• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

TAEL

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
76
tael جان.. بی زحمت به هرد سوال زیر جواب بده.ممنونت میشم
سوال اول : برنامه هایی که میگم ورژن ویستا دارن ؟

Jet Audio
Power DVD
Babylon
Adobe Photoshop
Adobe Reader
Anti Virus
Video Convertor Master(ya ye chizi too in mayeha)
Clone CD&DVD and Clone Image
Nokia PC Suite
eMule
ACD See
Download Accelerator Plus (DAP)w
Microsoft Office 2003
Nero
SnagIt 8 (Screen shoter)w
Ulead VideoStudio 11

سوال دوم : نفرمودید...همون لپ تاپی که مشخصاتشو تو صفحه قبل گذاشتم رو فرمودید خوبه ؟
Dell Inspiron 6400 ..به نظر شما با قیمت 1،380 می ارزه ؟

پاسخ سوال اول :

من تمامی برنامه های فوق رو تست کردم و همگی روی ویستا جواب میده . فقط Nokia PC Suite رو تست نکردم که فکر کنم اون هم 100% جواب بده. اما در مورد سایر برنامه هایی که فرمودید ، خیالتون راحت . من همه رو تست کردم !

پاسخ سوال دوم :

با توجه به کانفیگی که شما دادین ، قیمت خیلی بالاست و اصلا در رنج قیمت اصلی بازار نیست . شما از کجاها پرسیدین که همه این قیمت نجومی رو دادن ؟ :blink::wacko:

TAEL

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
76
البته اگر سونی باشه از DVD خبری نیست :D
احتمالا DELL هم همینطوره ، شما چند مدل که DVD ویستا روشون هست معرفی می کنید ؟
اصلا چطور میشه از این موضوع اطمینان پیدا کرد ؟

در مورد سونی اطلاع زیادی ندارم و تا جایی که میدونم ، حق با شماست . سونی DVD ویستا نداره مگر به ندرت .

در مورد دل هم اکثر لپتاپ های تولیدی توسط این شرکت ، همراه با DVD ویستا عرضه میشن . بهترین منبع جهت اطمینان ، سایت رسمی دل (www.dell.com) هست . چون وارد کننده ها ، با توجه به کانفیگ های ذکر شده در سایت رسمی شرکت ، دستگاه ها رو خریداری می کنند. اگر در سایت اصلی ، موجود بودن DVD ویستا ذکر شده بود ، شما بایستی حتما از لپتاپ رو همراه با DVD ویستا تحویل بگیرید . ضمنا در لیست قیمت فروشنده ها ، حتما ذکر شده که به همراه DVD ویستا به فروش می رسه . در مورد اینکه پرسیدین چه مدل هایی از دل ویستا دارن ، باید بگم که تا جایی که من اطلاع دارم همشون دارن . نمونه ی بارزش هم لپتاپ های سری Inspiron و سری Latitude .

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
البته اگر سونی باشه از DVD خبری نیست :D
احتمالا DELL هم همینطوره ، شما چند مدل که DVD ویستا روشون هست معرفی می کنید ؟
اصلا چطور میشه از این موضوع اطمینان پیدا کرد ؟

عزیزم dell بعضیاش هست که از کارخونه dvd ویندوز روش نمیزارن وبا قیمت کمتر میفروشن .و بعضیاش هست که dvd روش هست
و یکسری هم تو ایران دودر می کنن.وsystem هایی که از اول روش نبوده و recovery داره ایران به جای این که ارزون بده به همون قیمتی میده که dvd روش هست

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
tael جان.. بی زحمت به هرد سوال زیر جواب بده.ممنونت میشم
سوال اول : برنامه هایی که میگم ورژن ویستا دارن ؟

Jet Audio
Power DVD
Babylon
Adobe Photoshop
Adobe Reader
Anti Virus
Video Convertor Master(ya ye chizi too in mayeha)
Clone CD&DVD and Clone Image
Nokia PC Suite
eMule
ACD See
Download Accelerator Plus (DAP)w
Microsoft Office 2003
Nero
SnagIt 8 (Screen shoter)w
Ulead VideoStudio 11

