• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
فعلا 11.400.000 ریال البته بدون ارتقا رم. البته گارانتیشو یادم نمیاد دقیقا چی بود

این قیمت نسب به ÷ایینترین قیمتهایی که در مورد این ل÷ تا÷ دارم هم کمتره، از کجا قیمت گرفتبد ؟

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام به مشاورین این بخش، آقا با اون شهرک B13 خیلی حال کردم ...

من دیشب ل÷ تا÷ قدیمی مو که HP Pavalion ze5400 بود رو فروختم، خیلی ل÷ تا÷ با دوام و خوبی بود، 3 سال ازش استفاده کردم و ازش کامل راضی بودم در این مدت، فروختمش چون امکانات بالتر می خواستم ...

حالا بین دو برند HP و DELL موندم . نهایتا هم 1.300.000 می خوام خرج کنم ...

از vistro های Dell و DV2000 و TX1250 های HP هم خیلی خوشم اومده .

طراحی HP و امکانات جانبی HP رو بیشتر می بینم و امکانات اصلی Dell به نظر بهتر میاد .

در مورد انتظاراتی که از دستگاه جدید دارم :

حتما جون سخت باشه چون تقریبا 24 ساعته روشنه

حداقل 5 تا برنامه به صورت همزمان در ل÷ تا÷ بازه

کار بیشتر Office, Intrenet و نهایتا رندرینگ فوتوشا÷ هست ...

فیلم هم خیلی می بینم داخلش، البته اگر بشه وصلش کرد به TV که خیلی بهتره /

حتما هم سبک باشه ، چون هر روز تا شرکت حمل و نقل دارم، قبلیه کمرمو شکونده ، البته تازگی یک کوله گرفتم که خیلی راحتتره ... سری Vistro 2.8 قابل تحمله ولی HP ها که 1.7 و 2.2 دارند خیلی وسوسه انگیزند .البته اندازه صفحشون فرق می کنه .

از بین HP ها با شرایطی که من گفتم کدوم بهتره ؟

راستی یک مقایسه بینن core due معمولی , core2 dou هم بکنید ، اینم یبگین core due 2 با کدوم سرعت core 2 dou از لحاظ سرعت برابری می کنه ( می خوام یک مقایسه بین Dell 6400 core due 2 و یک دستگاه core 2 dou 1.66 بکنم .

سلام عزیزم.

ممنون که از ورزشم تعریف کردی.

hp 6500 .و dell 6400 توپه

درباره core dou هم تو چند صفحه قبل گفتم

از توجه شما ممنون

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام خدمت دوستان.

دوستان لپ تاپ رو به هیچ عنوان رو فرش قرار ندید مخصوصا hp چون به فنش فشار میاد.:f34r:

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
به زودی تعمیر کاملا حرفه ای و تخصصی لپ تاپ جهت تعمیر و خدمات دیگر به راه خواهد افتاد. (از توجه شما ممنون)

saba20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من می خواستم ی لپ تاپ با قیمت یک و نیم میلیون بخرم . رشته IT می خونم و سرعت cpu و امکانات شبکه خیلی برام مهم هستند و با برنامه نویسی زیاد سر و کار دارم . میشه راهنماییم کنید ؟
خیلی وقته دارم تحقیق می کنم ولی به نتیجه نرسیدم کلی هم گیج شدم :blink:
. کلاسام شروع شده و من هنوز نتونستم ی تصمیم درست بگیرم :(
از آقای رادیان و بقیه بزرگان تقاضای کمک دارم ;)

saba20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بهم مارک زیر رو از برند hp پیشنهاد کردن نظرتون چیه ؟

