• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
میشه بگید چرا لپ تاپ های DELL به درد نمی خورند؟؟؟من اولین باره که میبینم از این لپ تاپ ها بد میگن!!!حتی تو سایت notebookreview کسی بد نگفته...تا اون جایی که من میدونم لپتاپ هایی مثل سونی فقط به درد کسایی می خورن که نیاز به قیافه بیشتر لپ تاپ دارند و کار کمتری با لپ تاپ می کنند،برعکس کسایی که نیاز به کارهای سنگین و طولانی دارند بیشتر دنبال لپ تاپ های DELL می گردند...(البته نظر شخصی شما هم قابل احترام و حتما شما هم برای خودتون دلایلی دارین که من شخصا خیلی مایلم که اونارو بشنوم...)

سلام
بنده عرض نکردم که لپ تاپهای DELL به درد نمی خورند چرا که در این صورت چه نیازی به تولید آنها بود. بنده عرضم این است که در ساخت برد اصلی این سری از لپتاپ ها از چیپ های ارزان قیمت تری برای پایین آمدن قیمت تمام شده استفاده می شود و کاربر کمی حرفه ای زمانی متوجه این مسئله می شود که امکان مقایسه لپ تاپهای مختلف برایش فراهم شود و در آن صورت به صرافت معاوضه لپ تاپ خویش با لپ تاپ دیگری نظیر SONY و یا TOSHIBA می افتد. این مسئله شاید برای یک یوزر عادی صرفا در مقایسه با بالا آمدن ویندوز و یا اجرای برنامه هایی که بار زیادی را به CPU تحمیل نمی کنند با سایر لپ تاپها خلاصه شود که خوب طبعا نتیجه حاصله تفاوت چندانی را نشان نمی دهد لیکن در هنگام پردازشهای سنگین این تفاوت بخوبی حس می شود.
حتی به جرات می توانم بگویم سرعت پردازش یک لپ تاپ SONY از سری تک هسته ای قدیمی با سرعت یک لپ تاپ DELL با کش 2 مگابایت و حتی 4 مگابایت برابری می کند!
همچنین برای اطمینان از صحت گفته های اینجانب مبنی بر نوع قطعات و چیپ های بکار رفته در ساخت برد اصلی لپ تاپهای مذکور حاضرم نمونه هایی را به شما ارائه دهم.
و مطلب دیگر اینکه اگر قرار بود که همان تکنولوژی ساختی که در تولید لپ تاپهای DELL بکار رفته دقیقا از جنس همان قطعات و با همان کیفیتی باشد که لپ تاپهای SONY از آن بهره می برند به نظر شما آیا نمی بایستی تاکنون شرکتهایی نظیر SONY و TOSHIBA به ورطه شکست دچار شده بودند؟
و در آخر اینکه همیشه بدانید زیبایی یکی از فاکتورهای طراحی و تولید می باشد نه همه آن.

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
دوست عزیز لطفا در فروم کمی عاقلانه تر رفتار نمایید. اینجا محل هنرنمایی رزمی شما نیست.
بنده با داشتن تجربه چندین ساله در خصوص کامپیوتر و لپ تاپ مکررا از نظرات غیر کارشناسانه و نخشکیده شما در این فروم شگفت زده شده ام لیکن هیچگاه چنین بی ادبانه با شما رفتار نکرده ام. اگر در برابر نظرات بنده دلایل منطقی و مشاهدات عینی دارید بیان کنید در غیر این صورت دیگر کاربران این فروم را با اینگونه سخنان و رفتارها دچار اشتباه نکنید.
اگر هم کماکان بر بیان اشتباهات خودتان مصر هستید در صورتی که نیاز باشد چندین نمونه از پستهای قبلی شما را که برای مزاح مناسب می باشد خدمتتان تقدیم می نمایم.

بحث جنگ نیست.:) ما درویش

ولی بیشتر............

از توجه شما ممنون

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
میشه بگید چرا لپ تاپ های DELL به درد نمی خورند؟؟؟من اولین باره که میبینم از این لپ تاپ ها بد میگن!!!حتی تو سایت notebookreview کسی بد نگفته...تا اون جایی که من میدونم لپتاپ هایی مثل سونی فقط به درد کسایی می خورن که نیاز به قیافه بیشتر لپ تاپ دارند و کار کمتری با لپ تاپ می کنند،برعکس کسایی که نیاز به کارهای سنگین و طولانی دارند بیشتر دنبال لپ تاپ های DELL می گردند...(البته نظر شخصی شما هم قابل احترام و حتما شما هم برای خودتون دلایلی دارین که من شخصا خیلی مایلم که اونارو بشنوم...)

