• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

nmnw_king

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من توی سایت زیگورات این لپ تاپ رو با این مشخصات دیدم:

Model: Vostro 1500(2.0(
CPU : Intel 2.0 Core 2 Duo (FSB 800)
Cache : 4 MB
RAM : 1024 MB
HDD : 160 GB SATA
LCD : 15.4" WXGA+ TrueLife (Brite)
Webcam 2.0 Megapixel
VGA 256 MB Dedicated Geforce 8600
DVD+RW
Wi-Fi / Bluetooth
IEEE 1394/S-Video out / Infra red
8 in 1 Card Reader

Windows Vista Home Premium

9 Cell Battery

Weight 2.8 Kg

Made in Malaysia

قیمتش اینجوری که اونجا نوشته 1390000 تومنه،

نظرتون چیه؟

من بین این و inspiron 1520 دو دل هستم.:wacko:

همچون سایر مدل های دل ، به قیمتش می ارزه . شما کانفیگ DELL Inspiron 1520 که مد نظرتون هست رو هم لطف کنید تا دقیقا این دو مدل رو مقایسه کنیم .

اون inspiron 1520 که من توی سایت زیگورات دیدم مشخصاتش اینه:

HDD : 120 GB SATA
LCD : 15.4" WXGA TrueLife (Brite)
Webcam 2.0 Megapixel
VGA 256 MB Dedicated Geforec 8600
DVD+RW
Wi-Fi / Bluetooth
8 in 1 Card Reader

Windows Vista Home

6 Cell Battery

Weight 2.8 Kg

Made in Ireland

قیمتشم نوشته بود 1350000 تومن

TAEL

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
76
اون inspiron 1520 که من توی سایت زیگورات دیدم مشخصاتش اینه:

HDD : 120 GB SATA
LCD : 15.4" WXGA TrueLife (Brite)
Webcam 2.0 Megapixel
VGA 256 MB Dedicated Geforec 8600
DVD+RW
Wi-Fi / Bluetooth
8 in 1 Card Reader

Windows Vista Home

6 Cell Battery

Weight 2.8 Kg

Made in Ireland

قیمتشم نوشته بود 1350000 تومن

با توجه به دو کانفیگی که ذکر کردید ، مطمئنا DELL Vostro 1500 بهترین گزینه هست . مزیت های اون هم نسبت به 1520 ، هارد 160 و باتری 9 سلولی اون هست . سایر مشخصات هم که یکسانه . برای هارد بیشتر و باتری قوی تر ، 40 هزار تومان اضافه ارزش داره که پرداخت کنید. پیشنهاد من DELL Vostro 1500 هستش. باز هم نظر خودتون مهمه . راستی از نظر گرافیک هم مشکلی ندارن و Geforce Go 8600 یکی از کارتهای قوی هستش.

;)

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
دو مدل زیر چند جور کانفیگ دارن و بهترین کانفیگشون برای قیمت حدود 700 تومن چیه ؟

Dell 1501
Dell 6400

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
طبق بررسیهایی که کردم Inspiron 6400 مشخصاتش از Inspiron 1501 بهتره ولی دیگه تولید نمیشه ؛ توی سایت دل که برای 6400 سرچ کردم گفت دیگر موجود نیست !
مزیت 1501 به 6400 جدید بودن و دارا بودن ویندوز ویستا است ، اما صرف نظر از این دو مزیت نقطه برتری دیگه ای نداره ، هاردش 80 ، رمش 512 ، سی پی یو سه انتخاب داره ، Turion و Turion X2 و Sempron ، مدلی که Sempron 1800 روشه حدود 700 تومن قیمتشه .

6400 هاردش 120 ، سی پی یو Core Duo و Core 2 Duo داره با سرعت 1.8 و 1.6 و ویندوزش XP است .

اصلا اینا به کنار این دل انقدر مدل زدنش مسخره است که اعصاب آدم خورد میشه ، یه جا خوندم 6400 هاردش 120 یه جا خوندم 60 و ....

