بنده در حدود 1 سال و نیم هست که از HP Pavilion ze5400 استفاده می کنم .
منتها به فکر یک نوت بوک جمع و جور جدید هستم ، تا جایگزین این کنم تا از وزن کمتر ، امکانات بیشترش بهره ببرم .
چون هم در منزل هم در شرکت ازش اسفاده می کنم ، هر روز جابهجاش می کنم ، HP نفس منو گرفته مخصوصا در تابستان که بعضا بدون ماشین باید تو این گرما جا به جاش کنم. کارم باها سنگین نیست ، البته عادت دارم زیاد برنامه چه روی کامپیتر چه گوشی نصب کنم اما برنامه ها عموما سبک هستند. یعنی عمده استفاده من ایترنت، آفیس، مولتی مدیا ( فیلم و موزیک ) و مطالعه کتابهای الکترونیک .
پس لپ تاپی با مشخصات زیر نیاز دارم :
1) سبک و کوچک ( صفحه بین 12 تا 14 اینچ حتما باشه )
2) سرعت بالا ( که بیشتر به رم ربط داره )
3) هارد از 60 به بالا ( اگر با هارد پایین معرفی می کنین ، DVDwriter داشته یاشه ، راستی الان External DVDWriter چنده ؟ )
4) صفحه با کیفیت خوب ( برای وب سرفینگ و مطالعه کتاب )
5) دوام خوبی داشته باشه مثل این HP که فقط هاردشو تازگیا عوض کردکه موتورش خراب شده بود و یک 80 گیگ روش گذاشتم ( به برند مربوط میشه )
6) قیمت هم هر چه کمتر بهتر ( حد اکثر 1.200.000 )
ممنون میشم مدلهای پیشنهادیتون رو که با مشخصات بالا هماهنگند معرفی کنین، البته با قیمت .
سلام بنظرم پیشنهاد ایده آل برا شما این مدله توشیباست منتها یکم قیمتش بالاست حدود 1400
البته اگر با لبتاپتون میتونید سر کنید فعلا سر کنید تا یکم قیمتا پایین تر بیاد چون سیستم عامل ویستا فعلا کار داره تا بصورت دیفالت لپتاپ ها در بیاد .
Satellite U205-S5057
P/N:
CPU: Intel® Core™ 2 Duo Processor T5500 1.66GHz (2MB L2 Cache, FSB 667MHz)
RAM: 1024 MB DDR2 SDRAM
160GB (5400 RPM) SATA
DVD±RW SuperMulti Drive
Up to 4 hours
Display: 12.1
VGA: Intel Graphics Media Accelerator 950 with 8MB-196MB dynamically allocated shared graphics memory.
Modem: integrated V.92 modem 56K
LAN: Integrated 10/100 Ethernet
Wireless LAN: Integrated Wireless LAN Wi-Fi™ (802.11a/b/g)
Speaker: Built-in stereo speakers
I/O: 3x USB 2.0 / i-Link / VGA-Out /
Integrated Fingerprint Reader, 5-in-1 Memory Reader (SD, MMC, xD, MS & MS Pro)
Operating System: Microsoft® Windows® Vista Home Premium
Weight: 1.860 Kg