• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
بجان خودم قیمتش از بدو ورود همین قدر بود ! و گرون نشده ! اونی که شما میگی 940 بوده ! الان شده 800

تومن ! قطعاتشون باهم از زمین تا آسمون فرق دارن ! فقط 100 150 تومن تفاوت باطریهاشونه

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
دوستانی که سیستم عامل نوت بوکشون ویستا هست(vista home) با ویندوزشون مشکلی ندارن؟بازیها رو با همون کیفیت xp اجرا میکنه؟مثلا بازی generals روش نصب میشه؟نرم افزارها روش کار میکنه؟(منظورم از این نرم افزارهاست که 100 تاشون توی یه سی دی با قیمت 500 تومنه:blush:)

ویستا نسل جدید و پر کاربرد ویندوز در حال و آینده این خیلی مهم هست دو ست عزیز:):wacko:

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
جنرالز رو باهاش امتحان نکردم . اما توی ACT OF WAR توی دمو هاش و فیلمهایی که در طول بازی پخش میشه

مشکل دارم و اونا رو نشون نمیده ! نمیدونم مشکل از ویندوزه یا Driver یا Setting !

Krum

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ...

مدل Dell XPS 1330 تو بازار ایران وارد شده آیا ؟؟

راستش من هم دنبالشم . هقته پیش که رفته بودم پایتخت زیگورات گفت شاید یک هفته ، ده روز دیگه بیاره .
ابزار پیشرو هم که توی لیست قیمت هاش بود ولی نداشتش و گفت دو ، سه روز دیگه میاد .
----------
جناب رادیان عزیز
نظر شما در رابطه با Dell XPS 1330 در مقایسه با Sony SZ 430 چیه ؟ ( با کانفیگ هایی تقریبا یکسان - البته به جز گرافیک )

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
اگه با کارت گرافیک سری 8 میخواین خریداری کنین .

باید یک نکته رو در نظر داشته باشین و اونم اینه که سری XPS ها بیشتر برای مصارف بازی طراحی شدن !

تا همین چند وقت پیش حتی وقتی میرفتین توی سایت WWW.GAMESPOT.COM همون سردرش

تبلیغ این XPS 1710 رو زده بود که خوراکه بازیه ! ...

واسه همین پیشنهاد من اینه که اگه برای این هدف دنبالشین حتما همین XPS رو انتخاب کنین چون توی مدلهای

پیشین مثلا 1210 جوابش رو بخوبی پس داده ، اما اگر نیستین مثل من زمانی که میخواستم بخریم

بجای 1210 و یک هزینه اضافی رفتم سراغ 6400 که بیشتر مصارف Bussiness ای داره .

در مورد سونی نظری ندارم جز اینکه کلاس داره ! ظریف حساس و عمر مفید کم داره ! و هزینش

کلا بالاست ، نه تنها در لپ تاپ بلکه جهت گیری کلی این شرکت در قیمت بالاست .

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
بجان خودم قیمتش از بدو ورود همین قدر بود ! و گرون نشده ! اونی که شما میگی 940 بوده ! الان شده 800

تومن ! قطعاتشون باهم از زمین تا آسمون فرق دارن ! فقط 100 150 تومن تفاوت باطریهاشونه

نه گرون شده عزیز جان :

DELL - Inspiron 6400 D T2450 / E1505

قیمت رایان صبا: 940.000 Toman

CPU: INTEL Core Duo 2.0 / CACHE:2.0 MB / FSB: 533 / RAM: 1024 MB DDR2 / HDD: 120+ GB SATA / LCD: 15.4" TruBrite WXGA / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: 256 MB ATI / PORTS: MODEM + LAN + WiFi + i-LINK + CARD READER + Bluetooth / 2.8 Kg / Made in Ireland

همینو زنگ زدم چندجا پرسیدم گفتن شده 1380 چون دیگه تولید نمیشه و قراره یه مدل بالاتر و بهتر بیاد تا اون زمان این قیمتش الکی بالاست !

TAEL

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
76
من اون پستی که راجع به رده بندی کارتهای گرافیکی نوت بوک بود پیدا نمیکنم،نمیدونم اصلا توی این انجمن بود یا نه؟
میخواستم بدونم در نوت بوک کارت گرافیک geforce 7300 بهتره یا ati x1400؟

همونطور که بارها ذکر شده ، ATI Mobility X1400 از GeForce 7300 خیلی بهتر هست و در Benchmark هایی که توسط سایت های معتبر تهیه شده ، ATI Mobility X1400 عملکرد بهتری نسبت به GeForce 7300 داشته . صفحات قبلی همین تاپیک رو بخونید تا اطلاعات بیشتری کسب کنید.

TAEL

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
76
دوستان عزیز کمککککککککککککککککککککککککک

بگید بالاخره من تا سقف 1300 چی بگیرم خوبه ؟

یکی میگه Dell Inspiron 6400 ...قبلاً 940 بود ولی چون الان تولید نمیشه الکی رفته بالا

در ضمن ، نمی خوام سیستم AMD و ویستا باشه

یه چیزی معرفی کنید دستتونو می بوسم .

DELL Inspiron 6400 کانفیگ های مختلفی داره که از 700 تا 1.250 متغیر هستش . اما بهترین پیشنهاد همین مدل هست . در مورد ویستا هم سخت در اشتباهید ! :f34r:

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
DELL Inspiron 6400 کانفیگ های مختلفی داره که از 700 تا 1.250 متغیر هستش . اما بهترین پیشنهاد همین مدل هست . در مورد ویستا هم سخت در اشتباهید ! :f34r:

کاملا درسته
:)

Krum

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه با کارت گرافیک سری 8 میخواین خریداری کنین .

