• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

TAEL

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
76
خود فروشنده که میگفت دی وی دی ویندوز نداره و باید ریکاوری بسازی!

اما

با توجه به چیزایی که تو این دو تا لینک خوندم تا حدود زیادی خیالم از بابت دودر شدن ویندوز راحت شده!
شما هم یک نگاهی بکنید :
اولین لینک مربوط به VAIO label در سایت ویکیپدیا است.
اینو بخونید:
As of October 2005, VAIO notebooks and desktop are available upon request without pre-installed software at a slightly lower price. Most recently, some models no longer ship with a Recovery CD, but a special partition on the hard drive is used for the recovery information, including operating system and all bundled software. VAIO users are prompted to create a set of recovery CDs or DVDs immediately after purchase.

اینم روش ساختن ریکاوری که خود سونی توضیح داده :
http://www.css.ap.sony.com/vaio/website/General/KBDetail.aspx?ID=35881

همونطور که بنده خدمتتون عرض کردم ، بایستی صحت این مطلب رو از سایتش تحقیق می کردین و خوشبختانه شما هم همینکار رو انجام داده و به نتیجه رسیدین. پس اگر مایلید از درایور ریکاوری دستگاهتون بکاپ بگیرید. من که خودم اون درایور رو پاک کردم و بکاپ هم نگرفتم. چون نیازی نبود . هم DVD درایورها رو دارم و هم DVD ویندوز . اما به شما توصیه می کنم بکاپ بگیرید.

موفق باشید . ;)

sanaz6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

من یه سوال داشتم البته زیاد به این تاپیک شاید مربوط نباشه اما لطفا راهنمایی ام کنید .

من یه دوست دارم تو کانادا ، می گه هر مدل نوت بوکی که تو سایت شرکت های سازنده نوت بوک ( مثل dell , hp , apple , ... ) خواستی انتخاب کن به من بگو من برات با قیمت ارزون تر از خود شرکت ها برات می گیرم ( از سایتهای حراجی ) . فقط تنها سوالم اینه که آیا می تونه دوستم بعد از اینکه نوت بوک رو خرید ، برام پست کنه ؟
آیا سالم به دستم می رسه ؟ :happy: گمرک ایران بسته پستی رو ممکنه باز بکنه ؟؟ :blink:
اصلا همچین چیزی امکان پذیر هست برای من یا نه ؟

ممنون می شم راهنمایی م کنید

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام دوستان

من یه سوال داشتم البته زیاد به این تاپیک شاید مربوط نباشه اما لطفا راهنمایی ام کنید .

من یه دوست دارم تو کانادا ، می گه هر مدل نوت بوکی که تو سایت شرکت های سازنده نوت بوک ( مثل dell , hp , apple , ... ) خواستی انتخاب کن به من بگو من برات با قیمت ارزون تر از خود شرکت ها برات می گیرم ( از سایتهای حراجی ) . فقط تنها سوالم اینه که آیا می تونه دوستم بعد از اینکه نوت بوک رو خرید ، برام پست کنه ؟
آیا سالم به دستم می رسه ؟ :happy: گمرک ایران بسته پستی رو ممکنه باز بکنه ؟؟ :blink:
اصلا همچین چیزی امکان پذیر هست برای من یا نه ؟

ممنون می شم راهنمایی م کنید

سلام

نه هیچ مشکلی نیست فقط چون قطعه الکترونی هست و اروپا از پست SFP واسه ارسال وسایل ضریف استفاده میکنه یکم بخاطر وزن system هزینه پست میره بالا

اصولا هزینه پستی قاره به قاره گرونه

یادمه یه قطعه.... یه نفر واسم میخاست از اروپا بفرسته 120 به پول ایران هزینه ارسال داده بود

شاید دوستت پولداره:) البته اگر دوستت هزینه ارسال رو system بکشه فکر نکنم به نفعت باشه

hossein_dig

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان نظرتون در مورد کارت گرافیکی x1150 ati که در مدلهای dell inspiron 1501 به کار رفته چیه؟
(در مشخصات که در تبلیغات بود x1400 ati به عنوان کارت گرافیکی این مدل معرفی شده بود ولی وقتی باهاشون تماس گرفتم گفتن x1150 ati هست).