این لینک 1501

اینم لینک 6400
دلی های محترم نظر بدن
من که گیج شدم

میخوام بدونم کدومش انتخاب بهتریه !

nmnw_king

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با توجه به دو کانفیگی که ذکر کردید ، مطمئنا DELL Vostro 1500 بهترین گزینه هست . مزیت های اون هم نسبت به 1520 ، هارد 160 و باتری 9 سلولی اون هست . سایر مشخصات هم که یکسانه . برای هارد بیشتر و باتری قوی تر ، 40 هزار تومان اضافه ارزش داره که پرداخت کنید. پیشنهاد من DELL Vostro 1500 هستش. باز هم نظر خودتون مهمه . راستی از نظر گرافیک هم مشکلی ندارن و Geforce Go 8600 یکی از کارتهای قوی هستش.

;)

از راهنمایی شما ممنونم،

من تصمیم گرفتم یکی از این دوتا رو انتخاب کنم اما در مورد inspiron 1520 نگران اون چیزی هستم که حدس میزنیم dock باشه،اگه یه دفعه نباشه و به همون شکل چسبیده به نوت بوک باشه اصلا بهم نمیچسبه،در مورد vostro 1500 مساله سر رنگشه و اینکه عکسهای زیادی ازش ندیدم ترجیح میدادم رنگش خاکستری باشه

htgroup

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

سلام ...

شرکت پارس ارتاک به منـــظور پشـتــيبـاني محـصولات فروخته شده تــوسط مـــجموعــه خود انجـــام وظيفه مــي کــــند و داراي مرکز سرويس دهي با کادري متخصص مي باشد . که اين مجمـــوعه با بکارگيري تـــجهـــــيزات پــــيشرفته و فن آوري نوين امکان سرويس دهي به روز مراجعين را فراهم نموده است

از خدمات اين شرکت ميتوان اشاره به موارد ذيل نمود :

(1+11 ماه گارانتی - 5 سال خدمات پس از فروش)

۱) تعويض دستگاه در ماه اول ضمانت

۲) تحويل دستگاه جايگزين درمواردي که سرويس دستگاه بيش از يک هفته به طول انجامد

۳) ارائه خدمات نرم افزاري رايگان اعم از نصب ويندوز و نصب کليه درايورها

۴) بر پايه سياست مشتري مداري شرکت پارس ارتاک ، در اکثر موارد تعويض قطعات به تعميرات ارجحيت دارد

شرایط گارانتی

در صورت بروز مشکل سخت افزاری طبق شرايط ضمانت نـــامه ( که رفع عيب آن ظرف 2 روز مـــيسر نباشد ) دستگاه درماه اول ، ازشروع تاريخ مندرج در کارت ضمانت ارتاک تعويض می گردد .پس از مـــاه اول در صـــورتی که زمان ارائه خدمات ، بيش از 5 روز کاری به طول انجامد ،مرکز خدمات ارتاک دستگاه جايگزين در اختيار مشتری قرار می دهد ضـمانت نامه ارتاک به موارد خـــرابی ناشی از :

ضربه ، شکستگی ، اتصال مودم به برق ، استفاده از ولتاژ نامناسب ، آتش سوزی ،آبديدگی ، شــــوک الکتريکی ، گرد و خاک ، حوادث طبـــيعی و دستکاری افراد غير مجاز تعلق نمیگيرد در صورت دستکاری دســــتگاه يا مخدوش شدن بر چـــــسب ضمانت نامه ارتاک و يا سريال دستگاه ، ضمانت نامه فاقد اعتبار است مشکلات نرم افزاری شامل ضمانت نامه ارتاک نمی باشد .

به دليل عدم صدور ضمانت نامه المثنی در حفظ و نگــــــهداری کارت ضمانت نامه ارتـــــــــاک دقت فرماييد

ضمانت ارتاک تابع شرايط و ضوابط شرکت سازنده می باشد.

