• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
آقا یه سوال...شاید ربطی به تاپیک نداشته باشه ...ببخشید....این مودم اینترنال لپتاپ ها اگر بسوزه قابل تعویض هست یا نه؟!!!

یه سوال دیگه...پورتهای pcmca و dvi هر کدام به چه دردی میخورن و نبودشون روی یک لپتاپ چه محدودیتهایی رو ایجاد میکنه؟!!!

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
يه لپتاپ دست دوم fujitsu siemens به من پيشنهاد شده با اين مشخصات

DRIVEDVD/RWGraphics processor128 MBHard drive60 GBMonitor Size Inch2.7 KGProcessor manufacturer - Processor type - Clock speed1.3 centrino celecolnRAM installed size512 MBWeight2.7 KG

ميگه 500 تومن به نظرتون خوبه قيمتش يانه ؟ ظاهرش خيلي سالمه باطريشم خوبه !

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
يه لپتاپ دست دوم fujitsu siemens به من پيشنهاد شده با اين مشخصات

DRIVEDVD/RWGraphics processor128 MBHard drive60 GBMonitor Size Inch2.7 KGProcessor manufacturer - Processor type - Clock speed1.3 centrino celecolnRAM installed size512 MBWeight2.7 KG

ميگه 500 تومن به نظرتون خوبه قيمتش يانه ؟ ظاهرش خيلي سالمه باطريشم خوبه !

نه دوست گرامی از خیرش بگزر................

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
دوستان تازه وارد سعی کنن با تخصص به سوالات دوستان جواب بدن

از حسن توجه شما ممنون

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
آقا یه سوال...شاید ربطی به تاپیک نداشته باشه ...ببخشید....این مودم اینترنال لپتاپ ها اگر بسوزه قابل تعویض هست یا نه؟!!!

یه سوال دیگه...پورتهای pcmca و dvi هر کدام به چه دردی میخورن و نبودشون روی یک لپتاپ چه محدودیتهایی رو ایجاد میکنه؟!!!

سلام
بعله قابل تعویض است.
تمامی لپ تاپها پورت PCMCI را دارا هستند. از این پورت برای استفاده از سخت افزارهایی است که یا به نحوی بر روی لپ تاپ موجود نیست و یا اینکه معیوب گردیده است مانند کارت TV و کپچر - مودم - کارت شبکه و مبدل انواع پورت
منظورتان از پورت DVI را نفهمیدم شاید منظورتان پورت کامپوزیت باشید که برای اتصال لپ تاپ به تلویزیون و یا نمایشگرهای دیجیتال بکار می رود.

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
سلام دوستان.
من مي خواستم يه نوت بوك بگيرم كه هم خيلي قوي باشه و هم تا حدامكان ظاهرش هم قشنگ باشه با LCD 17 اينچ:D
خودم كه گشتم چند مدل از Alienware،Dell،Hpو Toshiba ديدم.
Alienware 9750
Dell XPS M1710
Dell XPS M1730
Toshiba X205
HP Pavillion HDX
از بين اينا كدوم رو ميتونم تو ايران پيدا كنم؟ شما نظر ديگه اي ندارين؟
خودم بيشتر 1710‌رو دوست دارم، ولي همشون خوب بودن.
لطفا بگين اينارو از كجا و با چه قيمتي مي تونم تهيه كنم؟
ممنون از زحماتتون:)

خوب دوست عزیز شما یک انتخاب کاملا WISE داشتین .

این سیستم برای بازیهای کامپیوتری طراحی شده .

البته مدل دیگه ای هم از dell دیدم که توسط شرکت زیگورات ارایه میشد

به اسم : 9400 ;که تقریبا همون کانفیگ رو داشت + ساب ووقر و شمایلش شبیه 6400 بود .

در کل اینها دیگه از بهترینهای حال حاضر هستن و رودست ندارن

مخصوصا گرافیکشون که 7900 هست .

