web_doost
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 822
- لایکها
- 9
من چند وقت پیش سوال کردم در مورد نوت بوکی که زیاد جابجا نمیشه و کلا فقط قدرت سخت افزار و کیفیت ساختش مهمه و دل 6400 رو پیشنهاد کردن که انصافا خوب چیزی هست. ولی الان من یه مقدار بیشتر هم میتونم پول بدم. میخام بدونم ایا تو نوت بوکهای گرونتر حدود 1.5 بهترین انتخاب چیا هستن؟
راسی اگه به همون 6400 1 گیگ رم اضافه کنم چی؟ به خوبی یه لپ تاپ که از اول 2 گیگ رم داشته میشه؟ پولش چقدر میشه؟
من چند وقت پیش سوال کردم در مورد نوت بوکی که زیاد جابجا نمیشه و کلا فقط قدرت سخت افزار و کیفیت ساختش مهمه و دل 6400 رو پیشنهاد کردن که انصافا خوب چیزی هست. ولی الان من یه مقدار بیشتر هم میتونم پول بدم. میخام بدونم ایا تو نوت بوکهای گرونتر حدود 1.5 بهترین انتخاب چیا هستن؟
راسی اگه به همون 6400 1 گیگ رم اضافه کنم چی؟ به خوبی یه لپ تاپ که از اول 2 گیگ رم داشته میشه؟ پولش چقدر میشه؟
من يك سوال دارم و اينكه من وقتي وارد اينترنت ميشم و بعد از استفاده كه ميخوام ديسكانكت بشم مدت نشون نميده كه چقدر و چه مدت تو اينترنت بودم واين مشكل از ويندوز ويستاست يا از لپ تاپم
نوشته ای از solidsnake
سلام
بهترين گزينه SONY CR140 است :
CPU INTEL CORE2 DUO 1.8 GHZ T7100 (سانتاروزا)
RAM 2 GB
HARD 160 GB
LCD 14.1 WXGA
VGA 358 MB INTEL
قيمت با يكسال گارانتي امرتات 1.5 ميليون
اگر خواستيد تماس بگيريد.
بله ولی میخام بدونم وقتی 1گیگ رم به 6400 اضافه بکنم کارکردش به خوبی یه نوت بوک که از اول 2 گیگ رم داشته هست؟ یا اینکه چون از اول با 1 گیگ رم طراحی شده به اون خوبی نیس.همون dell 6400 توپه و این که گفتی یک رم اضافه کنی نوع r33 حدود 98 تومن هست
با ram اضافی کار با ویستا بهتره
سلام....
به عنوان يه تازه كار از همه اساتيد چند سوال داشتم.ممنون ميشم راهنمائي كنيد.
من هفته قبل يه لپ تاپ سوني FZ190 N4 خريدم .
خواستم بدونم كه
1-چه چيزايي رو همراه با لپ تاپ بايد تحويل ميدادن؟
آيا DVD ويندوز هم بايد همراهش باشه.
چون فروشنده گفت كه اين لپ تاپ ها اصلا DVD ويندوز نداره و خودم بايد RECOVERY تهيه كنم .آيا درست ميگه؟
2- چه چيزاي ديگه اي رو براي اطمينان از سالم بودن و نو بودن لپ تاپ بايد چك كنم؟
در يادداشت هاي قبلي يكي از اساتيد راجع به چك حرفه اي لپ تاپ نوشته بود.ميشه بگيد چه طور ميشه اين كارو كرد؟
3- چه نرم افزارهاي اوريجينالي بايد روش نصب باشه؟چون OFFICE نسخه TRIAL روش نصبه و فروشنده گفت كه خودم بايد يه OFFICE بخرم.آيا درست ميگه
بله ولی میخام بدونم وقتی 1گیگ رم به 6400 اضافه بکنم کارکردش به خوبی یه نوت بوک که از اول 2 گیگ رم داشته هست؟ یا اینکه چون از اول با 1 گیگ رم طراحی شده به اون خوبی نیس.
سلام درسته این مدل dvd ویندوز نداره وباید خودت recovery کنی
از کدام فروشگاه خریدی؟
برنامه office هم نصب کن
البته بگو الان چه ویندوزی روش هست؟
چک systemهم باید بعد از چک ظاهری ........... چک حرفه ای کنی
سلام....
به عنوان يه تازه كار از همه اساتيد چند سوال داشتم.ممنون ميشم راهنمائي كنيد.
من هفته قبل يه لپ تاپ سوني FZ190 N4 خريدم .
خواستم بدونم كه
1-چه چيزايي رو همراه با لپ تاپ بايد تحويل ميدادن؟
آيا DVD ويندوز هم بايد همراهش باشه.
چون فروشنده گفت كه اين لپ تاپ ها اصلا DVD ويندوز نداره و خودم بايد RECOVERY تهيه كنم .آيا درست ميگه؟
2- چه چيزاي ديگه اي رو براي اطمينان از سالم بودن و نو بودن لپ تاپ بايد چك كنم؟
در يادداشت هاي قبلي يكي از اساتيد راجع به چك حرفه اي لپ تاپ نوشته بود.ميشه بگيد چه طور ميشه اين كارو كرد؟
3- چه نرم افزارهاي اوريجينالي بايد روش نصب باشه؟چون OFFICE نسخه TRIAL روش نصبه و فروشنده گفت كه خودم بايد يه OFFICE بخرم.آيا درست ميگه
------------------------------------------------------------------------------------------------------
ميلاد جان ممنون از جوابت
اسم فروشگاه يادم نيست
OFFICE سازگار با ويستا رو از پايتخت ميگيرم.
ويندوز BUSINESS روش نصبه
چك حرفه اي چطوريه؟آيا بايد سريالشو بدم تو سايت سوني و مشخصاتشو بگيرم يا كار ديگه اي لازمه