاپ در این رنج قیمت بهتر نداریم ...

صفحات قیل به تفصیل در این باره بحث شده . فقط یک نگاهی بندازین ....

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
لطفا به سوال من هم پاسخ بدين

سلام دوست عزیز شما نسبت به من لطف دارین ...

اگر دنبال وزن کم و شکل شکیل هستین و از همه مهم تر اینکه از نظر مالی مشکلی ندارین ، در انتخاب

SZ از Sony شک نکنید ...

اما اگر میخواین یک کار اقتصادی بکنین و از سیستم میخواین کار زیاد بکشین به شما DELL رو پیشنهاد میکنم .

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون از جوابتون و با آرزوي موفقيت در امتحاناتتون :rolleyes:

به ساناز خانم شده یکی از حرفه ایها ی مشاوره لپ تاپ ! بزنم به تخته ! ....

کلا جمع بندی عرض میکنم خدمتتون ! ... شما هیچ وقت BMV رو با HIUNDAIE مقایسه نکنین :blink:

حتی اگه حجم موتور هیوندا بیشتر باشه ! ...

بحث در کارتهای گرفیک هم به همین صورته ! 7900 کاملا بر 7600 برتری محض داره ...

RAm در رتبه بندی کارت ها رتبه 2 یا حتی 3 رو داره , و این gpu هست که تفاوت رو ایجاد میکنه ...

اگه دو کارت از نظر gpu یکسان بودند میشه اونوقت از نظر ram اونها رو مقایسه کرد ! ...

( البته من این مطلب رو حدودا 5 6 بار خدمتتون عرض کردم تاحالا :p )

و اما در کل ... پول دادن برای 7900بر روی لپ تاپ در حالی که با سری 8 کارتهای Geforce مواجه هستیم

به نظر من که اصلا منتقی نیست ...

موفق باشید

بالا