آدرس فروشگاه شماره 3 : خیابان ولیعصر - قبل از چهارراه طالقانی - مجتمع کامپیوتری پارسیان - واححد 338

تلفن : 66952465
تلفکس : 66952466

aboutimage-f.bmp

htgroup

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

بچه های این انجمن (توی بعضی از مدل ها) تخفیف ویژه بهشون تعلق میگیره :)

Luxor

Registered User
لایک‌ها
22
خوب!
سلام!

من اومدم با یه کوله بار از مطالب جدیدی که کشف کردم و سوالات جدید!!

1.این دو کارت گرافیک را چگونه ارزیابی می کنید؟؟

Intel Graphics Media Accelerator X3100 or 319MB Nvidia GeForce 8400M GS

2.من مدل dv2500t و dv6500t رو پسندیدم!آیا به این دو مدل نقدی دارید؟؟اگر نه!بین این دو مدل کدام را پیشنهاد می دهید(فرای سایز و اندازه اش بیاندیشید!!)

3.سایت Notebookreview رو بتازگی دیدید؟؟
الان 1520 رو لپتاپ اول خودش گذاشته!!اما این لپتاپ واقعا ساده است!!چه جیزی باعث مزیت اون میشه؟قیمتشم توی زیگورات دیدم 1300 اینطورا بود!یعنی قیمت مناسب!!

با سپاس

پ.ن:جناب رادیان عرض ادب و احترام
آقا کجایی کم پیدای؟منتظر نظر شما هم هستم دوست عزیز.

Luxor

Registered User
لایک‌ها
22

سلام!من امروز از دم فروشگاه شما رد شدم!آقا چرا بسته بودید؟؟
تو کدوم مدل ها تخفیف می دید؟من یه dell هم می خوام...

TAEL

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
76
طبق بررسیهایی که کردم Inspiron 6400 مشخصاتش از Inspiron 1501 بهتره ولی دیگه تولید نمیشه ؛ توی سایت دل که برای 6400 سرچ کردم گفت دیگر موجود نیست !
مزیت 1501 به 6400 جدید بودن و دارا بودن ویندوز ویستا است ، اما صرف نظر از این دو مزیت نقطه برتری دیگه ای نداره ، هاردش 80 ، رمش 512 ، سی پی یو سه انتخاب داره ، Turion و Turion X2 و Sempron ، مدلی که Sempron 1800 روشه حدود 700 تومن قیمتشه .

6400 هاردش 120 ، سی پی یو Core Duo و Core 2 Duo داره با سرعت 1.8 و 1.6 و ویندوزش XP است .

اصلا اینا به کنار این دل انقدر مدل زدنش مسخره است که اعصاب آدم خورد میشه ، یه جا خوندم 6400 هاردش 120 یه جا خوندم 60 و ....

این لینک 1501

اینم لینک 6400
دلی های محترم نظر بدن
من که گیج شدم

میخوام بدونم کدومش انتخاب بهتریه !

1. DELL Inspiron 6400 هم ویستا داره ;)

2. در مورد مساله ی دیگه (متغیر بودن قطعات) ، نمی دونم تا به حال متوجه شده اید یا نه ؟! هر لپتاپی کانفیگ مخصوصی رو داره . مثلا 6400 ، سی پی یو 1.73 داره تا 2.0 (و همچنین سایر موارد) . شما میتونید نسبت به نیازتون انتخاب کنید . اینکه هر مدل خصوصیات مخصوصی داشته باشه ، اینطور نیست . اگر تا به حال تاپیک رو دنبال کرده باشین متوجه میشین که قضیه چی هستش . نمیدونم تونستم بخوبی توضیح بدم یا نه :wacko: ولی هر سوالی در مورد DELL داشتین ، تمام و کمال در خدمتم.