سوال دوم : نفرمودید...همون لپ تاپی که مشخصاتشو تو صفحه قبل گذاشتم رو فرمودید خوبه ؟
Dell Inspiron 6400 ..به نظر شما با قیمت 1،380 می ارزه ؟

همه این برنامها کار میده هر کدام کار نداد کافیه یه فایل sys از ویندوز تهیه کنی و بریزی تو شاخه ای که برنامه رو نصب کردی اونوقط برنامه 10 سال پیش هم کار میده

dell inspiron با قیمت 1.380 میخواسته بندازه و مردم رو حلو گیر اورده . بیشتر دقت کن

من یه پست واسه تست dell دادم جالبه ببین

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
دوستان نظرتون راجع به این نوت بوک با این مشخصات چیه؟

من این نوت بوک رو در سایت زیگورات و در قسمت لیست قیمتها دیدم:

dell inspiron 6400d

cpu 2 core duo 2 ,4meg cashe

vga:ati x1400 256 hyper memory

ram:1024

hard:120

DVDRW

LCD:15/4 WXGA

blue tooth&WiFi

vista home

اصلا این نوت بوک برای ویستا مناسب هست،128 تا از رمش که میره برای گرافیک آیا بقیه رمش میتونه یه سرعت مناسبی رو برای ویستا فراهم کنه؟

از دوستان کسی با این نوت بوک کار کرده؟

بله اصلا با ویستا به خوبی mach mishe

dell inspiron 6400( windows vista basic) d

128 هم بله البته اگر 2 gig رم داشته باشه دیگه خیلی عالی هست ولی 1 gig هم خیلی خوب جواب میده

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
کاملا خوبه . اما ایده آل نیست و تنها موردی که باعث میشه ایده آل نباشه ، که البته مربوط به این

لپ تاپ خاص هم نیست بلکه یک امر فراگیر هست ، سرعت پایین هارد هستش که در همه لپ تاپ ها

به صورت استاندارد 5400 هست ( برای مصرف کمتر باطری )

این امر باعث کاهش نرخ انتقال داده ها میشه که خوب از ایده آل بودن سیستم یه خورده کم میکنه

solidsnake

Registered User
لایک‌ها
1
خوب انقدر از 6400d تعریف شد که منم تصمیم گرفتم یکی بخرم!
1-قیمتش الان تو بازار چند هست؟ منظورم قیمت اخر هست با تخفیف و...
2-این service TAG که توصفحه 337 جناب miladninja گفتن دقیقا کجای دستگاه هست و اینکه کجا باید اینو وارد کنم؟
3-من از نمایندگی زیگورات اصفهان میخام بخرم. برا گارانتی جهانیش باید چی کار کنم؟ ایا داره؟(چون 2-3 ماه دیگه میرم مالزی)
4-اگه همونجا رم اضافه کنم گارانتی جهانیش از بین میره؟(گارانتی خود زیگورات که نمیره دیگه؟)

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
خوب انقدر از 6400d تعریف شد که منم تصمیم گرفتم یکی بخرم!
1-قیمتش الان تو بازار چند هست؟ منظورم قیمت اخر هست با تخفیف و...
2-این service TAG که توصفحه 337 جناب miladninja گفتن دقیقا کجای دستگاه هست و اینکه کجا باید اینو وارد کنم؟
3-من از نمایندگی زیگورات اصفهان میخام بخرم. برا گارانتی جهانیش باید چی کار کنم؟ ایا داره؟(چون 2-3 ماه دیگه میرم مالزی)
4-اگه همونجا رم اضافه کنم گارانتی جهانیش از بین میره؟(گارانتی خود زیگورات که نمیره دیگه؟)

1.فکر کنم 1.200 یا 1.250

2.پشت دستگاه رو یه برچسب کوچک./ روی کارتون./روی پلوم کائچو./درون BAIOS سیستم.

