• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

Nokia_My_Life

Registered User
لایک‌ها
1
خوب این توی ایران طبیعی هستش !
هر چیزی که تو بازار جا بیفته , فروشش بیشتر باشه , میشه بهترین !
نوکیا تو ایران خیلی فروش داره , اما تو بقیه جاها کمتر از ایرانه !
خوب جا افتاده همه میگن نوکیا عالیه ,, اما تو جهان بخوای ببینی Motorola یکی از بهترین هاست , ولی تو ایران به Motorola اهمیت زیادی داده نمیشه !

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام جریان این ریکاوری درایو d چی هست؟ چطوری استفاده میشه؟

نوع دستگاه : dell inespiron 6400 d

Luxor

Registered User
لایک‌ها
22
سلام
Luxor جان ممنون از پاسخت:rolleyes:
DV9000t رو سرچیدم مانیتورش 17 هستش! خیلی بزرگه:wacko:
منم عمران می خونم . بیرون از شهرم:(
می خواستن یه چیزی باشه که بعدن هم بتونم ازش استفاده ( برای اجرای نرم افزار و ...)
کارم گرافیکی نیست
بیشتر یه چیزی می خوام که جای descktop رو بگیره ;)
و حجمش هم زیاد نباشه همون 14 اینچ فکر کنم مناسب باشه
این dv2395 همه چیزی که می خواستم رو داره الا کارت گرافیک :(
توی برندای دیگه هم متاسفانه چیزی پیدا نکردم . البته sony بود ولی خیلی گرون بود 2100 ! :p
یه چیزی تو همین حدود 1500 باشه خوبه
چون ویندوز ویستا 2 گیگ رم رو لازم داره که کمتر لپ تاپی دیدم که 2 گیگ باشه ( حداقل تو لیست قیمتام بود) و 128 مگ کارت گرافیک هم حداقلشه . بعد این که کارت گرافیلش share هست یه خورده اذیتم کرد:(
بعد گیر دادم که cpu :2 duo-core 2 باشه:p
حالا با 1.83 چقدر فرق داره!!می ارزه براش بیشتر هزینه کنم؟:blink:
البته خب ضاهرش هم مهمه ولی در درجه ی یکی مونده به آخر :lol:

دوست عزیز من پایتخت بودم!بله حق با شماست!
dv9000t برای شما بزرگه!Sony هم گرونه!
کارت گرافیک مدل dv2000 از dv6000t پایین تره!اما کارت گرافیک چقدر برای شما مهمه؟؟!!بازی های سنگین دارید؟
اگر جواب منفی است،لپتاپ hp زیبا و مناسب است!
از مدل های Dell قافل نشوید!به سایت zigorat سری بزنید!مدل ها و قیمت ها موجود هستند:)
راستی!Fujitso هم Brand خوب و قوی ای هست!من Tablet اون رو پیشنهاد می کنم که توی بخش مربوطه بررسی شد!

سلام به دوستان عزیز

من به شخصه خیلی در مورد نوت بوک ها تحقیق و تفحص (!!) کردم و فروم های ایرانی و مخصوصا خارجی زیادی رو خوندم .

برام خیلی عجیبه که برخلاف این فروم ، که به شدت از dell تعریف می شه و گفته می شه که بی رقیب هست ، در اکثر فروم های معتبر خارجی Dell بعد از شرکت هایی نظیر HP یا Lenovo یا حتی Asus قرار داره .

مثلا این لینک خیلی جالب رو ببینید ( شاید معتبر ترین فروم در مورد نوت بوک ها باشه ) :

http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=98643&highlight=top+brand

هر چند نمی شه گفت که کدوم brand بطور کلی از بقیه بهتره اما می شه تا حدودی تعیین کرد که محصولات خاص کدوم شرکت برتری نسبی داره .

دوست عزیز
حق با شماست!این ایده اولیه من هنگام ورود به PT بود.اما استاد و دوست عزیزم جناب Radian من رو راهنمائی کردند!

HP لپتاپی است که در مدل های زیر 17 آن از لحاظ کارت گرافیک ضعیف عملکرده!البته این ایراد هم بسته به نوع کاربرد می تواند ایراد محسوب نشود!
و مورد دیگر اینکه بازار ایران از بازار دنیا و تکنولوژی آن عقب تر است!!من شاید چند ماه پیشتر مدل DV6000t رو دیدم و پسندیدم و تو سایت مد نظر شما هم بهترین لپتاپ شناخته شده بود !اما همین الان به همین سایت سری بزنید...Del لپتاپ اول و پیشنهادی انهاست!ولی بازار ایران الان از HP مدل های DV پر شده!

و یک موضوع پیشنهاد دیگر من به شما!(در مورد تحلیل لپتاپ ها)
از دنیای سخت افزارولپتاپ دور شوید!واقعا سرعت بالائی دارند!و اگر عقب بیافتید یعنی باختید!!