TAEL

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
76
از راهنمایی شما ممنونم،

من تصمیم گرفتم یکی از این دوتا رو انتخاب کنم اما در مورد inspiron 1520 نگران اون چیزی هستم که حدس میزنیم dock باشه،اگه یه دفعه نباشه و به همون شکل چسبیده به نوت بوک باشه اصلا بهم نمیچسبه،در مورد vostro 1500 مساله سر رنگشه و اینکه عکسهای زیادی ازش ندیدم ترجیح میدادم رنگش خاکستری باشه

در مورد 1520 میتونید تشریف ببرید و دستگاه رو از نزدیک بررسی کنید .:hmm:

در مورد 1500 هم ، اگر به فکر قیافه و رنگ و ... هستید بهتره به برند سونی فکر کنید :rolleyes: اما توصیه ی من اینه که زیاد به رنگ و شکل و قیافه اهمیت ندین و بیشتر روی کیفیت و قدرت قطعات فوکوس کنید .

(در ضمن ممکنه فرمایش کرگدن جان هم صحیح باشه ، امکان داره باتری باشه)

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9

جای خوشحالی است که نماینده یکی از شرکتهای عرضه و گارانتی کننده در این فروم عضو شده و در آینده از اطلاعات و حضورشون استفاده خواهیم برد !

جالب است بدانید که اتفاقا چند روز پیش من شرکت شما رو در همین تاپیک معرفی کرده بودم !!

ارتباط مستقیم اعضا با شما به نفع دو طرف خواهد بود !

با تشکر

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
1. DELL Inspiron 6400 هم ویستا داره ;)

2. در مورد مساله ی دیگه (متغیر بودن قطعات) ، نمی دونم تا به حال متوجه شده اید یا نه ؟! هر لپتاپی کانفیگ مخصوصی رو داره . مثلا 6400 ، سی پی یو 1.73 داره تا 2.0 (و همچنین سایر موارد) . شما میتونید نسبت به نیازتون انتخاب کنید . اینکه هر مدل خصوصیات مخصوصی داشته باشه ، اینطور نیست . اگر تا به حال تاپیک رو دنبال کرده باشین متوجه میشین که قضیه چی هستش . نمیدونم تونستم بخوبی توضیح بدم یا نه :wacko: ولی هر سوالی در مورد DELL داشتین ، تمام و کمال در خدمتم.

این به نظر من یک نقطه ضعفه !
اگر هر مدل فقط یک کانفیگ داشته باشه خیلی بهتره ؛ برای کانفیگهای مختلف مدلهای مختلف معرفی کنن !
معنی نداره که یک مدل (مثلا 1501) شونصد نوع مختلف داشته باشه !
برای مثال میگم ، همین امروز قرار شد یک مدل دل به شخصی معرفی کنم تا بره بخره ، اما وقتی دیدم هر مدل هزار جور مشخصات مختلف داره کاملا گیج و منصرف شدم.
اصلا مدل رو برای چی گذاشتن ؟ مدل برای اینه که یک مجموعه از امکانات مشخص با یک اسم منحصر به فرد نامگذاری بشه تا انتخاب و پیگری کردن محصول آسون بشه ؛ اما دل گویی اصلا تو باغ نیست !!

مثلا وقتی من تحقیق می کنم و به کسی میگم برو یک دل 1501 بخر باید معلوم باشه او چه چیزی خواهد خرید ، اما با وضعیتی که مدلهای دل دارن باید ریز به ریز مشخصات رو استخراج کنی و بدی دستش و تازه این آغاز کاره ، بعدش طرف وقتی میره جنسو بخره باید کلی مشخصات رو تطبیق بده و باز هم معلوم نیست جنسی که میبره خونه همونی که باید باشه هست یا نه !!

برعکس دل سونی برای هر کانفیگ یک مدل معرفی میکنه ، هر چی باشه سونیه :D

nmnw_king

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در مورد 1520 میتونید تشریف ببرید و دستگاه رو از نزدیک بررسی کنید .:hmm:

در مورد 1500 هم ، اگر به فکر قیافه و رنگ و ... هستید بهتره به برند سونی فکر کنید :rolleyes: اما توصیه ی من اینه که زیاد به رنگ و شکل و قیافه اهمیت ندین و بیشتر روی کیفیت و قدرت قطعات فوکوس کنید .