:)
اگه به لیستی که یکی از دوستان زده بود توجه کنی می بینی این مدل خیلی از x1400 ضعیفتر .من با پx1400 کار کردم هر بازی رو که بگی اجراء میکنه حتی گاست ریکان 3 !! :eek::eek: لینک

taxi driver

Registered User
لایک‌ها
3
همونطور که بنده خدمتتون عرض کردم ، بایستی صحت این مطلب رو از سایتش تحقیق می کردین و خوشبختانه شما هم همینکار رو انجام داده و به نتیجه رسیدین. پس اگر مایلید از درایور ریکاوری دستگاهتون بکاپ بگیرید. من که خودم اون درایور رو پاک کردم و بکاپ هم نگرفتم. چون نیازی نبود . هم DVD درایورها رو دارم و هم DVD ویندوز . اما به شما توصیه می کنم بکاپ بگیرید.

موفق باشید . ;)

با هر سریال یک بار بیشتر نمی تونید نصب کنید (معتبر)
توصیه می کنم یه بکاپ بگیرید
وگرنه کارتون به تلفن به ماکروسافت می کشه:)

TAEL

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
76
با هر سریال یک بار بیشتر نمی تونید نصب کنید (معتبر)
توصیه می کنم یه بکاپ بگیرید
وگرنه کارتون به تلفن به ماکروسافت می کشه:)

ممنون از توصیه ی شما ، کرگدن عزیز.

بنده Vista Ultimate نصب کردم و با کرک :f34r:paradox (کاملا قانونی شده و به راحتی از مایکروسافت پشتیبانی می گیرم و آپدیت های جدید رو هم دانلود می کنم.)

sanaz6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

نه هیچ مشکلی نیست فقط چون قطعه الکترونی هست و اروپا از پست SFP واسه ارسال وسایل ضریف استفاده میکنه یکم بخاطر وزن system هزینه پست میره بالا

اصولا هزینه پستی قاره به قاره گرونه

یادمه یه قطعه.... یه نفر واسم میخاست از اروپا بفرسته 120 به پول ایران هزینه ارسال داده بود

شاید دوستت پولداره:) البته اگر دوستت هزینه ارسال رو system بکشه فکر نکنم به نفعت باشه

ممنون از راهنمایی تون

البته اروپا نیست می خواد از کانادا بفرسته . شما فکر می کنید هزینه پست حدودا چقدر می شه ؟ و چند روز طول می کشه به دستم برسه ؟

سوال مهم تر این هست که آیا به کمک همان شرکت پست خارجی ( مثلا DHL ) نوت بوک در منزل ما می آد یا اینکه انها بسته را تحویل پست ایران می دن و بعد پست ایران بسته رو به من تحویل می ده ؟
اگه حالت دوم باشه که خیلی بده ! چون اولا ممکنه صحیح و سالم به دستم نرسه و ثانیا معلوم نیست ، شاید پست بسته رو باز کنه !! یعنی احتمالش هست ؟؟

وای خدا چرا من تو ایران بدنیا اومدم :(:(

ممنون می شم دوستان کمکم کنند

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
کسی در مورد hp pv 2500t نظری نداره ؟

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
ممنون از راهنمایی تون

البته اروپا نیست می خواد از کانادا بفرسته . شما فکر می کنید هزینه پست حدودا چقدر می شه ؟ و چند روز طول می کشه به دستم برسه ؟