درسته..................:rolleyes:

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
???????????????????????????????:lol:
بقول ژاپنی ها みぞほど. بیشتر توجه کنید.................

نه دوست گرامی

بدون شناخت

کجای این بی ادبی هست؟؟؟

من نظرم رو گفتم

به دل نگیرید .این که گفتم sony امریکا نمیزنه و سفارش امریکاس؟

و شما که میگید سراغ dell نرید و.........

اونی هم که اینجا در مورد ورزشم گفتم تبلیق نبود.دوستان قدیمی من تو این فرم از من احوال پرسی کردن بخاطر آصیب پام و این که چرا یه مدت نبودم و من جواب دادم .اونچنان هم بیهوده نبود دوباره بخون...... در ضمن چرا به این ربط دادید؟.............

بازهم از تشکر

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
خدمت جناب dj fred ممنون که به من اطمینان کردید

جواب سوالی که در مور لپ تاپ تو یاهو ازم کرده بودید واستون off گزاشتم.

از توجه شما ممنون

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
چیپ قطعه ای داخل رایانه است که برای چک کردن مدارها و تبادل اطلاعات منطقی (صفر و یک ) به کار برده می شود. چیپ با حروف اختصاری ح خ, که تراشه (زخخح ) نیز نامیده می شودکه الکترونیک بسته ای از عناصرالکتریکی است که در یک تراشه از جنس کریستال سیلیکونی یا مواد دیگر جای داده می شود و مدارهای مجتمع از روی تعداد عناصر موجود در آن ها تقسیم بندی و کد گزاری چیپ میشود.

حال چیپ های 339.f.bedstead به کار رفته در لپ تاپهای dell که دارای موادی بنام h.کریستال یا همان hort کریستال بوده که مانع از گرم شدن زیاد چیپ میشود و این راز گرم نشدن system های dell هست که در هیچ مدل دیگری فعلا این فناوری نیست:happy:

از حسن توجه شما ممنون

miscreant_ghost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بحث جنگ نیست.:) ما درویش

ولی بیشتر............

از توجه شما ممنون

فروتنیتون واقعا قابل تقدیر...

کجای این بی ادبی هست؟؟؟

من نظرم رو گفتم

اونی هم که اینجا در مورد ورزشم گفتم تبلیق نبود.دوستان قدیمی من تو این فرم از من احوال پرسی کردن بخاطر آصیب پام و این که چرا یه مدت نبودم و من جواب دادم .اونچنان هم بیهوده نبود دوباره بخون...... در ضمن چرا به این ربط دادید؟.............

بازهم از تشکر

راستش من هم از اون عکس العمل تعجب کردم...:eek:
چیپ قطعه ای داخل رایانه است که برای چک کردن مدارها و تبادل اطلاعات منطقی (صفر و یک ) به کار برده می شود. چیپ با حروف اختصاری ح خ, که تراشه (زخخح ) نیز نامیده می شودکه الکترونیک بسته ای از عناصرالکتریکی است که در یک تراشه از جنس کریستال سیلیکونی یا مواد دیگر جای داده می شود و مدارهای مجتمع از روی تعداد عناصر موجود در آن ها تقسیم بندی و کد گزاری چیپ میشود.

حال چیپ های 339.f.bedstead به کار رفته در لپ تاپهای dell که دارای موادی بنام h.کریستال یا همان hort کریستال بوده که مانع از گرم شدن زیاد چیپ میشود و این راز گرم نشدن system های dell هست که در هیچ مدل دیگری فعلا این فناوری نیست:happy:

از حسن توجه شما ممنون

مثل همیشه ممنون از اطلاعات دقیق و کاملتون...

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام.

از جناب فاضلی دوست قدیمی و خوبم اگر کدورتی پیش اومده عذر میخوام. شاید اشتباه از من بوده:)
ما باید پشت هم باشیم و یاور هم.