سلام جریان این ریکاوری درایو d چی هست؟ چطوری استفاده میشه؟

نوع دستگاه : dell inespiron 6400 d

سلام دوست عزیز این طرف ها!کلید مشکلت دست استاد بزرگ Radianخان کبیر هست!

موفق باشید!

راستی!!من تازه پایتخت بودم و Hp بازار رو زیر و رو کردم!کسی اگه قیمت جدید می خواد در خدمتم!

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
سلام به دوستان عزیز

من به شخصه خیلی در مورد نوت بوک ها تحقیق و تفحص (!!) کردم و فروم های ایرانی و مخصوصا خارجی زیادی رو خوندم .

برام خیلی عجیبه که برخلاف این فروم ، که به شدت از dell تعریف می شه و گفته می شه که بی رقیب هست ، در اکثر فروم های معتبر خارجی Dell بعد از شرکت هایی نظیر HP یا Lenovo یا حتی Asus قرار داره .

مثلا این لینک خیلی جالب رو ببینید ( شاید معتبر ترین فروم در مورد نوت بوک ها باشه ) :

http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=98643&highlight=top+brand

هر چند نمی شه گفت که کدوم brand بطور کلی از بقیه بهتره اما می شه تا حدودی تعیین کرد که محصولات خاص کدوم شرکت برتری نسبی داره .

سلام به شما
bye.gif

ببینید شما درست میگید هیچ وقت نمیشه کلی در مورد یه برند صحبت کرد و اگر یادتون باشه خود من مخالف کسانی ام که برندی به عنوان برند برتر معرفی میکنن هستم هر بازاری , هر کشوری وضعیت خودشو داره شاید تو تایوان و بعضی از کشورها برندی مثل Benq طرفدارای خوبی داشته باشه که البته کیفیت خیلی خوبی داره ... منتها تو امریکا HP DELL طرفدارای بیشتری داره تو خاورمیانه توشیبا طرفدارای نسبتا زیادی داشته .. و خلاصه هرجای دنیا یه برند محبوبه , بستگی به خیلی چیزا داره مهم ترینش ساپورت اون برند هست از لحاظ قطعات و تعمییرات و.. و دیزاین بنا بر سلیقه هر منطقه ایی ....

تو ایران تا حالا اینطوری بوده که توشیبا و سونی و دل محبوبیت خوبی داشتن همیشه نه اینکه ASUS HP IBM بد باشن منتها اون برند تو ایران بیشتر وارد شده خوش قیمت تر و در دسترس تر هستند همیشه ... خلاصه کلام نظر منم اینکه شما تو همین برند ها یه مدل و انتخاب کنید اینطوری ریسک کمتری کردید و ساپورت هم دارید
bye.gif

Masoomiyat

Registered User
لایک‌ها
57
قیمت xps M1710 چنده؟
به نظر شما برای بازی بهتره این مدل رو بگیرم یا کامپیوتر desktop ام رو ارتقا بدم؟

sanaz6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام و ممنون از جواب همه شما دوستان عزيز

جناب luxor شما كه تازگي پايتخت بوديد مدل HP Pavilion DV9500t اومده يا نيومده هنوز ؟

دوستان راسني از اين مدل جديد دل چه خبر ؟ Dell Inspiron E1520 رو مي گم ؟ من منتظرم كه اين مدل بياد بازار و چند تا ريويو ازش بخونم و اگه خوب بود بخرم ! واقعا مدل جالبيه

قیمت xps M1710 چنده؟
به نظر شما برای بازی بهتره این مدل رو بگیرم یا کامپیوتر desktop ام رو ارتقا بدم؟

بستگي داره . آيا مي خوايد كامپيوتر رو دايم جابجا كنيد يا نه ؟ خوب معلومه كه اگه براي خونه مي خوايد و لزومي نيست كه كامپيوتر رو با خودتون اين ور و اون ور ببريد ، كامپيوتر دسكتاپ براي بازي و ... مناسب تر هستش

قيمتش هم احتمالا تو سايت زيگورات باشه ( مطمين نيستم )

Luxor

Registered User
لایک‌ها
22
HP Pavilion DV9272 EA
HP Pavilion DV9295 EA
HP Pavilion DV9394 EA
هر کدوم رو قیمت داری بگو
ممنون
یا علی ...

سلام دوست عزیز

مدل DV9394 رو شرکت همپارد به قیمت 2250000 میده!!
همین مدل رو فروشگاه امین میده 2180000

شرکت های دیگه هم که قیمت دارم همه زدند DV9000 !!ریز نکردند!
لطفا Config مد نظرت رو بگو.... در خدمتم

Luxor

Registered User
لایک‌ها
22
قیمت xps M1710 چنده؟

من 1710 قیمت ندارم!اما به نظرم Pcرو ارتقا بدی بهتره!!مگه اینگه در حرکت باشی!
اما فکر کن با 1500 تا 2 تومن می تونی Pc رو فوق العاده کنی!

