با تشکر از راهنمایی هایتانسلام دوست عزیز .
اول از همه به شما برای پیوستن به ما خوش آمد میگم .
در مورد سوالتون ،
جواب شما بر میگرده به مواردی که لپ تاپ های dell برای اون طراحی شدن .
سری insprion که 1520 مورد نظر شما از اون خونوادست ، برای مصارف اداری و خانگی طراحی شده .
در حالی که سری latitude بری مصارفی همچون صنعت ، کارخانه ها ، پروژه های عمرانی و .... طراحی شده
است .
مثال هم ، مثلا یک ماشین کلاسیک و یک ماشین اسپرت !
یا مثلا یک ماشین مخصوص کوه نوردی یا یک ماشین کلاسیک ...
شاید از نظر موتور یکی باشند ، اما هر یک بنا بر اقتاضاعات ( درست نوشتم ؟ :blink: )
مورد مصرفی بر نکاتی در طراحیشون ( مثل جنس بدنه ) تاکید شده که موجب تفاوت در قیمت اونها
میشه .
بنابراین شما باید بنا بر استفاده ای که دارید مدل مناسب رو انتخاب کنید .
موفق باشید
سلام دوستان،من میخوام رو 1520 یک رم 1Gb دیگه بزارم تا بشه 2gb،فروشنده به من گفته 40000تومان هزینش میشه،می خواستم بدونم آیا همین قیمت درسته یا ارزونه؟یک رم خوب چند میشه و مشخصاتش چیه ؟اگر میشه مشخصات کاملشو بگین...یا علی:happy:
میلاد جان ، مارو هم در غم پاتون شریک بدونین ...
luxor جان ، شما همیشه حقیر رو شرمنده میفرمایین .
مخلص همه .
اوه شما ببخشید من خیلی عجولم !!درست چک نکردم!!luxor جان لینک درسته،منتها وقتی صفحه باز میشه باید بری پایین پایین...(دیگه مشکل طراحی سایت رو به بزرگی خودتون ببخشید...):blush:
سلام میخواستم نظرتون رو در مورد این 2 دستگاه بدونم
hp pavilion dv 2530
cpu c2d 2
dell inspiron 1520
cpu c2d
بقیه چیزاشون هم تقریبآ یکیه با این تفاوت که دل مانیتورش 15 و دوربینش 2 مگا پیکسله و اچ پی مانیتورش 14 و دوربینش 1.3 و فینگر پرینت هم داره و روکشش هم زد خشه.
کارم هم طراحی و برنامه نویسی وب و نرم افزارهای مهندسی مثل اتوکد و نرم افزارهای مکانیک و بازی در حد فیفا
خودم هم به شخصه خیلی از ظاهر اچ پی خوشم میاد
سلام میخواستم نظرتون رو در مورد این 2 دستگاه بدونم
hp pavilion dv 2530
cpu c2d 2
dell inspiron 1520
cpu c2d
بقیه چیزاشون هم تقریبآ یکیه با این تفاوت که دل مانیتورش 15 و دوربینش 2 مگا پیکسله و اچ پی مانیتورش 14 و دوربینش 1.3 و فینگر پرینت هم داره و روکشش هم زد خشه.
کارم هم طراحی و برنامه نویسی وب و نرم افزارهای مهندسی مثل اتوکد و نرم افزارهای مکانیک و بازی در حد فیفا
خودم هم به شخصه خیلی از ظاهر اچ پی خوشم میاد
من می خوام 1520 بخرم...
سلام دوستان،من میخوام رو 1520 یک رم 1Gb دیگه بزارم تا بشه 2gb،فروشنده به من گفته 40000تومان هزینش میشه،می خواستم بدونم آیا همین قیمت درسته یا ارزونه؟یک رم خوب چند میشه و مشخصاتش چیه ؟اگر میشه مشخصات کاملشو بگین...یا علی:happy:
میلاد جان ، مارو هم در غم پاتون شریک بدونین ...
luxor جان ، شما همیشه حقیر رو شرمنده میفرمایین .
مخلص همه .
بله . وله مواظب باش. وقطی رم رو گذاشت با چک سیستم از فیوز شدن بعضی از ice باخبر بشی.
از توجه شما ممنون
:blink::wacko:میشه یکم بیشتر توضیح بدین...یعنی من دقیقا باید چیکار کنم؟؟
از راهنمایی شما پیشاپیش ممنونم...
با تشکر از راهنمایی هایتانسلام دوست عزیز .
اول از همه به شما برای پیوستن به ما خوش آمد میگم .
در مورد سوالتون ،
جواب شما بر میگرده به مواردی که لپ تاپ های dell برای اون طراحی شدن .
سری insprion که 1520 مورد نظر شما از اون خونوادست ، برای مصارف اداری و خانگی طراحی شده .
در حالی که سری latitude بری مصارفی همچون صنعت ، کارخانه ها ، پروژه های عمرانی و .... طراحی شده
است .
مثال هم ، مثلا یک ماشین کلاسیک و یک ماشین اسپرت !
یا مثلا یک ماشین مخصوص کوه نوردی یا یک ماشین کلاسیک ...
شاید از نظر موتور یکی باشند ، اما هر یک بنا بر اقتاضاعات ( درست نوشتم ؟ :blink: )
مورد مصرفی بر نکاتی در طراحیشون ( مثل جنس بدنه ) تاکید شده که موجب تفاوت در قیمت اونها
میشه .
بنابراین شما باید بنا بر استفاده ای که دارید مدل مناسب رو انتخاب کنید .
موفق باشید