(تواضع نشانه قدرت است)
(نینجا آرامش در طوافان)

از توجه شما ممنون:)

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
کجای این بی ادبی هست؟؟؟

من نظرم رو گفتم

بازهم از تشکر

سلام
اشاره من به اسمایل های معنی دار و الفاظ بکار رفته در پست مزبور است نه چیز دیگر.
بنده فکر نمی کنم گفته های شما در خصوص حقیر مصداق چندانی داشته باشد چرا که پستهای اینجانب به اعتبار تجربیات چندین ساله در این زمینه است و لا غیر.
ضمنا گفته شما مبنی بر اینکه سونی به سفارش آمریکا ساخته می شود و ساخت آمریکا نیست را اینگونه باید تصحیح کنم که لپ تاپهای سونی که برای فروش در داخل خاک آمریکا عرضه می شوند جهت پایین آمدن قیمت تمام شده در کشورهایی که LICENSE ساخت لپ تاپ را دارا هستند (مانند چین) تولید شده و پس از تایید توسط دوایر کنترل کیفی مربوطه در آمریکا با تاییدیه ای دال بر ساخته شده توسط آمریکا روانه بازار می شوند.

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
سلام.

از جناب فاضلی دوست قدیمی و خوبم اگر کدورتی پیش اومده عذر میخوام. شاید اشتباه از من بوده:)
ما باید پشت هم باشیم و یاور هم.

(تواضع نشانه قدرت است)
(نینجا آرامش در طوافان)

از توجه شما ممنون:)

بنده هم قضیه را خاتمه یافته تلقی می کنم و امیدوارم این تاپیک که به همت دوستان بزرگواری همچون اسفندیار و عادل پایه ریزی شده (که جای این عزیزان در PT بشدت خالی است) در آینده بیش از پیش پربارتر و غنی تر از اطلاعات کارشناسانه سایر دوستان باشد.

sina-ts

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان لب تاپ سونی یا توشيبا قيمت تا 1200000 تومان چی پيشنهاد می کنين؟ گرافيکش بالای
128 باشه

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام
اشاره من به اسمایل های معنی دار و الفاظ بکار رفته در پست مزبور است نه چیز دیگر.
بنده فکر نمی کنم گفته های شما در خصوص حقیر مصداق چندانی داشته باشد چرا که پستهای اینجانب به اعتبار تجربیات چندین ساله در این زمینه است و لا غیر.
ضمنا گفته شما مبنی بر اینکه سونی به سفارش آمریکا ساخته می شود و ساخت آمریکا نیست را اینگونه باید تصحیح کنم که لپ تاپهای سونی که برای فروش در داخل خاک آمریکا عرضه می شوند جهت پایین آمدن قیمت تمام شده در کشورهایی که LICENSE ساخت لپ تاپ را دارا هستند (مانند چین) تولید شده و پس از تایید توسط دوایر کنترل کیفی مربوطه در آمریکا با تاییدیه ای دال بر ساخته شده توسط آمریکا روانه بازار می شوند.

بله.کاملا درسته:)

((نجابت طفل قدرت است))

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام با دو معرفی خوب اومدم.:)
hp :6500
Processor: Intel Core 2 Duo T7300 (2.0GHz, 4MB L2 cache), PM 965 “Santa Rosa” chipset @ 800 MHz FSB
RAM: 2GB DDR2 SDRAM @ 667MHz (2 x 1GB)
Hard Drive: 120GB SATA @ 5400 RPM
Screen: 15.4" WXGA BrightView Widescreen (1280 x 800)
Graphics: NVIDIA GeForce 8400M GS, 128MB dedicated VRAM + up to an additional 256MB shared
Optical Drive: Super Multi 8X DVD+/-/R/RW w/double layer support
Audio: Reaktek High Definition Audio with digital output
Battery: “High capacity” 6-cell lithium ion
Wireless: Intel PRO/Wireless 4965 802.11 a/g/n + Bluetooth
HP Imprint (Radiance) finish + 2 Microphones + Fingerprint reader
Ports/Slots: one IEEE 1394 (FireWire); HDMI; three USB 2.0; 5-in-1 memory card reader; VGA monitor out port; S-Video out; RJ-45 Ethernet LAN; RJ-11 modem; Express Card; IR receiver; Expansion Port 3; two headphone/speaker jacks; microphone/line-in jack
Remote: HP Express Card IR media center remote
Warranty: 1 year standard warranty + 1 year extension (see below)
Weight: 6.14 lbs.
Dimensions: 14.05" (W) x 10.12" (L) x 1" (min H)/1.69" (max H)
24514.jpg