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان،اول از همه میخواستم از این انجمن قویتون تشکر کنم و به همتون خدا قوت بگم و بعدش میخواستم از شما دوستان راهنمایی بطلبم...
1-من میخوام یک لپ تاپ بخرم،چون خیلی از کامپیوتر کار میکشم و به مدت طولانی هم کار میکنم،دنبال یک لپ تاپ قوی میگردم،اون طور که من فهمیدم لپ تاپ های dell نسبت به سایر برندها بهتر این دو خاصته اولیه من رو جواب میده و با توجه به سقف خریدی که دارم(حدود 1300000تومان)،مدل inspiron 1520 رو انتخاب کردم(البته هنوز نخریدم)،میخواستم بدونم آیا انتخاب خوبی انجام داده ام یا شما مدل بهتری رو پیشنهاد میکنید؟
2-در ضمن من از کجا باید بفهمم که لپ تاپ من اوریجینال و آکبند است(البته پستهای شما رو خوندم و کمی اطلاعات بدست آوردم،ولی میخواستم بدونم اطلاعات بیشتری لازم نیست؟چون راستش رو بخواین دفعه اوله که دارم لپتاپ میخرم و اصلا pack های اونارو تا حالا ندیدم ونمیدونم آیا فیلم یا عکسی هست که من آشنایی نسبی پیدا کنم؟؟)...
3-همچنین میخواستم بدونم در پک inspiron 1520 چه چیزایی وجود داره؟؟(چه CD هایی و چه قطعاتی...)
4-این مطلبی که درچند پست قبل درمورد صدا دادن لپتاپ های 1520 بود درسته؟(که یکی از دوستان گفته بود این لپتاپ ها صدایی ایجاد میکنه که موجب سردرد میشه...!)این آذرس یکی از پست های خارجی دراین مورد:http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=143015&highlight=Dell+Xps+Problem
5-لپتاپ های 1520 به صورت defaultچه کارت گرافیکی روش نصبه؟(منظورمV-Ramاوناست...البته Realش)واینکه اگر من موقع خرید مقدار Ram اون رو به 2Gb برسونم برای گارانتی وسایر مسایل مشکلی پیش نمیاد؟...)
6-ومطلب آخر اینکه من میخوام از ADSLم به طور بیسیم استفاده کنم،البته میدونم نیازبه یک مودم ADSL مخصوص دارم که به عنوان فرستنده عمل کنه،اما آیا بعد از تهیه اون مودم ،این لپتاپ میتونه به عنوان گیرنده اینترنت رو باهمون سرعت اصلیش دریافت کنه یا نیاز به قطعات اضافه برای دریافت داره؟؟...
.
.
.
ببخشید که طولانی شد،ولی هیچ مرجعی بهتر از اینجا برای کسب اطلاعات صحیح دریافت نکردم...یاعلی:D;):blush:

اوه اوه کی میره این همیه سوال رو

در مورد wireless همون طور که در جریان هستین اینها از پروتوکول wifi استفاده میکنن که در حال حاضر

بهترین هست و در این زمینه مشکلی ندارین ، گرچه وایرلس در خونه عمرا بتونین بیشتر از محدوده ی

اتاق یا سالن استفاده کنین ! :rolleyes:

در مورد صدا ... والا این خارجیا نازک نارنجین !

در مورد VGA همون طور که خودتون بهتر در جریان هستین ، از سری 8 Geforce بهره میبرن

که بسته به اون شرکتی که میخرین فرق داره

چیزی به اسم دیفالت در کانفیگ dell معنی نداره ، چون تمام محصولات توسط سفارش دهنده arrenge میشه

شرمنده قعلا دیگه حس تایپ نیست ...:f34r::p

arya67

Registered User
لایک‌ها
48
بهترین گزینه برای شما لپتاپ های دل هستند . چون میخواید بیشترین استفاده رو از لپتاپ داشته باشید و به قولی خرکار باشه . لپتاپ من هر 72 ساعت یکبار به مدت نیم ساعت خاموش میشه !

ممنون دوست عزيز.
مال شما چه مدلي هست؟
اين سري XPS هم همينطور خركار هستند؟

arya67

Registered User
لایک‌ها
48
خوب دوست عزیز شما یک انتخاب کاملا WISE داشتین .

این سیستم برای بازیهای کامپیوتری طراحی شده .

البته مدل دیگه ای هم از dell دیدم که توسط شرکت زیگورات ارایه میشد

به اسم : 9400 ;که تقریبا همون کانفیگ رو داشت + ساب ووقر و شمایلش شبیه 6400 بود .

در کل اینها دیگه از بهترینهای حال حاضر هستن و رودست ندارن

مخصوصا گرافیکشون که 7900 هست .

ممنون دوست عزيز.
حالا هيچكدوم اينارو ميشه اينجا گير آورد؟
نظرتون در مورد قيمتي كه گفتم چي بود؟ آخه الآن XPS 1730 اومده و 1710 ارزونتر شده، من فكر مي كنم اون قيمتي كه گفتن زياد بود!!
core2due 2.16 , 1 gig ram, 512 VGA , 120 hard, BT,WiFi كه گفت 2،320،000
در مورد 9400 هم تفاوتشون اينه كه رم 9400 بيشتر از 2 نميشه و گرافيكشم 256 مدل 7900 هست كه در مقابل 512 مدل 7950 GTX هيچ حرفي براي گفتن نداره:D
ظاهرشم كه خيلي بهتر از 9400 هست.
درضمن 9400 هم كه ديگه مثل اينكه توليد نميشه و بجاش دارن مدل مشابه 1720 و 1721 رو مي زنن.
فقط الآن مشكلم بيشتر پيدا كردن با يه قيمت منصفانه هست.
اگه كسي از دوستان ميتونه، لطفا رهنمايي كنه.
با تشكر

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
حق با شماست

منم که عرض کرده بودم خدمتتون ، کلا مدلهای خوانواده XPS برای بازی طراحی میشن و قدرت گرافیکی خاص

خودشون رو دارن و به کارت گرافیک در اونها توجه خاصی مبذول شده .