3.کارانتی بین المللی روشه یا تو پاکت پرس شده روی کارتونه . اگر میخای بری مالزی مدل مالزی بردار به جای ایرلندی بهتر هم هست چون مدل ایرلندی بیشتر مجارستان و کشورهای اطراف میره
من خودم SYSTEM رو بدون گارانتی خریدم چون systmi که fix شده و چک حرفه ای شده حالا حالاها خراب نمیشه
گارانتی الکی ایران که زیر نظر شرکت dell نیست به درد نمیخوره

4.نه دوست عزیز چون گارانتی فروشگاه باید cod garanty را واسه شرکت dell بفرسته و اون کد ثبت بشه.تو ایران گفتم که الکی هست و کد گارانتی system شما هیچ جای شرکت دل ثبت نمشه :lol: چون نماینگی نداره. و شما که از ایران میخری کد خرید شما کجا ثبت مشه؟:lol: حالا اگر ببری مالزی خواستی رم اضافه کنی فروشگاه یا شرکت اونجا چون از اونجا نخریدی و کدی ثبت نشده تو لیست فروشش بهت میگه بورو همونجا که خریدی :lol:
حتی اگر خود شرکت dell هم ببری چون فروشنده کدی که روی کارتوتن هست به اسم فروشگاه ثبت وارسال نکرده بهت میگن دستگاه یا دزدی هست یا ازنمایندگی نخریدی:lol: الکی که نیست:) ok

سوالی داشتی ID : milad_ninja2008

pejman_it

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام

برای خرید یه نوت بوک کوچک (12 یا 13 اینچ) نیاز به راهنمایی دارم.
Dell XPS 1210 خوب هست؟
شما کدوم مدل را پیشنهاد می کنید؟

ممنون

julian.mercer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ...
اساتید لطفا کمک کنند ، من Dell XPS 1330 رو با بودجه 1300 می تونم تهیه کنم ، اگه می شه ، چه کانفیگیش رو ؟؟

noface_king

Registered User
لایک‌ها
1

فکر کنم دیگه بعد از چند ماه بررسی و انتظار برای ورود لپ‌تاپ‌هایی با مشخصات مطلوب، بالاخره زمان آن رسیده باشه که آستین‌هام را بالا بزنم و برم این مدل Dell Inspiron 1520 را بخرم. مدتی بود که منتظر بودم زیگورات این مدل را وارد کنه اما متاسفانه مدلی که وارد شده مشخصات مطلوب من را نداره. حالا تصمیم گرفتم که همین مدل وارد شده شرکت "ابزار پیشرو" را (با کمی اقماض در مورد هاردش) بگیرم (شاید بعدا تصمیم گرفتم که هاردش را عوض کنم). در مورد گارانتی "ابزار پیشرو" هم تا حالا مورد نا‌امید کننده‌ای نشنیدم (اما شنیدن کی بود مانند دیدن!!؟) و احتمالا این مدل را از نمایندگی‌ این شرکت در اصفهان می‌خرم.و باز هم مثل همیشه به کمک شما اساتید ارجمند و دوستان گرامی نیاز دارم تا یک دستگاه سالم را انتخاب کنم.
مشخصاتش اینها است:

Intel® CoreTM 2 Duo Processor T7300 (2.0GHz,4MB L2 Cache,800MHz FSB)
2 GB (Up to 4GB8 shared9 Dual Channel3 667MHz DDR2 SDRAM provides blazing performance)
Memory (RAM) Type: PC 5700 DDR2 RAM
NVIDIA® GeForceTM Go 8600M GT with 256MB DDR2 dedicated graphic memory
15.4 UltraSharpTM Wide Screen SXGA+ (1680x1050) display with TrueLifeTM
160GB 5400 rpm
DVD+/-RW10 with Dual Layer DVD+R write capacity
Weight: Starting at 6.40 lbs (2.90 kg)
USB 2.0 (4)
Integrated 10/100 LAN (RJ45) and 56K Modem)RJ11(
IEEE1394a
8 in 1 Memory Card Reader
VGA video output & S-Video
Stereo in, headphone/speaker out & Dual digital mics
1 ExpressCard 54mm Slot
9 cell 85WHr Li-Ion Battery
Bluetooth ® 2.0 / Consumer IR
USB External TV Tuner Card
Mini-Card
Microsoft® Windows® Vista Business
1,650 toman

