hosseinmet
Registered User
- نوشتهها
- 66
- لایکها
- 7
من HP 6580 دارم وخیلی راضی هستم
فعلا 11.400.000 ریال البته بدون ارتقا رم. البته گارانتیشو یادم نمیاد دقیقا چی بود
من HP 6580 دارم وخیلی راضی هستم
سلام به مشاورین این بخش، آقا با اون شهرک B13 خیلی حال کردم ...
من دیشب ل÷ تا÷ قدیمی مو که HP Pavalion ze5400 بود رو فروختم، خیلی ل÷ تا÷ با دوام و خوبی بود، 3 سال ازش استفاده کردم و ازش کامل راضی بودم در این مدت، فروختمش چون امکانات بالتر می خواستم ...
حالا بین دو برند HP و DELL موندم . نهایتا هم 1.300.000 می خوام خرج کنم ...
از vistro های Dell و DV2000 و TX1250 های HP هم خیلی خوشم اومده .
طراحی HP و امکانات جانبی HP رو بیشتر می بینم و امکانات اصلی Dell به نظر بهتر میاد .
در مورد انتظاراتی که از دستگاه جدید دارم :
حتما جون سخت باشه چون تقریبا 24 ساعته روشنه
حداقل 5 تا برنامه به صورت همزمان در ل÷ تا÷ بازه
کار بیشتر Office, Intrenet و نهایتا رندرینگ فوتوشا÷ هست ...
فیلم هم خیلی می بینم داخلش، البته اگر بشه وصلش کرد به TV که خیلی بهتره /
حتما هم سبک باشه ، چون هر روز تا شرکت حمل و نقل دارم، قبلیه کمرمو شکونده ، البته تازگی یک کوله گرفتم که خیلی راحتتره ... سری Vistro 2.8 قابل تحمله ولی HP ها که 1.7 و 2.2 دارند خیلی وسوسه انگیزند .البته اندازه صفحشون فرق می کنه .
از بین HP ها با شرایطی که من گفتم کدوم بهتره ؟
راستی یک مقایسه بینن core due معمولی , core2 dou هم بکنید ، اینم یبگین core due 2 با کدوم سرعت core 2 dou از لحاظ سرعت برابری می کنه ( می خوام یک مقایسه بین Dell 6400 core due 2 و یک دستگاه core 2 dou 1.66 بکنم .
من می خواستم ی لپ تاپ با قیمت یک و نیم میلیون بخرم . رشته IT می خونم و سرعت cpu و امکانات شبکه خیلی برام مهم هستند و با برنامه نویسی زیاد سر و کار دارم . میشه راهنماییم کنید ؟
خیلی وقته دارم تحقیق می کنم ولی به نتیجه نرسیدم کلی هم گیج شدم :blink:
. کلاسام شروع شده و من هنوز نتونستم ی تصمیم درست بگیرم
از آقای رادیان و بقیه بزرگان تقاضای کمک دارم![]()
بهم مارک زیر رو از برند hp پیشنهاد کردن نظرتون چیه ؟
MODEL : DV 2550
CPU: 2.2 Dual core2 4M T7500
RAM: 2048 DDR2
HDD : 200 SATA
VGA : 895 GF8400
Drivers : DVDRW
Display size : 14.1" WXGA +Bright view
OTHER : FP-R-RC-W 2.4 kg
price : 1550000
سلام
من مدتي مي خوام لب تاب بگيرم حداکثر 1300000
الان گيرکردم که vostro 1500 بگيرم يا hp تو همين قيمت(مثلا 2530)
امکانات hp نسبت به dell خوب بهتره و خوش قيافه تر هم هستولي آيا hp امتحانشو پس داده؟
ويژگي هاي اين دو در مقايسه با هم چيه؟
مي شه من رو راهنمايي کنيد؟(استفاده ي من در حد همون کارهاي معمولي مثل نگاه کردن فيلم و استفاده از نرم افزارهاي رياضي و برنامه نويسي و game )
متشکرم
CPU: INTEL Core 2 Duo T7300 2.0G / CACHE: 4.0 MB / FSB: 800 / RAM: 2GB DDR2 / HDD: 200+ GB SATA / LCD: 15.4" XBrite WXGA / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: Intel GMA X3100 358MB / PORTS: MODEM + LAN + WiFi + i-LINK + CARD READER / 2.8 Kg / Windows Vista Home Premium
CPU: INTEL Core 2 Duo 2.0(T7300)/ CACHE:4.0 MB / FSB: 800 / RAM: 1024 MB DDR2 / HDD: 120+ GB SATA / LCD: 15.4" TruBrite WXGA / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: 256 MB GeForce / PORTS: MODEM + LAN + WiFi + i-LINK + CARD READER + WEB CAM + Bluetooth / 2.8 Kg / Windows Vista Home Premium / Made in Malaysia / Black
خب من بین این دو مدل مرددم ...