MODEL : DV 2550
CPU: 2.2 Dual core2 4M T7500
RAM: 2048 DDR2
HDD : 200 SATA
VGA : 895 GF8400
Drivers : DVDRW
Display size : 14.1" WXGA +Bright view
OTHER : FP-R-RC-W 2.4 kg
price : 1550000

esn_mud

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من مدتي مي خوام لب تاب بگيرم حداکثر 1300000
الان گيرکردم که vostro 1500 بگيرم يا hp تو همين قيمت(مثلا 2530)
امکانات hp نسبت به dell خوب بهتره و خوش قيافه تر هم هست :) ولي آيا hp امتحانشو پس داده؟:(
ويژگي هاي اين دو در مقايسه با هم چيه؟
مي شه من رو راهنمايي کنيد؟(استفاده ي من در حد همون کارهاي معمولي مثل نگاه کردن فيلم و استفاده از نرم افزارهاي رياضي و برنامه نويسي و game )
متشکرم

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
من می خواستم ی لپ تاپ با قیمت یک و نیم میلیون بخرم . رشته IT می خونم و سرعت cpu و امکانات شبکه خیلی برام مهم هستند و با برنامه نویسی زیاد سر و کار دارم . میشه راهنماییم کنید ؟
خیلی وقته دارم تحقیق می کنم ولی به نتیجه نرسیدم کلی هم گیج شدم :blink:
. کلاسام شروع شده و من هنوز نتونستم ی تصمیم درست بگیرم :(
از آقای رادیان و بقیه بزرگان تقاضای کمک دارم ;)

hp: 6500

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
بهم مارک زیر رو از برند hp پیشنهاد کردن نظرتون چیه ؟

MODEL : DV 2550
CPU: 2.2 Dual core2 4M T7500
RAM: 2048 DDR2
HDD : 200 SATA
VGA : 895 GF8400
Drivers : DVDRW
Display size : 14.1" WXGA +Bright view
OTHER : FP-R-RC-W 2.4 kg
price : 1550000

بله خوبه

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام
من مدتي مي خوام لب تاب بگيرم حداکثر 1300000
الان گيرکردم که vostro 1500 بگيرم يا hp تو همين قيمت(مثلا 2530)
امکانات hp نسبت به dell خوب بهتره و خوش قيافه تر هم هست :) ولي آيا hp امتحانشو پس داده؟:(
ويژگي هاي اين دو در مقايسه با هم چيه؟
مي شه من رو راهنمايي کنيد؟(استفاده ي من در حد همون کارهاي معمولي مثل نگاه کردن فيلم و استفاده از نرم افزارهاي رياضي و برنامه نويسي و game )
متشکرم

hp:6500 و dell:6400

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
خب من بین این دو مدل مرددم ...

SONY -FZ160E/B
کد:
CPU: INTEL Core 2 Duo T7300 2.0G / CACHE: 4.0 MB / FSB: 800 / RAM: 2GB DDR2 / HDD: 200+ GB SATA / LCD: 15.4" XBrite WXGA / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: Intel GMA X3100 358MB / PORTS: MODEM + LAN + WiFi + i-LINK + CARD READER / 2.8 Kg / Windows Vista Home Premium

DELL - Inspiron E1520
کد:
CPU: INTEL Core 2 Duo 2.0(T7300)/ CACHE:4.0 MB / FSB: 800 / RAM: 1024 MB DDR2 / HDD: 120+ GB SATA / LCD: 15.4" TruBrite WXGA / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: 256 MB GeForce / PORTS: MODEM + LAN + WiFi + i-LINK + CARD READER + WEB CAM + Bluetooth / 2.8 Kg / Windows Vista Home Premium / Made in Malaysia / Black

نظر خودم روی سونی هستش ... ولی ظاهرا سونی ساخت چینه ! ...
از نظر کیفیت به نظرتون تفاوتی بینشون هست ؟ ... از نظر مشخصات فنی که سونی شرایط بهتری داره ...

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
kheili mibakhshid ke farsi type nemikonam, Laptop ro forookhtam va az laptope doostam ke barchasbe keyboard nadare daram post midam...

chand ta ghazie hast :

enghadr review khundam khaste shodam , albate kheili komakam kardand

1. linke un safhe ke soalate mano javab dade agar bezarin ya shomare safhasho bedin mamnun misham.