در ضمن بعضی از مشخصات لیست ابزار پیشرو با سایت دل مصابقت نمی‌کنه مثل تعداد usbها یا مثلا network card (این لیستی که من دادم لیستی از مشخصاتی است که احتمال میدم درست باشه).
1)اولین سوالم در مورد پیکسل‌های سوخته مانیتور است: آیا شرکت‌هایی که گارانتی می‌کنن این حق را به مشتری میدن که از سلامت کامل دستگاه در هنگام خرید مطمئن بشن؟ حتی اشکالاتی مثل 1 پیکسل سوخته؟(در مورد مانیتور‌های LCD که بعضی شرکت‌ها حتی 1 پیکسل سوخته را گارانتی می‌کنند و بعضی شرکت‌ها تا 3 پیکسل ککشون نمی‌گزه و مسلما هر آدم عاقلی ترجیح می‌ده که از اونها خرید نکنه).

2)شنیدم که بعضی از reseller‌ها (شرکت‌هایی که وظیفه تهیه و کانفیگ لپ‌تاپ با مشخصات مورد نظر مشتری را دارن) در کشور‌های خارجی در سخت‌افزار لپ‌تاپ دست می‌برند و از رم‌ها یا سخت‌افزار‌هایی که مورد نظر کمپانی اصلی نیست استفاده می‌کنند؟ آیا این موضوع صحت داره؟ آیا تنها چک کردن service tag کفایت می‌کنه؟ آیا دیگر نیازی نیست که mac address تک تک قطعات را چک کنیم؟ و آیا راه دیگری برای تشخیص اصل بودن قطعات سخت‌افزاری مثل رم وجود دارد؟ممنون میشم اگر دوستانی که تجربه کار با دل را دارن بگن که معمولا این شرکت رم و هاردش را از چه کمپانی‌هایی تهیه می‌کنه؟

3)آیا نما‌یندگی‌های شرکت‌های معتبر گارانتی کننده (به خصوص نمایندگی ابزار پیشرو در اصفهان و کلا ابزار پیشرو) لپ‌تاپ را پولوم شده تحویل می‌دهند؟

4)همین الان دیدم که این لپ‌تاپ با کمی مشخصات متفاوت توسط aris-co هم وارد شده و دو اشکال و یک مزیت داره.

Aris-co:
Processor: Intel Core 2 Duo T7300
* Processor Speed : 2.0GHz (4MB)
* Operating System : VISTA HOME
* Memory Size : 2048 MB
* Display Size : 15.4″
* Display Type : Widescreen XGA with TruBrite Technology
* Display Resolution : 1280x800
* Graphics Chipset : GFORCE
* Graphics Memory : 256MB
* Hard Drive Size : 120 GB ( SATA )
* Optical Drive : DVD-SuperMulti drive (+/-R double layer)
* Wireless LAN : 802.11 a/b/g
* Bluetooth : Yes
* Modem : V.92 Modem
* LAN : 10/100
* Battery Life : Up to 3.0 hours
* Port : 4xUSB2 PCMCIA iLINK
* Caerd Reader : 5 In 1
* USB Slots : 4 - USB (2.0)
* iLINK : i.LINK IEEE-1394
* S – Video : TV – OUT ( S Video )
* Weight : Starting at 2.7 Kg.
* Color : Jet Black
* Warranty : 1 Year International & Local
1,460 toman

یک اشکالش صفحه مانیتور ضعیف‌ترش نسبت به ابزار پیشرو است. اشکال دیگش هم 6 سلولی بودنش است. اما مزیتش هارد پر‌سرعت‌تر (و البته کم حجم‌ترش )است. شما کدام را پیشنهاد می‌کنید؟ آیا کسی تا به حال با گارانتی این شرکت کار کرده است؟

5)آیا مدل بهتری در سری 15.4 یا حتی 17 سراغ دارین که جدید باشه و DirectX10 را هم پشتیبانی کنه؟ (که قیمتش زیر 2,200 باشه و ترجیحا هم دل و بعد اچ‌.پی باشه چون به قول رادیان عزیز "خر‌کارتر از دل خودشه!!!")