(در ضمن ممکنه فرمایش کرگدن جان هم صحیح باشه ، امکان داره باتری باشه)

متاسفانه نمایندگی ها در شهرستان فقط اسمشون نمایندگی هست،میگن شما مدل رو بگین ودیعه هم پرداخت کنین ما براتون سفارش میدیم چند روز بعد بیاین تحویل بگیرین،

در واقع توی نمایندگی جز چندتا نوت بوک 600،500 تومنی چیزی پیدا نمیشه که بخوام از نزدیک بررسی کنم

TAEL

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
76
این به نظر من یک نقطه ضعفه !
اگر هر مدل فقط یک کانفیگ داشته باشه خیلی بهتره ؛ برای کانفیگهای مختلف مدلهای مختلف معرفی کنن !
معنی نداره که یک مدل (مثلا 1501) شونصد نوع مختلف داشته باشه !
برای مثال میگم ، همین امروز قرار شد یک مدل دل به شخصی معرفی کنم تا بره بخره ، اما وقتی دیدم هر مدل هزار جور مشخصات مختلف داره کاملا گیج و منصرف شدم.
اصلا مدل رو برای چی گذاشتن ؟ مدل برای اینه که یک مجموعه از امکانات مشخص با یک اسم منحصر به فرد نامگذاری بشه تا انتخاب و پیگری کردن محصول آسون بشه ؛ اما دل گویی اصلا تو باغ نیست !!

مثلا وقتی من تحقیق می کنم و به کسی میگم برو یک دل 1501 بخر باید معلوم باشه او چه چیزی خواهد خرید ، اما با وضعیتی که مدلهای دل دارن باید ریز به ریز مشخصات رو استخراج کنی و بدی دستش و تازه این آغاز کاره ، بعدش طرف وقتی میره جنسو بخره باید کلی مشخصات رو تطبیق بده و باز هم معلوم نیست جنسی که میبره خونه همونی که باید باشه هست یا نه !!

برعکس دل سونی برای هر کانفیگ یک مدل معرفی میکنه ، هر چی باشه سونیه :D

خب مدل برای شکل ظاهری و یه سری مشخصات ثابت مثل مودم ها ، بلوتوث و ... هستش . اما برای CPU و RAM و HDD و VGA امکان انتخاب وجود داره . برعکس نظر شما ، این به نظر من یک مزیت محسوب میشه . چرا که هر کاربر میتونه نسبت به نیاز خودش دستگاه مورد علاقه اش رو بخره . بطور مثال من که از 6400 خوشم میاد اما رم و سی پی یو بالا مورد نیازم نیست میتونم با هزینه ی کمتر دستگاهی که خوشم اومده رو بخرم .

در مورد اینکه دستگاه رو خرید کنید و بعدش چک کنید ، میتونید هنگام خرید دستگاه بطور کامل تمامی قطعات رو به سادگی شناسایی کنید و از صحت اون اطمینان حاصل کنید . (هم در BIOS این امکان وجود داره و هم در ویندوز) .

ضمنا دل هم دله ! از سونی چیزی که کم نداره ، زیاد هم داره ! :D:cool:

TAEL

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
76
متاسفانه نمایندگی ها در شهرستان فقط اسمشون نمایندگی هست،میگن شما مدل رو بگین ودیعه هم پرداخت کنین ما براتون سفارش میدیم چند روز بعد بیاین تحویل بگیرین،

در واقع توی نمایندگی جز چندتا نوت بوک 600،500 تومنی چیزی پیدا نمیشه که بخوام از نزدیک برسی کنم،

با این اوصاف من همون 1500 رو انتخاب میکنم چون اصلا با اون باطری یا Dock یا هر چیز دیگه حال نمیکنم

پس مبارکه ! ;)

(شیرینی فراموش نشه :p)

بالا