Intel Core 2 Duo T5470 (1.6Ghz)
1GB 677Mhz DDR2 SDRAM
120G 5400RPM Hard Drive
nVidia GeForce 8600M GT, 256MB
8x DVD Burner with Double Layer capability
15.4” widescreen anti-glare screen (1280x800)
Dell Wireless 355 Bluetooth Internal (2.0 + Enhanced Data Rate)
Dell Wireless 1505 Mini-Card (Pre-802.11n)
85 WHr 9-cell Lithium Ion Primary Battery
Microsoft Windows Vista Home Basic
dell : 1500
dell: 1500
26177.jpg

miscreant_ghost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان،من یک 1520 گرفتم،وقتی آوردمش خونه دیدم با config که اونجابه من نشون داده دو تفاوت داره:
1-اونجا به من گفت که ویندوزش home premium در حالی که home basic...
2-گفت cpuش santa rosaست درحالی که centrinoست...
غیر از این دو مورد هیچ مشکل دیگه ای نداره،تمام DVDهاش هست و تمام تست هایی که از این جا یادگرفته بودم هم بدون مشکل رد کرد...
میخواستم بدونم آیا این دو مشکل ارزش این رو داره که من پسش بدم و باطرف سروکله بزنم یا نه؟؟؟ممنون میشم اگر کمکم کنید...یاعلی

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام دوستان،من یک 1520 گرفتم،وقتی آوردمش خونه دیدم با config که اونجابه من نشون داده دو تفاوت داره:
1-اونجا به من گفت که ویندوزش home premium در حالی که home basic...
2-گفت cpuش santa rosaست درحالی که centrinoست...
غیر از این دو مورد هیچ مشکل دیگه ای نداره،تمام DVDهاش هست و تمام تست هایی که از این جا یادگرفته بودم هم بدون مشکل رد کرد...
میخواستم بدونم آیا این دو مشکل ارزش این رو داره که من پسش بدم و باطرف سروکله بزنم یا نه؟؟؟ممنون میشم اگر کمکم کنید...یاعلی

سلام دوست من

البته سری جدید 1520 همش home basic هست.
نه هیچ مشکلی نیست چون 1520 با همین مشخصات هست.

ولی بورو بهش بگو. ولی فعلا تمامن تو بازار با همین مشخصات هست
راستی مبارکت باشه:)

کاری داشتی با email من تماس بگیر اونجا شمارم رو واست میزارم

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
dell inspiron 1520
به اینجا نگاه کن
24896.jpg

Processor: Intel Core 2 Duo T7300 (2.0 GHz/4MB L2 Cache)
Hard Drive: 160 GB SATA @ 5400RPM
Screen: 15.4" WSXGA Widescreen (1680 x 1050)
Graphics: NVIDIA GeForce 8600M GT 256MB
RAM: 2.0GB DDR2 SDRAM @667 MHz (2 x 1GB)
Optical Drive: 8x CD/DVD burner (DVD+/-RW) w/Double Layer Support
Battery: 9-cell lithium ion
Wireless: Intel 4965AGN
Weight: 6.4 lbs
Dimensions: 1.47-1.65” (H) x 14.12 “ (W) x 10.59" (D)
Ports/Slots: 1 IEEE 1394 (FireWire); 4 Universal Serial Bus (USB 2.0); 8-in-1 Memory Card Reader; VGA Out; S-Video; RJ-45 Ethernet LAN; RJ-11 Modem;

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
سلام میلاد جان مثل همیشه کارتون عالی بود ...

از جناب mis ... رو هم نهایت سپاس را برای همراهی خوبشون برای تاپیک دارم ...

در مورد صحبت های پیش اومده نظری ندارم .

اما کلا به همه ی دوستان این نصیحت رو میکنم :

عزیزان ، کسی که خودش تو کار فروش هستش ! هر چی که داره میگه خوبه ! هر چی که موجود نداره بده !

این طبیعته بازاریهاست ، نمیشه هم شاکی شد !

بیننده باید عاقل باشه و رو این جور مشاوره های دم مغازه ای حسابی باز نکنه .