سوال مهم تر این هست که آیا به کمک همان شرکت پست خارجی ( مثلا DHL ) نوت بوک در منزل ما می آد یا اینکه انها بسته را تحویل پست ایران می دن و بعد پست ایران بسته رو به من تحویل می ده ؟
اگه حالت دوم باشه که خیلی بده ! چون اولا ممکنه صحیح و سالم به دستم نرسه و ثانیا معلوم نیست ، شاید پست بسته رو باز کنه !! یعنی احتمالش هست ؟؟

ببینید من در مورد پست های امریکا میدونم احتمالا کانادا هم همینطوریه بعضی از شرکت های پست اونجا ایران نمایندگی دارند مثل UPS یا Fedex که فکر کنم اینم شرکتش نمایندگی داره تو تهران که جنس و میارن اینجا میرید تحویل میگیرید ...

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
ممنون از راهنمایی تون

سلام گفبتم که بازهم هزینه زیاد میشه

در کل ارزش نداره

sanaz6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام گفبتم که بازهم هزینه زیاد میشه

در کل ارزش نداره

مثلا چقدر بیشتر می شه ؟ البته من این کارو بخاطر هزینه نمی خوام بکنم . چون مدلی که مد نظرم هست اینجا نیومده ، می خوام از اونجا بخرم .
متاسفانه هر مدل جدید نوت بوکی که می آد حداقل 2 ماه طول می کشه تا به بازار ایران بیاد :(

البته این افرادی که تو ایران نوت بوک وارد می کنند خوب سود می کنند چون مقدار زیادی روی قیمت واقعی محصول می کشند .

sanaz6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببینید من در مورد پست های امریکا میدونم احتمالا کانادا هم همینطوریه بعضی از شرکت های پست اونجا ایران نمایندگی دارند مثل UPS یا Fedex که فکر کنم اینم شرکتش نمایندگی داره تو تهران که جنس و میارن اینجا میرید تحویل میگیرید ...

جدا ؟؟ اگه اینجوری باشه که خیلی خوبه .
من خودم پست DHL رو دیدم فکر کنم انتهای عباس آباد هست دفترش :hmm:
به نظرتون ممکنه این کارو بکنه ؟ :blink:

ممنون از راهنایی تون :)

andishehno

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها به نظرتون سونی مدل VGN-FZ140N که حدود 1.5 قیمت داره چطوره؟ یا سونی تو این رنج تا 1.300 چه مدلی معروفه و کار درست؟ من خودم FJ-370 دارم. خوبه! راستی یه شایعاتی در مورد باطریهای سونی میگن که خراب میشه و خالی میکنه و اینها. صحت داره؟

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

من میگم ریسک نکنید

کسان زیادی بودن مثل شما که میشناسم و حلا پشیمونن

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2

مهم اینکه اونجا قبول کنن و اگر قبول کنن تو ایرانم مشکلی ندارید با شماره سریالی که میگیرید جنسی که بنام شما اومده و تحویل میگیرید منتها اون طرفی که میخواد برا شما بفرسته باید سوال کنه از شرکتش آیا میارن این جنس و یا نه ؟

ضمنا میبایست سبک سنگین کنید ببنید هزینه حملش تا اینجا و هزینه خود دستگاه میارزه اصلا به اینکار یا نه ؟ من نظرم اینکه از خود ایران بگیرید چون قطعه الکترونیکی تضمینی نیست که باز کنید و 100 درصد سالم باشه ممکنه یه ایراد کوچولو پیش بیاد د ستتون به جایی بند نشه

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نظر شما از یک شرکتی مثل امرتات بعید نیست که در درج مشخصات فنی لپ تاپهایی که متعهد به خدمات پس از فروش اونا شده انقدر بی دقت باشه ؟
اگر به این لینک یک نگاهی بندازید همه چی روشن میشه !