2. arzuntarin mahal baraye kharide laptop haye HP seri DV kojast

3. tasmim be kharide DV6560 daram , albate farda miram paytakht ta hamaro az nazdik ham bebinam chon Vostro 1520 , Hp 6560 va Hp tx1250 baraye kharid tu zehnam hastan ke az 1.200.000 ta 1.329.000 man gheimat daram.

4. ba tavajoh be review hayi ke khundam guya laptophaye HP moshkele garm kardane ziadi darand , doroste ? va inke dogmeye ejecte DVD feshra dadanesh sakhte

5. HP tx1250 Tablet hast va tocuh screen , va albate az tu entekhabam geruntarine ama khubish ine ke full featured hast va sabok va albate tocuch screen , tanha negaranim kharab shodane touch hast va be tore koli kharabie zud . kesi inja in model ro dare ? kolan nazare asatid chie ?

6. tu package Hp che chizhayi bayad bashe va aya az un chasbhaye rishdare dell inam daran ke bedunim akbandan ?

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52

SONY -FZ160E/B
کد:
CPU: INTEL Core 2 Duo T7300 2.0G / CACHE: 4.0 MB / FSB: 800 / RAM: 2GB DDR2 / HDD: 200+ GB SATA / LCD: 15.4" XBrite WXGA / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: Intel GMA X3100 358MB / PORTS: MODEM + LAN + WiFi + i-LINK + CARD READER / 2.8 Kg / Windows Vista Home Premium

DELL - Inspiron E1520
کد:
CPU: INTEL Core 2 Duo 2.0(T7300)/ CACHE:4.0 MB / FSB: 800 / RAM: 1024 MB DDR2 / HDD: 120+ GB SATA / LCD: 15.4" TruBrite WXGA / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: 256 MB GeForce / PORTS: MODEM + LAN + WiFi + i-LINK + CARD READER + WEB CAM + Bluetooth / 2.8 Kg / Windows Vista Home Premium / Made in Malaysia / Black

از نظر کیفیت به نظرتون تفاوتی بینشون هست ؟ ... از نظر مشخصات فنی که سونی شرایط بهتری داره ...

سلام
بله درست است FZ160E/B ساخت چین می باشد. ولی در رنج قیمت فوق شما می توانید دستگاه FZ190N3 را بجایش انتخاب کنید که ساخت آمریکا است.
سراغ دستگاههایی نظیر DELL نیز اصلا نروید که بعدا پشیمان خواهید شد.
مقایسه سرعت پردازش بین دستگاههای DELL و SONY تفاوتهای فوق العاده محسوسی را نشان می دهد.
ضمنا دستگاههای DELL معمولا افت قیمت شدیدی دارند و تعداد کسانی که جهت فروش لپ تاپهای DELL و یا احیانا معاوضه آن با لپ تاپ دیگری نظیر SONY و یا TOSHIBA به ما مراجعه می کنند بسیار بیشتر از سایر دستگاهها است

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام
بله درست است FZ160E/B ساخت چین می باشد. ولی در رنج قیمت فوق شما می توانید دستگاه FZ190N3 را بجایش انتخاب کنید که ساخت آمریکا است.
مقایسه سرعت پردازش بین دستگاههای DELL و SONY تفاوتهای فوق العاده محسوسی را نشان می دهد.
ضمنا دستگاههای DELL معمولا افت قیمت شدیدی دارند و تعداد کسانی که جهت فروش لپ تاپهای DELL و یا احیانا معاوضه آن با لپ تاپ دیگری نظیر SONY و یا TOSHIBA به ما مراجعه می کنند بسیار بیشتر از سایر دستگاهها است

???????????????????????????????:lol:
بقول ژاپنی ها みぞほど. بیشتر توجه کنید.................

نه دوست گرامی

بدون شناخت

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

SONY -FZ160E/B
کد:

DELL - Inspiron E1520
کد:

سری fz160 انتخواب خوبی هست.