در مورد چیپ ها ارزون قیمت ، جمله ی خنده داری بود.

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
من دیشب 2530 HP خریدم 1.200.000 . دستگاه از لحاظ مشخصات واقعا عالیه ، فقط دو تا سوال دارم :

1. ریکاوری هارد آ÷دیت میشه ؟ یعنی هر آ÷دیتی که میاد اونو آ÷دیت می کنه و میشه DVD Recovery جدیدتری ساخت ؟

2. برنامه هایی که روی XP نصب میشه رو Vista هم میشه نصب کرد یا محدودیت داره ؟

کسی اگر تجربه ای راجب استفاده از این مدل خاص داره یا اگر قراره مطلبی رو رعایت کنم ذکر کنه ممنون میشم .

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام به دوستان امروز هم میخام چند مطلب واسه اونا که تازه لپ تاپ میخرن بگم.:) مثل miscreant_ghost :)

1. اولین نکته این که لپ تاپ رو رو فرش به هیچ وجه نزارید. (دلیلش هم بعد بصورت کامل تو تاپیک مشکلات لپ تاپ میگم)

2.هر وقت که به آداپتور دست رسی دارید از باطری استفاده نکنید.و این که میگن باطری رو در بیاری و فقط با برق کار کنید کاملا اشتباه.چون هنگام بدون بار بودن باطری , lithium با سلول ها واکنش میده وتشکیل رسوب سیاه میده که حوصله نوشتن فرمولش ندارم:lol: پس سعی کنید هم همینطور که باطری رو system هست از برق استفاده کنید.

3.هیچ گاه هنگام استفاده از باطری مبادرت به رایت کردن dvd نکنید.چون برق ورودی laptop که 100 تا 240 وات است و برق خروجی 19.5 وات اس به این شکل: 19,5:input :100-140 v/ output پس هنگامی که از باطری برای رایت dvd استفاده کرده میزان توان از 19.5 کمتر شده و موتور چرخاننده دیویدی درایو در چار شک میشود.پس هر وقت به برق AC متصل است رایت کنید. البته این امر ناگهانی است که به ندرت پیش میاد سعی کنید کمتر بدون برق رایت کنید.
4.حتما هارد رو پس از خرید defragmenter بکنید بعد ریکاوری بگیرید.

5.هچ گاه لپ تاپ رو تو کیف روشن نکنید و کار کنید.من خیلیها دیدم این کارو میکنن.system نیاز به خروج و ورود هوا داره این کار باعث میشه به fan فشار بیاد

6. حتما حتما حتما سعی کنید از وینوز اورجینال و سازگاری شده با خود system استفاده کنید.که برچسب های مچ کردن نوع ویندوز رو رو system زده شده.

7. و اما من مطالبی که اینجا مینویسم در هیچ تاپیکی نیست من میبینم کسانی مطالبم رو دزدی میکنن و copy/paste میکنن
تو فرم ها و سایت های معتبر دیگر و به اسم خودشون میزارن . دوستانی که میان به این تاپیک خواهش میکنم از

مطالب استفاده کنن ولی copy/paste جای دیگر نکنن اگر این کار رو هم میکنن حداقل با زکر منبع باشه.

تمام حقوق این مطالب مربوط به دوستان غضو شده در این فرم است و نه فرمهای دیگر.

از حسن توجه شما ممنون:f34r:

بعا با آموزشهای جدید تر میام:)

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام میلاد جان مثل همیشه کارتون عالی بود ...

از جناب mis ... رو هم نهایت سپاس را برای همراهی خوبشون برای تاپیک دارم ...

در مورد صحبت های پیش اومده نظری ندارم .

اما کلا به همه ی دوستان این نصیحت رو میکنم :

عزیزان ، کسی که خودش تو کار فروش هستش ! هر چی که داره میگه خوبه ! هر چی که موجود نداره بده !

این طبیعته بازاریهاست ، نمیشه هم شاکی شد !

بیننده باید عاقل باشه و رو این جور مشاوره های دم مغازه ای حسابی باز نکنه .

در مورد چیپ ها ارزون قیمت ، جمله ی خنده داری بود.

مرسی عزیزم. ممنون شما لطف دارید

راجب فروشنده هم کاملا درسته:)

بالا