برای مثال در سری N سونی برای مدل N 385 E/B نوشته : 1.73Core2DuoT5300
و برای مدل N395 E/B نوشته : 1.73GHzCoreDuoT5302

اولین نکته اینه که برای مدل اولی Core2 درج شده و برای مدل دومی Core خالی !
این در حالی است که هر دو مدل بالا از یک CPU بهره می برند و آن T5300 است. جالب اینجاست که در محصولات اینتل اصلا CPU با شماره T5302 نداریم !!
من از اونجایی که با 2 مدل بالا کار داشتم این اشکالات رو کشف کردم ، خدا می داند در مدلهای دیگه چه غلط هایی باشد.
گر کسی بخواد روی مشخصات فنی داده شده در این سایت حساب کنه کلاش پس معرکس !
هر چی بهشون ایمیل می زنی و میگی این چه وضعی است اصلا توجه نمی کنند ، گویی اصلا ایمیل های خود را چک نمی کنند .

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
سلام به همه اساتید

من به دلیل کوچیک بودن اتاقم مجبورم از شر PC خلاص بشم ، برای همین دارم به خریدن یا نخریدن لپ تاپ فکر میکنم .

به طور کل ، سوالم شامل دو بخشه و به کمک و مشاوره همه شما نیازمندم .

بخش اول :
می خواستم بدونم با توجه به مواردی که میگم ، به نظر شما لپ تاپ بگیرم یا نه
موارد استفاده من از کامپیوترم :

- استفاده از اینترنت (خیلی زیاد)
- استفاده از دیکشنری
- دیدن فیلم
- بازی و سرگرمی

به نظر شما کامپیوتر بیشتر آدمو تو این زمینه ها راضی میکنه یا لپ تاپ یا فرقی ندارن ؟

بخش دوم :
در کل ، برترین مارک لپ تاپ به نظر شما چیه ؟

بودجه ای که می خوام در نظر بگیرم حدود 1 تومن هست . سیستم فعلی من ، VGA 128 + AMD Athlon 3000 + Ram 512 هست و تقریباً از سرعتش راضیم . میخوام یه لپ تاپی بگیرم که اگه سرعتش از این بیشتر نباشه ، کمتر هم نباشه .
منظورم اینه که یه چیزی تو این مایه ها حالا بهتر هم شد...شد .

با توجه به این توضیحات ، چی می تونم بگیرم ؟

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام به همه اساتید

من به دلیل کوچیک بودن اتاقم مجبورم از شر PC خلاص بشم ، برای همین دارم به خریدن یا نخریدن لپ تاپ فکر میکنم .

به طور کل ، سوالم شامل دو بخشه و به کمک و مشاوره همه شما نیازمندم .

بخش اول :
می خواستم بدونم با توجه به مواردی که میگم ، به نظر شما لپ تاپ بگیرم یا نه
موارد استفاده من از کامپیوترم :

- استفاده از اینترنت (خیلی زیاد)
- استفاده از دیکشنری
- دیدن فیلم
- بازی و سرگرمی

به نظر شما کامپیوتر بیشتر آدمو تو این زمینه ها راضی میکنه یا لپ تاپ یا فرقی ندارن ؟

بخش دوم :
در کل ، برترین مارک لپ تاپ به نظر شما چیه ؟

بودجه ای که می خوام در نظر بگیرم حدود 1 تومن هست . سیستم فعلی من ، VGA 128 + AMD Athlon 3000 + Ram 512 هست و تقریباً از سرعتش راضیم . میخوام یه لپ تاپی بگیرم که اگه سرعتش از این بیشتر نباشه ، کمتر هم نباشه .
منظورم اینه که یه چیزی تو این مایه ها حالا بهتر هم شد...شد .

با توجه به این توضیحات ، چی می تونم بگیرم ؟

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

درباره موارد استفاده شما باید گفت لپ تاپ همه اون کارها رو انجام میده . اما به نظر من دسکتاپ بیشتر راضیت میکنه !
اصولا لپ تاپ برای کارهای استهلاکی مناسب نیست !
در مورد بهترین مارک لپ تاپ ، هر کی نظری داره ؛ نظر منو بخوای سونی !!

بالا