اونهایی هم که مثل fz190 نوشته ساخت امریکا دروای ایچی چین و سفارش امریکا هست نه ساخت امریکا:lol:

دروای ایچی به زبان چینی یعنی واحد ارسال でちゅ . که یک واحد در شرکت سونی هست هست که لپ تاپ هارو

پس از تولید واسه کشورهای دارای قرارداد و صنعت به نام همان کشور ارسال میشه یا همون دروای ایچی میشه:happy:

از حسن توجه شما ممنون

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
kheili mibakhshid ke farsi type nemikonam, Laptop ro forookhtam va az laptope doostam ke barchasbe keyboard nadare daram post midam...

chand ta ghazie hast :

enghadr review khundam khaste shodam , albate kheili komakam kardand

1. linke un safhe ke soalate mano javab dade agar bezarin ya shomare safhasho bedin mamnun misham.

2. arzuntarin mahal baraye kharide laptop haye HP seri DV kojast

3. tasmim be kharide DV6560 daram , albate farda miram paytakht ta hamaro az nazdik ham bebinam chon Vostro 1520 , Hp 6560 va Hp tx1250 baraye kharid tu zehnam hastan ke az 1.200.000 ta 1.329.000 man gheimat daram.

4. ba tavajoh be review hayi ke khundam guya laptophaye HP moshkele garm kardane ziadi darand , doroste ? va inke dogmeye ejecte DVD feshra dadanesh sakhte

5. HP tx1250 Tablet hast va tocuh screen , va albate az tu entekhabam geruntarine ama khubish ine ke full featured hast va sabok va albate tocuch screen , tanha negaranim kharab shodane touch hast va be tore koli kharabie zud . kesi inja in model ro dare ? kolan nazare asatid chie ?

6. tu package Hp che chizhayi bayad bashe va aya az un chasbhaye rishdare dell inam daran ke bedunim akbandan ?

با id و email من تماس بگیر...........

id : milad_ninja2008

email : [email protected]

:) واسه انتخوابتون تمام کمکم میکنم:)

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
???????????????????????????????:lol:
بقول ژاپنی ها みぞほど. بیشتر توجه کنید.................

نه دوست گرامی

بدون شناخت

دوست عزیز لطفا در فروم کمی عاقلانه تر رفتار نمایید. اینجا محل هنرنمایی رزمی شما نیست.
بنده با داشتن تجربه چندین ساله در خصوص کامپیوتر و لپ تاپ مکررا از نظرات غیر کارشناسانه و نخشکیده شما در این فروم شگفت زده شده ام لیکن هیچگاه چنین بی ادبانه با شما رفتار نکرده ام. اگر در برابر نظرات بنده دلایل منطقی و مشاهدات عینی دارید بیان کنید در غیر این صورت دیگر کاربران این فروم را با اینگونه سخنان و رفتارها دچار اشتباه نکنید.
اگر هم کماکان بر بیان اشتباهات خودتان مصر هستید در صورتی که نیاز باشد چندین نمونه از پستهای قبلی شما را که برای مزاح مناسب می باشد خدمتتان تقدیم می نمایم.

miscreant_ghost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام

میشه بگید چرا لپ تاپ های DELL به درد نمی خورند؟؟؟من اولین باره که میبینم از این لپ تاپ ها بد میگن!!!حتی تو سایت notebookreview کسی بد نگفته...تا اون جایی که من میدونم لپتاپ هایی مثل سونی فقط به درد کسایی می خورن که نیاز به قیافه بیشتر لپ تاپ دارند و کار کمتری با لپ تاپ می کنند،برعکس کسایی که نیاز به کارهای سنگین و طولانی دارند بیشتر دنبال لپ تاپ های DELL می گردند...(البته نظر شخصی شما هم قابل احترام و حتما شما هم برای خودتون دلایلی دارین که من شخصا خیلی مایلم که اونارو بشنوم...)

بالا