6)این مدل ابزار پیشرو شامل چه DVDهایی است؟(به ابزار پیشرو که زنگ زدم گفتن DVD Vista Bussiness هم داره، خدا کنه منظورشون ریکاوری نباشه).

7) ممکنه خواهش کنم یکی از دوستان عکسی از پولوم دل قرار بدن؟به خصوص از اون برچسب‌های ریشه‌دار.

8) جناب tael گفتن: لپتاپ های دل دارای یک بخش مخصوص تست کامل هستند که در ابتدای بوت با دکمه F12 وارد آن می شود. هنگام خرید این عمل (System Check) را که حدود 5-10 دقیقه بطول می انجامد را حتما انجام دهید تا از سلامت کامل تمامی قطعات مطمئن شوید.
می‌خواستم بدونم این تست دقیقا چه چیز را تست می‌کند؟ و بهترین نتیجه تست چه نتیجه‌ای است.(متاسفانه من به جز چند بار پشت دل ننشستم و به این مورد دقت نکرده بودم، ممنون میشم توضیح بدین).

9) جناب miladninja اشاره کردن که یکی از راه‌های تست حرفه‌ای یک سیستم وزن دقیق دستگاه است.اما من سراسر سایت دل را زیر و رو کردم و هیچ کجا اشاره‌ای به این نکته نشده بود.فقط ذکر شده بود که حداقل وزن این مدل 2.9 است. اما به نظر شما سیستمی که 4 گیگ رم دارد نباید با سیستمی که 1 گیگ رم دارد تفاوت وزن داشته باشد؟حتی 10 گرم؟ حتی اگر فرض کنیم که رم را از سیستم خارج کنیم، تفاوت وزن انواع مانیتور‌ها را که نمی‌تونیم ندیده بگیریم.فکر می‌کنم هر چه مانیتور رزلوشن بیشتری داشته باشه، میزان کریستال به کار رفته در آن باید بیشتر باشه که باعث اختلاف وزن می‌شه.وزن دقیق هر دستگاه هم که توسط سایت دل مشخص نشده، پس چطور ممکنه که این معیار، معیار دقیقی برای نشان دادن اصل بودن قطعات باشه؟ممنون میشم توضیح بدین.

10) دیگه سوالی ندارم!!! :D :blush:

با تشکر از همه دوستان :)

TAEL

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
76

TAEL

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
76

فکر کنم دیگه بعد از چند ماه بررسی و انتظار برای ورود لپ‌تاپ‌هایی با مشخصات مطلوب، بالاخره زمان آن رسیده باشه که آستین‌هام را بالا بزنم و برم این مدل Dell Inspiron 1520 را بخرم. مدتی بود که منتظر بودم زیگورات این مدل را وارد کنه اما متاسفانه مدلی که وارد شده مشخصات مطلوب من را نداره. حالا تصمیم گرفتم که همین مدل وارد شده شرکت "ابزار پیشرو" را (با کمی اقماض در مورد هاردش) بگیرم (شاید بعدا تصمیم گرفتم که هاردش را عوض کنم). در مورد گارانتی "ابزار پیشرو" هم تا حالا مورد نا‌امید کننده‌ای نشنیدم (اما شنیدن کی بود مانند دیدن!!؟) و احتمالا این مدل را از نمایندگی‌ این شرکت در اصفهان می‌خرم.و باز هم مثل همیشه به کمک شما اساتید ارجمند و دوستان گرامی نیاز دارم تا یک دستگاه سالم را انتخاب کنم.
مشخصاتش اینها است:

2 GB (Up to 4GB8 shared9 Dual Channel3 667MHz DDR2 SDRAM provides blazing performance)
160GB 5400 rpm
USB 2.0 (4)
IEEE1394a
1 ExpressCard 54mm Slot
Mini-Card
1,650 toman

در ضمن بعضی از مشخصات لیست ابزار پیشرو با سایت دل مصابقت نمی‌کنه مثل تعداد usbها یا مثلا network card (این لیستی که من دادم لیستی از مشخصاتی است که احتمال میدم درست باشه).
1)اولین سوالم در مورد پیکسل‌های سوخته مانیتور است: آیا شرکت‌هایی که گارانتی می‌کنن این حق را به مشتری میدن که از سلامت کامل دستگاه در هنگام خرید مطمئن بشن؟ حتی اشکالاتی مثل 1 پیکسل سوخته؟(در مورد مانیتور‌های LCD که بعضی شرکت‌ها حتی 1 پیکسل سوخته را گارانتی می‌کنند و بعضی شرکت‌ها تا 3 پیکسل ککشون نمی‌گزه و مسلما هر آدم عاقلی ترجیح می‌ده که از اونها خرید نکنه).

2)شنیدم که بعضی از reseller‌ها (شرکت‌هایی که وظیفه تهیه و کانفیگ لپ‌تاپ با مشخصات مورد نظر مشتری را دارن) در کشور‌های خارجی در سخت‌افزار لپ‌تاپ دست می‌برند و از رم‌ها یا سخت‌افزار‌هایی که مورد نظر کمپانی اصلی نیست استفاده می‌کنند؟ آیا این موضوع صحت داره؟ آیا تنها چک کردن service tag کفایت می‌کنه؟ آیا دیگر نیازی نیست که mac address تک تک قطعات را چک کنیم؟ و آیا راه دیگری برای تشخیص اصل بودن قطعات سخت‌افزاری مثل رم وجود دارد؟ممنون میشم اگر دوستانی که تجربه کار با دل را دارن بگن که معمولا این شرکت رم و هاردش را از چه کمپانی‌هایی تهیه می‌کنه؟

3)آیا نما‌یندگی‌های شرکت‌های معتبر گارانتی کننده (به خصوص نمایندگی ابزار پیشرو در اصفهان و کلا ابزار پیشرو) لپ‌تاپ را پولوم شده تحویل می‌دهند؟

4)همین الان دیدم که این لپ‌تاپ با کمی مشخصات متفاوت توسط aris-co هم وارد شده و دو اشکال و یک مزیت داره.

Aris-co:
1,460 toman

یک اشکالش صفحه مانیتور ضعیف‌ترش نسبت به ابزار پیشرو است. اشکال دیگش هم 6 سلولی بودنش است. اما مزیتش هارد پر‌سرعت‌تر (و البته کم حجم‌ترش )است. شما کدام را پیشنهاد می‌کنید؟ آیا کسی تا به حال با گارانتی این شرکت کار کرده است؟

5)آیا مدل بهتری در سری 15.4 یا حتی 17 سراغ دارین که جدید باشه و DirectX10 را هم پشتیبانی کنه؟ (که قیمتش زیر 2,200 باشه و ترجیحا هم دل و بعد اچ‌.پی باشه چون به قول رادیان عزیز "خر‌کارتر از دل خودشه!!!")

6)این مدل ابزار پیشرو شامل چه DVDهایی است؟(به ابزار پیشرو که زنگ زدم گفتن DVD Vista Bussiness هم داره، خدا کنه منظورشون ریکاوری نباشه).

7) ممکنه خواهش کنم یکی از دوستان عکسی از پولوم دل قرار بدن؟به خصوص از اون برچسب‌های ریشه‌دار.