باید یک نکته رو در نظر داشته باشین و اونم اینه که سری XPS ها بیشتر برای مصارف بازی طراحی شدن !

تا همین چند وقت پیش حتی وقتی میرفتین توی سایت WWW.GAMESPOT.COM همون سردرش

تبلیغ این XPS 1710 رو زده بود که خوراکه بازیه ! ...

واسه همین پیشنهاد من اینه که اگه برای این هدف دنبالشین حتما همین XPS رو انتخاب کنین چون توی مدلهای

پیشین مثلا 1210 جوابش رو بخوبی پس داده ، اما اگر نیستین مثل من زمانی که میخواستم بخریم

بجای 1210 و یک هزینه اضافی رفتم سراغ 6400 که بیشتر مصارف Bussiness ای داره .

در مورد سونی نظری ندارم جز اینکه کلاس داره ! ظریف حساس و عمر مفید کم داره ! و هزینش

کلا بالاست ، نه تنها در لپ تاپ بلکه جهت گیری کلی این شرکت در قیمت بالاست .

خيلي خيلي ممنون :)

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61

کدوم مدل ؟ همونی که مشخصاتشو گذاشتم ؟ شده 1380000 تومن
در مورد ویستا در اشتباه نیستم...سیستم عاملی که 90 درصد برنامه های مورد نیاز منو ساپورت نمیکنه ، به چه دردی میخوره ؟!
40 درصد کاربری من از کامپیوتر ، دیکشنری و مباحث مربوط به زبان هست که خوشبختانه یا متاسفانه هیچ دیکشنریه مرجع و کاملی مثل نارسیس و ... نصب نمیشن .
در ضمن...بعدها میشه ویستا نصب کرد...مشکلی نیست .

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
در مورد ویستا در اشتباه نیستم...سیستم عاملی که 90 درصد برنامه های مورد نیاز منو ساپورت نمیکنه ، به چه دردی میخوره ؟!
40 درصد کاربری من از کامپیوتر ، دیکشنری و مباحث مربوط به زبان هست که خوشبختانه یا متاسفانه هیچ دیکشنریه مرجع و کاملی مثل نارسیس و ... نصب نمیشن .

خوب vista تو خیلی موارد کار میده. ولی xp کم کم از دور خارج میشه مثل 95 یا 98

یه کار دیگه هم میتونی بکنی اگر pc داری با pc کاران و یک سیستم ویستا دار مثل 6400 بخری

یا میتونی xp نصب کنی بعدا vista نصب کنی

TAEL

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
76

1. به جرأت میتونم بگم 99 درصد برنامه ها روی ویستا به راحتی اجرا میشن.

2. درسته که بعدها هم میشه ویستا نصب کرد ، اما باید توجه کنید که سخت افزار شما با ویستا سازگاری داشته باشه و بتونه اونو ساپورت کنه . همچنین اگر لپتاپ ویستا دار بخرید ، DVD قانونی ویندوز ویستا رو رایگان تحویل می گیرید که این به نوعی غنیمت جنگی محسوب میشه :D:f34r:

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
1. به جرأت میتونم بگم 99 درصد برنامه ها روی ویستا به راحتی اجرا میشن.

2. درسته که بعدها هم میشه ویستا نصب کرد ، اما باید توجه کنید که سخت افزار شما با ویستا سازگاری داشته باشه و بتونه اونو ساپورت کنه . همچنین اگر لپتاپ ویستا دار بخرید ، DVD قانونی ویندوز ویستا رو رایگان تحویل می گیرید که این به نوعی غنیمت جنگی محسوب میشه :D:f34r:

tael جان.. بی زحمت به هرد سوال زیر جواب بده.ممنونت میشم
سوال اول : برنامه هایی که میگم ورژن ویستا دارن ؟

Jet Audio
Power DVD
Babylon
Adobe Photoshop
Adobe Reader
Anti Virus
Video Convertor Master(ya ye chizi too in mayeha)
Clone CD&DVD and Clone Image
Nokia PC Suite
eMule
ACD See
Download Accelerator Plus (DAP)w
Microsoft Office 2003
Nero
SnagIt 8 (Screen shoter)w
Ulead VideoStudio 11

سوال دوم : نفرمودید...همون لپ تاپی که مشخصاتشو تو صفحه قبل گذاشتم رو فرمودید خوبه ؟
Dell Inspiron 6400 ..به نظر شما با قیمت 1،380 می ارزه ؟

nmnw_king

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان نظرتون راجع به این نوت بوک با این مشخصات چیه؟

من این نوت بوک رو در سایت زیگورات و در قسمت لیست قیمتها دیدم:

dell inspiron 6400d

cpu 2 core duo 2 ,4meg cashe

vga:ati x1400 256 hyper memory

ram:1024

hard:120

DVDRW

LCD:15/4 WXGA

blue tooth&WiFi

vista home

اصلا این نوت بوک برای ویستا مناسب هست،128 تا از رمش که میره برای گرافیک آیا بقیه رمش میتونه یه سرعت مناسبی رو برای ویستا فراهم کنه؟

از دوستان کسی با این نوت بوک کار کرده؟

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
همچنین اگر لپتاپ ویستا دار بخرید ، DVD قانونی ویندوز ویستا رو رایگان تحویل می گیرید که این به نوعی غنیمت جنگی محسوب میشه :D:f34r:

البته اگر سونی باشه از DVD خبری نیست :D
احتمالا DELL هم همینطوره ، شما چند مدل که DVD ویستا روشون هست معرفی می کنید ؟
اصلا چطور میشه از این موضوع اطمینان پیدا کرد ؟

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
سلام دوستان

از dell vostro تو بازار ایران خبری نیست؟

بالا