در مورد گیر اومدن ، من ندیدیم ، اما حتما پیدا میشه .

در مورد 9400 قیمتش حدود 2 تومن بود و زیگورات هم تا همین چند وقت پیش میفروخت ، نمیدونم الان هم میفروشن

یا نه .

موفق باشید

arya67

Registered User
لایک‌ها
48
حق با شماست

منم که عرض کرده بودم خدمتتون ، کلا مدلهای خوانواده XPS برای بازی طراحی میشن و قدرت گرافیکی خاص

خودشون رو دارن و به کارت گرافیک در اونها توجه خاصی مبذول شده .

در مورد گیر اومدن ، من ندیدیم ، اما حتما پیدا میشه .

در مورد 9400 قیمتش حدود 2 تومن بود و زیگورات هم تا همین چند وقت پیش میفروخت ، نمیدونم الان هم میفروشن

یا نه .

موفق باشید

ممنون دوست عزيز از جوابهاي خوب و سريعتون
فقط در مورد مقاوم بودن و عمر اينها چطور؟ شما اطلاعي داريد؟ چون من ميخوام خيلي باهاش كار كنم و مدام روشن باشه.
ممنون

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
من خودم کاربر 6400 هستم ...

والا میترسم چشمش کنم ... خارج از وصفه !!!!

اون روز خورد به دیوار ! دیوار گچاش ریخت !!! بعد من 2 ساعت داشتم دنبال این میگشتم که این کجاش خورده

چون هیچ اثری از برخورد روی دستگاه نمونده بود ...

در کل از نظر خر کار بودن هم بسیار کارش درسته ...

البته این امکانش هست که مدلهای غیر این از این خصوصیت پیروی نکنن ، اما بهتره که آدم به هر حال

از برندی خرید داشته باشه که یکی دو مدل امتحان پس داده بیرون داده باشه تا احتمال ریسکش واسه آدم

بیاد پایین تر .

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
سلام
میخوام یه لپ تاپبگیرم واسه کارای روزمره و اینترنت وایرلس هر از چند گاهی هم کانورت ویدئو میکنم(چیزی که برام مهمه اینه که حسابی خر کار باشه و با روزی 14-15 ساعت کار مداوم مشکلی نداشته باشه!)
مدل dell 1501 با سی پی یو دوهسته ای 1.6 amd -رم 1 گیگ- هارد 120 و گرافیک 320 رو دیدم و با قیمتی که داره به نظرم خیلی مناسب میاد
البته این رو هم اضافه کنم که نمیخوام پول زیادی واسه لپ تاپ بدم چون قصد استفاده ی عادی ازش دارم..
ممنون میشم اگه کمکم کنید یا اگه مدل دیگه مد نظرتون هست عنوان کنید

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
دوستان کنجکاوم این سیستم جقدر می ارزه ؟دست دوم تمیزه حدود قیمتی که مثلا ممکنه مغازه بخره و حد اکثر قیمتی قیمتی که من بخرم خوبه رو بی زحمت بفرمایید
System Type: Notebook
Built-in Devices: Stereo speakers, wireless LAN aerial
Processor: Intel Celeron M 430 / 1.73 GHz
Cache Memory: 1 MB - L2 Cache
RAM: 512 MB (installed) / 2 GB (max) - DDR II SDRAM - 533 MHz
Hard Drive: 60 GB - Serial ATA-150 - 5400 rpm
Optical Storage: DVD±RW (+R double layer) / DVD-RAM - integrated
Display: 15.4" TFT active matrix 1280 x 800 ( WXGA )
Graphics Controller: VIA Chrome9 VN896
Audio Output: Sound card
Telecom: Fax / modem - MDC - 56 Kbps
Networking: Network adapter - Ethernet, Fast Ethernet, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g
Input Device: Keyboard, touchpad
Power: AC 120/230 V ( 50/60 Hz )
Battery: Lithium Ion
Run Time (Up To): 2.5 hour(s)
ممنون

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
شما مارکش رو نگفنین ...

این خیلی تاثیر گزاره ...