8) جناب tael گفتن: لپتاپ های دل دارای یک بخش مخصوص تست کامل هستند که در ابتدای بوت با دکمه F12 وارد آن می شود. هنگام خرید این عمل (System Check) را که حدود 5-10 دقیقه بطول می انجامد را حتما انجام دهید تا از سلامت کامل تمامی قطعات مطمئن شوید.
می‌خواستم بدونم این تست دقیقا چه چیز را تست می‌کند؟ و بهترین نتیجه تست چه نتیجه‌ای است.(متاسفانه من به جز چند بار پشت دل ننشستم و به این مورد دقت نکرده بودم، ممنون میشم توضیح بدین).

9) جناب miladninja اشاره کردن که یکی از راه‌های تست حرفه‌ای یک سیستم وزن دقیق دستگاه است.اما من سراسر سایت دل را زیر و رو کردم و هیچ کجا اشاره‌ای به این نکته نشده بود.فقط ذکر شده بود که حداقل وزن این مدل 2.9 است. اما به نظر شما سیستمی که 4 گیگ رم دارد نباید با سیستمی که 1 گیگ رم دارد تفاوت وزن داشته باشد؟حتی 10 گرم؟ حتی اگر فرض کنیم که رم را از سیستم خارج کنیم، تفاوت وزن انواع مانیتور‌ها را که نمی‌تونیم ندیده بگیریم.فکر می‌کنم هر چه مانیتور رزلوشن بیشتری داشته باشه، میزان کریستال به کار رفته در آن باید بیشتر باشه که باعث اختلاف وزن می‌شه.وزن دقیق هر دستگاه هم که توسط سایت دل مشخص نشده، پس چطور ممکنه که این معیار، معیار دقیقی برای نشان دادن اصل بودن قطعات باشه؟ممنون میشم توضیح بدین.

1. در مورد پیکسل سوخته ، حتما تمام توجهتون رو بکنید . هنگامی که دستگاه رو انتخاب کردین و اون رو داخل فروشگاه براتون باز کردن ، دستگاه رو روشن کنید و بعد از بالا اومدن ویندوز ، یکبار با بکراند مشکی و یکبار با بکراند سفید تمامی صفحه رو بررسی کنید و اگر کوچکترین مشکلی دیدن (چه Stock Pixel و چه Dead Pixel) ، همونجا بگید که دستگاه رو عوض کنند و یکی دیگه بهتون بدن . فروشنده موظف هستش که دستگاه کاملا سالم بده . اگر گفت نمیشه عوض کرد ، بگید نمیخوام و از فروشگاه بیاید بیرون ! :cool:

2. فکر کنم فقط چک کردن Service Tag کافی باشه . البته نظر سایر دوستان رو هم در نظر بگیرید.

3. خیر . هنگام ترخیص از گمرک تمامی دستگاه ها باز میشن و همچنین فروشگاه تمامی دستگاه های وارد شده رو تست می کنه و سپس دوباره بسته بندی می کنه .

4. ترجیح میدم از ابزار پیشرو خرید کنید.

5. نسبت به کانفیگی که شما در نظر دارین و همچنین قیمتی که فرمودین ، خیر .

6. فکر کنم این چهارتا تا دی وی دی رو داشته باشه : Vista - Drivers - Roxio - Microsoft Works . البته حتما روی ویستا تاکید کنید ! جا داره بگم که ابزار پیشرو اهل دو دره کردن DVD نیست :D

7. متاسفانه من نمیتونم . شاید سایر دوستان داشته باشن.

8. این تست ، تمامی اجزای سخت افزار رو تست می کنه و در هر مرحله از تست ، مقابل آن عبارت Passed رو میزنه و در آخر همه پیامی مبنی بر عدم وجود اشکال میده . اگر در غیر اینصورت بود ، دستگاه رو تعویض کنید.

9. میلاد خودش میگه :f34r:

10. پیشاپیش مبارکه !