Luxor

Registered User
لایک‌ها
22
سلام و ممنون از جواب همه شما دوستان عزيز

جناب luxor شما كه تازگي پايتخت بوديد مدل HP Pavilion DV9500t اومده يا نيومده هنوز ؟

دوستان راسني از اين مدل جديد دل چه خبر ؟ Dell Inspiron E1520 رو مي گم ؟ من منتظرم كه اين مدل بياد بازار و چند تا ريويو ازش بخونم و اگه خوب بود بخرم ! واقعا مدل جالبيه

بستگي داره . آيا مي خوايد كامپيوتر رو دايم جابجا كنيد يا نه ؟ خوب معلومه كه اگه براي خونه مي خوايد و لزومي نيست كه كامپيوتر رو با خودتون اين ور و اون ور ببريد ، كامپيوتر دسكتاپ براي بازي و ... مناسب تر هستش

قيمتش هم احتمالا تو سايت زيگورات باشه ( مطمين نيستم )

میشه راجع به 1520 توی بخش اخبار لپتاپ اطلاعاتتون رو بگذارید؟

مدل هائی که دیدم DV9000 , dv2000 بود!الان سایت Hp رو چک کردم.Dv9500 هم هست!توی قیمت های من همهDV9000 هستند!

Config بفرمائید...

Nokia_My_Life

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوست عزیز

مدل DV9394 رو شرکت همپارد به قیمت 2250000 میده!!
همین مدل رو فروشگاه امین میده 2180000

شرکت های دیگه هم که قیمت دارم همه زدند DV9000 !!ریز نکردند!
لطفا Config مد نظرت رو بگو.... در خدمتم
T7200
2GB
240GB
GeForce 7600 , 512

sanaz6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
T7200
2GB
240GB
GeForce 7600 , 512

قیمت دستگاه مورد نظر شما بعلاوه مشخصات زیر :

xp
webcam
dvd+rw DL-LS
Remote
BT
HTMI
WIFI

بدون گارانتی 2.150.000 و با گارانتی شبکه پردازان 6% اضافه تر می شه :rolleyes:

خیلی دستگاه خوبیه به نظر من . اما من که خودم منتظر می مونم تا 1520 دل یا dv9500t اچ پی بیاد بعد یکی شو می خرم :blush:

Luxor

Registered User
لایک‌ها
22
T7200
2GB
240GB
GeForce 7600 , 512
این مدل رو شبکه پردازان طبقه اول پایتخت 2.150.000 می ده با XPMEDIA
من الان دارم Config dv9394 رو نگاه می کنم که همون Config را داره!!فقط Windows vista داره!!درسته؟؟

sanaz6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من الان دارم Config dv9394 رو نگاه می کنم که همون Config را داره!!فقط Windows vista داره!!درسته؟؟

البته قیمت بدون گارانتیش 2.150 هست . با گارانتی شبکه پرداران همون طور که گفتم 6% فکر کنم اضافه می شه :(

واقعا چرا اینقدر مملکت ما عقب افتاده هست :(:(
الان 30-40 روزه که مدل های جدیدی مثل dell d630 , 830 یا HP dv 2500 , dv 6500 , dv 9500 , ... اومده به بازار اما هنوز تو ایران نیومده :blink:

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
نظرتون در مورد لپ تاپ های فوجیتسو زیمنس چیه؟
هم خوشگلن، هم ساخت آلمان، گارانتی خوب و ال سی دی بسیار با کیفیت
قیمتشون هم مناسبه.