برای مثال این سیستم با برند asus براتون در میاد حدود زیر 600 تومن .

موفق باشید

( منظورم دست اولش بود ها )

miscreant_ghost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اوه اوه کی میره این همیه سوال رو

در مورد wireless همون طور که در جریان هستین اینها از پروتوکول wifi استفاده میکنن که در حال حاضر

بهترین هست و در این زمینه مشکلی ندارین ، گرچه وایرلس در خونه عمرا بتونین بیشتر از محدوده ی

اتاق یا سالن استفاده کنین ! :rolleyes:

در مورد صدا ... والا این خارجیا نازک نارنجین !

در مورد VGA همون طور که خودتون بهتر در جریان هستین ، از سری 8 Geforce بهره میبرن

که بسته به اون شرکتی که میخرین فرق داره

چیزی به اسم دیفالت در کانفیگ dell معنی نداره ، چون تمام محصولات توسط سفارش دهنده arrenge میشه

شرمنده قعلا دیگه حس تایپ نیست ...:f34r::p

سلام دوستان،اول از همه میخواستم از این انجمن قویتون تشکر کنم و به همتون خدا قوت بگم و بعدش میخواستم از شما دوستان راهنمایی بطلبم...
1-من میخوام یک لپ تاپ بخرم،چون خیلی از کامپیوتر کار میکشم و به مدت طولانی هم کار میکنم،دنبال یک لپ تاپ قوی میگردم،اون طور که من فهمیدم لپ تاپ های dell نسبت به سایر برندها بهتر این دو خاصته اولیه من رو جواب میده و با توجه به سقف خریدی که دارم(حدود 1300000تومان)،مدل inspiron 1520 رو انتخاب کردم(البته هنوز نخریدم)،میخواستم بدونم آیا انتخاب خوبی انجام داده ام یا شما مدل بهتری رو پیشنهاد میکنید؟
2-در ضمن من از کجا باید بفهمم که لپ تاپ من اوریجینال و آکبند است(البته پستهای شما رو خوندم و کمی اطلاعات بدست آوردم،ولی میخواستم بدونم اطلاعات بیشتری لازم نیست؟چون راستش رو بخواین دفعه اوله که دارم لپتاپ میخرم و اصلا pack های اونارو تا حالا ندیدم ونمیدونم آیا فیلم یا عکسی هست که من آشنایی نسبی پیدا کنم؟؟)...
3-همچنین میخواستم بدونم در پک inspiron 1520 چه چیزایی وجود داره؟؟(چه CD هایی و چه قطعاتی...)
4-این مطلبی که درچند پست قبل درمورد صدا دادن لپتاپ های 1520 بود درسته؟(که یکی از دوستان گفته بود این لپتاپ ها صدایی ایجاد میکنه که موجب سردرد میشه...!)این آذرس یکی از پست های خارجی دراین مورد:http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=143015&highlight=Dell+Xps+Problem
5-لپتاپ های 1520 به صورت defaultچه کارت گرافیکی روش نصبه؟(منظورمV-Ramاوناست...البته Realش)واینکه اگر من موقع خرید مقدار Ram اون رو به 2Gb برسونم برای گارانتی وسایر مسایل مشکلی پیش نمیاد؟...)
6-ومطلب آخر اینکه من میخوام از ADSLم به طور بیسیم استفاده کنم،البته میدونم نیازبه یک مودم ADSL مخصوص دارم که به عنوان فرستنده عمل کنه،اما آیا بعد از تهیه اون مودم ،این لپتاپ میتونه به عنوان گیرنده اینترنت رو باهمون سرعت اصلیش دریافت کنه یا نیاز به قطعات اضافه برای دریافت داره؟؟...
.
.
.
ببخشید که طولانی شد،ولی هیچ مرجعی بهتر از اینجا برای کسب اطلاعات صحیح دریافت نکردم...یاعلی:D;):blush:

ممنون که جواب دادین،ولی اگر میشه یک توضیحی هم درمورد سوال 3 به من بدین...
درضمن بعضی از فروشنده ها میگن همین لپتاپ رو با کارت گرافیک 512 میدن در حالی که تو سایت dell همه مدل های این لپتاپ با گرافیک 256 عرضه میشه،قضیه چیه؟؟این 512 ها هم توسط خود کمپانی dell درست شده یا خود نمایندگی ها ارتقاش دادن،درکل کدوم برای خرید مطمین تره؟

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
من پک این دستگاه رو ندیدم ...

اما باید ( MUST ) این چیزها توش باشه :

دستگاه

شارژر

DVD ویندوز

DVD درایور ها

DVD مدیا

و احتمالا چند تا برنامه مثلا : ROXIO , MICROSOFT WORKS

بالا