SONY -FZ160E/B
کد:CPU: INTEL Core 2 Duo T7300 2.0G / CACHE: 4.0 MB / FSB: 800 / RAM: 2GB DDR2 / HDD: 200+ GB SATA / LCD: 15.4" XBrite WXGA / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: Intel GMA X3100 358MB / PORTS: MODEM + LAN + WiFi + i-LINK + CARD READER / 2.8 Kg / Windows Vista Home Premium
DELL - Inspiron E1520
کد:CPU: INTEL Core 2 Duo 2.0(T7300)/ CACHE:4.0 MB / FSB: 800 / RAM: 1024 MB DDR2 / HDD: 120+ GB SATA / LCD: 15.4" TruBrite WXGA / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: 256 MB GeForce / PORTS: MODEM + LAN + WiFi + i-LINK + CARD READER + WEB CAM + Bluetooth / 2.8 Kg / Windows Vista Home Premium / Made in Malaysia / Black
نظر خودم روی سونی هستش ... ولی ظاهرا سونی ساخت چینه ! ...
از نظر کیفیت به نظرتون تفاوتی بینشون هست ؟ ... از نظر مشخصات فنی که سونی شرایط بهتری داره ...
سلام
بله درست است FZ160E/B ساخت چین می باشد. ولی در رنج قیمت فوق شما می توانید دستگاه FZ190N3 را بجایش انتخاب کنید که ساخت آمریکا است.
سراغ دستگاههایی نظیر DELL نیز اصلا نروید که بعدا پشیمان خواهید شد.
مقایسه سرعت پردازش بین دستگاههای DELL و SONY تفاوتهای فوق العاده محسوسی را نشان می دهد.
ضمنا دستگاههای DELL معمولا افت قیمت شدیدی دارند و تعداد کسانی که جهت فروش لپ تاپهای DELL و یا احیانا معاوضه آن با لپ تاپ دیگری نظیر SONY و یا TOSHIBA به ما مراجعه می کنند بسیار بیشتر از سایر دستگاهها است
سری fz160 انتخواب خوبی هست.خب من بین این دو مدل مرددم ...
SONY -FZ160E/B
کد:CPU: INTEL Core 2 Duo T7300 2.0G / CACHE: 4.0 MB / FSB: 800 / RAM: 2GB DDR2 / HDD: 200+ GB SATA / LCD: 15.4" XBrite WXGA / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: Intel GMA X3100 358MB / PORTS: MODEM + LAN + WiFi + i-LINK + CARD READER / 2.8 Kg / Windows Vista Home Premium
DELL - Inspiron E1520
کد:CPU: INTEL Core 2 Duo 2.0(T7300)/ CACHE:4.0 MB / FSB: 800 / RAM: 1024 MB DDR2 / HDD: 120+ GB SATA / LCD: 15.4" TruBrite WXGA / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: 256 MB GeForce / PORTS: MODEM + LAN + WiFi + i-LINK + CARD READER + WEB CAM + Bluetooth / 2.8 Kg / Windows Vista Home Premium / Made in Malaysia / Black
نظر خودم روی سونی هستش ... ولی ظاهرا سونی ساخت چینه ! ...
از نظر کیفیت به نظرتون تفاوتی بینشون هست ؟ ... از نظر مشخصات فنی که سونی شرایط بهتری داره ...
kheili mibakhshid ke farsi type nemikonam, Laptop ro forookhtam va az laptope doostam ke barchasbe keyboard nadare daram post midam...
chand ta ghazie hast :
enghadr review khundam khaste shodam , albate kheili komakam kardand
1. linke un safhe ke soalate mano javab dade agar bezarin ya shomare safhasho bedin mamnun misham.
2. arzuntarin mahal baraye kharide laptop haye HP seri DV kojast
3. tasmim be kharide DV6560 daram , albate farda miram paytakht ta hamaro az nazdik ham bebinam chon Vostro 1520 , Hp 6560 va Hp tx1250 baraye kharid tu zehnam hastan ke az 1.200.000 ta 1.329.000 man gheimat daram.
4. ba tavajoh be review hayi ke khundam guya laptophaye HP moshkele garm kardane ziadi darand , doroste ? va inke dogmeye ejecte DVD feshra dadanesh sakhte
5. HP tx1250 Tablet hast va tocuh screen , va albate az tu entekhabam geruntarine ama khubish ine ke full featured hast va sabok va albate tocuch screen , tanha negaranim kharab shodane touch hast va be tore koli kharabie zud . kesi inja in model ro dare ? kolan nazare asatid chie ?
6. tu package Hp che chizhayi bayad bashe va aya az un chasbhaye rishdare dell inam daran ke bedunim akbandan ?
???????????????????????????????:lol:
بقول ژاپنی ها みぞほど. بیشتر توجه کنید.................
نه دوست گرامی
بدون شناخت
سلام
بله درست است FZ160E/B ساخت چین می باشد. ولی در رنج قیمت فوق شما می توانید دستگاه FZ190N3 را بجایش انتخاب کنید که ساخت آمریکا است.
سراغ دستگاههایی نظیر DELL نیز اصلا نروید که بعدا پشیمان خواهید شد.
مقایسه سرعت پردازش بین دستگاههای DELL و SONY تفاوتهای فوق العاده محسوسی را نشان می دهد.
ضمنا دستگاههای DELL معمولا افت قیمت شدیدی دارند و تعداد کسانی که جهت فروش لپ تاپهای DELL و یا احیانا معاوضه آن با لپ تاپ دیگری نظیر SONY و یا TOSHIBA به ما مراجعه می کنند بسیار بیشتر از سایر دستگاهها است