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

مشخصاتش اینها است:

160GB 5400 rpm
USB 2.0 (4)
IEEE1394a
1 ExpressCard 54mm Slot
Mini-Card
1,650 toman

Aris-co:
1,460 toman

1.در مورد پیکسل نمیدونم گارانتی کنن یا نه چون من systemam رو تست پکسل کردم و مشکلی نبود و گارانتی هم نکردم که بدونم شامل گارانتی میشود یا نه
2.بله یک مورد از این resellera قلابی سال 2004 تو ber... پیداشد و برخورد قانونی شدید شد:blink:
واسه تست تک تک قطعات باید تست کرد که سخت هست ولی چند تست خوب معرفی کردم
3.نمی دانم > میتونی از خود شرکت سوال کنی .درمورد پلوم هم یک توضیح حرفه ای دادم
4.نه . بیشتر بپرس ازشون
5. فکر کنم dell latitude d820
6.بعضیهاش داره vista , و بعضیاش recovery داره, و بعضیهاش هم دودر میکنن:lol: معمولا اکثر سری مالزی داره
7.چشم میزارم
8.بله درسته. تمام قطعات تست میکنه و در صورت نبود مشکل علامت چک میزنه
9.هر مدلی با کانفیگ خاص یک وزن خاص داره system هم از یک factory بیرون اومده پس اگر وزن دقیقش داشته باشی میتونی تست وزن کنی .این یک نوع زرنگ بازی هست ویکی از اسیستانتهای ایتالیایی dell بهم یاد داد .
اگر dell زیاد زیر دستت ردوبدل بشه وزنش میاد تو دستت و.......
10.ممنون دوست عزیز:)

pejman_it

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام

برای خرید یه نوت بوک کوچک (12 یا 13 اینچ) نیاز به راهنمایی دارم.
Dell XPS 1210 خوب هست؟
شما کدوم مدل را پیشنهاد می کنید؟

ممنون

pejman_it

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

من می خوام یه نوت بوک بخرم.
بعد از یه مدت تحقیقات و پرس و جو به این دو تا مدل رسیدم:
Dell XPS 1210
Sony Vaio SZ330

اگر ممکنه راهنمایی کنید کدومش بهتره و چرا؟

ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
پاسخ سوال اول :

من تمامی برنامه های فوق رو تست کردم و همگی روی ویستا جواب میده . فقط Nokia PC Suite رو تست نکردم که فکر کنم اون هم 100% جواب بده. اما در مورد سایر برنامه هایی که فرمودید ، خیالتون راحت . من همه رو تست کردم !

پاسخ سوال دوم :

با توجه به کانفیگی که شما دادین ، قیمت خیلی بالاست و اصلا در رنج قیمت اصلی بازار نیست . شما از کجاها پرسیدین که همه این قیمت نجومی رو دادن ؟ :blink::wacko:

همه این برنامها کار میده هر کدام کار نداد کافیه یه فایل sys از ویندوز تهیه کنی و بریزی تو شاخه ای که برنامه رو نصب کردی اونوقط برنامه 10 سال پیش هم کار میده

dell inspiron با قیمت 1.380 میخواسته بندازه و مردم رو حلو گیر اورده . بیشتر دقت کن

من یه پست واسه تست dell دادم جالبه ببین

خیلی جاها زنگ زدم گفتن نداریم...فقط یه دوتا فروشگاه موجود داشتن که اونها خودشون هم گفتن قیمتش رفته بالا چون دیگه تولید نمیشه و قیمتش الکیه اما به هر حال گرونه و شده 1،380

لپ تاپی سراغ دارید که مشخصاتش مثل این باشه و ارزونتر باشه ؟
البته جنس خوب باشه

Krum

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ...
اساتید لطفا کمک کنند ، من Dell XPS 1330 رو با بودجه 1300 می تونم تهیه کنم ، اگه می شه ، چه کانفیگیش رو ؟؟

به این لینک http://www.dell.com/content/products/productdetails.aspx/xpsnb_m1330?c=us&cs=19&l=en&s=dhs یک سر بزن.
البته هنوز تو ایران نیومده ، من که ندیدم
تازه تو دوبی اومده ، احتمالا دو ، سه هفته دیگه بیاد . به گقته زیگورات و ابزار پیشرو

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
بالا