• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

nmnw_king

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پس مبارکه ! ;)

(شیرینی فراموش نشه :p)

والا من تصمیمم عوض شد همین الان یه ویدیو از vostro 1500 و inspiron 1520 توی اینترنت دیدم قسمت پشتشون رو نشون نداد ولی با توجه به شباهت زیادی که با هم داشتن حدس میزنم پشتشونم مثل هم باشه احتمالا vostro هم همینجوریه،اما وقتی inspiron 1520 رو دیدم واقعا از ظاهرش خوشم اومد به نظر من که فوق العاده بود شاید بتونم اون باطری یا dock یا هر چیز دیگه رو نادیده بگیرم:p

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
خب مدل برای شکل ظاهری و یه سری مشخصات ثابت مثل مودم ها ، بلوتوث و ... هستش . اما برای CPU و RAM و HDD و VGA امکان انتخاب وجود داره . برعکس نظر شما ، این به نظر من یک مزیت محسوب میشه . چرا که هر کاربر میتونه نسبت به نیاز خودش دستگاه مورد علاقه اش رو بخره . بطور مثال من که از 6400 خوشم میاد اما رم و سی پی یو بالا مورد نیازم نیست میتونم با هزینه ی کمتر دستگاهی که خوشم اومده رو بخرم .

در مورد اینکه دستگاه رو خرید کنید و بعدش چک کنید ، میتونید هنگام خرید دستگاه بطور کامل تمامی قطعات رو به سادگی شناسایی کنید و از صحت اون اطمینان حاصل کنید . (هم در BIOS این امکان وجود داره و هم در ویندوز) .

ضمنا دل هم دله ! از سونی چیزی که کم نداره ، زیاد هم داره ! :D:cool:

دل حتی در سطح بندی و طبقه بندی محصولاتش ضعیفه ، و این ضعف باعث میشه زورش بیاد برای هر کانفیگ یک مدل معرفی کنه !
اگر به سریهای سونی نگاه کنی متوجه میشی سونی بین 10 تا 15 سری داره و این نامگذاری رو براشون آسون کرده و کار خریدار هم خیلی آسون شده !
کافیه مدل مورد نظر رو توی گوگل سرچ کنه تا چندین ریویو ازش نمایش داده بشه و پرفورمنسش دستش بیاد ، اما برای دل اصلا چنین نیست .
چرا راه دور بریم ؟ خود من ، نتونستم توی اینترنت یک نتیجه گیری کلی بکنم و یک مدل مشخص رو روش دست بذارم !!

تازه از ظاهر مدل صحبت نکنید که دل ها همشون کپی هم هستن !

Luxor

Registered User
لایک‌ها
22
۸۴۰۰ یک سرو گردن بهتره:)

۲- اگر زیاد جابه جا می کنید و باطری بیشتری می خواید 2500
گرم شدن هارد برای dv6000 و مشکلی ندارم:)

اینجا چه سرعتی پیدا کرده!!!!

از دوستان عزیز مثل webdoost،کرگدن،tael ممنونم!!خیلی خوشحالم که اینجا اینقدر فعال شده!امیدوارم مسیولین هم بشتر به این قسمت توجه کنند!

جناب کرگدن
ممنون!

شما dv6000 دارید؟
البته من قصد خرید dv6500 یا dv2500 رو دارم و این دو مدل با سری پایین تر خود فرق دارند!
آیا کسی از dv2500 بدی شنیده؟؟
وضعیت گارانتی چی؟

Luxor

Registered User
لایک‌ها
22
دل حتی در سطح بندی و طبقه بندی محصولاتش ضعیفه ، و این ضعف باعث میشه زورش بیاد برای هر کانفیگ یک مدل معرفی کنه !
اگر به سریهای سونی نگاه کنی متوجه میشی سونی بین 10 تا 15 سری داره و این نامگذاری رو براشون آسون کرده و کار خریدار هم خیلی آسون شده !
کافیه مدل مورد نظر رو توی گوگل سرچ کنه تا چندین ریویو ازش نمایش داده بشه و پرفورمنسش دستش بیاد ، اما برای دل اصلا چنین نیست .
چرا راه دور بریم ؟ خود من ، نتونستم توی اینترنت یک نتیجه گیری کلی بکنم و یک مدل مشخص رو روش دست بذارم !!

دوست عزیز

منم با نظر tael موافقم.این امکان config روی لپتاپ ها خیلی موثر و جالب هست!البته برند های دیگه هم در سایت خود امکان خرید سفارشی رو برای شما فراهم کردند(توشیبا Hp..)

اما ایراد اینجاست که ما در ایران از این ویژگی نمی تونیم استفاده کنیم!

از طرفی من حق رو به شما می دم!Dell روی طراحی و زیبایی اندیشه نمیکند (که البته مدل های اخیر نور امیدی را در این برند نشان می دهد) این که تمامی شبیه هم هستند،زیاد جالب نیست!

htgroup

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام!من امروز از دم فروشگاه شما رد شدم!آقا چرا بسته بودید؟؟
تو کدوم مدل ها تخفیف می دید؟من یه dell هم می خوام...