خوبن؟ توصیه می شن یا نه؟
ممنون

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
سلام
اگر ميشه دوستان يه راهنمايي هم به ما بكنند كه جي بخريم
من دنبال يه نوت بوك ميگردم كه زير 1 ميليون قيمت داشته باشه!
بيشتر در محل كار يا خانه به برق ميزنم و استفاده ميكنم اما خوب ممكن است جابجايي هم داشته باشم و دست كم اينكه صبح بايد ببرمش و شب بيارمش!
نرم افزارهاي برنامه نويسي و طراحي وب و گرافيك مثل فوتوشاپ و فلش و اينها هم كار ميكنم
گيم هم ممكنه در حد فيفا 2006 يا مقداري بيشتر بخواهم بازي كنم اما در مورد بازي گير نميدم!
بلوتوث برام مهمه! الان از اينترنت adsl استفاده ميكنم اما ممكنه از اينترنت بيسيم هم بخواهم استفاده كنم!
فكر ميكنم مانيتور 15 كافيه مگر اينه شما بگيد كمترش هم جوابگو هست !
برند خاصي مد نظرم نيست اما از سي پي يو هاي amd خوشم يعني اگر ارزونتر باشن amd رو ترجيح ميدم مگر اينكه كيفيتشون بياد پايين (در مورد سيستم رو ميزي كه انتخاب amd بوده رازي هم هستم اتلون64 خريدم)
اگر با اين پول بشه مانتيور چرخشي خريد دوست ميدارم اگر نه كه مهم نيست !
اگر اين يك انتخاب است كه مانيتور از زواياي مختلف ديده بشه ميخوام اما چندان مهم نيست
استيل برام مهم نيست
تا آخرين قطره خونش بايد برام كار كنه (پول علف خرس نيست كه هر روز نوت بوك عوض كنم !!)
هارد 80 هم كفايت كارم را ميكنه اما كلا هر چي بيشتر بهتر
رم 512 هم كفايت ميكنه اما يك گيگ هم اگه بشه مهمه برام
دي وي دي رايتر اگر شد خوبه اگه نشه حتما دي وي دي بخونه !!
ساعات زيادي رد روز كار ميكنم مثلا 8 ساعت مداوم يا 10 ساعت مداوم روشن ميمونه دستگاه

حالا با اين تفاسير و با در نظر گرفتن گارانتي و مسائل ديگر بفرمائيد چي را از كجا بخرم
پيشاپيش سپاسگزارم

نظرتون در مورد اين مدل چيه ؟ G1-225BE5 اينو تو سايت lg ديدم ! سيستم عاملش رو هم نوشته بود داس !!!!! يعني چي اونوقت ؟

Nokia_My_Life

Registered User
لایک‌ها
1
بله ویندوز Vista Home Premium هست .
من خودم این دستگاه رو دارم ...
فقط بین این همه لپتاپ سالم , نمیدونم لپتاپ ما چش شده :blink:

Nokia_My_Life

Registered User
لایک‌ها
1
قیمت دستگاه مورد نظر شما بعلاوه مشخصات زیر :

xp
webcam
dvd+rw DL-LS
Remote
BT
HTMI
WIFI

بدون گارانتی 2.150.000 و با گارانتی شبکه پردازان 6% اضافه تر می شه :rolleyes:

خیلی دستگاه خوبیه به نظر من . اما من که خودم منتظر می مونم تا 1520 دل یا dv9500t اچ پی بیاد بعد یکی شو می خرم :blush:
دستگاه خوبی هست ,, اما برای من که فعلا" یه بار ارور میاد , یه بار نمیاد معلوم نیست چشه :D
در ضمن من از دبی گرفتم ,, با تخفیف 1.800 :p
اما قیمتش 1.960 تومنه :happy: ( با ویندوز ویستا ) البته به نظر من ( تقریبا" همه ) ویندوز ویستا خیلی آشغاله و اگر XP باشه آدم بیشتر راحت هست تا Vista

mohandes_milad

Registered User
لایک‌ها
34
سلام دوستان
من می خواستم یه لپتاپ بگیرم تا 1.200.000 حالا یکم بالا و پایین لپتاپ رو برای کار میخوام ( کار موبایل و .... ) مواردی که در نظر دارم : داشتن بلوتوث و اینفرارد و داشتن جای سلوت کارد مموری های مختلف ظرفیت بالای هارد و وزن کم خودم به برند سونی خیلی علاقه دارم چون معتقدم کیفیت سونی با بقیه برندها متفاوته
ممنون میشم راهنماییم کنید

Nokia_My_Life

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان
من می خواستم یه لپتاپ بگیرم تا 1.200.000 حالا یکم بالا و پایین لپتاپ رو برای کار میخوام ( کار موبایل و .... ) مواردی که در نظر دارم : داشتن بلوتوث و اینفرارد و داشتن جای سلوت کارد مموری های مختلف ظرفیت بالای هارد و وزن کم خودم به برند سونی خیلی علاقه دارم چون معتقدم کیفیت سونی با بقیه برندها متفاوته
ممنون میشم راهنماییم کنید
آقا میلاد خوبی ؟
از این طرفها ؟
راستش توی لپتاپ سونی زیاد قابل قبول نیست
سونی وزن کمی داره ولی کیفیت صفر ! البته ژاپنیش خوبه که اون خیلی گرونه
من لپتاپی نمیشناسم که IrDA داشته باشه اما اکثرا" الان BlueTooth رو دارن ...
باید توی برند DELL یا HP بگردی که چیز مورد علاقتو پیدا کنی .
در ضمن بگو که مثلا" میخوای باهاش بازی کنی ؟
جابجاییت چقدره ؟
کارای سنگین هم داری ,, تا دوستان بهتر راهنماییت کنن .
یا علی

بالا