با سلام مجدد ...

گروه تکنولوژی برتر دارای 4 شعبه می باشد ... شعبه 1 در مجتمع پایتخت (دارای 1 نمایشگاه و 2 دفتر می باشد و 1دفتر نیز برای گارانتی ارتاک که مجموع آن می شود 3 دفتر) - شعبه 2 در مرکز زند و شعبه 3 در مرکز کامپیوتر پارسیان - واحد 338 - شعبه 4 هم در استان همدان.

انشالله شعبه های بعدی نیز در استانهای بوشهر - مازندران - چهارمحال و بختیاری و هرمزگان افتتاح می شوند.

شرکت پارس ارتاک نیز فعلا دارای14 نمایندگی می باشد . که انشالله به زودی افزایش خواهد یافت.

توضیح اینکه : تخفیف برای بچه های این فروم فقط در نمایندگی شماره 3 صورت می پذیرد .:)

عزیزم مدلهای dell6400 دیگه تولید نمی شند

فعلا 3 مدل dell 6400 داریم (Cpu 1.6 - 1.7 -2.0)
حدود 30 مدل سونی - 3 مدل اچ پی - 12 مدل توشیبا - 6 مدل آی بی ام و 6 مدل اپل موجود می باشد .

ایشالله با بچه های این فروم بیشتر آشنا خواهم شد :rolleyes:

sinama_sina

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت همه ي اساتيد عرصه لپ تاپ

من قصد خريد يه لپ تاپ( ترجيحاً Sony) دارم. فيلد كاريم هم انيميشنه و از نرم افزارهاي 3ds max- zbrush- maya- mud box & poserاسفاده ميكنم.
مي خواستم بدونم كسي از دوستان مي تونه منو تو اين خريد راهنمايي كنه؟
لازم به توضيح مي دونم كه من نيازي به گرفتن رندر هاي خفن و طولاني با اين سيستم ندارم...( واسه اين كار يه سيستم دسك تاپ خريدم كه خيال خودم و هفت پشتم راحته) اين نورسيده ما همين كه بتونه يه تك فريم test بهم بده ممنونش هم مي شم. اما نمي خوام سيستمي باشه كه با زياد شدن ديتيل مدلها يا نور پردازي ها نفسش بند بياد...

من منتظر توضيحات جالب انگيزناك دوستان هستم.

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

عزیزم 1. سایت dell تمام امکانات کاستو مایز کردن رو داره........

2.ایران تحریم هست به واردات ایران خر تو خره

3. هیچ نمایدگی رسمی تو ایران نیست چون هنگام گارانتی هیچ سریال و کدی به شرکت dell ارسال نمیشه و برگ ارسالی از شرکت dell به نام فروشگاه به شما تحویل داده نمیشه :lol:

4. dell دارای 160 مهندس دیجیتال (computer( تو قسمت کاستومایز قطعات واسه نظرات و تولیدات برای مشتریان داره.
راستی شرمنده دوستان که یک مدت نبودم:happy:

(((((((((((((((((( خر کار تر از dell نیست))))))))))))))))))))))))))))

TAEL

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
76
با سلام مجدد ...

گروه تکنولوژی برتر دارای 4 شعبه می باشد ... شعبه 1 در مجتمع پایتخت (دارای 1 نمایشگاه و 2 دفتر می باشد و 1دفتر نیز برای گارانتی ارتاک که مجموع آن می شود 3 دفتر) - شعبه 2 در مرکز زند و شعبه 3 در مرکز کامپیوتر پارسیان - واحد 338 - شعبه 4 هم در استان همدان.

انشالله شعبه های بعدی نیز در استانهای بوشهر - مازندران - چهارمحال و بختیاری و هرمزگان افتتاح می شوند.

شرکت پارس ارتاک نیز فعلا دارای14 نمایندگی می باشد . که انشالله به زودی افزایش خواهد یافت.

توضیح اینکه : تخفیف برای بچه های این فروم فقط در نمایندگی شماره 3 صورت می پذیرد .:)

حدود 30 مدل سونی - 3 مدل اچ پی - 12 مدل توشیبا - 6 مدل آی بی ام و 6 مدل اپل موجود می باشد .

پیشنهاد میکنم لیست قیمتتون رو همواره در تاپیک مخصوص ارائه قیمت قرار بدین :cool:

sogoli

Registered User
لایک‌ها
1
لب تاپ قسطی با چک کارمندی کسی سراغ داره کجا میدن؟

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
در مورد کانفیگ هایی که DELL ارایه میده دوستان خوبم باید خدمتتون عرض کنم که

از اونجایی که شرکت دل کلا فروشش توسط اینترنت انجام میگیره و نمایندگی فروش مثل تشویبا و سونی نداره

از این روست که اصلا نیازی به کانفیگ نیست و این پلت فرم هایی رو هم که شما میبینین یک سری اسم

قرار دادی هستن ! مثلا شما اگه توی ایالات متحده باشین ، کافیه برین به سایت و از ب بسم الله شروع

کنین به شخصه کانفیگ کردن دستگاهتون ! و بعدم بخرینش ( سفارشش بدین )

به نظر من میتونه یک حسن هم حساب بشه

Radian

Registered User
لایک‌ها
0

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
اینجا چه سرعتی پیدا کرده!!!!

از دوستان عزیز مثل webdoost،کرگدن،tael ممنونم!!خیلی خوشحالم که اینجا اینقدر فعال شده!امیدوارم مسیولین هم بشتر به این قسمت توجه کنند!

جناب کرگدن
ممنون!

شما dv6000 دارید؟
البته من قصد خرید dv6500 یا dv2500 رو دارم و این دو مدل با سری پایین تر خود فرق دارند!
آیا کسی از dv2500 بدی شنیده؟؟
وضعیت گارانتی چی؟

Luxor عزیز . باید خدمتتون عرض کنم که این دو مدل تقریبا برادر همدیگه حساب میشن

جز چند مورد جزیی که حتما خودتون بهتر در جریان اونها هستین ، یکی از اونها تفاوت در سایز صفحه نمایش

اونها هست که در فرومهای خارجی بعضی ها به علت ضعف در دیدن HD DVD مثلا یکی رو که صفحه ی

کوچکتری داره رد کردن !

مورد دیگه تفاوت در Dedicated ram کارتهای گرافیکشونه که در نگاه اول به چشم نمیاد !

2500 از 64 تا بهره میبره و 6500 از 128 تا ( DEDICATED )

Luxor

Registered User
لایک‌ها
22
با سلام مجدد ...

من فروشگاه پابتخت بودم...
من Hp می خوام!قیمت بدید مشتری بشیم :happy:
پیشنهاد میکنم لیست قیمتتون رو همواره در تاپیک مخصوص ارائه قیمت قرار بدین :cool:
تایید میشه!!rael جان امیدوارم شما رو بیشتر توی این بخش ببینم!
6500 , 2500 خیلی جدید هستن و ۲ ۳ماه از اومدنشون نمی گذره (معرفی)
فینگر پیرینت دارن cpu رو می تونید نسل جدید انتخاب کنید و طراحی پشتش دایره ای شده
vga هم ۸۴۰۰ شده
ولی بقیه چیزاشون همون dv6000 , dv2000 هست
دوست نازنین!من تازه پایتخت بودم و قیمت هم کمابیش دارم و مدل هارم دیدم!ممنون از راهنمایی!
درسته .اون طور که من در جریان هستم از اول امسال زیگورات فقط نقدی فروش داشت .

سلام استاد بزرگ!

من بین دو مدل dv6500 , dv2500 موندم!هردو رو دستم گرفتم!زیاد وزنشون اذیت نیمی کرد!اما می ترم dv2500 اذیت کنه!آمارشو داری؟

Luxor

Registered User
لایک‌ها
22
Luxor عزیز . باید خدمتتون عرض کنم که این دو مدل تقریبا برادر همدیگه حساب میشن

جز چند مورد جزیی که حتما خودتون بهتر در جریان اونها هستین ، یکی از اونها تفاوت در سایز صفحه نمایش

اونها هست که در فرومهای خارجی بعضی ها به علت ضعف در دیدن HD DVD مثلا یکی رو که صفحه ی

کوچکتری داره رد کردن !

مورد دیگه تفاوت در Dedicated ram کارتهای گرافیکشونه که در نگاه اول به چشم نمیاد !

2500 از 64 تا بهره میبره و 6500 از 128 تا ( DEDICATED )

حق با شماست!بله دیدم این موضوعات رو!!اما به جز این موارد..آیا ایراد دیگه ای بهشون وارد هست؟

این مقدار کم ram کارت گرافیک در چه صورت اذیت می کنه؟؟

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
در مورد CPU باید خدمتتون عرض کنم که خوب مدل UP شده ی 7200 معروف خودمون هست ... 7300 .

و توی تست هایی که ازش گرفتن نسبت به سایر رقبا عملکرد خوبی داشته .

در مورد GPU هم ، مدل خوبی به حساب میاد ، گرچه باید مد نظر داشته باشین ، که از نظر Benchmark

از 7600 که بعضا روی بعضی مدلهای سونی ، توشیبا و همین HP میشه پیداشون کردن هی ، همچین پایین

تره .

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
در مورد RAM کارت گرافیک اصلا نگران نباشین .

طبق گفته ی EXPRET ها بازی BattleField 2 رو با حداکثر جزییات به راحتی اجرا کرده !

یه واژه ای به کار برده بود یکی از این نویسنده ها در موردش : BRILIENT ! ... خوب دیگه خودش گواه همه ی

مطالب هستش !

ماشالله دیزاینشم که فوق العادست ! دهن ما که آب افتاد !

بالا